eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر پیتزا حرفه‌ای😎 مواد لازم : آرد ۵۰۰ گرم مخمر خشک ۱ ق غ شکر نصف ق غ روغن ۲۰ گرم ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مک اند چیز درست کن😎 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان وانیل یک پاکت پنج گرمی بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد دو لیوان یک استکان پودر نارگیل برای اطراف کیک مواد لازم برای سس شیر دو و نیم لیوان پودر کاکائو بیست و پنج گرم شکر سه قاشق غذاخوری شکلات صبحانه یک قاشق غذاخوری پر طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو حداقل پنج دقیقه هم میزنیم. بعد شیر و روغن مایع را اضافه میکنیم و یک دور با دور کند همزن هم میزنیم. در آخر آرد و بکینگ پودر رو هم که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. میریزیم تو قالب مربع یا مستطیل که از قبل چرب و آرد پاشی کردیم. میزاریم تو فر از قبل گرم شده با صدوهشتاد درجه به مدت نیم ساعت تا روی کیک خوب سرخ بشه. تو اين فاصله سس رو آماده میکنیم همه مواد سس رو میریزیم تو یه قابلمه کوچیک و میذاریم روی شعله کم وقتی خواست بجوشه شعله رو خاموش میکنیم نیاز نیست بجوشه و غلیظ بشه. بعد از پخت کیک منتظر میمونیم تا کیک خنک بشه و بعد برش میزنیم اول برش های مربع میزنیم و بعد هر مربع رو به دو قسمت تقسیم میکنیم تا برشهای مثلث داشته باشیم. هر سه طرف کیک ها رو تو سس فرو میبریم و زود در میاریم و بلافاصله به پودر نارگیل آغشته میکنیم و تو ظرف سرو میچینیم و نوش جان میکنیم😋 Somaye.sanay منبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
24.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش شکلات دست ساز آجیلی😍👌😋🍫 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 امروز اومدم با یه کلوچه خوشمزه و خوش طعم با یه طعم نوستالژی امیدوارم درست کنی و لذت ببری🤤🤤 ✅️مواد لازم: 🥯یک عدد تخم مرغ 🥯شکر ۹۰ گرم(نصف لیوان ) 🥯روغن ۹۰ گرم(نصف لیوان) 🥯شیر ۵۰ گرم(یک سوم لیوان ) 🥯آرد۱۹۰ گرم(یک و نیم لیوان) 🥯گلاب دو و نیم قاشق غذاخوری 🥯وانیل و پودر هل هر کدام نصف قاشق چایخوری 🥯بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 🥯عسل دو قاشق چایخوری 🥯کنجد بدلخواه و برای تزیین ✅️طرز تهیه: 🥯همه ی مواد رو جز آرد و بکینگ پودر با هم ترکیب کنید و هم بزنید 🥯در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و تمام 🥯داخل قیف ریخته و در سینی فر پایپ کنید و کنجد بپاشید 🥯فربرقی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه فر گازی دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ۵ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید Nastaran.banoo6 منبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
میدونستی آبلیمو گرفتن کلی ترفند و نکات داره تا آبلیمو تلخی نداشته باشی😍 @hadise.otadii @ide_khalagoyat @ide_khalagoyat ☘️اگه لیمو گرفتین دو روز تو هوای آزاد نگه دارین تا گاز تو پوست لیمو کم بشه ☘️اگه بلافاصله با دستگاه آب لیمو گرفتی سعی کنید به مدت یک روز درب شیشه باز باشه تا گازش کم بشه و داخل شیشه یا دبه دوتا هویج بندازین اگه بالا ۱۰ کیلو بود ۳ تا هویج بندازین و بزارین همون ۲۴ ساعت داخلش بمونه بعد دربیارین این کار باعث میشه تلخی آبلیمو گرفته بشه😍 ☘️آبلیمو از صافی رد کنید تا تفاله ها ازش جدا بشه ☘️هسته های لیمو رو از تفاله ها جدا کنید ☘️یه مقدارش بریزین تو ظرف تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و داخل خورشت ها یا سوپ استفاده کنید ☘️یه مقدارش داخل قالب میتونید بریزین یا داخل شیشه نگه دارین و برا شربت نگه دارین ☘️برا تمیزی سینک و ظروف مسی با کمی نمک مخلوط کنید و استفاده کنید ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a