animation.gif
حجم:
968.5K
#قرابیه_کره_ای
موادلازم:
250گرم کره
1لیوان پودر شکر
1لیوان نشاسته سیب زمینی
2لیوان آرد
1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری)
1قاشق مرباخوری کاکائو
3قاشق غذاخوری پودر پسته
طرز تهیه:
کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید. در یک چانه پودر کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید از خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید و روی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود بپزید .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
قرابیه گردویی کنجدی شکلاتی
مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
نصف استکان روغن مایع(حدود 50 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودرقند(حدود 100 گرم ، لیوان دسته دار فرانسه را حدود یک سانت سرخالی پر کنید)
1 استکان نشاسته(گندم یا ذرت ، 44 گرم)
3 قاشق مرباخوری نسکافه(فوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان کنجد بوداده
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
4 الی 4.5 لیوان آرد ، لطفا با کنترل اضافه کنید
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای روی آن:
مخلوط 80 گرم شکلات شیری، 80 گرم شکلات تلخ آب شده به روش بنماری
طرز تهیه:
ابتدا کنجد را داخل ماهیتابه تفلون بریزید و روی اجاق با شعله کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی رنگش کمی تغییر کند بدون سوزاندن تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. کره ، روغن مایع ، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، نسکافه و وانیل را داخل ظرفی ریخته هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده ورز بدید (آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد)سپس گردو ، کنجد و بکینگ پودر را اضافه کرده ورز بدید. تکه هایی از خمیر جدا کرده گرد کنید و شکل بیضی بدید و کمی فشار بدید پهن شود. با فاصله داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. به کمک چنگال در یک طرف آن خط بندازید. داخل فر 170درجه از قبل گرم شده(با کنترل) بپزید.(حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد) قسمت بدون خط قرابیه سرد شده را به شکلات آب شده به روش بنماری آغشته کنید درآخر روی آن گردوی بو داده خرد شده بپاشید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف بهتر است2 قاشق شکر را ته ظرف بپاشید. شکر رطوبت ظرف را جذب می کند و مانع از چسبیدن کیک به ظرف می شود
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
مواد لازم شیرینی نعلی ، شیرینی عید خانگی و خوشمزه
آرد سفید: صد گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان)
کره : صد گرم
پودر قند :چهل گرم ( تقریبا ۴ ق غ)
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شیرینی عید نوروز / طرز تهیه شیرینی روی گاز
طرز تهیه شیرینی نعلی / شیرینی عید خانگی / شیرینی برای عید بدون فر
کره و تخم مرغ رو از قبل در محیط بیرون قرار می دهیم .
کره نرم شده را همراه با پودر قند با همزن یک دقیقه بزنید بیشتر نشه برای این شیرینی نباید کره زیاد پوک بشه .
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید
آرد رو الک کنید ..
به هیچ عنوان کل آرد رو اضافه نکنید اول یک لیوان آرد بزنید مخلوط کنید و کمی با نوک انگشت ورز بدین
اگر خمیر به دست نمیچسبید که دیگه نمیخواد ولی اگر به دست چسبید باقی آرد رو کم کم اضافه کنید
و با نوک انگشتان به آرومی ورز بدین اصلا کف دست با خمیر تماس پیدا نکنه
چون خمیر روغن می ندازه و شیرینی سفت و خراب میشه ..
اگه زیاد بریزین اون لطافت شیرینی رو با این کارتون از بین می برین و موقع نعلی کردن ممکنه خمیر از وسط پاره بشه..
شیرینی عید بدون فر / طرز تهیه شیرینی مخصوص عید بدون فر
حالا از خمیر هم میتونین برای اینکه یه اندازه بشه مثلا با یه قاشق مربا خوری بردارین همه یه اندازه بشه
استوانه ای و لوله ایش کنید مثل عکس بهتره روی سینی شیرینی رو بغلطونید که یکدست دربیاد و پاره نشه
و بعد بپیچونید و شکل نعل در بیاربن مثل عکس و توی سینی فر یا قالب بذارید .
چون کره داره دیگه نیاز به چرب کردن سینی هم نیستش (کاغذ روغنی هم نمی خواد)
روش پخت شیرینی روی گاز /شیرینی نعلی بدون فر
یک قابلمه بزرگتر از قالب رو داخلش پایه استیل یا کاسه استیل یا رینگ بذارید
و روی شعله پخش کنید روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میذاریم بیست دقیقه داغ بشه
بعد قالب رو داخلش قرار میدیم و در و دم کنی میذاریم
مدت بیست دقیقه زمان میبره آماده بشه بعد این زمان اگر کف شیرینی ها طلایی شد آماده است
****************
طرز تهیه شیرینی عید خانگی
****************
روش پخت شیرنی خانگی داخل فر
فر رو که از یه ربع قبل روشن کرده ، سینی رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ربع دقیقه قرار بدین
بعد از آماده شدن شیرینی ها اصلا دست بهش نزنید بذارین خنک بشه و بعد جدا کنین .
شکلات تخته ای رو هم روی بخار کتری آب کنبد . شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات بزنید و بعد در هر نوع پودری که دوست دارین بغلتونین .
این شیرین خانگی بسیار پوک و خوشمزه بوده و به راحتی و بدون فر می توانید آن را تهیه کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند
#فریز_کردن_ماهی🦈🐠🐟
اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید این روش باعث میشه طعم ماهی نمکی بشه و موقعه ی سرخ کردن رنگش طلایی بشه👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_خاص
🌺🌺
ترفند قد کشیدن برنج
🔶هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید.
این کار باعث قد کشیدن برنج
می شود
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
👈برش دادن گوجهفرنگی گیلاسی 🍅
ترفند های جالب خانه داری که نمی دانستید!
گوجهفرنگیها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آنها قرار دهید و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آنها را ببرید👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کوکو پاغازه
این غذا از سبزی محلی که در اطراف کرمانشاه می روید، پخته می شود. گیاهی به نام پاغازه با خاصیت دارویی (برای ناراحتی های روده و معده مفید است)، ماده اولیه کوکو است. پاغازه از فصل بهار در اطراف شهر می روید. البته میدان میوه و تره بار کرمانشاه نیز این سبزی محلی را برای فروش دارد. در کنار این سبزی، تخم مرغ، پیاز و سیر نیز اضافه میکنند و به صورت سرخ شده میل می کنند.
#غذای_سنتی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
808.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_آشپزی
✅👆🏻با این ترفند به راحتی میتونید اندازه بگیرید که چقدر ماکارونی برای هر نفر مناسب است.
#ترفند_خانه_داری
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
3.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده تزیین کاپ کیک به شکل رز🌹
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami