eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
✨ همیشه دعا میکنیم که خدا بهمون فرزند و بده ولی گاهی فراموش میکنیم ✨ دین ما از قبل از انعقاد نطفه تا زمان بارداری و بعداز اون برای رستگاری فرزند دستوراتی برای ما داره ✨ اما واقعا ما چقدر به این دستورات عمل میکنیم ؟ حالا ما توکانال این دستورات و از قبل از زمان انعقاد نطفه شروع به بیان کردیم 😊 🌸 اگه قصد اینو دارید که خانوادتونو بزرگ ترکنید یا نوزادی دارید این کانال و شدیدا بهتون توصیه میکنیم ، برای ورود کلیک کنید 👇 https://eitaa.com/joinchat/700383272Cc69a4c3a31
⭕️مواد لازم : ▫️شیر ۳ لیوان ▫️نشاسته گل ۳ ق غ ▫️شکر ۶ ق غ ▫️ گلاب۴ ق غ ▫️بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️خامه صبحانه ۲ ق غ 👈همه مواد بالا رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه . بعد مواد رو دو قسمت کرده و با زعفرون دم کرده زعفرونی کنید بعد یک لایه سفیدبریزید وکمی صبر کنید تا ببنده بعد یک لایه زعفرونی بریزید و در یخچال بزارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️👈برای انکه کیک به راحتی ازقالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف، کف ظرفتان ارد بپاشید وبعد از پخت قالب را کمی در اب سرد نگه دارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک,فلفل سیاه,زردچوبه,کمی پودر گوجه و پاپریکا حسابی مخلوط کرده و ورز میدیم و در نهایت روی ظرف سلفون کشیده یا در ظرف رو گذاشته و میزاریم یخچال تا یه ساعت استراحت کنه .کف تابه رو با کره سرد یا یه کوچولو روغن چرب کرده کباب هایی رو که با دستتون فرم دادید رو داخل ماهیتابه سرد بچینین بعد که همش آماده شد روی شعله گاز بزارین وقتی آب انداخت برگردونین تا روی دیگش رو بزارین .فقط نزارین خیلی خشک بشه و یا تابه تون سیاه بشه.بعد که آماده شدن همه شون رو از کف تابه جمع کرده و داخل همون تابه یدونه پیاز نگینی ریز خرد شده رو تفت میدیم حسابی که سبک و طلایی شد یه ق غ رب گوجه داخلش تفت میدیم تا رنگ باز کنه و خوشرنگ بشه بعد دو سه تا دونه پوره گوجه اضافه کرده و کباب ها رو داخل تابه میچینیم شعله رو کم کنین تا کباب ها بپزه وجابیفته. اگه دوست داشتین کمی زعفرون آب شده روش بدین که خوش عطر بشه.در اخر چند تا گوجه رو از وسط دو نیم کرده و کنار روی کباب ها بچینین .1عدد فلفل سبز تند هم داخلش اضافه کردم .چند تا پر گشنیز تازه هم آخرسر روی کباب ها بریزین ⁨ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دنت خونگى ٣قاشق آرد ٣قاشق كاكائو٤قاشق شكر٢٥گرم كره يه تخم مرغ و نيم ليتر شير با هم مخلوط ميكنيد بعد ميزارين رو حرارت ومدام هم ميزنيد تاخودشو بگيره داخلش مي تونين فندق در آخر بريزيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨یکی از معضلات آشپزی تمیز کردن چرخ گوشت بعد از چرخ کردن گوشتهاست ؟ 👈🏻فقط کافیه بعد از اتمام کارتون یه سیب زمینی خام رو چرخ کنید، تا تموم باقی مونده های گوشت رو همــراه خودش خارج کنه 😎☝️🏻 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای تابه ای😋🍕 ۶ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ واسه اونایی که‌ فر ندارن پیتزای تابه ای خیلی خوب دربیا اوردیم👌 اصلا فکرشم نمیکنید پیتزا روی گاز اینطوری به این خوبی در بیاد🤗 یادداشت لازم👆 ❌ پیتزا رو سالی دو سه بارم زیاده بخوریم🤦‍♀😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
ی# ترکی مواد لازم : ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع ۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری ۱ تخم مرغ ۲ حبه سیر رنده شده ۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🐪 خواص گوشت شتر تقویت اعصاب دفع سردی بدن افزایش استقامت تقویت قوای جنسی افزایش طبع صبوری زیادی هوش و زکاوت رفع دردهای رماتیسمی جگر شتربرای بیماری کمخونی بسیار مفید است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اول لبوها رو پوست میگیرم و میزاریم توی قابلمه همراه آب حدود یک ساعت تا بپزه. بعد لبوها رو گرد گرد برش میدیم و قالب میزینم. بعد توی ظرف میریزم دوسوم ظرف رو سرکه میریزم و بقیه رو آب جوشیده خنک، به اضافه یک ق چ نمک و دو ق هم شکر، اینجوری طعم ملسی پیدا میکنه و تندی سرکه گلو رو نمیزنه این ترشی هم خیلی خوشمزست هم زیبا و چشم نوازترشی لبو رو میشه در کنار انواع سالادها و دورچین غذاها سرو کنید.. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌های# کباب# کوبیده  گوشت کباب کوبیده نه باید خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. معمولا از گوشت گوسفند استفاده می‌شود یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله. بهترین گوشت، قلوه‌گاه (گوشت نیم‌دنده‌ها) گوسفند است. اگر می‌خواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک‌سوم گوشت گوساله.    گوشت کباب کوبیده را چندین بار چرخ کنید و بعد خوب با پیاز ورز دهید تا یک تکه شود. هر چقدر گوشت بیشتر چرخ شود و بیشتر ورز داده شود احتمال نریختن آن از سیخ بیشتر است.   سیخ مخصوص کباب کوبیده، پهن است؛ نکته‌ای که برای درست کردن کباب کوبیده در رابطه با سیخ آن باید حتما در نظر بگیرید این است که سیخ کباب نباید نو باشد. اگر سیخ شما نو است بهترین کار این است که یک بار آن را حتی بدون کباب روی آتش بگذارید. در ضمن وقتی می‌خواهید مایه کباب را به سیخ بزنید بهتر است سیخ خیس باشد تا گوشت بهتر به آن بچسبد.   موقع چسباندن کباب به سیخ بهتر است دستتان را با کمی آب سرد خیس کنید و حتی موقع شکل دادن کباب روی سیخ، باز دستتان را خیس کنید. اگر مایه کباب سرد باشد بهتر به سیخ می‌چسبد و موقع پخت کباب از سیخ جدا نمی‌شود. هر چه مایه کباب سردتر باشد بهتر است.   وقتی گوشت را روی سیخ می‌چسبانید ابتدا و انتهای مایه کباب را با فشار دست به سیخ بچسبانید و بعد با انگشت به مایه کباب فرم دهید. آتش زغال نباید خیلی شعله‌دار باشد، بهتر است آتش فروکش کرده باشد و فقط زغال‌ها قرمز و گداخته باشند. فاصله کباب‌ها از زغال‌ها هم کافی باشد تا کباب‌ها نسوزند و یا خام نمانند.   بهتر است بعد از به سیخ زدن کباب‌ها، آنها را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب به سیخ بچسبد. بعضی به مایه کباب جوش شیرین می‌زنند که ما توصیه نمی‌کنیم، چون با روش توضیح داده‌شده، کباب از سیخ جدا نشده و روی آتش نمی‌ریزد. در ضمن جوش شیرین باعث تلخ شدن کباب می‌شود.   در برخی دستورها هم زرده تخم‌مرغ یا حتی آرد یا آرد سوخاری به مایه کباب می‌زنند که باز هم توصیه نمی‌شود. مایه کباب کوبیده زردچوبه ندارد. اول لبوها رو پوست میگیرم و میزاریم توی قابلمه همراه آب حدود یک ساعت تا بپزه. بعد لبوها رو گرد گرد برش میدیم و قالب میزینم. بعد توی ظرف میریزم دوسوم ظرف رو سرکه میریزم و بقیه رو آب جوشیده خنک، به اضافه یک ق چ نمک و دو ق هم شکر، اینجوری طعم ملسی پیدا میکنه و تندی سرکه گلو رو نمیزنه این ترشی هم خیلی خوشمزست هم زیبا و چشم نوازترشی لبو رو میشه در کنار انواع سالادها و دورچین غذاها سرو کنید.. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بجای استفاده از انواع روغن­های موجود در بازار (مایع و جامد) از روغن ارده کنجد، روغن زیتون، روغن زرد محلی و یا روغن دنبه استفاده نمایید.
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا دسترسی به غذاهای طبیعی و سالم، یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است و این موضوع، بخصوص برای اهل ایمان که بر اساس آموزه های اسلام، خواستار رزق حلال و طیب هستند اهمیت فراوانی دارد. اما صنعتی شدن عرصه تغذیه و استفاده از مواد نگه دارنده و سموم شیمیایی، باعث شده است که حتی سبزیجات و میوه ها که شاید از سالمترین مواد موجود در بازار باشند نیز آلوده به این سموم گردند و امید چندانی جهت دسترسی به مواد خوراکی کاملاً سالم وجود نداشته باشد. از این رو به کارگیری تدابیری که باعث سم زدایی از بدن می شود اهمیت فراوانی دارد. استفاده از چای بادرنجبویه و انجام سنت حجامت می تواند نمونه هایی از این موضوع باشند. لیکن با رجوع به منابع حدیثی،به موردی برمی خوریم که به خصوص در شرایط امروزی اهمیت وافری پیدا می کند و آن تعویذی است که مانع از اثر سموم غذا می شود. شایسته است که شیعیان اهل بیت علیهم السلام در عین تلاش جهت به دست آوردن غذاهای سالم، این دعا را هم در ابتدای هر غذایی بخوانند تا به حول و قوه الهی از اثرات سموم موجود در غذاها در امان بمانند. * * * * * * * *   در مفتاح النبوه روایت شده: چون پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله، اسلام را در مدینه آشکار کرد و مردم را علناً به اسلام دعوت نمود، حسد عبدالله بن ابی (رییس منافقان) بر پیامبر خدا شدت یافت؛ پس آن حضرت را با اصحابش بر طعام مسمومی دعوت نمود تا او را شهید نماید. جبرییل نازل شد و آنچه او اراده کرده بود به حضرت خبر داد. وقتی که بر سر سفره نشستند، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «یا علی! تعویذ و دعای مفید را بر این طعام بخوان»، پس آن حضرت این دعا را خواند: بِسْمِ اللَّهِ الشَّافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْکَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْمُعَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْ‏ءٌ، وَ لَا دَاءٌ فِی الْاَرْضِ، وَ لَا فِی السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیم‏: به نام خداوند شفا بخش، به نام خداوند کفایت‏ کننده، به نام خداوند عافیت دهنده، به نام خدایی که با یاد کردن نامش هیچ چیزی و هیچ مرضی در زمین و آسمان ضرر نمی ‏رساند، و اوست شنوا و دانا پس حضرت رسول صلی الله علیه و آله و حضرت علی علیه السلام و هر که با آنها بودند از آن غذا خوردند تا سیر شدند، و سالم از سر سفره بر خواستند.   وقتی عبدالله بن ابی این قضیه را مشاهده کرد، خیال کرد که غذا را مسموم نکرده، پس با دوستان خود بر سر سفره نشستند و بقیه طعام را خوردند و همگی هلاک شدند. همچنین علامه طباطبایی (رحمةالله علیه) در کتاب سنن النّبی به حدیث دیگری در مورد این دعا اشاره می کنند: از امام حسن عسکری علیه السّلام نقل است که فرمود: رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله دست خود را بر گوشت ذراع (دست گوسفند) که زنی یهودی آن را مسموم کرده بود کشید و گفت: (دعای مذکور) ... سپس فرمود: بخورید با نام خدا. پس رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و همراهان همگی از آن خوردند تا سیر شدند و هیچ زیانی به آنان نرسانید.   منبع: http://shiateb.blogfa.com 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‌فرنی با نشاسته❣ ‌‌ ‌مواد لازم نشاسته : ۱ پیمانه شکر : ۱.۵ پیمانه گلاب : نصف پیمانه شیر : ۴ پیمانه آب سرد : ۱ پیمانه خلال پسته یا بادام یا برگ گل محمدی : به مقدار لازم برای تزیین 👌طرز تهیه 👩‍🍳 برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حل‌شده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، باید به شکل ماست تازه زده شده باشد در اینصورت فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است. فرنی که به این سبک تهیه می‌شود را هم به صورت سرد و هم داغ می‌توان میل کرد. امیدواریم این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن ان لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
# آکراس # فلافل آفریقایی برای 4 نفر   لوبیا چشم‌بلبلی: 200 گرم، خیس کرده   پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده   فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد شده   نمک و فلفل: به میزان لازم   روغن: به میزان لازم روش تهیه: 1 - لوبیا را 2 دفعه از چرخ‌گوشت رد کنید، سپس همراه با پیاز و فلفل‌دلمه داخل غذاساز خمیر کنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 2 - مایه آکراس را داخل کاسه بریزید، به اندازه‌ای آب به آن اضافه کنید که اگر قاشق را سرازیر کردید، مایه از آن به آرامی بریزد. 3 - به اندازه‌ای روغن داغ کنید که آکراس‌ها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را 3-4 دقیقه سرخ کنید، سپس روغن آن را با حوله کاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو کنید. نکات: 1 - در آکراس اصیل به جای فلفل دلمه‌ای از 2 عدد فلفل قرمز تند استفاده می‌شود. 2 - لوبیاها را حداقل 24 ساعت خیس کنید و اگر می‌خواهید رنگ بهتر و نفخ کمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
# آش ماست  دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت دادم زردچوبه وکمی نعنا خشک اضافه کردم و یک پیمانه عدس را که یک ساعتی خیس کرده بودم ونصف پیمانه برنج خیس شده را هم اضافه کردم وقابلمه را تا نصف اب ریختم وبا شعله کم گذاشتم تا پخته بشه تقریبا برنج وعدس که نیم پز شد نیم کیلو سبزی شامل تره جعفری گشنیز ونعناع شسته و خرد شده را اضافه کردم و هر پانزده دقیقه هم زدم ونصف پیمانه نخود خیس خورده ‌پخته شده را هم اضافه کرده وتقریبا بعد از دو ونیم تا سه ساعت دیگه همه مواد پخته شده دو قاشق نعنا داغ ونمک وفلفل هم افزوده وشعله را خاموش کردم ودو لیوان ماست کمی ترش را اضافه کردم(حتما شعله خاموش باشه که ماست نبره)ودر ظرف کشیدم و تزیین کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami