eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
شبی دخترک مسلمان از نیویورک آمریکا از دانشگاه به سمت خانه می رفت که پس از مدتی متوجه شد مردی با ژاکت کلاه دار که سعی در پنهان نمودن چهره اش مینمود او را تعقیب می کند دختر بسیار وحشت زده بود و شروع کرد به خواندن ایت الکرسی و به الله سبحان و تعالی توکل کرد... الحمدالله بخیر گذشت و به سلامت به خانه رسید ولی فردای ان شب در اخبار.......ـ😳😳 ‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
‍امام صادق علیه السلام می فرماید: 🌼✨از شامگاه پنج شنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلم هایی از طلا و لوح هایی از نقره، از آسمان به سوی زمین می آیند و تا غروب روز جمعه ثواب هیچ عملی را به جز صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام نمی نویسند. 📚(من لایحضره الفقیه /ج۱/ص۴۲۴) با 💐اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐 🍃🌸🌺🍃🌸🌺🍃 پنجشنبہ تون عالی خدایا امروز به فڪرمان منطق به قلبمان آرامش به روحمان پاڪی به دستهایمان قدرت به چشمهایمان زلالی به زندگیمان عشق به دوستےهایمان تعهد به تعهدمان صداقت عطاڪن 🍃🌺🌸🍃🌺🌸🍃 امروز شنبه متعلق به علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر یا رحمان 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
 فضیلت خوردن انار در روز جمعه (مفاتیح الجنان) اعمال روز جمعه؛ پيش از خوردن صبحانه انار و پيش‏ از ظهر هفت برگ كاسنى بخورد، از موسى بن جعفر عليهما السّلام روايت شده: هر كه در روز جمعه وقتى كه ناشتاست يك انار بخورد، تا چهل‏ روز دل او را نورانى گرداند. و اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار،تا صد و بيست روز، وسوسه شيطان را از او دور گرداند و هركس وسوسه شيطان از او دور شود نافرمانى خدا نكند و هركه نافرمانى خدا نكند وارد بهشت شود. شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده: در مورد خوردن انار در روز و شب جمعه فضيلت بسيار روايت شده 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
👇👇👇کانال عمومی 👇👇👇 (تقویم همسران) ✴️ جمعه 👈16 اسفند 1398 👈11 رجب 1441👈6 مارس 2020 @taghvimehmsaran @taghvimehmsaran 🏛مناسبت های اسلامی و دینی. ❇️روز خوبی است و برای امور زیر نیک است. ✅تجارت و داد و ستد. ✅امور ازدواجی خواستگاری عقد و عروسی. ✈️مسافرت خوب است بعد از ظهر اغاز شود. 👶برای زایمان خوب و نوزاد زندگی خوبی خواهد داشت.ان شاءالله. 🔭 احکام و اختیارات نجومی. ✳️کندن چاه و قنات و نهر و ابراه. ✳️انجام امور کشاورزی. ✳️و کاشت و برداشت نیک است. @taghvimehmsaran 💑 انعقاد نطفه و مباشرت 👩‍❤️‍👩امروز.... بعد فضلیت نماز عصر استحباب ویژه دارد و فرزند حاصل از ان دانشمندی مشهور جهان خواهد شد.ان شاالله و برای سلامتی نیک است. 💑امشب... برای در جمعه شب (شب شنبه )دستوری وارد نشده است. 💇💇‍♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات، (سر و صورت) در این روز خوب نیست باعث غم و اندوه است. @taghvimehmsaran 💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن.... یا ، زالو انداختن خوب نیست و سبب اختلال مغزی است. @taghvimehmsaran ✂️ ناخن گرفتن جمعه برای ، روز بسیار خوبیست و مستحب نیز هست. روزی را زیاد ، فقر را برطرف ، عمر را زیاد و سلامتی آورد. 👕👚 دوخت و دوز. جمعه برای بریدن و دوختن، روز بسیار مبارکیست و باعث برکت در زندگی و طول عمر میشود.. ✴️️ وقت استخاره در روز جمعه از اذان صبح تا طلوع آفتاب و بعد از زوال ظهر تا ساعت ۱۶ عصر خوب است @taghvimehmsaran 😴 تعبیر خواب... خواب و رویایی که امشب. (شبِ شنبه)دیده شود تعبیرش در ایه 12 سوره. مبارکه یوسف علیه السلام است ارسله معنا غدا یرتع و یلعب و انا له لحافظون . و از مفهوم و معنای ان استفاده میشود که عزیزی از خواب بیننده دور شود و عاقبت ان دور افتاده خوب باشد.ان شاءالله .چیزی همانند ان قیاس گردد... کتاب تقویم همسران صفحه 115 ❇️️ ذکر روز جمعه اللّهم صلّ علی محمّد وآل محمّد وعجّل فرجهم ۱۰۰ مرتبه ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۲۵۶ مرتبه موجب عزیز شدن در چشم خلایق میگردد . 💠 ️روز جمعه طبق روایات متعلق است به . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد 🌸زندگیتون مهدوی 🌸 📚 منابع مطالب تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان انتشارات حسنین علیهما السلام قم: پاساژ قدس زیر زمین پلاک 24
کلم 1 عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم برنج نیم دانه 1/2 لیوان لپه 1/3 لیوان سرکه سفید 1/2 لیوان رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری  پیاز 2 عدد سبزی خشک ( نعنا و شوید ) به مقدار لازم . آلو خورشتی ، نمک ، فلفل مقدار لازم 🔴 کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ( میتوانید برای خوش رنگ شدن کلم کمی زردچوبه اضافه کنید ) ، پس از حدود 15 دقیقه کلم را از اب جوش خارج کنید و با اب سرد ابکشی نمائید . ‌ 🔴 پیاز خرد و در روغن تفت دهید تا نرم شود، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، نمک و فلفل بریزید و با حرارت ملایم  تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند . ‌ 🔴 لپه از چند ساعت قبل خیس کنید و لپه‌ها را بپزید تا نرم شوند ( لپه ها پخته باشند اما له نشوند ) ، برنج را یک ساعت با اب و نمک خیس کنید ؛ برنج‌های نیم دانه ، لپه های پخته ، زرشک و سبزی ها را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم ها باهم ترکیب شوند . ‌ 🔴 برگ های کلم را جدا کنید و داخل هر برگ را با مقداری از مواد دلمه پر کنید و چند الو خورشتی بگذارید سپس برگ کلم را جمع کنید ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید. 🔴 دلمه ها را درون قابلمه بچینید ( سر دلمه ها به سمت ته قابلمه باشد ) ، سس دلمه ( مخلوط سرکه ، شکر ، رب گوجه فرنگی و 2 لیوان اب ) را روی انها بریزید ، در صورت تمایل مقداری الو و پیاز داغ درون سس دلمه میتوانید اضافه کنید ( هم سس دلمه غلیظ میشود و هم طعم بهتری خواهد داشت ) . ‌ 🔴 حرارت را ملایم کنید و به مدت 1 ساعت دلمه ها را بپزید سپس درون ظرف بکشید و سرو کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ایده خیلی باحال برای نظم دهی یخچال و دسترسی بهتر به وسایل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم 👈سبزی من آماده بود و سرخ هم شده بود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم: 1-آب گوشت 5 پیمانه 2-سس سفید غلیظ 2 پیمانه 3-هویج رنده شده 2 تا 3 عدد 4-کرفس یا جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری 5-نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه سوپ سفید: سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیمو می گذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم ، سوپ را در سوپخوری می ریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم. ( طرز تهیه سس سفید : مقدار کمی کره را روی حرارت متوسط آب کنید . به اندازه مناسب آرد, نمک و فلفل را اضافه کنید . کمی از شیر را هم اضافه کنید تا مواد مورد نظر حبابی شود . ) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نون محلی👌 خوشمزه سپیده جون 😍 ابتدا داخل نصف لیوان آب (ولرم رو به گرم)یک ق غ شکر و یک ق غ خمیرمایه می ریزیم درشو میبندیم. اجازه میدیم تا عمل بیاد بعد نصف لیوان روغن مایع رو داخل یه قابلمه کوچیک داغ میکنیم نصف لیوان ماست و یک ق غ بکینگ پودر رو به روغن داغ اضافه میکنیم. و مخلوط میکنیم (قابلمه روغن رو داخل سینک بذارید تا وقتی ماستو میریزید جایی پخش نشه)) در یه ظرف دیگه هم سه عدد تخم مرغ رو با 5ق غ شکر و کمی وانیل مخلوط میکنیم بعد همه موادو مخلوط میکنیم سپس آرد و مقدار خیلی کم جوش شیرین(به دلخواه)(من همیشه استفاده نمیکنم) را داخل مواد الک میکنیم. خمیرو جای گرمی میذاریم تا عمل بیاد. سپس در شکلهای مختلف درست میکنیم روشو دستمال میکشیم تا یکم شکل ها پف کنن بعد برای رو مالیشون یک عدد تخم مرغ کامل،یا فقط زرده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع یک ق غ زعفران دم کرده مخلوط میکنیم روی خمیر میزنیم، میذاریم داخل فر کنجد هم به دلخواه که بریزید روی نون. اگه میخایید خمیرتون شیرین نشه اون 5ق شکر که گفتم با تخم مرغ هم میزنیم رو یکی دو قاشق بردارید یا کلا حذف کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مرغ یک عدد سینه مرغ چرخ کرده پیاز 1 عدد دو ق غ سبزی خشک معطر زردچوبه،نمک و فلفل هویج پوست گرفته و پخته یک عدد رب گوجه فرنگی دو ق غ سیر دو حبه ابتدا برای درست کردن سس یه دونه پیاز و سیر رو نگینی خورد کرده و سرخ کردم رب گوجه و ادویه و مقداری اب اضافه کردم و کنار گذاشتم. بعد مرغ چرخکرده را با پیاز رنده شده و سبزی و نمک و زردچوبه و فلفل خوب ورز دادم بعد روی کیسه فریزر پهن کردم و مقداری سبزی شامل جعفری و ریحان و پیازچه خورد شده روی گوشت ریختم و یه دونه هویج پخته شده رو وسطش گذاشتم و با کمک کیسه فریزر رول کردم و سرو ته رول رو محکم کردم و به ارومی گذاشتم تو تابه و کیسه رو جدا کرده و در روغن با حرارت ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که قبلا اماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه دادم تا خوب بپزه و جا ببفته 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط و خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم هم میزنیم تا خامیه نشاسته بره و مواد غلیظ بشه,سپس توی ظرف سرو میکنیم,واسه لایه روش ژله موزی استفاده کردم و‌ مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کروکت سیب زمینی با کوکتل گوشت مواد لازم برای۵ نفر: سیب زمینی ۵۰۰ گرم جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ ۱ عدد کوکتل گوشت ۵ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم آرد ۱ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری ۱۰ قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز و سپس رنده یا له می کنیم. بعد زرده تخم مرغ، آرد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل رو افزوده و ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن. بعدکوکتل ها رو حلقه و سرخ می کنیم. سپس یک عدد تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و هم می زنیم، در ظرف دیگه ای هم پودر سوخاری می ریزیم و از مواد برداشته داخل دست گلوله می کنیم و یه حلقه کوکتل گوشت داخل مواد قرار داده و شکل میدیم. ابتدا در تخم مرغ وسپس در پودر سوخاری می غلطونیم و در روغن خیلی داغ و فراوون به مدت زمان کمی سرخ می کنیم در حدی که طلایی بشن. بعد از سرخ شدن در آبکش میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦🍦🍦 یه روش جالب 🙌😉 با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید. 🍔🍟🍗🍜 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
690.3K
🔺مواد لازم: تخم مرغ: هفت عدد سيب زمينی متوسط: چهار تا پنج عدد پياز: یک عدد فلفل كاپی: یک عدد روغن زيتون: یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری آرد و آرد سوخاری: به ميزان لازم نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم روغن سرخ كردنی: به ميزان لازم 🔺طرز تهیه شش عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده، پوست گرفته و كنار می گذاريم. سيب زمينی ها را آبپز كرده و اجازه می دهيم تا خنك شوند، سپس آنها را رنده می كنيم. پياز و فلفل کاپی را به صورت خيلی ريز خرد کرده و به سيب زمينی های رنده شده، همراه نمك و فلفل اضافه می كنيم. روغن زيتون، جعفری و تخم مرغ دیگر را اضافه كرده و با دست مواد را با هم مخلوط می نماييم. كمي آرد به آن اضافه کرده تا مواد قوام و چسبندگي لازم را پيدا كند. از مواد به اندازه يك نارنگی درشت برداشته، با دست آن را باز كرده، يك عدد تخم مرغ آبپز وسط آن قرار داده و با دست آن را بسته و فرم می دهيم. توپ های آماده را درون آرد سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ می کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بریان مواد لازم جگر سفید ... 300 گرم گوشت گردن ... 300 گرم پیاز متوسط ... 4 عدد نمک ... به میزان لازم ادویه ... به میزان لازم سبزی معطر خشک و پودر شده ... به میزان لازم خلال پسته ... به میزان لازم بادام ... به میزان لازم طرز تهیه 1- ابتدا جگر سفید را پخته چرخ می کنیم و با نمک و ادویه تفت می دهیم. 2- سپس گوشت را با دو عدد پیاز خرد شده و ادویه می پزیم. 3- گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم. 4- نمک ، فلفل و زردچوبه را به میزان لازم به گوشت اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم. 5- سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی کمی روغن می ریزیم(به طوری که کف آن چرب و داغ شود). 6- هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم. 7- کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود. 8- سپس داچین را روی نان ریخته بریانی را روی نان برمی گردانیم و مقداری سبزی معطر (ریحان ، نعناع وترخون خشک و پودر شده ) وخلال پسته وبادام روی آن می ریزیم. 9- در پایان مقداری جگر پخته و تفت داده شده را نیز کنار بریانی روی نان می ریزیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم ▪️گوجه فرنگی متوسط ٤عدد ▪️کره ٥٠كرم ▪️1 قاشق غذاخوری ▪️پیاز متوسط رنده شده ١عدد متوسط ▪️آرد ١قاشق غذا خوري ▪️رب گوجه فرنگی١قاشق ▪️آب گوشت 1 پیمانه ▪️نمک و فلفل سیاه به ميزان لازم ▪️ریحان تازه یا خشک ▪️1 قاشق چایخوری ▪️جعفری تازه یا خشک ▪️من يك پيمونه جو هم استفاده كردم طرز تهیه🍜 در یک قابلمه متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آن ها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب هم می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید و سپس آن را کنار می گذاریم. کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. پیاز خرد شده یا رنده شده را در کره تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم. سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم. گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخار کند. در آخر فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم. سوپ شما آماده است، از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami