eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا:برای اینکه خوردن میوه هاتوی مدرسه واسه بچه ها راحت باشه 🤔 اوناروازقبل توی خونه برش بزنید وبااین ترفند دیگه نگران سیاه وخراب شدنشون نباشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
حکاکی روی خیار 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام مهربونا ،خوبید🌼 بازم یه پست مربایی داریم اونم از نوع دلبر وخوش طعم نارنج، یکم زحمت داره ولی در عوض یه مربای خاص وشیک وخوش طعم خواهید داشت🍊 حتما مراحل کار رو در فیلم ببینید تا کامل متوجه بشید. 🍊🍊🍊 مواد لازم برای تهیه مواد داخلی نارنج هویج متوسط ۴عدد شکر یک ونیم لیوان یا پیمانه آب یک لیوان خلال پسته کمی جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری مواد لازم برای شهد مربا نارنج: نارنج ۸عدد کوچک شکر ۳لیوان آب دو لیوان جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: اول نارنجها رو شسته وبا رنده ریز قسمت نارنجی پوست رو رنده کنیدورنده شده پوست نارنج رو نگه دارید تا بهتون بگم باهاش چکار کنید. سر نارنج رو با چاقو جدا کنید ومواد داخل اون رو به کمک قاشق مرباخوری خارج کنید.حالا یه قابلمه آب رو بزارید جوش بیاد،نارنج ها رو داخل آب جوش بندازید تا حدودا ۲دقیقه بجوشه بعد داخل صافی بریزید وروشون آب سرد بگیرید .این کار رو انقدر ادامه بدید تا تلخی نارنجها گرفته بشه من ۸بار اینکارو کردم تا تلخی نارنجها گرفته شد شما باز هم مزه کنید که تلخ نباشه اگر بود بازم این پروسه رو تکرار کنید. در زمانی که دارید تلخی نارنجها رو میگیرید مواد داخلی نارنج رو درست کنید. پوست نارنج ها رو هم تلخی بگیرید ،یعنی بجوشونید وآب سرد روشون بگیرید واینکارو چندبار انجام بدید تا تلخی پوست نارنجها از بین بره. هویج ها رو رنده ریز کنید .شکر وآب رو روی حرارت بزارید به محض اینکه شکر در آب حل شدهویج های رنده شده رو داخلش بریزید به همراه پوست نارنج که تلخیشو گرفتید وبزارید بجوشه تا غلیظ بشه وقوام بیاددر آخر کمی بهش جوهر لیمو اضافه کنید ومقداری خلال پسته وکنار بزارید. تلخی نارنجهاتون رو کامل گرفتید.حالا داخل نارنجهاتون رو با مربای هویجی که درست کردید پر کنید ودرش رو بزارید. داخل یه قابلمه شکر وآب رو بریزید وبزارید تا به نقطه جوش برسه وبعدحرارت روکم کنید تا کمی قوام بیاد وبعد نارنجها رو داخل قابلمه بچینید ودر ظرف رو بزارید وحرارت رو کم کنید تا مربا جابیفته حدودا ۲ساعتی زمان میبره .نارنجها بعد پخت حسابی نارنجی وکمی بافت خارجیشون سفت میشه . در آخر زمان پخت مربا بهش جوهر لیمو اضافه کنید وبعد از ۵دقیقه از روی حرارت بردارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔹 شام واجب 💠 در تئوری اسلامی صبحانه مستحب است، در صورت تمایل میل کنید و در صورت عدم تمایل هم میل نکنید، وعده ناهار از نظر طبی حرام و شام واجب است، و همواره غذای شب بهتر از غذای روز است، به همین جهت به روزه گرفتن امر شدیم، که روزه یعنی تبدیل سه وعده به دو وعده، یعنی مصرف افطار و سحری، و این به این معنی است که غذای روز تبدیل به غذای شب می شود، و می‌فرمایند: صوموا تصحوا، روزه بگیرید سالم می‌شوید، یعنی غذا را شب بخورید سالم می‌شوید. ✅ در روایات تأکید زیادی بر وعده شام شده است، در یک روایت می‌فرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است. 🔸 در روایت دیگر می‌فرماید: طبیب‌های شما راجع به شام شب چه نظری دارند؟ عرض کردم: ما را منع می‌کنند، امام علیه السلام فرمود: ولی من دستور می‌دهم شام بخورید. 🔹 در روایت سوم می‌فرماید: شروع خرابی و فساد بدن ترک شام است. 🔸 در روایت چهارم که معتبر هست می فرمتید: کسی‌که شام را ترک می‌کند نیرویی از او کاسته می‌شود که هیچ وقت برنمی‌گردد. 🔹 در روایت پنجم می‌فرماید: ژنی در بدن وجود دارد بنام رگ عشا، که اگر انسان شام را ترک کند آن ژن صاحبش را تا صبح لعن و نفرین می‌کند و می‌گوید گرسنه شوید همانگونه که گرسنه ام کردی، و تشنه شوید همانگونه که تشنه ام کردی، پس کسی شام را رها نکند 🔸 و در روایت ششم از امام کاظم ع وارد شده است که ایشان شام را ترک نمی‌کرد و می‌فرمود : شام تقویت کننده بدن است و فکر میکنم فرمود: برای همبستر شدن هم خوب است 💠 واما مقدار شام: 🔸 به صِرف خوردن چیزی هر چند نان خشک یا خرمای خشک این مشکلات مذکور بر طرف می‌شود، ولی این بهترین گزینه نیست، بلکه بهترین گزینه پر کردن شکم بخصوص برای افراد مسن و میانسال است. 🔹 در یک روایت صحیح السند می‌فرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است و سزاوار است انسانی که وارد سن می‌شود، شب نخوابد مگر با شکم پر. 🔸و در روایت دیگر می‌فرماید: سزاوار است برای انسان بزرگسال (چهل سال به بالا ) شب نخوابد مگر با شکم پر، زیرا خواب آرام‌تر و بدن خوشبوتری به همراه خواهد داشت. 🔹و در روایت سوم امام صادق ع می‌فرمایند: صلاح نیست کسی‌که سنش بالا رفته سبک بخوابد، بلکه می بایست با شکم پر بخوابد، که این برای او بهتر است. 🔰 تأکید خاصی برای مصرف شام و عدم ترک آن در شب شنبه و شب یکشنبه وارد شده است. 🔱 واما زمان شام خوردن بعد از نماز عشاء، روایت می‌فرماید: عِشاءُ النبییّن بَعدَ العتمه، یعنی شام پیامبران بعد از نماز عشاء است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
صبح زیباتون بخیر یواش یواش نوروزداره نزدیک میشه وخونه تکونی های قبل ازعیدهم بازارش داغه داغه یه صبحانه ی عالی بخوریدودست به کاربشید که اصلا موقع تنبلی نیست یکشنبه تون پرازاتفاقای قشنگ😍 امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید با ذکر باسط✨✨ اثر یا باسط برای رفع بیحالی و تنبلی و ایجاد انگیزه عالیه😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: یکشنبه - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ میلادی: Sunday - 09 February 2020 قمری: الأحد، 14 جماد ثاني 1441 🌹 امروز متعلق است به: 🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام 🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها) 💠 اذکار روز: - یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه) - ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه) - یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹امروز مناسبتی نداریم 📆 روزشمار: ▪️6 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ▪️15 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام ▪️16 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام ▪️18 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام ▪️25 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌
شکم‌پر شکلات گردو دستور: تخم مرغ یک عدد شیر ولرم یک پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع شش قاشق غذاخوری آرد تقریبا پانصد گرم یا چهار لیوان(یا تا جایی که به دست نچسپد) همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کرده و در آخر آرد رو اضاف کنید ورز دهید تا جایی که به دست نچسپد و خمیر لطیفی بدست آید روی خمیر رو بپوشونید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. چونه های کوچیک از خمیرتون بگیرید و لاش نوتلا یا هر شکلات صبحونه ای و گردو خورد شده بزارید خمیر رو به هر شکلی دوست دارید بپیچید روش کنجدبپاشید و زرده تخممرغ بمالید ودر فر بمدت(دمای فرها باهم فرق داره) بیست دقیقه دمای صدوهفتادوپنج 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بهترین صبحانه ها برای کودکان کم اشتها و ضعیف 👈🏻 حلیم 👈🏻 شیر و خرما 👈🏻 تخم مرغ (حتما با نان های حاوی سبوس یا جو مصرف شود) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بلغور جو یک فنجان شیر پرچرب یک فنجان شکر قهوه‌ ای 2 قاشق سوپ خوری کره بادام‌ زمینی 2 قاشق غذا خوری موز 1 عدد عسل طبیعی 2 قاشق سوپ خوری بلغور جو دوسر را بپزید تا به صورت پوره در آید، در یک کاسه بریزید و بگذارید کمی خنک شود.در میکسر کره بادام زمینی را با شکر و شیر ترکیب کنید و به پوره بلغور جو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. موز خرده شده را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و در آخر عسل طبیعی را بر روی مواد بریزید یا میتونید با بقیه مواد ترکیب کنید.برای تزئین صبحونه هم میتونید از بادام و موز استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. بالاخره نوبت بیچاره شد که مدتهاس پشت در پست شدن مونده بود😄👊🏻 . موادلازم برای ۴ نفر . گوشت ۳۰۰ گرم اسفناج ۲ کیلو آلو ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد درشت چاشنی آب نارنج ( آبغوره) ۱/۴ پیمانه زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم روش پخت . پیازهای نگینی خرد شده رو در روغن تفت بدین سبک که شد گوشت رو اضافه کنین و همراه پیاز سرخ کنین بعد ادویه هارو اضافه کنین و همه رو باهم مخلوط و سرخ کنین یک لیتر آب اضافه کنین جوش که اومد حرارت و کم کنین تا گوشت بپزه. اسفناج هارو پاک کنین بشورین و سایز درشت خرد کنین و در تابه ای کمی روغن بریزید و سرخ کنین وقتی اسفناج ها هم سرخ شد و گوشت پخته شد به خورش اضافه کنین آلوی های شسته و خیس شده و زعفران را اضافه کنین وقتی آلو هم پخته شد چاشنی را اضافه کنین و با حرارت خیلی کم بیست دقیقه بعد خورش آلو اسفناج خوشمزه شما آماده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش امروزمون یک خورشت اصیل خوشمزه ی ایرانی🤗 🤩خوشت آلو اسفناج 😋 💕مواد لازم 💕 گوشت گوسفندی یا مرغ 400 گرم اسفناج 400 گرم پیاز 1 عدد آلو خورشتی به تعداد دلخواه رب آلوچه 1 ق غ نمک و فلفل و ادویه زرد چوبه به میزان لازم اول از همه توي قابلمه روغن ميريزيم و ي دونه پياز بزرگ و نگيني خرد ميكنيم و بهش زردچوبه ميزنيم و سرخش ميكنيم. تكه هاي مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و تفتش ميديم.بهش نمك و فلفل اضافه ميكنيم. نيم كيلو اسفناج و خرد ميكنيم و تو تابه تفتش ميديم،ابش كه كشيده شد روغن ميريزيم و سرخش ميكنيم،اسفناج سرخ شده رو به پياز و مرغ تفت داده شده اضافه ميكنيم و يكم كه اين مواد باهم ميكس شد بهش آبجوش اضافه ميكنيم تا حدي كه روي مرغها رو بپوشونه. مرغها كه پخته شدند بهش يه قاشق غذاخوري رب آلوچه اضافه ميكنيم و بعد از اون هم آلوي از قبل خيس شده رو اضافه ميكنيم(من واسه ٣ نَفَر،تقريباً ١٢ تا دونه آلو ريختم) در قابلمه رو ميزاريم تا با شعله ي ملايم خورشتمون جا بيفته. و تو اين مدت هر چند وقت يكبار خورشتمون و هم ميزنيم. اين خورشت بسيار مفيدوداراي خواص زيادي هستش ودرعين حال بسيار خوشمزه😋 خيلي هم راحت و آسون و سريع تهيه میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
2.22M
تازه‌ عروسا وقتی دارن آشپزی میکنن🤦‍♂😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای غلیظ شدن خورشت پیاز را به جای خورد کردن رنده کنین خورشت لعابدار میشه حتما امتحان کن👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی فرشته قربانی مراحل آموزش مربای سیب توسط فرشته قربانی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آرد سفید 125 گرم آردنخود چی 60 گرم روغن جامد 50 گرم پودر قند 60 گرم دارچین 2 ق چ شکلات تلخ یا شیری 150 گرم شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید 🍲طرز تهيه : آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد. برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍 با احترام به دوستان شمالى و گيلكى،دستورش👇 👈اين غذاى محلى در اصل با درست ميشه ولى براى ما كه بهش دسترسى نداريم از لوبياى كشاورزى استفاده ميكنيم. بايد از قبل لوبيارو خيس كنيد و پوستشو جدا كنيد. تو يه قابلمه( كه ترجيحاً بايد باشه كه خب من نداشتم😁 ) مقدارى كره يا روغن بريزيد ، پنج الى شيش حبه سير رنده يا خرد كنيد و تفت بديد ، لوبيارو ( حدود دو ليوان )اضافه كنيد و بهش زردچوبه و نمك و فلفل بزنيد، ادويه ى اصلى اين غذا زردچوبست كه مقدارش بايد يكمى بيشتر باشه.لوبيارو كه تفت دادين، دو سه قاشق غذاخورى شويد خشك اضافه كنيد( زياد نزنيد ممكنه تلخ بشه ) و كمى تفت بديد، در آخر آب جوش بهش اضافه كنيد و اجازه بديدن لوبيا پخته بشه و خورشت جا بيفته. آخرين مرحله شكستن تخم مرغ ( يك عدد )تو خورشت هست، كه وقتى اين كارُ كردين اصلاً همش نزنين ، فقط درب قابلمه رو تا موقع پختن تخم مرغ ببندين . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍲مواد لازم ؛ نخودفرنگی ؛ ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده ؛ ۵۰۰ گرم روغن ؛ ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط ؛ ۱ عدد رب گوجه فرنگی ؛ ۲ قاشق غذاخوری ادویه ، نمک و فلفل ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ ابتدا پیاز را خرد کرده و به همراه کمی روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، تفت داده سپس ادویه ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، تفت میدهیم. نخودفرنگی و یک و نیم پیمانه آب را به مواد اضافه کرده ، اجازه داده تا گوشت کاملا پخته شده و آب آن کشیده شود. در صورت تمایل میتوان از مقداری هویج برای خورشت استفاده نمود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami