eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن شکلات میدم🍫 اول بفرست برای اون دوستت که می‌دونی توی گاناش مشکل داره☘️ این نکات گاناش رو ندونی گاناشت نابود میشه👇 @danyal_cakee 🔴1: اندازه شکلات و خامه در هر فصلی متفاوت هست و بستگی به گرمی و سردی اون فصل داره در فصل تابستون باید اندازه شکلات و خامه حدودا 3 به 1 باشه حالا با این روش کمی گاناشتون سریع تر میبنده ولی برای اینکه تا اخر گاناش کشی رو انجام بدین بدون اینکه گاناش رو داخل فر قرار بدین و گرم کنید باید از این مقدار استفاده کنید 👇👇 شکلات سکه ای تلخ: 800 گرم خامه صبحانه: 300 گرم 🔴2 دمای شکلات و خامه دمای شکلات 30 درجه س دمای خامه 28 درجه س 🔴3 همزن هر دو مواد خامه رو باید کم کم به شکلات بنماری شده اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم همش بزنید تا جایی که کاملا خامه ناپدید بشه دقت بیشتر از اندازه هم بزنید اتفاق هایی که داخل ویدیو گفتم رخ میده!!!!!! برای مثال حالتش عین خامه فرم گرفته میشه 🔴4 به هیچ عنوان از شکلات تخته ای استفاده نکنید چربی بیشتری دارن و گاناشتون سفت نمیشه از شکلات سکه ای تلخ مارک سوربن باراکا استفاده کنید که شکلات های سی بی اس هم میگن. می‌دونی اگه الان فا.لوم نکنی ممکنه گمم کنی و کلی رسپی و آموزش رایگا.نی که تو پیجم گذاشتم از دستت بره؟ پس حتما فا.لو رو بزن😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش اینجاست💥 اگه ایده‌ی دیزاین کم میاری و دلت میخواد یه دیزاین متفاوت و شیک داشته باشی حتما این پ.ست رو سی‌.و کن که بعدا انجامش بدی😍 نکات👇 نکته ای که باید در مورد این تکنیک رعایت کنید اینه که باید سریع بعد خامه کشی انجامش بدین اگه اجازه بدین کیکتون 20 دقیقه بیرون یا یخچال بمونه سطح خامه خشک میشه و با کارت کشیدن به این روش خامه از سطح کیک جدا میشه نکته بعدی اینه که باید 2 تا کاور اخر رو کمی بریلو ساده به خامه اضافه کنید اینو حتما رعایت کنید اگه دوستش داشتی قلب سفیدمو قرمز کن❤️ هرروز تو پی.جم کلی آموزش و رسپی رایگا.ن میذارم فقط کافیه به پیجم سر بزنی تا یه قناد حرفه‌ای بشی😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
مادرشوهرم بهم لقب داده پنجه طلا 😂👌 میگه بخدا می اَرزه به صدتا برنج و مرغ 😍😅 🫑🍅 🍛 🌯 🥯 🔙دیگه مهمون اومد از قیمه و قُرمه بکش بیرون 😅 اینجا معدنِ غذاهای نونیه که میپزمشون بیا😋👇 https://eitaa.com/joinchat/949355182C625fb53aed
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
اگر فرق اینارو میدونی یعنی یه شدی 😁👇 ❌کتلت 😐کباب تابه ای🧐شامی😉 دستور پخت👈 [ مشاهده] هنوزاینارو باهم اشتباه میگیری ⁉️😂 بدو بیا تا آبروت نرفته پیش فامیل 😉👇 https://eitaa.com/joinchat/949355182C625fb53aed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦 مواد لازم: - ۶۰۰ گرم کوکی‌های اورئو 🍪 - ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈 - ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛 - ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨 - ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯 طرز تهیه: 1. خرد کردن کوکی‌ها: ابتدا کوکی‌های اورئو رو ریز خرد کنید. 2. مخلوط کردن با کره: کوکی‌های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید. 3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید. 4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود. 5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکه‌های خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید. 7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکی‌های خرد شده درون قالب بریزید. 8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکی‌های خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید. 9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود. 🍴 نوش جان! 😋 نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم روز تعطیل پرماجرای من😍 یه کیک خفن برای مراسم مهمت می‌خوای؟ این آموزش رو از دست نده😍 بهت قول میدم با این کیک چشم همه‌ی مهمونات خیره میشه😍 این کیک رو دوست داری برای کی درست کنی؟ بفرست براش☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته ای که باید در مورد کاور خامه رعایت کنی اینه که اگه خامت شله به هیچ عنوان نباید بریلو به خامه اضافه کنی با این کار خامه فرمش بدتر میشه خامه ای که شل شده باید فریز قرار بدیم تو حالت نیمه یخ نصف نصف با خامه جدید فرمش بدیم یادت نره از قیف کاغذی استفاده کنی ❤😉 اگه نمی‌دونی چطوری قیف کاغذی بپیچی هایلایت قیف کاغذی رو ببین❤️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن کاپ کیک می‌دم.....‌🧁 اگه توهم دوست داری این کیک ترند جذاب رو درست کنی حتما سی‌وش کن که بعدا درستش کنی😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام رفقا! امروز یه آموزش خفن براتون آوردم: درست کردن کلاه فدورا با فوندانت!👒 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk خسته شدین از کلاه‌های معمولی؟ یه کلاه فدورا با فوندانت درست کن که همه رو شگفت‌زده کنی!😍😉 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk فکر می‌کنی درست کردن کلاه فدورا سخته؟ این ویدیو رو ببین و نظرت رو عوض کن!😉 با یه مقدار فوندانت و نصف ماکت گرد و یه صفحه کیک و یه ذره خلاقیت، یه کلاه فدورا باحال درست کن و ازش لذت ببر!☺️😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
بقیه‌ی رنگ‌ها تو کپشنه💥 اول پ‌ست رو سی‌و کن که موقع کیک درست کردن رنگای تکراری استفاده نکنی و کلی رنگای جذاب داشته باشی😍 ادامه‌ی لیست رنگ‌ها: صورتی + زرد = کرم سفید + آبی تیره = آبی روشن قرمز + سیاه = جگری نارنجی + قهوه ای = حنایی قرمز + سفید = صورتی زرد + سفید = لیمویی زرد + سفید + آبی = ارغوانی قرمز + بنفش = بنفش مایل به صورتی قرمز زیاد + زرد + آبی = خرمایی قرمز کم + زرد + آبی = قهوه ای آبی + سیاه + سفید = طوسی قرمز + صورتی سیر = زرشکی زرد کم + ابی + سفید = فیروزه ای سیاه + زرد = قهوه ای مایل به سبز سبز + مشکی = سبز لجنی مشکی + قرمز + زرد = قهوه ای روشن زرد زیاد + آبی + سفید کم = مغز پسته ای قهوه ای + زرد + سفید = اکلر سفید + قرمز + زرد قهوه ای = رنگ معولی صورت سیاه کم + زرد + آبی = یشمی سبز + قرمز = بلوطی مشکی + نارنجی = شکلاتی بفرست برای کسی که عاشق کیکای رنگیه😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁