eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : آب انار سه پیمانه و نیم دانه انار یک پیمانه شکر سه پیمانه آبلیمو به مقدار لازم طرز تهیه : برای تهیه مربای انار ابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید .برای شروع اول انارها را دان میکنیم و 1عدد از انارها را که جدا دان میکنیم کناری میگذاریم، سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط بمدت 30دقیقه بجوشد. انار دان شده ای را که کناری گذاشته بودید را در قابلمه بریزید وآب لیمو را نیز هم بریزید و 30دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند. برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید ، اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده شده است،پس مربا را در شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صبحانه های لاغر کننده: 🌕 🍳🍅تخم مرغ پخته و گوجه 🌕 🍳🍀تخم مرغ پخته و کاهو 🌕 🍞عدسی و 50 گرم نان جو 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍨اگه دنبال یه صبحانه رژیمی خوشمزه هستید، کمی جوی دوسر را در شیر کم چرب بریزید تا کاملا خیس بخورد. برای طعم‌دار کردن آن کمی میوه شیرین، وانیل و دارچین یا کمی عسل اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ضرر فرش های ماشینی و موکت ها از نگاه دکتر خیراندیش : ✍با پای بدون پوشش بر روی زمین راه رفتن، باعث تخلیه انرژی زائد بدن می شود، شخص سبک می شود اما پلاستیک مانع می شود مثل فرش های ماشینی (پلاستیکی) و موکت که باعث تولید انواع بیماری های سرد مثل انواع پا دردها و دردهای استخوانی می شود. خصوصا هنگام شستن ظروف که باید خانم ها به زیر پا خیلی توجه کنند و از گرمی ها استفاده کنند مانند پوست گوسفند، نمد، پشم و غیره؛ پس از ایستادن در روی کاشی ها بایدخود داری شود @tebshia20 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در : 🔸 روح الله نجابت 🔸علیرضا پاک فطرت 🔸دکترجعفر قادری 🔸هنوز قطعی نیست 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر درشهریار : 🔸 حسین حق وردی 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در : 🔸 عباس بیگدلی 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیداهای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در : 🔸 حجت‌الاسلام حسین میرزایی 🔸مهدی طغیانی 🔸 امیرحسین بانکی‌پورفرد 🔸 زهرا شیخی 🔸عباس مقتدایی 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر درشهریار : 🔸 حسین حق وردی 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در : 🔸 خانم ویدا کاظمی 🇮🇷 @IslamLifeStyles
» ✍پرسش:شما گفته بودید که وعده ناهار مضرترین وعده غذایی است در حالی که از کودکی این مطلب را که صبحانه‌ات را خودت بخور، نهار را با دوستت و شام را به دشمنت بده به ما گفته اند سند و دلیل شما برای بیان این مطلب چیست؟ ✅ پاسخ: در مورد مطلبی که بیان کردید اولاً از منابع ادبی در خصوص چگونگی آن باید بررسی نمایید. ثانیاً در منابع طب سنتی از خوردن ناهار پرهیز داده شده است و مصرف صبحانه به صورت کامل و مصرف شام به صورت سبک توصیه شده است. 📚 کتاب پرسش و پاسخ دکتر روازاده @tebshia20 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❇️ کاندیداهای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در حوزه مرکزی هرمزگان شامل شهرهای ، ، ، ، 🔸ابوالقاسم جراره 🔸 احمد مرادی 🔸 حسین هاشمی تختی 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در و : 🔸 علی نیکزاد 🔸 کاظم دبیر 🔸به دلخواه انتخاب شود. 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در و و : 🔸 حسین حسنی بافرانی 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در و : 🔸 حاج عبدالله ایزد پناه 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در : 🔸 حجت الاسلام محمد جواد حسینی منش 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در ، و : 🔸 عباس گلرو 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در : 🔸 حجت الله فیروزی 🇮🇷 @IslamLifeStyles ❇️ کاندیدای نهایی مورد حمایت تنهامسیر در 🔸 حاج حسین بامیری 🇮🇷 @IslamLifeStyles
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅رمز سلامت ✍در شبانه روز دو وعده غذا میل نمایید، یکی صبح و دیگری شب. حتی الامکان میان این دو وعده چیزی میل نفرمایید؛ زیرا سبب خرابی معده و بدن می گردد. بنابراین، ناهار اضافه است و سبب خرابی بدن و معده می شود و اصلی ترین وعده غذایی شام می باشد. بلافاصله بعد از اذان مغرب، نماز مغرب را بخوانید و بعد از نماز حتما در خانه باشید؛ زیرا این ساعت، ساعت بیماری است. تا می توانید در این زمان ذکر بگویید و نماز عشا را با قدری درنگ بخوانید. بلافاصله بعد از نماز عشا، شام را میل نمایید.حداکثر تا یک ساعت بعد از اذان مغرب وعده شام را میل نمایید و بیشتر از آن به تأخیر نیندازید. 💥اندکی ذکر خداوند تبارک و تعالی را بگویید و بخوابید. در این ساعت بیدار نمانید؛ چرا که خواب اول شب ارزشمند است و جایگزین ندارد. @tebshia20 🔅🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
سرو میوه به صورت تکنفره 🍊🍓🥝🍎 ✨🌙✨🍉 یه ایده عالی برای جشن ها و یلدا این روش سرو باعث میشه که از همه مدل میوه استفاده کنیم و به اندازه مثلا انار رو نمیشه تو مهمونی یه دونه کامل رو خورد و سرو این مدلی انار هم راحتتره و اسراف هم نمیشه ☺️☺️ یه ایده اقتصاد مقاومتی😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کرم بروله کدو حلوایی مواد لازم خامه پرچرب ... 2 و 1/2 لیوان عصاره وانیل ... 1 قاشق چایخوری زرده تخم مرع ... 16 عدد شکر قهوه ای ... 1/4 لیوان شکر سفید ... 1 لیوان دارچین ... 1 قاشق چایخوری نمک ... 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل ...1/4 قاشق چایخوری پوره کدو حلوایی ... 1 لیوان طرز تهیه 1- فر را تا دمای 165 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2- خامه پرچرب و وانیل را در یک شیر جوش سنگین بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد. در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر قهوه ای، 3/4 لیوان از شکر سفید، دارچین، نمک، زنجبیل و پوره کدو را باهم خوب هم بزنید. 3- 1 لیوان از خامه را درون مخلوط تخم مرغی بریزید و آرام هم بزنید، سپس آن را درون بقیه خامه سرازیر کنید و به مدت 1 دقیقه به شدت هم بزنید. قالبهای کرم بروله را حاضر کنید و آنها را پر کنید. 4- قالبها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را بیرون بیاورید و وقتی قالبشان کمی خنک شد، آنها را به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار ذهید تا سفت شوند. 5- وقتی کرم بروله حاضر شد می توانید کمی شکر روی آن بپاشید و با کمک فندک آشپزخانه آن را روی دسر ذوب کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خورشت هویج مواد لازم(برای3 نفر) گوشت ... 250 گرم هویج ... 3 عدد پیاز ... 1 عدد رب گوجه فرنگی ... 2 قاشق غذاخوری آلو بخارا ... به میزان دلخواه زعفران دم کرده ... به میزان لازم نمک و فلفل ... به میزان لازم زردچوبه ... به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره ... 1/2 پیمانه طرز تهیه 1- آلوها را در یک کاسه آب خیس دهید. سپس پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با مقداری روغن یا کره سرخ کنید. 2- وقتی پیازها سبک شدند، تکه های گوشت را در قابلمه بریزید. پس از تغییر رنگ گوشت ها، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید و با هم تفت دهید. 3- حالا مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت ها را بگیرد. حدودا سه ساعت زمان دهید تا گوشت کاملا پخته شود. 4- هویج ها را خلالی برش بزنید یا رنده درشت کنید. در ماهیتابه دیگر هویج ها را با مقداری روغن تفت دهید. در این مرحله از تهیه خورش هویج در صورت تمایل میتوانید کمی زعفران دم کرده به هویج ها اضافه کنید. 5- وقتی گوشت خورشت هویج پخته شد، میتوانید هویج ها را به قابلمه خورشت اضافه کنید. سپس آلوهای خیس شده، نمک و زعفران دم کرده را در قابلمه بریزید. اجازه دهید خورشت حدودا نیم ساعت دیگر بپزد. 6- در 5 دقیقه ی آخر پخت خورشت باید آبلیمو را اضافه کنید. میتوانید به جای آبلیمو از آبغوره استفاده کنید. سپس خورشت هویج را در ظرف سرو بکشید و با پلو، انواع سالاد و ترشی نوش جان کنید. نکات ⬅️ در صورت تمایل میتوانید به خورش آلو و هویج مقدار کمی دارچین، یک حبه سیر یا پودر سیر، پودر کاری و … هم اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این غذای خوشمزه را می‌توانید برای مهمان‌های عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است اما برای پخت زمان کمی می‌خواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد. مواد لازم برای 6 نفر: 225 گرم سیب‌زمینی شیرین نگینی خرد شده ¼ قاشق چایخوری نمک نصف پیمانه هویج خرد شده 600 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده دو قاشق چایخوری روغن زیتون نصف پیمانه پیاز خرد شده نصف پیمانه کرفس خرد شده 225 گرم قارچ خرد شده 2/3 پیمانه سس باربیکیو 400 گرم خمیر آماده پای یک عدد تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری آب طرز تهیه: فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک قابلمه متوسط سیب‌زمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. در 4 دقیقه آخر هویج‌ها را به سیب ‌زمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. در یک تابه بزرگ، مرغ‌ها را درون روغن داغ  به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز، کرفس و قارچ‌ها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغ‌ها را به تابه بازگردانید. سس باربیکیو، سیب‌زمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسه‌های سفالی بریزید و کنار بگذارید. خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسه‌ها بگذارید. در یک پیاله،  تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلم‌مو روی خمیرها بمالید. کاسه‌ها ر
🧂 برای رنگ کردن نمک را داخل کاسه‌ بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمک‌ بچکانید و سریع مخلوط کنید تا نمک‌ها رنگی شود نمک رنگ شده رو روی سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم چند لحظه هم بزنید تا نم نمک‌ها گرفته شود آن‌ها را داخل نمکدان بریزید و بر سر سفره بیاورید👌 حالا اینم روش و ایده اییه واسه خودش ولی هیچی باصفا تر از همون نمک سفید نیست اینارو ادم بریزه رو خیار فک میکنه خیارو با ابرنگ رنگ کردی بخوری😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: شير خشك پودر قند يا شكر خلال پسته كنجد طرز تهيه: یک لیوان ونیم شیر خشک را حتما الک کنید با یک لیوان ونیم پودر قند یا پودر شکر خود شکر نمی شه وشیرینی کاملا مناسبی داره پس کمش نکنید وحتما الک کنید با شیر خشک مخلوط کنید بعد یک لیوان ارده را بهشون اضافه کنید وبا دست خوب مخلوط کنید خمیر حالت بریده بریده داره قالب مورد نظر را کف ودیواره را سلفون یا کیسه فریزر بکشید کف قالب را خلال پسته یا مغز پسته یا کنجد بریزید البته میتونید هیچ کدوم را نریزید و حلوا شکری ساده داشته باشید بعد خمیر را توی قالب ریخته وخوب فشرده کنید وسطح حلوا را صاف کنید ومجددا خلال پسته بریزید وسلفون را روی سطح حلوا بکشید وقالب را بمدت شش تا هفت ساعت توی فریزر بذارید به هیجوعنوان یخ نمیزنه فقط منسجم می شه بعد در بیارید وبه اندازه دلخواه برش بزنید یا همانطوری توی ظرف سر دار در یخچال نگهداری کنید که نرمتر می شه نكته :شما میتونید با هر چیزی پیمانه بزنید حتما نباید لیوان باشه فقط همه مواد را با همون پیمانه اندازه بزنید وقالب هم هر چیزی می تونه باشه به جزئ طرح دار میتونه تخت باشه گرد ویا مربع فقط ساده باشه وشیر خشک هم از هر شیری که طعمش واستون خوشمزه است استفاده کنید شیر خشک ساده باشه طعم دار مثلا عسلی نباشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ابتدا کدو حلوایی رو با یک لیوان اب میزاریم بپزه تا نرم بشه بعد له میکنیم.یک لیوان شکر اضافه میکنیم میزاریم چن جوش بزنه بعد کمی زعفران و هل اضافه میکنیم هم زده و زیرشو خاموش میکنیم.در ظرف سرو ابتدا کمی از پورمون بعد کنی گردو خرد شده و روی اون بیسکوییت پتی پور خرده کرده و لا ب لا میریزیم میزاریم یخچال تا خنک بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید. سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته تخم مرغ دو عدد پیاز متوسط یک عدد سیر یک حبه نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک بشه عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنیدودوباره خوب مخلوط کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت: ۱ کیلوگرم سیب زمینی: ۲ عدد سیر: ۲ حبه بلغور جو دوسر: ۱۰۰ گرم شیر: ۲۰۰-۱۵۰ گرم پیاز: ۱ عدد نمک، فلفل، ادویه جات: به مقدار لازم گوشت را با سیب زمینی و سیر چرخ کنید و بلغور جودوسر را در شیر خیسانده وقتی نرم شد به مواد اضافه کنید پیاز درحد سبک شدن تفت دهید و با نمک، فلفل و ادویه جات به مواد فوق اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کند و در آخر کتلت ها را شکل داده و در آرد غلتانده در روغن داغ سرخ کنید می توانید پیاز را هم همراه مواد چرخ کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌🔸گنجاندن سالاد کاهو و جوانه گندم در وعده‌های غذایی به ویژه وعده شام تاثیر زیادی بر صورت دارد👇 🔸نشاط صورت 🔸شادابی صورت 🔸پر شدن صورت 🔸چاق شدن صورت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نخوردن شام در کاهش وزن تاثیر ندارد ؟!🍜 ▫️وقتی انسان برای 12ساعت غذا نخورد متابولیسم(سوخت و ساز) بدن او 40% کاهش می یابد به همین دلیل است که حذف کردن وعده های اصلی غذایی کمکی به کاهش وزن نمیكند و اشتباه است. + غذا نخوردن پس از ساعت هشت شب یکی از پیشنهادهای رایج است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅حالت صحیح خوابیدن ✍بهترین حالات خوابیدن به شرح زیر است: اگر شام سنگین میل فرمودید، به سمت چپ بخوابید. ( در روایات خواب تجار و سلاطین است که شب را با شکم پر می خوابند. ) که این حالت باعث هضم بهتر غذا می شود. اگر شام غذا به اندازه معمولی میل کردید، ( که این صحیح است. ) به سمت راست بخوابید که این حالت، خواب مومنان است. اگر قصد دارید زمان کوتاهی را بخوابید یا می خواهید با ایجاد صدا سریع از خواب بیدار بشوید ( مثلا نگهبان هستید یا خوف قضا شدن نماز صبح یا ... دارید. ) به پشت بخوابید. ( صورت به سمت آسمان باشد. ) ⚠️ اما دقت کنید: بدترین حالت خواب، خوابیدن به رو یا همان خوابیدن دَمَر است. @tebshia20 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅ نعناع ✍️ یکی از موادی که میتواند معده را جمع کند و بدن را گرم کند نعناع است. نعناع استریل کننده و ضد سم در معده و گوارش است و طبیعتش گرم است. خانم ها به روش های مختلف از نعناع استفاده کنید. در انواع غذاها به طور مناسب بریزید. همچنین چای نعناع بهترین چای برای اعضای خانواده است و کوکوی نعناع یکی از بهترین غذاها برای وعده شام است. 📚دکتر خیراندیش @tebshia20 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: شير ....يك ليوان آرد ....يك ليوان سرخالي تخم مرغ....پنج عدد روغن مايع ...پنج قاشق سوپخوري زعفران ،نمك،فلفل طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شير رو مخلوط كردم و با همزن زدم تا يكدست بشه،بعد نمك وفلفل و زعفران رو اضافه كردم،سپس آرد را كم كم ريختم و هم زدم تا مايه صاف و يكدست بشه از صافي رد كردم و بعد روغن رو ريختم و كمي هم زدم تا مخلوط بشه،،كف تابه كوچك را كمي چرب كردم،از مايه به اندازه يك قاشق بزرگ داخل تابه ريختم و سريع تابه را حركت دادم تا مايه به صورت يكنواخت و نازك ،كف تابه پخش شود ،وروي حرارت ملايم پخته شود ،سپس به راحتي از تابه جداش كردم و داخلش مواد گوشتي و كمي پنير پيتزاو آويشن ريختم،دو طرفش را روي هم گذاشتم و رول كردم ،،ايتدا داخل آرد زدم و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد تو آرد سوخاري غلط دادم و سرخ کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami