eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورش کرفس🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3تا4عدد سیب زمینی(ترجیحاً یک اندازه) پودر پاپریکا نمک وفلفل روغن زیتون پودرسیر(دلخواه) کمی سبزی معطر(نعنایااورگانو) اگه میخواید تند باشه فلفل قرمز بزنیدسیب زمینی‌ها راپوست کنده وبه ورق های نازک ویک اندازه برش بزنید.ادویه جات وروغن زیتون به سیب زمینی ها اضافه وخوب مخلوط کنید.اگه از سیخهای چوبی استفاده میکنید حتماً 20 دقیقه ای درآب بزارید چون رطوبت باعث میشه سیخها درفر نسوزند. بعد سیب زمینی ها را به سیخ بکشید وبزاریددرفر. فر رااز قبل گرم کنید با درجه 180 به مدت 20 تا40 دقیقه (بستگی به دمای فر شما دارد) تا زمانی که سیب زمینی ها برشته وطلایی شوند صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بادمجان قالبی🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دسر شیک و پیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉 @maryamgolifood دسر لیمو🍋🍋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری 👇👇👇 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 125گرم 💥پودر قند 45گرم 💥وانیل 8گرم 💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر مواد دسر 👇👇👇 💥بیسکویت به میزان لازم 💥شیر 175میلی لیتر برای کاور کردن دسر👇👇 💥خامه صبحانه 50میلی لیتر 💥شکلات سفید 80گرم 💥کشک لیمو90گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند. 🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه. 🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه. 🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید. 🍁🍁برای کشک لیمو👇👇 💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل. 💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری 💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه 💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری 💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری (تخم‌مرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید) 🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه. نوش جان 😍😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
این کیک تعریف نداره چون امتحان خودش رو پس داده قبول داری؟ کیک هویج🥕🥕🥕 و گردو با کرم پنیری @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مواد لازم : منظور از لیوان (لیوان دسته دار فرانسویه) هویج خام رنده شده: یک لیوان گردوی خرد شده: یک استکان آرد: 2ونیم لیوان شکر: یک ویک سوم لیوان بکینگ پودر: 1ق غ  تخم مرغ:5 عدد روغن مایع: یک لیوان  دارچین: ی ق غ وانیل: یک چهارم ق چ شیر.... نصف لیوان طرز تهیه : ⬅️تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود . روغن مایع و شیر را اضافه میکنیم . ⬅️آرد ، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم . سپس به مواد اولیه کمکم اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم . ⬅️وبعد که آرد تموم شد هویج ها رو اضافه کرده (هویج ها با رنده ریز یا درشت فرقی نداره فقط در یک جهت رنده کنید تا آب نندازه وکیک خمیر بشه) ⬅️سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه گرم کردیم با درجه حرارت 180 بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم . نکته👇👇👇 پخت کیک بسته به حرارت فر شما برق داره پس حتما زمان رو با فر خودتون تنظیم کنید نکته 👇👇👇 برای توستر درجه حرارت روی 155 ومدت پخت 50 دقیقه بازم نسبت به توستر خودتون بسنجید زمان پخت کیک رو نکته :👇👇👇 قالبتون رو حتما با روغن جدا کننده خوب چرب کنید سس پنیری پنیر ماسکار پونه یا ویلی ... 200 گرم خامه قنادی... 300گرم برای کرم پنیری ابتدا خامه رو خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد پنیر ویلی یا ماسکا رپونه رو اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم تا یکدست بشه بعد روی کیک وقتی خنک شد با کرم پنیری میپوشونیم برای این کیک از قالب 23 استفاده کنید یا قالب مستطیل 25 در30 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
خوشمزه راحت رولتی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه 👇 💥بیسکویت لیدی فینگر دوبسته 💥شیر یک پیمانه 💥خامه قنادی به میزان لازم 💥برای بین دسر(سیب رو رنده کنید (دو عدد) باکره تفت بدید بعدش بهش پودر دارچین(یک قاشق غذاخوری) و شکر قهوه‌ای نصف پیمانه وکمی پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری اضافه کنید) میتونید جای این مواد از میوه و مغزیجات استفاده کنید نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی رولی کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سنتی زندگی عشایری کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
هدایت شده از 
💎میخای تومهمونیا مثل الماس بدرخشی💎 طلاگرونه نمیتونی بخری😞 هرچی زیورالات خریدی همه زودسیاه شدن🤦‍♀️ 🌸گالری زیورالات فیروزه تنهاجاییه که کاراشون با طلا مو نمیزنه،رنگ ثابت با ضماااانته و ازهمه جاقیمتاشون مناسب تره 🤌 زیبایی روبه خودت هدیه بده🌹 بیا خودت ببین نبینی ضرر کردی😉😊 👑👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3285385767Cb70302b315
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرآشپز جدیدو معرفی میکنم😁 کانال غذای خیابانی 😋 mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش را دیگه در روغن سرخ نکن،فقط در آب سرخ کن. مواد لازم بال و کتف 1 کیلوگرم نمک فلفل سیاه فلفل قرمز(پاپریکا) 3 حبه سیر 50 میلی لیتر سس سویا 1 قاشق خردل 1 قاشق سس کچاپ ⚠️در این دستور از روغن استفاده نمی کنیم مرغ با چربی خودش که از پوستش خارج می شه سرخ میشه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. میلک شیک بادوم زمینی یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار و جذابه که بیشتر در تابستون و بهار ازش استفاده میشه.بادوم زمینی هم به عنوان یه آجیل که دارای مواد مغذی بسیاری هست به شیکمون طعم بسیار خاص و خوشمزه ای میده😋😋 مواد لازم👇 بستنی وانیلی: ۷۰۰گرم شیر: نصف لیوان کره بادوم زمینی: ۱ق.غ پر بادوم زمینی: ۳ق.غ خامه فرم گرفته و پودر قهوه برای تزیین @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
بیا تو پیجم کلی آموزش خنک و تابستونی دارم👆 با تشکر از دوست خوبمض @keyhan.1 سلام دوستان گل و عزیزم چطورین اینم آموزش بستنی زعفرانی بدون ثعلب عالی و خوشمزه . . مواد لازم ‌ آرد سفید دو ق غ سر خالی شیر دو سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان زعفران دم کرده دو ق غ هل ساییده نصف ق چ زرده تخم مرغ یک عدد وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان (کم شیرینی میخواین یک سوم لیوان بزنبد ) خامه صبحانه پاکت صورتی یک بسته دویست گرمی . ابتدا شیر و گلاب و زعفرون و هل رو مخلوط میکنیم زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط با چنگال سه دقیقه میزنیم بعد کم کم مخلوط شیر رو اضافه هر بار مخلوط میکنیم دوباره اضافه میکنیم یکدست بشه بعد که کل شیر رو اضافه کردیم و یکدست شد آرد رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا خوب حل بشه و گلوله آرد باقی نمونه حالا روی حرارت خیلی ملایم و شعله کوچک میزاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه غلظت گرفت خاموش میکنیم وانیل رو و خامه رو اضافه میکنیم سه ساعت داخل فریزر بمونه آماده است اگر بستنی حالت یخ زدگی داشت قبل سرو یک ربع بزارید در دمای محیط باشه بعد سرو کنید . . طرز تهیه خامه خشک ...یک ق غ از خامه صبحانه رو روی کیسه باز میکنیم میزلریم فریزر یخ بزنه . . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
😐افشای تمام راز‌های پنهانی شما! در تصویر بالا در اولین نگاه چی می بینید؟ روباه چهره دختر🤦‍♂ پرنده ها