2.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مافین🍥
مافین برای صبحانه
مافین سییب و دارچین و جو پرک🍎
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
1_90054864.ogg
زمان:
حجم:
699.7K
برنامه بریزید و جلو اسراف رو در هر بخشی از زندگیتون بگیرید
حاج آقا حسینی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
سلام بچه ها؛
#سیرابی
اون که جگر و قلوه گوسفندی هست که فقط با کره، نمک و فلفل تفت داده شده. اون فلفل دلمه ها هم از ابتکارات مامان بود که خیلی خوشزه شد😉
سیرابی رو خیلی وقت بود هوس کرده بودم. آخرین بار تهران خوردم تو کله پزی معروف بره سفید که مزه آب میداد🙄 اینو از مغازه ترکا گرفتم. خیلی تمیز و سفید هست سیرابیاشون. خودشون هم یه سوپی باهاش درست میکنند به اسم اشکمبه. ما اول سیرابی هارو به برش های کوچیک تقسیم کردیم. بعد خوب شستیم. با آب، پیاز، کمی نخود (برای طعم و قوامش خوبه)، نمک، فلفل و زردچوبه گذاشتیم تو زودپز یک ساعتی پخت. آبش نباید خیلی زیاد باشه وقتی تو زودپز میپزید. چون کم نمیشه. ولی اگه آخرش دیدید هنوز زیاده، با در باز و حرارت زیاد بذارید قل بزنه تا غلیظ بشه. تو قابلمه انقد باید بپزه تا نرم بشه (۴-۵ ساعتی زمان میبره).
خلاصه که خوشمزه شد، جاتون خالی با ترشی ، لیمو ترش و سبزی خوردن خیلی چسبید. جالبه بدونید سیرابی خواص زیادی داره، منجمله اینکه سرشار از ویتامین ب هست، باعث جذب بهتر آهن به بدن میشه، برای درمان کم خونی و تقویت معده و روده مفید هست. همچنین کم کالری هست، هر ۱۰۰ گرم حدود ۱۰۰ کالری، ۱۶ گرم پروتئین
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات_سبزیجات
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم)
1/2 استکان آب (45 گرم)
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده
کمی جعفری
پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری نمک
3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید)
در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شما_در_خانه_اینطوری_هستید⁉️
🍃مرحوم دولابی درباره سیره اخلاقی آیت الله انصاری همدانی می فرمایند ؛ایشان در خانه نمی گذاشت کسی حتی یک استکان چای برایش ببرد ، خودش چای را می آورد ، سفره پهن می کرد و ...
📚سوخته ، ص ۱۳۴
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
4.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔صحبتهای طوفانی حکیم خیراندیش در مورد اجرای توطئه دشمن با گسترش غذاهای با طبع سرد
#ای_مردم_بیدار_باشید_نقشه_دارند_میکشند
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#شيرينی_مشهدی_یا_آلمانی
ویژه عید نوروز
مواد لازم برای۲۰ نفر
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت بار یا عسل گرم ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۶۰۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود.
۲- به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست .
۳- آرد و ( شیر خشك ) رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه
۴- خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد.
۵- بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید.
۶- خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید .
۷- سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید
۸- بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید.
سایر نکات
استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم .
استفاده از رو
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قنبر_پلو_شیرازی
اول دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده ریز نمک فلفل زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی خوب ورز بدید کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.دو تا سه تا پیاز خلالی نازک کنید سرخ کنید و بعد نصف پیمانه گردو خرد شده یک سوم پیمانه کشمش پهلویی اضافه کنید تفت بدید و سه تا چهار قاشق رب انار اضافه کنید و کنار بذارید.هویج رو خلالی کنید با کمی شکر و زعفران تفت بدید تا نرم بشه و برنج زعفرونی هم درست کنید و همه مواد رو موقع سرو غذا دورش تزیین کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
🌺 آموزش حفظ قرآن کریم به صورت مجازی🌺
پرسش از طریق تماس توسط استاد با تجربه🌺
بسیار مناسب برای افراد شاغل، خانه دار، و کسانی که به هر علت امکان حضور در کلاس حفظ ندارند.🌺
امکان شرکت برای تمام سنین «خانمها و آقایان » 🌺
در صورت تمایل خانمها به این آیدی👇
@faghihi29
و آقایان به این آیدی پیام دهید 👇
@Hamed313313
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کیک باقلوا بدون فر🍓
#گیف_آموزش_کیک_باقلوا_بدون_فر😋
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
4.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_خشک
زرده تخم مرغ؛سه عدد
کره نرم شده: دویست وپنجاه گرم
وانیل؛نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر؛یک قاشق چایخوری
پودرقند؛یک پیمونه
آرد؛دو ونیم پیمونه
نشاسته ذرت؛نصف پیمونه
کره نرم شده رو داخل ظرف بریزید بهش پودر قند اضافه کنید وبا همزن بزنید کرمی بشه زرده تخم مرغ ووانیل رو هم اضافه کنید با همزن دو دقیقه بزنید وبعد مواد خشک رو اضافه وبا لیسک مخلوط وداخل قیف بریزید
وقیف بزنید در داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بعد با انتهای یه قاشق در نشاسته ذرت فرو کنید وسط شکوفه ها حفره ایجاد کنید ودر فر با دمای صد وهفتاد درجه که از قبل گرم کردین بین هشت تا ده دقیقه بپزید سپس بعد خنک شدن وسط حفره ها رو با مارمالاد یا شکلات پر کنید
دوستای گلم بریلو هم میتونید خونگی درست کنید هم اماده از لوازم قنادی بخرید ودیگه اینکه اگر میخواین شیرینی ماندگاری بالایی داشته باشه به جای کره از روغن صاف استفاده کنید وبرای فریز وبسته بندی بهتره که بریلو رو نزنید بسته بندی وفریز کنید چهار پنج ساعت قبل سرو از فریزر در بیارید تا نرم بشه بعد بریلو رو روش بزنید بازم سواالی بود کامنت بزارید
راستی بدون فر هم میتونید داخل تابه یا فر دست ساز درست کنید یک ربع زمان بدید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami