eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یجور بامیه کوچولو موچولو با مزه دونات مانند و به شیرینی و خوشمزگی بامیه نوش جان ❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
▪️شیر:1لیوان ▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر ▪️شکر:2قاشق غذاخوری ▪️گلاب :1قاشق غذاخوری ▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته ▪️گردو:3تا4عدد ▪️موز:1عدد بزرگ ▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید) ▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی و عشق با دقت غذا درست می‌کرد و اشک می‌ریخت. به او گفتند پیاز خرد کرده‌ای؟ گفت: نه. گفتند: ناراحتی؟ گفت: نه. گفتند چرا گریه می‌کنی؟ گفت: بعد از سال‌ها می‌خواهم همسرم، دوباره طعم غذای «باعشق پخته شده خانه‌اش» را بچشد. همسر او سال‌ها اسیر بود و آن روز به وطن بازگشته بود. همین حکایت به نوع دیگری درباره کسانی که اولین بار دستپخت همسرشان را می‌چشند برقرار است. ببخشیدا! نمی‌شود نگاه بانوان و آقایان به غذا پختن یکدیگر در خانه همیشه همین باشد؟ تمرین کنیم. از نظر احکام اسلامی، بانوی خانه هیچ وظیفه‌ای نسبت به آشپزی ندارد اما زنان مسلمان، خانه‌داری را به عنوان نوعی ابراز عشق و مراقبت و به عنوان سهمی از کارهای زندگی مشترک می‌پذیرند. با غذایی با طعم عشق، برای همه مادری می‌کند. به ویژه وقتی اعضای خانواده قدر غذای او را می‌دانند و با تشکر کردن، خستگی را از تن بانوی خانه بیرون می‌کنند. در کنار این تقویت علاقه‌ها در خانواده، می‌توانیم با رعایت نکته‌هایی، غذا بپزیم و عبادت کنیم. غذا به دیگران برسانیم و دیگران را به خدا نزدیک‌تر کنیم. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درسته کرونا هست ولی دنیا هنوز زیبایی های خودشو داره 😋 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارک دو اقازاده و بهشتی کردن مائده ها با سهیم کردن مادر ،مادران جهان هستی بی بی فاطمه زهرا س (امام حسن ع و امام حسین ع) با ذکر شریف رزاق اگر شرایط اقتصادی اذیتتون میکنه یا رزاق بگید به خوراکی ها و غذاها اگر رخوت و سستی دارید بگید یا باسط اگر مشگل خدایی نکرده بی عفتی دارید یا عفیف خیلی زیاد بگید صاحب این اسم نجاتتون میده 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم :آرد : 300 گرم کره حیوانی یا روغن زرد : 150 گرم تخم مرغ : 1 عدد پودر شکر قهوه ای : 100 گرم هل : نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری طرز تهیه کره را دو ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد در آید، کره را درون ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا  رنگ  آن تغییر کند، پودر شکر قهوه ای را به کره حیوانی اضافه و هم بزنید. تخم مرغ را درون ظرف کره بریزید و با قاشق هم بزنید، همه مواد را با هم  مخلوط نمایید، سپس هل را اضافه کرده خوب هم بزنید، ظرف دیگری برداشته آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سپس آرد را الک نمایید. همزن را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، مواد را با دست هم نزنید زیرا باعث چسبیدن خمیر به دست می شود، به وسیله لیسک هم بزنید تا خمیر نرم و یک دستی به وجود آید، در مرحله بعدی طرز تهیه بیسکویت ساده, خمیر را درون پلاستیک قرار دهید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید، و  بعد از زمان تعیین شده از یخچال بیرون آورید در دمای محیط قرار دهید تا دوباره حالت نرمی خود را به دست آورد، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، کاغذ روغنی روی سینی فر بیندازید، یک تکه از خمیر را بردارید گلوله کرده و با وردنه صاف کنید، تا قطر خمیر به 5 میلی متر برسد، قالب هایی را که از قبل آماده کرده اید بردارید، و خمیر را قالب بزنید، سینی را داخل فر قرار دهید تا بیسکویت طلایی شود، مدت زمان پخت بیسکویت ساده بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بستگی به ضخامت بیسکویت ها دارد. ✅ نکته برای تزئین یک زرده تخم مرغ بزنید و روی سطح بیسکویت بمالید و سپس روی آن کنجد بپاشید بعد بیسکویت را داخل فر قرار دهید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 ▫️گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم ▫️اسفناج 700 گرم ▫️جعفری و تره ۲۰۰ گرم ▫️آلو خورشتی یا بخارا 10 عدد ▫️پیاز یک عدد بزرگ ▫️سیر دو حبه ▫️ رب انار یا آبلیمو به میزان لازم ▫️روغن به میزان لازم ▫️نمک، فلفل سیاه و قرمز، زرد چوبه ✏️✏️✏️✏️ پیاز را خلالی خرد می کنیم به همراه چند قاشق روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم وسرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن گوشت ، سیر و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس به اندازه کافی آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. در این مدت زمان اسفناج ها رابه صورت ریز خرد می کنیم و در ی دقیقه آخر پخت، از رب انار و آبلیمو هم استفاده کنید. بعد از اینکه خورشت جا افتاد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه پلو سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت آلو اسفناج نهایت لذت را ببرید. 🍃🍎🍃🍎🍃🍎 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تارت انبه با پایه شکلات مواد لازم رویه انبه : انبه 4 عدد شکر 3/4 پیمانه آب لیمو تازه 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 4 عدد کره 4 قاشق غذاخوری مواد لازم برای پایه : بیسکوییت شکلاتی 100 گرم شکلات تلخ تکه شده 50 گرم کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری دستور تهیه : ● برای آماده کردن پایه تارت، بیسکوییت، شکلات تکه شده و کره را در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید. حالا در ظرف مورد نظر برای تارت فشرده کنید، بپوشانید و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهید. ● برای تهیه رویه، انبه ها و شکر را در مخلوط کن میکس کنید، آب لیمو و پودر ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ترکیب را در ظرفی روی حرارت متوسط حدود 5 دقیقه قرار دهید تا بجوشد، حالا زرده ها را اضافه کرده و اجازه دهید 7 دقیقه دیگر بجوشد. ● زمانی که ترکیب انبه کمی خنک شد روی پایه شکلاتی ریخته و یک ساعت در يخچال قرار داده و تزیین کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
1⃣شستن دست (وضو گرفتن) بلافاصله قبل از خوردن غذا. 🔷نکته 1: اگر دستها تمیز باشد نیازی به شستن نیست. 🔷نکته 2: خشک کردن دستها با دستمال یا حوله قبل از غذا مطلوب نبوده ولی بعد از غذا مطلوب هست. 2⃣گفتن بسم الله در ابتدای غذا خوردن. 🔷نکته 1: اگر بسم الله (یاد و ذکر خدا) در ابتدای غذا نگفت، هرجا یادش آمد بگوید "بسم الله علی اوله و آخره" یا هر ذکر دیگری. 🔷نکته 2: نگفتن بسم الله، ضرر و آسیب به بدن میزند. 🔷نکته 3: شرط تاثیر بسم الله و ضرر نزدن غذا به بدن، حرف نزدن است و اگر صحبتی کرد بایستی دوباره بسم الله بگوید. 🔷نکته 4: در صورتی که چند نوع غذا بخورد، برای هر غذا یک بسم الله گفته شود (بهترین حالت برای هر لقمه بسم الله گفتن است). 🔷نکته 5: گفتن بسم الله یک فرد در صورتی که جمعی غذا بخورند کافی است. 3⃣اولین لقمه غذا یا شروع غذا و آخر غذا باید با باشد (پیشگیری و درمان از 79 بیماری از قبیل جنون، جذام و پیسی). 🔷 نکته:جایگزین نمک، سرکه است و بهترین حالت شروع با نمک و خاتمه با سرکه است. ✅ 1⃣ بعد از غذا بایستی خلال شود. 🔷نکته: غذایی که با خلال از لای دندان خارج میشود نبایستی خورده شود چون سبب آپاندیس میگردد. 2⃣ غذاهایی که اطراف سفره ریخته میشود را جمع کرده و خورده شود. 3⃣در صورتی که بعد از غذا، دست آلوده به غذا باشد نباید با حوله تمیزش کرد بلکه باید شسته شود و سپس با حوله و ... خشک شود. 4⃣شستن دست بلافاصله بعد از غذا (هم و غم را رفع میکند و بیماری ها را دفع و عمر را طولانی و فقر را میزداید و خیر را زیاد میکند. چرک و کثیفی را از بین میبرد، بینایی را جلا میدهد). 🔷نکته: به شستن دست و دهان کودک بعد از غذا بسیار تاکید شده است. 🔷نکته 2: بعد از غذا خوردن، نباید دست را با حوله و ... پاک کرد بلکه باید شست (یا باقیمانده غذا را لیسید) 5⃣بعد از شستن دستها بعد از غذا و قبل از خشک کردن با حوله و ... مطلوب است ابروها و چشمها را مسح کند. ودعای اللهم انی اسئلک المحبت و الزینت (پیشگیری از (ورم ملتحمه) و برطرف کردن فقر و جنون و جلای بینایی میشود). 6⃣دهان بعد از غذا باید با شوینده (سعد) شسته شود(سبب پیشگیری از بواسیر و مشکلات دهان میشود). 🔷نکته: سعد دهان ،بسیار تاکید شده است و مطلوب است بعنوان شوینده دهان و دندان استفاده شود. 7⃣ داخل دهان با شوینده نباید شسته شود (سعد کوفی استثنا هست و میتوان با آن داخل دهان را شست). 8⃣دراز کشیدن👇 🔷نکته 1: بعد از غذا به پهلوی راست دراز کشیده سپس به پشت خوابیده و پای راست را روی پای چپ قرار داده شود. 🔷نکته 2: دراز کشیدن بعد از غذا بدن را چاق میکند، باعث هضم غذا و دفع بیماری میشود. 🔷نکته 3: کسی که میخواهد غذایش هضم شود، ابتدا به پهلوی راست دراز بکشد، سپس به پهلوی چپ و بخوابد. 🌺(استاد تبریزیان)🌺 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥘 😋 🔸برای این غذای خوشمزه و راحت، لوبیا سبز و هویج رو خرد کردم و با هم، با روغن کم، توی تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم. توی همون تابه پیازهای نگینی شده رو کمی تفت دادم. گوشت چرخ کرده رو که با پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، نمک، آرد نخودچی ورز داده بودم و گلوله درست کرده بودم، توی تابه ریختم و با پیاز ها تفت دادم رب اضافه کردم و لوبیا سبز و هویج رو هم روی اون ریختم. آب اضافه کردم. با شعله ملایم و در بسته، به مدت یک ساعت پختم. در آخر نمک و آبلیمو اضافه کردم. میشه این خورشت رو با گوشت تکه ای یا مرغ هم پخت. ولی این مدلی، زمان پخت کوتاه تری داره. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازونجایی که هنوز تو قرنطینه ایم و غیر از نون خونگی ممکنه دلمون کره خونگی هم بخواد، یه کره خونگی حسابی برای ترفند امروزمون آماده کردیم کل قضیه خیلی راحته، فقط باید چند تا چیزو دقت کنید اونم زیاد هم زدن تا اینکه خامه شکل توی فیلم بشه، تمام نکاتشم اینجا براتون توضیح دادیم .. درست کنید و حالشو ببرید 🔸مواد لازم و دستور پخت مرحله به مرحله 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سوره نور مخصوص زنان و دختران فضیلت سوره نور از پیامبر گرامی اسلام روایت شده: هر كه سوره نور را قرائت نماید خداوند به تعداد تمام مردان و زنان مؤمن در گذشته و در آینده به او ده حسنه عنایت می كند. درباره یاد دادن سوره نور به اعضای خانواده از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله روایت شده: یكی از حقوق دختر بر پدر آن است كه سوره نور را به او تعلیم دهد. امام علی علیه السلام نیز در این باره فرمودند: سوره نور را به زنانتان بیاموزید كه در آن موعظه ها و پندهای نیكویی است. از امام جعفر صادق علیه السلام نقل شده است: مال ها و نیروهای جنسی خود را با تلاوت سوره نور محافظت كنید و زنانتان را با این سوره حفظ كنید، زیرا هر كس بر قرائت این سوره به صورت روزانه یا شبانه مداومت ورزد، هیچ یک از اهل خانه اش مرتكب زنا نخواهد شد و پس از مرگش هفتاد هزار فرشته الهی او را تا قبرش تشییع می كنند و برای او دعا و استغفار می كنند تا او را در قبرش كنند. پ.ن اگر خودتون یا اطرافیانتون مشگل بی عفتی دارن با مداومت به خوندن سوره نور اثرات مفیدشو ببینید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود و قيمه يزدي يكي از همان خورشهاي عالي با طعم و مزه بينظيره كه شامل گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کرم 1 لیتر شیر 1 پیمانه آرد 1 پیمانه شکر 1 قاشق سوپ خوری کره 200 میلی لیتر خامه وانیل شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥗 👈نان باگت را حلقه ای برش زده و خمیر داخلش را خارج کرده تا وسطش بدون خمیر باشه و حفره ایجاد بشه .سپس تابه را چرب کرده و روی حرارت گذاشته و برش نان و حلقه ها را داخل تابه گذاشته و مایه کوکو را داخلش میریزیم و احازه میدهیم خودشو بگیره و بعد سمت دیگه رو برگردانده تا سرخ شود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سینه مرغ آب پز١عدد پیاز١عدد فلفل دلمه۲ق غ جعفری۲ق غ نعنا خشک ۱ ق چ تخم مرغ ۲ عدد تمام مواد،به جز فلفل دلمه،تخم مرغ میکس کرده،بعدازمیکس اضاف کنیدوسرخ نمایید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد۷ قاشق غذاخوری تخم مرغ کامل ۱عدد شیر۸ قاشق غذاخوری روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری شکر ۷ قاشق غذا خوری پودرِ کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری وانیل ۴/۱ قاشق مرباخوری ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم حدود ۱۵ زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه روبرندارید بعد از پخت درون ظرف سرو گذاشته و با گاناش تزئین میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پودينگ نسكافه شير٢ليوان نشاسته دو ق غ شكر ٦ ق غ نسكافه يك ق غ همه مواد را مخلوط وروي حرارت مرتب هم بزن تا غليظ شه سپس در ظرف ريخته كاور كن داخل يخچال بذارتا ببنده بعد تزيين كن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔶 رفتم یه رستورانی که توش یه موسیقی ملایم گذاشته بودن. به صاحب رستوران گفتم بی زحمت این موسیقی رو قطعش کن، بعدشم بیا اینجا یه صحبتی با هم بکنیم! گفت حاج آقا مگه حرامه؟😁 گفتم نه حرام نیست ولی تو بیا!☺️ بعد که اومد گفتم اتفاقا موقع خوردن گوش دادن موسیقی باعث میشه که آدم بیشتر غذا بخوره. ✅ حتی توی آزمایش هایی ار نظر علمی ثابت شده که اگه هنگام غذا خوردن گاوها، موسیقی پخش کنن، حیوانات، غذای بیشتری میخورن و شیر بیشتری تولید میکنن. این مال ده سال قبله! 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
این خمیر تقریبا مثل خمیر پیتزاس که دستورشو بهتون میدم با یه کوچولو👌 تغییرات. به خاطر این بهش میگن خمیر جادویی چون واسه هر چیزی! دقیقا هر چیزی که با خمیر میخواین باهاش درست کنید با این خمیر میشه. نون دارچینی،نون نوتلا خمیر پیتزا،پیراشکی و و و بعد درست کردحتی میتونید سرخش کنید یا بذارید تو فر. این عکسها رو هم از نت گرفتم که بدونید برای چه چیزهایی میشه استفاده کرد(تقریبا واسه هر خمیری) جدا از خمیر مایه ای که استفاده شده بیکینگ پودر هم داره که باعث میشه بافت خیلی ترد و پوکی پیدا کنه.ایشالله درست کردید عینا متوجه میشید منظورم چیه😉 ⏬مواد لازم ◀آرد ۳ پیمانه ◀مایه خمیر فوری ۲ ق غ ◀بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری ◀نمک ۱ ق چ ◀شکر ۱ ق غ(برای استفاده در خمیرهای شیرین ۱ چهارم پیمانه شکر استفاده شود) ◀روغن مایع ۲ ق غ ◀شیر ولرم تقریبا ۱ پیمانه 🌺طرز تهیه تمام مواد خشک رو داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مخلوط بشن(از آرد سفید یا نول استفاده کنید که بافت عالی پیدا کنه همون ارد قنادی) وسط مواد رو خالی میکنیم و روغن و ۱ سوم از شیر رو به مواد خشک اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم. کم کم بقیه شیر رو اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه. اگه ☝دیدید زیادی شیر ریختید کم کم (خیلی کم) ارد اضافه کنید تا خمیر مناسبی بدست بیارید. اولش خیلی خمیر لطیفی نیست،ولی بعد از ۱۵ دقیقه که حساااابی ورز دادین (با کف دست ورز بدین ) خمیر رو بافت خیلی نرم و لطیفی پیدا میکنه.که تفاوتش رو توی قبل و بعد از ورز دادن توی عکس میتونید ببینید. موقع ورز دادن هم یکم ارد کنار دستتون باشه که سطح میز کارتون رو ارد پاشی کنید که خمیر موقع ورز دادن به سطح میز نچسبه. زیادی هم ارد پاشی نکنید که زیاد به خورد خمیر نره و خمیرتون خشک نشه. بعد از ورز دادن خمیر رو داخل ۱ کاسه تمیز(بدون زدن روغن) میذارید و روشو سلفون میکشید و به مدت ۱ ساعت میذاریدش جای گرم شما میتونید فر رو ۱ دقیقه روشن کنید تا گرم بشه بعد خاموش کنید و ظرف رو بذارید داخل فر خاموش که جاش گرم باشه. بعد از ۱ ساعت خمیرتون آماده س.بعد از اینکه از کاسه خارجش کردید دوباره سطح میزکارتون رو آرد پاشی کنید و یکم ورز بدید خمیر رو و هر بلایی که خواستید سرش بیارید😉 حتما حتما قبل از اینکه بره تو فر یا سرخش کنید ۱ پارچه بذارید روی خمیر و ۵ تا ۱۰ دقیقه بذارید استراحت کنه تا دوباره حجم بیاد که پوک و سبک و عالی بشه👌 💟نکته برای هر چیزی که درستش کردید(نون،شیرینی،پیراشکی،پیتزا....) حتما باید زیرش یا کاغذ روغنی بذارید یا قالب نچسب بعد بره توی فر،اگه مستقیم روی سینی بذارید میچسبه ☝ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. اول خمیر جادویی رو براتون گذاشتم که بدون تخم مرغ بود و پف و بافت عاالی هم داشت و همه جوره میشد ازش استفاده کرد. حالا واسه نون شیرینی که میخواستم درست کنم این خمیر جادویی رو درست کردم.چون به خاطر تخم مرغ رنگ نونش بیشتر طلایی میشد و خوشگلتر میشه و دیگه احتیاج به رومال کردن هم نداره😎 رومال کردن ینی با برس یا اگه نداشتین با دستمال کاغذی، مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران یا زرده تخم مرغ خالی روی خمیرتون بکشید بعد داخل فر بزارین میتونین کنجد هم رو رومالتون بپاشید میتونید از این خمیر برای نون پیتزا-پیراشکی - اشترودل😍_نان صبحونه -دونات ...استفاده کنید.ولی اگه خواستید چند ماه فریز کنید خمیر رو حتما از خمیر بدون تخم مرغ استفاده کنید. بریم سراغ خمیر بازی ⏬مواد لازم برای خمیر جادویی شماره ۲ ◀آرد قنادی ۲ پیمانه و ۱ چهارم پیمانه (۳۵۰ گرم) ◀شیر ولرم نصف پیمانه ◀کره هم دمای محیط ۵۰ گرم ◀تخم مرغ ۱ عدد ◀شکر ۱ ق غ ◀مایه خمیر فوری ۱ ق غ ◀بیکینگ پودر ۱ ق چ ◀نمک ۱ ق چ 🌺طرز تهیه: کل مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد یکدست پخش بشن. شیر و کره و تخم مرغ رو با هم هم میزنیم و به مواد خشکمون اضافه میکنیم. اول با قاشق چوبی یا لیسک مواد رو هم میزنیم تا مثل خمیر بشه،بعد با دست به مدت ۱۵ دقیقه خووووب خمیر رو ورز میدیم خمیر که لطیف و یکدست شد،کف ظرف مناسبی رو یکم ارد میپاشیم،روی خمیر یه + میزنیم تا بهتر پف کنه و خکیر رو داخل ظرف میذاریم و یه کوچولو ارد روی خمیر میریزیم. روی ظرف رو با پارچه تمیزی میپوشونیم و به مدت ۱/۵ ساعت میذاریم جای گرم تا خمیر ۲ برابر بشه. وقتی خمیر اماده شد دوباره کمی ورزش میدیم و ...خمیر اماده س! این خمیر رو هم مثل خمیر قبلی قبل از اینکه بره توی فر یا سرخ بشه به هر شکلی که قراره اماده بشه بهش حالت میدیم و ۱۰-۲۰ دقیقه دستمال تمیزی میذاریم روش تا دوباره حجم بیاد و سبکتر بشه،بعد میذاریمش توی فر یا سرخش میکنیم. 💟 عزیزان برا اشترودل دمای فر رو روی صدوهشتاد میزاریم تا وقتی رو خمیرتون طلایی شه این خمیر برای پای گوشت هم مناسب هست 🌺دوستانی که تاحالا خمیر جادویی درست نکردن حتما حتما برای بار اول طبق دستور این خمیر درست کنن اگه راضی نبودن دستورشون عوض کنن این دستور به خیلی ها داده شده و اکثرا راضی بودن از نتیجه کارشون 👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺سلام دوستان ببینین ☝شما میتونین این خمیر رو طبق دستور خمیر جادویی شماره 2 درست کنین با یک هم میشه ولی خب دنیای خمیر ها خیلی بزرگه شاید یکی مثلا شیر نداشته باشه و ماست داشته باشه یا به دلیلی نمیتونه از کره استفاده کنه مجبوره روغن بزنه و و و .. به همین دلیل یک دستور کمی متفاوت برای خمیر کلوچه براتون میزارم ☝بازم میگم با خمیر جادویی هم میشه این کلوچه ها برای وعده شام عالین و.همینطور برای بچه ها حتما امتحان کنین👌 ⏬موادلازم خمیرکلوچه گوشت: ◀ماست یک لیوان ◀روغن جامدنصف لیوان ◀تخم مرغ یک عدد ◀بکینگ پودریک قاشق غذاخوری ◀یک قاشق غذاخوری مایه خمیرعمل آمده دریک سوم پیمانه آب گرم ویک قاشق شکر ◀نمک یک قاشق چای خوری ◀آردبه میزانی که خمیربه دست نچسبد 🌺🌺🌺 برای درست کردن خمیرموادمایع روباهم میزنیم وبعدآردوسایرموادپودری روالک می کنیم وبه مایعمون اضافه می کنیم وخوب ورزمی دیم وخمیربه دست آمده رودرون نایلون درمحیط گرم آشپزخانه میذاریم تاعمل بیاد.درحال حاضرمن یک لاحاف حوله ای نم دارروی خمیرم کشیدم وداخل فرخاموش گذاشتمش تاوربیادوبعدباهاش یه شام خوشمزه درست کنم😉😋 وقتی خمیر استراحت کرد حسابی تپل مپل شد💪 واینومدیون مایه خمیرفوق العاده رداستارهستم که همسرجان زحمتشوکشیدن. 💓مهم ترین نکته دردرست کردن خمیرها،مایه خمیره که بایدحتماتازه باشه تاخمیرمون خوب پف کنه ویه نون نرم وباکیفیت بدست بیاد. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺 حالامی ریم سراغ درست کردن یه غذای خوشمزه😊.برای موادبین کلوچه ی گوشت من ازگوشت چرخ کرده،قارچ،فلفل دامه ای،ذرت،رب گوجه وپیازونمک وفلفل وادویه وآویشن وپنیرپیتزااستفاده کردم. شمامی تونیدازانواع گوشت وسبزیجات برای موادمیانی کلوچه تون استفاده کنید. ☝فقط نکته ی مهمش اینه که موادگوشتی تون بایدفاقدآب وباروغن خیلی کم طبخ بشه تانتیجه ی مطلوبی به دست بیاد. بعدازآماده شدن موادگوشتی می ذاریم تاموادمون کمی سرد بشه بعدازخمیرمون به اندازه ی یک نارنگی برمی داریم وکف دستمون پهن می کنیم ودوقاشق غذاخوری ازموادگوشتی توی خمیرمی ذاریم ولبه های خمیرروجمع می کنیم وکمی توی دستمون گردش می کنیم بعدزیرشوآردمی زنیم روی سینی فر می ذاریم . من برای اینکه شکل قشنگ تری بگیری روی کلوچه های گوشتم بابرس کمی زده تخم مرغ وزعفران زدم وبرای تزیین روش کمی تخم خرفه وکنجدپاشیدم ودرطبقه ی وسط فرگذاشتم نکته ی دیگه که درموردپخت این کلوچه گوشت بایدبگم اینه که من توی تستر پختمش بابالاترین دمای شعله پایین ودرطبقه ی وسط گذاشتمش .پختش حدودچهل دقیقه طول کشید وبعدحدود ده دقیقه شعله ی بالاروروشن کردم تاروشون هم طلایی وخوشگل بشه. نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami