فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پانیذ، اسم این غذارو گذاشته ساندویج استیک ،گُلِتو برم من .
اینارو میخوایم:
پیاز
راسته گوساله
هویج
قارچ
همه مواد رو به ترتیب تفت میدیم تا پخت کامل شود.
@panizasadi_cook
@panizasadi_cook
برای مرینیت گوشت :
سویا سس
فلفل سیاه
تخم گشنیز
روغن
رزماری
#استیک #ساندویچ #پانیذشف #رنگوببین
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوسوبوکو به سبک شف پانیذ
این غذا فقط تو فر @mixplus.co اینقدر خوب درمیاد.
برای درست کردنش اینارو میخوایم:
برنج خیس خورده
فلفل دلمه
هویج
کدو
راسته گوساله
پسته
بادام هندی
الو خشک
پیاز کاراملی
شیر
اب قلم
@panizasadi_cook
@panizasadi_cook
برای مرینیت گوشت:
سویا سس
روغن
فلفل سیاه
رزماری
تخم گشنیز
سیر
#رنگوببين #پانیذشف #پلوگوشت
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
رولت_مرغ
ران و سینه مرغ... به صورت ترکیبی من یک عدد کامل سینه وی دونه ران زدم
پیاز بزرگ .... یک عدد
سیر... دو حبه
پودر سوخاری... سه قاشق
زعفران غلیظ... یک قاشق
فلفل، نمک
مواد میانی 👇👇
هویج پخته شده
جعفری
زرشک
مواد لازم سس رولت 👇👇
پیاز ... یک عدد
رب... دوقاشق
نمک و فلفل، زعفران یا زرد چوبه
سینه وران مرغ رو چرخ می کنیم . پیاز رنده شده که
آبشو گرفتیم و سیرها که رنده کردیم و پودر سوخاری و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کرده خوب ورز میدیم .
بعد داخل ی سینی ی پلاستیک فریز که از هم باز کردیم قرار میدیم و پهن می کنیم و صاف می کنیم قبلش سینی رو خیس کنید تا پلاستیک فریزر قشنگ داخل سینی قرار بگیره
هویج پخته شده و جعفری و زرشک را لای رولت میذاریم و به کمک همون پلاستیک فریزر رول می کنیم . دوطرف خوب می بندیم مواد میانی نریزه.
میذاریم یخچال نیم تا یک ساعت استراحت کنه .
بعد داخل روغن داغ سرخ می کنیم ی طرف که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
و میریم سراغ سس رولت :
پیاز ریز خورد شده یا رنده شده تفت میدیم و رب هم اضافه کرده تفت میدیم ادویه ها را اضافه می کنیم دو تا سه لیوان آب داغ اضافه می کنیم و سس را به روی رولت میریزیم و میذاریم بپزه و سسش غلیظ بشه. تقریبا 40 دقیقه بعد آماده سرو هستش.
نکته 👇👇👇
اگه آب سسمون کم شد می تونید کمی آب جوش اضافه کنید.
نازک پهن نکنید که مواد میانی بزنه بیرون
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست وبروکلی وخواص آن
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
پوکی استخوان به جهت کاهش جذب کلسیم توسط بدن صورت میگیرد. تحقیقات میگوید با خوردن کلم بروکلی و ماست میتوان به روند تشکیل استخوان سرعت بخشیده و از بروز این بیماری پیشگیری کرد.
بروکلی دارای ویتامین C، K و نیز سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و مانند شیر و پنیر از مواد غذایی استخوان ساز هستند.
طبق نتایج حاصله از تحقیقات، مصرف ویتامین C و k موجب تقویت و افزایش تراکم استخوان میشوند.
پتاسیم اثر اسیدهای متابولیک را که موجب از دست دادن استخوان میشوند، کاهش میدهد.
ماستی که از شیر گاو تهیه شده باشد سرشار از کلسیم و پروتئین بوده و عامل مهمی در استخوانسازی محسوب میشود.
همچنین افرادی که دارای پوکی استخوان هستند نباید به مقدار زیاد قهوه مصرف کنند چرا که قهوه مانع از جذب کلسیم در بدن میشود و این امر احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش میدهد.
وبرای
چشم، سیستم عصبی، کرونا، سرماخوردگی، لاغری، سلامت استخوان ها، سلامت مغز، ریه خیلی مفیده
ماست وبروکلی
مواد لازم
بروکلی یک عدد کوچک
ماست 250 گرم من از ماست سون استفاده کردم
شوید تازه س ق غ
سیر ی حبه
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه داخل فیلم هست
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 حلوای خرما با سه قلم مقوی هم هست پس شدیدا توصیه میشه وخیلی هم راحت درست میشه 🌼
خرما بهتره از این خرماهای دشتستانی باشه حلواش بهتر میشه
پس حتما درستش کن 😋
🌼این پست رو سیو کن تا بتونی درستش کنی 👇
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
#حلوای_خرما
مواد لازم👌👌👌
خرما پانصد گرم
آرد گندم یا آرد شیرینی پزی یک پیمانه
روغن مایع نصفه پیمانه یا کمی بیشتر
🌼 ابتدا هسته خرما رو بگیرید وی پیمانه آرد رو داخل تابه بریزید وتفت بدید تا بوی خوب آرد دربیاد نیاز به زیاد تفت دادن نیست درهمین حد کافیه روغن رو اضافه کرده باید روغن در حدی باشه که آرد داخلش حل بشه توی فیلم معلومه!
بعد خرما رو میریزیم وبا قاشق اول خوب مخلوط میکنیم وبعد با گوشتکوب له میکنیم تا حلوا کاملااا نرم بشه وداخل ظرف سرو ریخته وبا پشت قاشق صاف میکنیم حلوا رو وروش رو با پودر نارگیل یا پسته ودارچین تزئین میکنم 🌼
نکته 👈 دارچین در طعم این حلوا خیلی موثر میتونید داخل آرد هم وقتی که روغن ریختید ی ق چ بریزید تا خوشمزه تر بشه
🌼 مررسی که با من همراه بودی فرشته هستم ❤️❤️
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
خوشمزترین کیک ماست لیمو🍋🍋🍋 که تا حالا خوردم 🥰😋
سلام سلام دوستان نازنینم ی کیک خوشمزه با بافتی بینظیررر آوردم واستون ببینین چ قدر دلبره به به آدم از خوردنش سیر نمیشه 🤗❤️💗🍋
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
کیک ماست ولیمو
منظور از پیمانه لیوان فرانسوی یا پیمانه استاندارد شیرینی پزیه
مواد لازم
كره نرم250 گرم
پوست ليمو رنده شده ٢ ق چ
شكر ٣٥٠ گرم(تقریبا ی ليوان ونیم)
تخم مرغ ٦ عدد
آرد٣٥٠ گرم(تقریبا دو لیوان ونیم )
بكينگ پودر ٣ ق چ
ماست ٢٠٠ گرم(یک لیوان)
زمان پخت يكساعت ربع
قالب ٢٣ سانتي
دماي فر ١٨٠ درجه سانتي گراد
كره را با رنده پوست ليمو و شكر با همزن ميزنيم تا كرم رنگ و پوك شود.
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه ميكنيم.بكينگ پودر را به آرد كه سه بار الك كرديم اضافه ميكنيم.
كمي از آرد و يك قاشق ماست را به مواد اضافه ميكنيم وبا ليسك به هم ميزنيم
همين طور يكي درميان كم كم به مواد اضافه ميكنيم ماست و آرد راتا تمام شود.در آخر اگر احتمال داديد گلوله آرد در مواد هست چند ثانيه با همزن بزنيد تا يك دست شود
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام دوستان عزیزم
با ی غذای خوشمزه درخدمتتون هستم
اگر ایمان داشته باشید که موفق
می شويد ، حتما موفق خواهید شد .
نیروی ایمان نه چیزی سحر انگیز است
و نه اسرارآمیز .
ایمان به این شکل عمل می کند :
اعتقاد به اینکه " من از عهده این
کار بر می آیم " ، قدرت ، مهارت
و انرژی لازم را برای موفقیت در
اختیارمان می گذارد... هرگاه باور داشته باشیم که می توانیم
کاری را انجام دهیم ، روش انجام دادن
آن کار پیدا می شود
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
مرغ_زعفرانى_با_آلو
ابتدا سينه ي مرغو به اندازه ي دلخواه برش ميزنيم ،بعد در يك ظرف گود مقداري زعفران وآب ليمو ترش و نمك وپياز ميزنيم و سينه ها رو با اين مواد كاملا مخلوط ميكنيم ،درب ظرف را ميگذاريم تا ٣ ساعت يا بيشتر مرغ داخل مواد بماند .بعد بسته به مرغتون در يك تابه مقداري پياز به صورت ريز خرد كرده با كمى روغن زيتون ،كمى كه تفت خورد مرغها را از مواد دراورده وبا پياز تفت ميدهيم ،بعد ي كم زردچوبه و زنجبيل و دارچين و پودر سير و فلفل ميزنيم و در كنار تابه كمى رب گوجه سرخ ميكنيم ،اندازه ي يك ليوان آب ميريزيم با حرارت خيلي كم تا مرغها بپزن ،البته من داخل آب كمى زعفران آب شده هم ريختم ،وقتي مرغها نيم پز شد ،آلو ها را كه از قبل در آب خيسانده شده كمى تفت ميدهيم و به مرغها اضافه ميكنيم ،چاشني اين غذا ابليمو و كمى شكر ،مزش ملس ميشود در اخرهم با زرشك سرخ شده تزيين ميكنيم البته اگر دوست داشتيد 💐
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
رولت_مرغ
ران و سینه مرغ... به صورت ترکیبی من یک عدد کامل سینه وی دونه ران زدم
پیاز بزرگ .... یک عدد
سیر... دو حبه
پودر سوخاری... سه قاشق
زعفران غلیظ... یک قاشق
فلفل، نمک
مواد میانی 👇👇
هویج پخته شده
جعفری
زرشک
مواد لازم سس رولت 👇👇
پیاز ... یک عدد
رب... دوقاشق
نمک و فلفل، زعفران یا زرد چوبه
سینه وران مرغ رو چرخ می کنیم . پیاز رنده شده که
آبشو گرفتیم و سیرها که رنده کردیم و پودر سوخاری و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کرده خوب ورز میدیم .
بعد داخل ی سینی ی پلاستیک فریز که از هم باز کردیم قرار میدیم و پهن می کنیم و صاف می کنیم قبلش سینی رو خیس کنید تا پلاستیک فریزر قشنگ داخل سینی قرار بگیره
هویج پخته شده و جعفری و زرشک را لای رولت میذاریم و به کمک همون پلاستیک فریزر رول می کنیم . دوطرف خوب می بندیم مواد میانی نریزه.
میذاریم یخچال نیم تا یک ساعت استراحت کنه .
بعد داخل روغن داغ سرخ می کنیم ی طرف که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
و میریم سراغ سس رولت :
پیاز ریز خورد شده یا رنده شده تفت میدیم و رب هم اضافه کرده تفت میدیم ادویه ها را اضافه می کنیم دو تا سه لیوان آب داغ اضافه می کنیم و سس را به روی رولت میریزیم و میذاریم بپزه و سسش غلیظ بشه. تقریبا 40 دقیقه بعد آماده سرو هستش.
نکته 👇👇👇
اگه آب سسمون کم شد می تونید کمی آب جوش اضافه کنید.
نازک پهن نکنید که مواد میانی بزنه بیرون
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این دسر کاراملی خوشمزه :
🥮تخممرغ 3عدد
🥮شکر گرانول 100گرم
🥮وانیل 16گرم
🥮شیر 100میلی لیتر
🥮روغن 125میلی لیتر
🥮آرد 140گرم
🥮بکینگ پودر 8گرم
🍁🍁کارامل 225گرم
مواد پنیری 👇👇👇
🏵️ماسکارپونه 125گرم
🏵️پودر خامه 8گرم
🏵️شکر گرانول 40گرم
🏵️خامه فرم گرفته 250میلی لیتر
گاناش 👇👇👇
🏵️خامه صبحانه 60گرم
🏵️شکلات سفید 125گرم
🏵️کارامل برای دیزاین 20گرم
نکته ها 👇👇👇
♥️حتما همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
♥️سایز قالب 18×28 است.
♥️تخممرغ رو به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید. تا پف دار بشه. شیر و روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
♥️آرد و بکینگ پودر رو در چند مرحله روی مواد الک کنید و مخلوط کنید. مواد کیک رو داخل قالب چرب شده بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 12تا 20دقیقه. حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره بعد از پخت اجازه بدید کامل خنک بشه.
♥️برای درست کردن کرم پنیری ماسکارپونه رو به همراه پودر خامه وشکر خوب باهم مخلوط کنید. خامه فرم گرفته رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم پنیری یکدستی بدست بیاد و سفت بشه.
♥️داخل کیک رو با هرچیزی که دارید کم کم حفره بزنید و با کارامل پر کنید. بعد کرم پنیری رو بریزید و کامل صاف کنید بذارید داخل یخچال تا خنک بشه.
♥️خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات سفید رو بهش اضافه کنید و بذارید کامل روان بشه و از دما بیوفته بعدروی دسر بریزید و کمی از کارامل روش طراحی کنید بذارید داخل یخچال تا خوب ببنده. اگه عجله ندارید یه شب تا صبح بمونه خیلی بهتره.
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این شکلات پسته ای:
🍫بیسکویت پودر شده 2پیمانه
🍫پسته خورد شده نصف پیمانه
🍫کرم پسته یک قاشق غذاخوری پر
🍫شکلات سفید 80گرم
🍫شیر نصف پیمانه
برای دیزاین 👇👇
🍫شکلات سفید 150گرم
🍫پودر پسته دو قاشق غذاخوری
🍫پودر گل سرخ
نکته ها 👇👇👇
🍬کف قالب حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید.
🍬اول شیر رو گرم کنید بعد شکلات سفید رو اضافه کنید و مجدد روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست بشه.
🍬وقتی همه ی مواد یکدست شد توی قالب بریزید و روش رو صاف کنید. بذارید فریزر تا کامل ببنده.
🍬تا دو هفته میتونید توی ظرف در بسته و توی یخچال نگهداری کنید.
🍬وقتی شکلات رو توی شکلات بنماری زدید بلافاصله از پودر پسته و گل سرخ روش استفاده کنید تا به شکلات بچسبه.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯