فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید آموزشی چیز کیک لیمو
هفتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅مواد لازم:
⭕️پایه کراست:
200گرم:کره
140گرم:بیسکویت کرهای
⭕️مخلوط چیزکیک:
750گرم:پنیر خامهای (در دمای اتاق)
200گرم:کرم فِرش(جاگزین خامه ترش-ماست چکیده پرچرب با کمی ابلیمو)
3گرم:رنده پوست لیمو
20میلیلیتر:آبلیمو
125گرم:شکر
35گرم:نشاسته ذرت
3عدد:تخم مرغ
⭕️لایه میانی:
125گرم:کرم لیمو
⭕️رویه:
100:گرم:شکلات سفید
40میلیلیتر:خامه صبحانه
✅طرز تهیه کرم لیمو:
⭕️مواد لازم:
1پیمانه:شیر
1/2پیمانه:شکر
1/4پیمانه:آبلیمو
2 ق.غ:پوست:لیمو
1 ق.چ:وانیل
2 ق.غ:نشاسته ذرت
⭕️مراحل:
همه مواد را در قابلمه مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود (5-10 دقیقه).
از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید
✅دستورالعمل:
کراست: کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویتهای کرهای را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب کمربندی 24 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را فشار دهید. قالب را برای مدتی کوتاه در یخچال قرار دهید.
مخلوط چیزکیک: پنیر خامهای، کرم فِرش، رنده پوست لیمو، آبلیمو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. همزن را کنار بگذارید و از قاشق استفاده کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا فقط جذب شوند.
نصف مخلوط چیزکیک را روی خمیر بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
روی آن یک لایه کرم لیمو بریزید.
بقیه مخلوط چیزکیک را روی کرم لیمو بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
چیزکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه سانتیگراد به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شده و وسط آن کمی لرزان باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا از افت ناگهانی دما و ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود.
خامه صبحانه را تقریباً به جوش برسانید. قطعات شکلات سفید را اضافه کنید و 1 دقیقه صبر کنید. سپس هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
گاناش شکلات سفید را به طور مساوی روی چیزکیک پخش کنید. با استفاده از لیسک یا قیف، مقداری کرم لیمو روی آن بریزید و طرح دلخواه خود را ایجاد کنید.
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک لوتوس
هشتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅چیز کیک لوتوس بیسکوف
خمیر کراست:
۱۷۵گرم:بیسکویت لوتوس
۹۰گرم:کره
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰گرم:پنیر خامهای
۲۵۰گرم:ماسکارپونه
۱۴۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۳۵گرم:نشاسته ذرت
۳عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۲۵گرم:خمیر بیسکوف لوتوس
خامه فرم گرفته برای تزیین
بیسکویت لوتوس برای تزیین
کرم لوتوس برای تزیین
✅دستورالعمل:
⭕️خمیر راست:
بیسکویتهای لوتوس را در غذاساز بریزید.آنها را به پودر نرم آسیاب کنید.کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.بیسکویتهای لوتوس آسیاب شده را به یک کاسه عمیق منتقل کنید و کره ذوب شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
خمیرکراست را به طور مساوی روی قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را به کف قالب فشار دهید. قالب حاوی خمیر کوکی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
در یک کاسه عمیق، پنیر خامهای، ماسکارپونه، شکر ووانیل را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و از لیسک استفاده کنید. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی آنها را درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️پخت:
قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید.مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید.
چیزکیک لوتوس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری میکند.
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁