هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_تیرامیسو
بیسکوییت کافی جوی
پودر کاکائو
خامه
شیر عسلی
سس قهوه
@arezoo_foodi
@arezoo_foodi
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر راحت و خوشمزه
شیر
زعفران
آرد برنج
وانیل
شکر
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_چاکلت_لاوا
شیر ۳ لیوان
شکلات ۳۰۰ گرم
بيسکوئيت ۲ بسته
کره ۵۰ گرم
@sonia_mojabi
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیر موز
منبع
@arezoo_foodi
#دسر_شیرموز
موز
شیر
خامه صبحانه
بیسکوییت پتی بور
کیک آماده
گردو
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به
برای درست کردن ی مربای به 🤤خوشمزه
۵ تا دونه به متوسط رو بشورید و پوست بگیرید و به
تکه های مساوی برش بدید و دونه هاش رو جدا کنید.
۵ دقیقه تو دو لیتر اب 🧊بجوشونید و بعد از تو اب برشون دارید
به دونه هاشون رو بریزید تو همون اب به مدت
نیم ساعت به همراه ی پیمانه شکر با شعله ملایم بجوشه.
@yeganesadat.recipe
@yeganesadat.recipe
وقتی غلیظ شد به دونه ها رو جدا کنید و دوباره
تکه های به رو بریزید داخل همون اب ،به همراه
یک ق غ کره🧈 و دو تا دونه هل.
حدود یک تا یک و نیم ساعت با شعله ملایم بپزه
تا رنگ بندازه.
در اواخر پخت اب نصف لیمو ترش 🍋
رو هم بریزید داخلش.
و بد از خنک شدن بریزید تو، یک ظرف شیشه ای 🫙خشک و تمییز.
نوش جانتون،
ممنونم از همراهیتون.❤️💋
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
بستنی بیسکویتی مادر
یه بستنی با مزه کودکی که خیلی بامزه ،خوشمزه هست 😍توی تابستون ،زمستون طرفداراش خودش داره
@fereshteh.n__
@ashpazi_modern3
✅️مواد لازم
موز:۲ عدد
خامه یک پاکت
بیسکوییت مادر:۱ بسته
وانیل نوک چاقو
شکر به دلخواه یک ق غ
خیلی اسون راحت اماده میشه 😍
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی سوخاری بدون پودر سوخاری😯😉
ماهیاتون فیله باشه یعنی نه تیغ داشته باشه نه
پوست؛ (من خودم گذاشتم تو فریزر و نصفه نیمه یخ زد و راحت پوستش جدا شد)
این مواد برای ماهی تیلا پیلا و قزل خوبه و
واسه ماهیای پرخوار خوب نیست🐟🐠🐡
فیله ها رو به تکه های دلخواه برش بدید(هر چی کوچکتر بهتر)
با پودر سیریا سیر تازه🧄 زنجبیل تازه، نمک،
فلفل سیاه و قرمز🌶 و تخم گشنیز مزه دار کنید.
نصف پیمانه ارد گندم رو بریزید تو ی ظرف و ماهیا رو توی آرد بغلطونید. بذارید ۵ دقیقه بمونه.
دو پیمانه ارد سفید ، ی پیمانه نشاسته ذرت🌽
یک ق چ جوش شیرین، یک ق چ سرکه سفید،
یک ق غ بکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز (اگر اسپایسی میخواین فلفل بیشتر بزنید)
با هم مخلوط کنید.😎 بهش اینقدری. اب بزنید که غلظتش به اندازه ماست بشه نه غلیظ نه رقیق 😏
@yeganesadat.recipe
@yeganesadat.recipe
فیله ها رو از ارد بزنید تو مایع، بذارید مواد کامل
ازش بچکه و بعد بندازید تو روغن داغ
که با حرارت ملایم داغ شده🫔
بذارید رو توری تا روغن اضافه خارج بشه، نوش جان
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بار درست کنی تازه میفهمی طعم ویفر تازه چیه😋 و دیگه هیچ وقت ویفر سوپرمارکتی نمیخری
پیج:
@maede_mamane_amiron
@maede_mamane_amiron
@ashpazi_berooz1
@ashpazi_modern3
مواد لازم :
۱و نیم لیوان آرد
۱و نیم لیوان پودر قند
۱ لیوان روغن مایع
اسانس موز (جایگزین وانیل یا پودر کاکائو)
نان ورقه ای میکادو ۶ ورق
🌼ارد و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم با تا مواد یکدست بشن و ارد باز بشه بعد پودر قند و اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه در آخر هم چند قطره اسانس موز یا وانیل یا پودر کاکائو اضافه میکنیم و تمام .
غلظت مواد باید جوری باشه که به راحتی از قاشق بریزه .
موادی که نه خیلی داغه و نه خیلی سرد و روی نون ها میرزیم و پخش میکنیم تا ۶ لایه این کارو ادامه میدیم و در اخر به چیز سنگین میزاریم روش و ۲تا ۳ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد کاملا به لایه ها بچسبن🤗 بعد از اون هرجوری که دوست دارید برش بزنید😍
پیشنهاد میکنم حتما یه بار امتحانش کنید😃😋
❌نان ویفر و اسانس و میتونید از لوازم قنادی ها یا شیرینی فروشی ها بخرید که خیلی ارزون هستن.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a