eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آرشیو آشپزی
دوستان عزیز من مقدار مواد رو رو ذکر نکنردم.چون اندازه مواد دست خودتونه.اگه دوست دارید سس شیرین باشه مقدار شکر بیشتر بریزد. بال مرغ سرکه بالزامیک شکر قهوه ای سس کچاپ نمک و فلفل و زنجبیل روغن کنجد طرز تهیه: ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید. ‌ در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز بزرگ 1 عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری سیب زمینی 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد جعفری خرد شده 1 قاشق چای خوری کره 1 قاشق سوپ خوری @ashpazi ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم. 🔹سپس مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار كمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم. 🔹سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم. 🔹سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا دستورش من همیشه برای این که یک پلو قالبی خوب در بیارم برنج رو آبکش میکنم یک چهارم ش رو زعفرانی میکنم کنار میذارم بعد نکته خیلی مهم این که قابلمه رو بذارید روی گاز روغن بریزید تا خوب داغ بشه بعد لایه ی اول زعفرانی بریزید با پشت قاشق صاف کنید بعد برنج ساده رو بریزید باز با پشت قاشق صاف کنید بعد بذارید روی شعله اول حرارت رو زیاد کنید بعد که بخار کرد زیر شعله را کم کنید من دم کنی نمیذارم برنج هام هم عالی میشه تا زمانی بذارید بمونه که وقتی در قابلمه رو برمیدارید دور تا دور برنج ته دیگی شده باشه معمولا بیست دقیقه میشه میتونید با این روش ته دیگ نون و سیب زمینی هم بذارید فقط وقتی لایه اول رو ریختید ته استکان آب جوش بریزید روشون ‌ در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گوشت گوسفند پرچرب همراه باقلم (خودمن ازقلم گاوم استفاده میکنم)راباپیازسرخ میکنیم آخرای سرخ شدن سیر له شده حدود1الی1/5بوته روداخل گوشت ریخته یک کم تفت داده بعدزردچوبه وفلفل را اضافه کرده تفت داده مقداری آب ریخته میگذاریم گوشت خوب بپزد تاگوشت ازاستخوان جداشود بعدگوشتاروله کرده به انها کشک ترجیحامحلی اصافه کرده بعدنعناداغ میریزیم اما من بجای نعناداغ یه نوغ سبزی کوهی میریزم بنام پیازکوهی خیلی خوش عطرش میکنه. بعصیها نخود وسیب زمینی روهم همراه گوشت میپزن اما اصل بز قرمه گوشت قلم وکشک وسیر هست در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی گردویی مواد لازم: گردو ۱۵۰ گرم زرده ی تخم مرغ 🥚 ۳ عدد پودر قند 🍚 ½ لیوان وانیل🌸 ½ ق چ آرد قنادی🥡 ½ ق چ آب لیموترش🍋 ¼ ق چ داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌**در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم**😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
 رستورانی _درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉  _برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به همه پیشنهاد میکنم در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمول جادویی قورمه سبزی.... خانمی میگفت تو مجتمع مون به من میگن چه ادویه ای به غذاهات میزنی اینقدر خوش عطرن؟ گفتم ادویه خاصی نمیزنم که همین زردچوبه و فلفل معمولی☺️من فقط غذاهامو هر روز نذری ائمه میپزم همین و اینست اثر ظاهری غذای نذری دیگه ببین این غذا با سلولهای ما چه میکنه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏👇 @cookkade 💐اين كيك بااين بافت بي نظيرش خيلي راحت درست ميشه و ماندگاري خيلي بالايي داره💐 ❤️مواد لازم❤️ تخم مرغ درشت و سرد ٣عدد (دقيقا قبل استفاده از يخچال خارج شود) آرد سفيد١٦٥گرم روغن مايع يك چهارم پيمانه شكر١٢٥گرم پودر كاكائو١٥گرم(من نزدم به آرد۱۵گرم زدم) بیکینگ پودر یک چهارم ق چ شربت بار یا عسل‌یک ق مرباخوری وانیل یک هشتم ق چ 🌹اول بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده 🌹کف قالب چرب و آرد پاشی کرده و‌کاغذ روغنی قرار میدیم 🌹زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده هارو با کمی شکر با دور تند همزن میزنیم در اواسط کار شکر را کم کم به سفیدها اضافه میکنیم 🌹بعد فرم گرفتن سفیده ها ،زرده ها رو بهمراه وانیل تک ب تک اضافه میکنیم و هر کدام را بیست ثانیه هم میزنیم 🌹 روغن رو اضافه کرده در حد ترکیب شدن هم میزنیم (اگ شکلاتی بود پودر کاکائو با روغن ترکیب کرده ‌در همین مرحله بریزید ) 🌹آرد و‌ بیکینگ پودر را اضافه کرده و با دور کند یا لیسک ترکیب میکنیم(نباید بیشتر از۱۵ثانیه هم بزنید با همزن) 🌹مواد را در قالب ۱۸ ریخته ودر فر از قبل گرم شده یا فر دستساز میزاریم بمدت ۴۵دقیقه بپزه ✅نکته :اگ قالب لوف استفاده میکنید سایز۱۲در۳۰باشه) ✅فر گازی ۱۷۵درجه بمدت ۴۵دقیقه ✅فر برق ۱۵۵درجه بمدت ۴۵دقیقه ✅حتما با سیخ چوبی چک‌کنید تا از پخت کیک مطمئن شوید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ضارب سلمان رشدی👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
با این معجون قرمه سبزی، دستپختت تک و زبانزد میشه🤩🤩 @digcheh دو قاشق غذاخوری رب انار سه قاشق غذاخوری آب نارنج سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری رب مقدار ی کمی آب با هم خوب مخلوط کنین چهل دقیقه آخر به قرمه سبزی تون اضافه کنین که همه راز خوشمزگی شو ازت میپرسن نوش جان😍😍 کپی فیلم ممنوع حتی با ذکر منبع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ اردیبل نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است**. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ده دقیقه ای بدون فر و همزن خانمی میگفت تو مجتمع مون به من میگن چه ادویه ای به غذاهات میزنی اینقدر خوش عطرن؟ گفتم ادویه خاصی نمیزنم که همین زردچوبه و فلفل معمولی☺️من فقط غذاهامو هر روز نذری ائمه میپزم همین و اینست اثر ظاهری غذای نذری دیگه ببین این غذا با سلولهای ما چه میکنه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری یکسال خارج از یخچال همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرخ شده رستورانی با . همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه السلام فوت بازیگر معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 این کانال با دنبال کردن بازیگران اونهارو نقد میکنه👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉 اسفناج ۵۰۰ گرم مغزگردو ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم پیاز متوسط۳ عدد ترشی انار ۲ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم.مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم.پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم.یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم.پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم.اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم.بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم تا جابیفته مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پنج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت فوت بازیگر معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 این کانال با دنبال کردن بازیگران اونهارو نقد میکنه👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفه ای ترین کوکو سبزی خانمی میگفت تو مجتمع مون به من میگن چه ادویه ای به غذاهات میزنی اینقدر خوش عطرن؟ گفتم ادویه خاصی نمیزنم که همین زردچوبه و فلفل معمولی☺️من فقط غذاهامو هر روز نذری ائمه میپزم همین و اینست اثر ظاهری غذای نذری دیگه ببین این غذا با سلولهای ما چه میکنه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارون گل یاسه امشب ... ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @storymazhabi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا