هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
👌اوووف،اینا رو ببین😍🎨
❗️یه هنر جدید و جذاب 💯
#آموزش_رایگان میخوای،بیا اینجا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/790822998Ce85511745c
❌با آموزش هاش هنرمند شو💯💪
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پشمکی مخصوص شب عید
قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پشمکی مخصوص شب عید
قسمت دوم( آخر)
آموزش شیرینی پشمکی مخصوص شب عید به روش قنادی
رسپی خانگی 👇🏼
روغن صاف ۵۰ ۱۶۰گ
خاک قند ۲۰۰گ
روغن مایع ۲۵گ
آرد قنادی ۳۰۰گ
وانیل ث ق م خ
رسپی کارگاهی 👇🏼
روغن صاف ۵۰ ۳/۲۰۰ک گ
خاک قند ۴کیلو
آرد ۶کیلو
روغن مایع ۱۵۰گرم
وانیل یه ق غ خ
❌نکات مهم❌
✅ بعد از در اومدن فر به مدت ۶الی۸ساعت استراحت بدین بعد برای چیدمان استفاده کنید
✅اگه خواستین دو رنگ بزنید
از آرد تون کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید
✅برای رسپی کارگاهی ۳۰۰گرم از آردتون کم کنید ۱۰۰الی ۲۰۰گرم پودر کاکائو اضافه کنید
✅برای رسپی خونگی زعفرون دم شده ب اندازه دلخواهی خودتون اضافه کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه :
💥بیسکویت 2بسته(دوپیمانه)
💥کره آب شده 200گرم شاید بیشتر هم نیاز باشه
💥شیر دو پیمانه
💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
💥شکر دوتا سه قاشق غذاخوری
💥شکلات تخته ای یک بسته
💥پودر نارگيل نصف پیمانه
💥پنیر خامه یک بسته
💥شکلات تخته ای بنماری شده سفید برای کاور کردن به میزان لازم
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁🧁ماست اینجوری خامه ای کن🧁🧁
اما اول جواب سوالم بده لطفا 🤩وقتی اولین بار ماست درست شد مایع ماست ازکجا آوردن ؟؟🤩
لذت درست کردن ماست وپنیر توخونه به آدم یه حس خوب میده چون خودت میدونی باچه مواد وچطوری درستش کردی وازهمه مهمتر وقتی عزیزانت نوش جان میکنند کیفشو میبری اما ماست درست کردن تقریبا همه وارد هستیم ولی با چند ترفند ساده ماستمون خامه ای خوشمزه کنیم
چیالازم داریم
ماست پرچرب محلی ۱کیلو
مایع ماست ۲ق غ خ
گلاب ۱تا ۲ ق غ خ
طرز تهیه
شیر محلی ۲۰دقیقه وشیر شرکتی ۱۰دقیقه بزارید بجوشه تا آب اضافی آن تبخیر شود
وقتی ازدما افتاد مایع ماست بزنید
✅️✅️نکته
بهیچ وجه نزارید شیر موقع جوش اومدن سر ریز بشه (من ازقاشق چوبی استفاده کردم) چون طعم ماستو کاملا عوض میکنه وخوشمزه نمیشه
حتما مایع ماست وشیر وگلاب هم دما باشند موقع ترکیب مواد با شیر,
شیر خوب هم بزنید و۱۲ساعت درجای گرم بزارید و۱۲ساعت دریخچال اما تست کنید اگر کامل نبسته بود زمانشو بیشتر کنیداین ماست بسیار خوشمزه س وطعم وبافت خامه ای دارد حتما امتحانش کن😍
@food_mitraa
@food_mitraa
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسون درست میشه،عین بالش نرمه و خیلی خوشمزه است😅
@sepehr.dailylife
@sepehr.dailylife
مواد لازم
شیر ۲۴۰ میلی لیتر🥛
آرد ۵۰ گرم🌾
شکر ۲۵ گرم🎋
نشاسته ذرت ۳۰ گرم🌽
تخم مرغ ۳ عدد🥚
کره ۱۵ گرم🧈
رنگ خوراکی در صورت دلخواه ۲-۳ قطره💧
خامه قنادی ۳۰۰ گرم🍶
میوه دلخواه🥭🍓🍌🥨
.
کل مواد رو داخل میکسر حدود ۱۰-۱۵ ثانیه میکس کنید.
اگر هم خواستید میتونید با همرن دستی یه مقدار مخلوط کنید تا یکدست بشه.
وقتی کرپ خودش رو گرفت نیاز نیست برگردونین که اون طرف هم بپزه،میخوایم یه طرف کرپ صاف و براق بمونه.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کبریت بی خطر❌😂
سلام سلام
فکرشو میکردی اینو دیگه درست کنم؟
برای چهارشنبه سوری تون هم به فکرم✌🏼
ولی خدایی خیلی جذااابه🤌🏼
من دوبرابر درست کردم توی ویدئو❌❌❌
چیزایی که لازم داری:
آرد ۱و۱/۳ لیوان
پودر قند نصف لیوان
نشاسته ذرت ۱/۴ لیوان
تخم مرغ یک عدد
کره ۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
شکلات تخته ای قرمز و سفید به مقدار لازم
ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو با پودر قند در ظرفی بریزید و با دور تند همزن ۲،۳ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ بشه.
بعد تخم مرغ رو توی ظرفی بریزید و هم بزنید تا از لختگی در بیاد،به مواد اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید(دور گیری انجام شود)تا همه مواد به خوبی مخلوط بشن.
بعد از اضافه کردن وانیل و مخلوط کردنش،مواد خشک مثل آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودری که از قبل الک کردین رو توی دو مرحله به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه مثل ویدئو.
مواد بدست اومده رو توی پلاستیک فریزر بریزید و به قطر یک سانت پهنش کنید و برای ۶ساعت توی فریزر یا یخچال بذارید.
بعد از بیرون آوردن پلاستیک رو جدا کنید و اول اطراف خمیرتون رو کات کنید تا یکدست بشه.
حالا برش هایی با عرض بک سانتیمتر و طول دلخواه ایجاد کنید.
روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید و بذارید توی فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه.
از فر که درآوردین و از دما افتاد اندازه ی بند انگشت بزنید توی شکلاتی که از قبل آب کردین(به روش بن ماری یا ماکروویو)و بذارید روی کاغذ روغنی یا توری تا شکلاتش خشک بشه.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت🤌🏼😍
سلام سلام
یه پست دیگه توی طبعیت،اونم هات چاکلت…
خوشمزه ترین و غلیظ ترین و (هرچی بگم کم گفتم)هات چاکلتی که میتونی درست کنی اینه…😍
که من و رضا باهام درست کردیم✌🏼
@ghaza_ba_reza
@ghaza_ba_reza
چیزایی که لازم داری:
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ ( قابل تغییره)
پودر کاکائو ۲ ق غ
نمک یک پنس
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
همرو باهم مخلوط کن و نوش جان کن😍مزه بهشت میده🤌🏼
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعمش شبیه باقلواس و سه سوته هم آماده میشه، حتما امتحانش کنید😍
@behh_food
@behh_food
✅لااایک و سییوش کنید تا آماده داشته باشین و هر موقع خواستین راحت پیداش کنید.
کنافه
مواد لازم :
300 گرم شکر
300 میلی لیتر آب
یک تکه لیمو
200 گرم رشته کادایف
2 تکه پنیر موزارلا
100 گرم کره (برای چرب کردن)
پسته خرد شده برای تزیین
👈 شکر، آب و لیمو را در قابلمه ریخته و 10 دقیقه میزاریم تا بجوشه. کنار گذاشته تا شربت خنک بشه.
کادایف رو به قطعات کوچک برش زده و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم.موزارلا رو با دستمال کاغذی آشپزخانه خشک کرده و به ورقه های نازک برش میزنیم. کف بشقاب ها رو به خوبی با کره چرب کرده و یک لایه کادایف روی اونا قرار می دهیم،خوب فشار داده تا منسجم بشه. یک لایه موزارلا را روی آن قرار داده به طوریکه لبه ها آزاد باشه. یه لایه دیگر از کادایف رو اضافه کرده تا کل پنیر پوشیده شود و دوباره خوب فشار دهید. یا داخل فر یا روی اجاق گاز سرخ کنید. نکته مهم اینه که از درجه کم استفاده کنید تا پنیر زمان ذوب شدن داشته باشه و خمیر نسوزد. به محض اینکه لبه اون کمی رنگ گرفت، آن را برگردانده و طرف دیگه شو هم سرخ کنید.در آخر شربت سرد رو روی آن ریخته و با پسته تزیین کنید، نوش جان🥰
by:@_byneri 💝
Tr :@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش دسر پنج دقیقه ای🍓
#کلیپ_آموزش_دسر_پنج_دقیقه_ای😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
سَدید مِدیا 🇮🇷| جهادی از جنس رسانه
سلام و خدا قوت به همه مجازی گَرد های حقیقی 😍
مختصر و مفید به سمع و نظر مبارک خواهر و برادر قَدَر قدرت و عظیم شوکت برسانیم که .......
« اعلی حضرتا شیپور جنگ رسانه ای نواخته گردیده 📣،سربازان دشمن در مرز رسانه ای ما مستقر گردیده 👹، بصیرت رسانه ای نیروهای خودی افزون نگردیده 📺 ، خزانه رسانه ای نیز زِ سیم و زر تهی گردیده 💸،عن قریب است که مملکت رسانه ای مان فتح گردیده 🏴☠ و جسارتا خود ما نیز برده و اسیر رسانه دشمن گردیده و گردیده و گردیده ..😤
لذا والا حضرتااااا ...... تا فرصت همچنان باقی است شست مبارک به صفحه گوشی متمایل گردیده و در دارالفنون سَدید مِدیا @sadidmediaa عضو گردیده و بصیرت و سواد رسانه ای تان فزون گردیده و ان شاالله موجبات فتح و ظفر میسر گردیده شود 📚
♦️نشانی از دار الفنون رسانه ای ما 👈
@sadidmediaa
♦️طریق فراخوان نمودن میهمانان
https://eitaa.com/sadidmediaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خامه ای یا نارنجکی؟😍
در مورد این شیرینی پرطرفدار صحبتی ندارم و یک راست میرم سر اصل مطلب😂
منبع پیج
mocook.h
چیزایی که لازم داری:
۲۰۰ گرم آب
۱۲۵ گرم آرد
۵۰ گرم کره
۱ق غ شکر
۴ عدد تخم مرغ
۱/۸ ق چ بکینگ پودر
کمی وانیل
خامه قنادی یک لیتری
داغ کردن روی حرارت ملایم و توی ماهیتابه نچسب حدودا ده دقیقه انجام بشه.
خمیر داغ نباشه که تخم مرغ اضافه میکنید نیازی نیست خیلی هم سرد باشه در حدی که تخم مرغ داخلش نپزه.
هرکدوم از تخم مرغ هایی که من استفاده کردم با پوست ۶۰ گرمی بود پس ریز نباید باشه.
🟢تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هربار همزن در حدی که به خورد خمیر بره مخلوط کنید.
من از ماسوره ساده بزرگ استفاده کردم.
دومین نکته مهم بعد از داغ درجه حرارت درست فر هستش تا نون ها حسابی پف کنه و مغز پخت بشه.
من توستر رو روی دمای ۱۹۰ درجه با هر دو المنت بالا و پایین گذاشتم تا خوب داغ بشه با همین درجه بیست دقیقه گذاشتم تا نون خامه ای ها پف کرد وبلافاصله و بعد روی دمای ۱۶۰ درجه پایین اوردم و دوباره بیست دقیقه زمان دادم تا مغز پخت بشه و حسابی طلایی بشه.
برای فر برقی هم همین دما لازمه ولی برای فر گاز دما روی ۲۰۰ درجه تنظیم بشه و بعد روی ۱۷۰ بیاد پایین.
بعد از پخت تا هنوز داغه سوراخ بزنید و بزارید روی توی سیمی تا کاملا خنک بشه و بعد با خامه فرم گرفته یا انواع کرم ها پر کنید.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل توت فرنگی😍🍓
قراره باهم ۵مدل متفاوت اوتمیل یخچالی درست کنیم،این دومیشه✌🏼
من که عاشق طعمو و رنگش شدم خدایی🤌🏼
چیزایی که لازم داری:
جو دو سر پرک ۱ پیمانه
دانه چیا ۲ ق غ
توت فرنگی ۴،۵ عدد
عسل ۱ ق غ
ماست ایسلندی (من طعم دار استفاده کردم) ۲ ق غ
شیر ۱لیوان و نصف تا دو لیوان
از شب قبل همرو با هم مخلوط کنید و بذارید تو یخچال تا یه شب بمونه برای فردا صبحانه یا هر میان وعده ای که دوست دارین توی ظرف بریزید و روشو با توت فرنگی و ماست و شکلات تلخ تزیین کنید😍✌🏼
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽