#قيمه_يزدي_
خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود و قيمه يزدي يكي از همان خورشهاي عالي با طعم و مزه بينظيره كه شامل گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کیک باقلوا بدون فر🍓
#گیف_آموزش_کیک_باقلوا_بدون_فر😋
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش تزئین میوه🍓
#گیف_آموزش_تزئین_میوه😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
مواد لازم کرم
1 لیتر شیر
1 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1 قاشق سوپ خوری کره
200 میلی لیتر خامه
وانیل
شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکو_سبزی_فانتری🥗
👈نان باگت را حلقه ای برش زده و خمیر داخلش را خارج کرده تا وسطش بدون خمیر باشه و حفره ایجاد بشه .سپس تابه را چرب کرده و روی حرارت گذاشته و برش نان و حلقه ها را داخل تابه گذاشته و مایه کوکو را داخلش میریزیم و احازه میدهیم خودشو بگیره و بعد سمت دیگه رو برگردانده تا سرخ شود
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکو_مرغ_آب_پز
سینه مرغ آب پز١عدد
پیاز١عدد
فلفل دلمه۲ق غ
جعفری۲ق غ
نعنا خشک ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
تمام مواد،به جز فلفل دلمه،تخم مرغ میکس کرده،بعدازمیکس اضاف کنیدوسرخ نمایید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی_بدون_فر
آرد۷ قاشق غذاخوری
تخم مرغ کامل ۱عدد
شیر۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۷ قاشق غذا خوری
پودرِ کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۴/۱ قاشق مرباخوری
ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم حدود ۱۵ زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه روبرندارید بعد از پخت درون ظرف سرو گذاشته و با گاناش تزئین میکنیم
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
پودينگ نسكافه
شير٢ليوان
نشاسته دو ق غ
شكر ٦ ق غ
نسكافه يك ق غ
همه مواد را مخلوط وروي حرارت مرتب هم بزن تا غليظ شه سپس در ظرف ريخته كاور كن داخل يخچال بذارتا ببنده بعد تزيين كن
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔶 رفتم یه رستورانی که توش یه موسیقی ملایم گذاشته بودن. به صاحب رستوران گفتم بی زحمت این موسیقی رو قطعش کن، بعدشم بیا اینجا یه صحبتی با هم بکنیم!
گفت حاج آقا مگه حرامه؟😁
گفتم نه حرام نیست ولی تو بیا!☺️
بعد که اومد گفتم اتفاقا موقع خوردن گوش دادن موسیقی باعث میشه که آدم بیشتر غذا بخوره.
✅ حتی توی آزمایش هایی ار نظر علمی ثابت شده که اگه هنگام غذا خوردن گاوها، موسیقی پخش کنن، حیوانات، غذای بیشتری میخورن و شیر بیشتری تولید میکنن.
این مال ده سال قبله!
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#خمیر_جادویی1
این خمیر تقریبا مثل خمیر پیتزاس که دستورشو بهتون میدم با یه کوچولو👌 تغییرات.
به خاطر این بهش میگن خمیر جادویی چون واسه هر چیزی! دقیقا هر چیزی که با خمیر میخواین باهاش درست کنید با این خمیر میشه.
نون دارچینی،نون نوتلا خمیر پیتزا،پیراشکی و و و
بعد درست کردحتی میتونید سرخش کنید یا بذارید تو فر.
این عکسها رو هم از نت گرفتم که بدونید برای چه چیزهایی میشه استفاده کرد(تقریبا واسه هر خمیری)
جدا از خمیر مایه ای که استفاده شده بیکینگ پودر هم داره که باعث میشه بافت خیلی ترد و پوکی پیدا کنه.ایشالله درست کردید عینا متوجه میشید منظورم چیه😉
⏬مواد لازم
◀آرد ۳ پیمانه
◀مایه خمیر فوری ۲ ق غ
◀بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری
◀نمک ۱ ق چ
◀شکر ۱ ق غ(برای استفاده در خمیرهای شیرین ۱ چهارم پیمانه شکر استفاده شود)
◀روغن مایع ۲ ق غ
◀شیر ولرم تقریبا ۱ پیمانه
🌺طرز تهیه
تمام مواد خشک رو داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مخلوط بشن(از آرد سفید یا نول استفاده کنید که بافت عالی پیدا کنه همون ارد قنادی)
وسط مواد رو خالی میکنیم و روغن و ۱ سوم از شیر رو به مواد خشک اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم.
کم کم بقیه شیر رو اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه.
اگه ☝دیدید زیادی شیر ریختید کم کم (خیلی کم) ارد اضافه کنید تا خمیر مناسبی بدست بیارید.
اولش خیلی خمیر لطیفی نیست،ولی بعد از ۱۵ دقیقه که حساااابی ورز دادین (با کف دست ورز بدین ) خمیر رو بافت خیلی نرم و لطیفی پیدا میکنه.که تفاوتش رو توی قبل و بعد از ورز دادن توی عکس میتونید ببینید.
موقع ورز دادن هم یکم ارد کنار دستتون باشه که سطح میز کارتون رو ارد پاشی کنید که خمیر موقع ورز دادن به سطح میز نچسبه. زیادی هم ارد پاشی نکنید که زیاد به خورد خمیر نره و خمیرتون خشک نشه.
بعد از ورز دادن خمیر رو داخل ۱ کاسه تمیز(بدون زدن روغن) میذارید و روشو سلفون میکشید و به مدت ۱ ساعت میذاریدش جای گرم
شما میتونید فر رو ۱ دقیقه روشن کنید تا گرم بشه بعد خاموش کنید و ظرف رو بذارید داخل فر خاموش که جاش گرم باشه.
بعد از ۱ ساعت خمیرتون آماده س.بعد از اینکه از کاسه خارجش کردید دوباره سطح میزکارتون رو آرد پاشی کنید و یکم ورز بدید خمیر رو و هر بلایی که خواستید سرش بیارید😉
حتما حتما قبل از اینکه بره تو فر یا سرخش کنید ۱ پارچه بذارید روی خمیر و ۵ تا ۱۰ دقیقه بذارید استراحت کنه تا دوباره حجم بیاد که پوک و سبک و عالی بشه👌
💟نکته
برای هر چیزی که درستش کردید(نون،شیرینی،پیراشکی،پیتزا....) حتما باید زیرش یا کاغذ روغنی بذارید یا قالب نچسب بعد بره توی فر،اگه مستقیم روی سینی بذارید میچسبه ☝
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#خمیر_جادویی1 این خمیر تقریبا مثل خمیر پیتزاس که دستورشو بهتون میدم با یه کوچولو👌 تغییرات. به خاطر
#خمیر_جادویی2
.
اول خمیر جادویی رو براتون گذاشتم که بدون تخم مرغ بود و پف و بافت عاالی هم داشت و همه جوره میشد ازش استفاده کرد.
حالا واسه نون شیرینی که میخواستم درست کنم این خمیر جادویی رو درست کردم.چون به خاطر تخم مرغ رنگ نونش بیشتر طلایی میشد و خوشگلتر میشه و دیگه احتیاج به رومال کردن هم نداره😎
رومال کردن ینی با برس یا اگه نداشتین با دستمال کاغذی، مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران یا زرده تخم مرغ خالی روی خمیرتون بکشید بعد داخل فر بزارین میتونین کنجد هم رو رومالتون بپاشید
میتونید از این خمیر برای نون پیتزا-پیراشکی - اشترودل😍_نان صبحونه -دونات ...استفاده کنید.ولی اگه خواستید چند ماه فریز کنید خمیر رو حتما از خمیر بدون تخم مرغ استفاده کنید.
بریم سراغ خمیر بازی
⏬مواد لازم برای خمیر جادویی شماره ۲
◀آرد قنادی ۲ پیمانه و ۱ چهارم پیمانه (۳۵۰ گرم)
◀شیر ولرم نصف پیمانه
◀کره هم دمای محیط ۵۰ گرم
◀تخم مرغ ۱ عدد
◀شکر ۱ ق غ
◀مایه خمیر فوری ۱ ق غ
◀بیکینگ پودر ۱ ق چ
◀نمک ۱ ق چ
🌺طرز تهیه:
کل مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد یکدست پخش بشن.
شیر و کره و تخم مرغ رو با هم هم میزنیم و به مواد خشکمون اضافه میکنیم.
اول با قاشق چوبی یا لیسک مواد رو هم میزنیم تا مثل خمیر بشه،بعد با دست به مدت ۱۵ دقیقه خووووب خمیر رو ورز میدیم خمیر که لطیف و یکدست شد،کف ظرف مناسبی رو یکم ارد میپاشیم،روی خمیر یه + میزنیم تا بهتر پف کنه و خکیر رو داخل ظرف میذاریم و یه کوچولو ارد روی خمیر میریزیم.
روی ظرف رو با پارچه تمیزی میپوشونیم و به مدت ۱/۵ ساعت میذاریم جای گرم تا خمیر ۲ برابر بشه.
وقتی خمیر اماده شد دوباره کمی ورزش میدیم و ...خمیر اماده س!
این خمیر رو هم مثل خمیر قبلی قبل از اینکه بره توی فر یا سرخ بشه به هر شکلی که قراره اماده بشه بهش حالت میدیم و ۱۰-۲۰ دقیقه دستمال تمیزی میذاریم روش تا دوباره حجم بیاد و سبکتر بشه،بعد میذاریمش توی فر یا سرخش میکنیم.
💟
عزیزان برا اشترودل دمای فر رو روی صدوهشتاد میزاریم تا وقتی رو خمیرتون طلایی شه
این خمیر برای پای گوشت هم مناسب هست
🌺دوستانی که تاحالا خمیر جادویی درست نکردن حتما حتما برای بار اول طبق دستور این خمیر درست کنن اگه راضی نبودن دستورشون عوض کنن
این دستور به خیلی ها داده شده و اکثرا راضی بودن از نتیجه کارشون 👌
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🌺سلام دوستان
#کلوچه_گوشت
ببینین ☝شما میتونین این خمیر رو طبق دستور خمیر جادویی شماره 2 درست کنین با یک هم میشه ولی خب دنیای خمیر ها خیلی بزرگه شاید یکی مثلا شیر نداشته باشه و ماست داشته باشه یا به دلیلی نمیتونه از کره استفاده کنه مجبوره روغن بزنه و و و ..
به همین دلیل یک دستور کمی متفاوت برای خمیر کلوچه براتون میزارم ☝بازم میگم با خمیر جادویی هم میشه
این کلوچه ها برای وعده شام عالین و.همینطور برای بچه ها حتما امتحان کنین👌
⏬موادلازم خمیرکلوچه گوشت:
◀ماست یک لیوان
◀روغن جامدنصف لیوان
◀تخم مرغ یک عدد
◀بکینگ پودریک قاشق غذاخوری
◀یک قاشق غذاخوری مایه خمیرعمل آمده دریک سوم پیمانه آب گرم ویک قاشق شکر
◀نمک یک قاشق چای خوری
◀آردبه میزانی که خمیربه دست نچسبد
🌺🌺🌺
برای درست کردن خمیرموادمایع روباهم میزنیم وبعدآردوسایرموادپودری روالک می کنیم وبه مایعمون اضافه می کنیم وخوب ورزمی دیم وخمیربه دست آمده رودرون نایلون درمحیط گرم آشپزخانه میذاریم تاعمل بیاد.درحال حاضرمن یک لاحاف حوله ای نم دارروی خمیرم کشیدم وداخل فرخاموش گذاشتمش تاوربیادوبعدباهاش یه شام خوشمزه درست کنم😉😋
وقتی خمیر استراحت کرد حسابی تپل مپل شد💪 واینومدیون مایه خمیرفوق العاده رداستارهستم که همسرجان زحمتشوکشیدن.
💓مهم ترین نکته دردرست کردن خمیرها،مایه خمیره که بایدحتماتازه باشه تاخمیرمون خوب پف کنه ویه نون نرم وباکیفیت بدست بیاد.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
حالامی ریم سراغ درست کردن یه غذای خوشمزه😊.برای موادبین کلوچه ی گوشت من ازگوشت چرخ کرده،قارچ،فلفل دامه ای،ذرت،رب گوجه وپیازونمک وفلفل وادویه وآویشن وپنیرپیتزااستفاده کردم.
شمامی تونیدازانواع گوشت وسبزیجات برای موادمیانی کلوچه تون استفاده کنید.
☝فقط نکته ی مهمش اینه که موادگوشتی تون بایدفاقدآب وباروغن خیلی کم طبخ بشه تانتیجه ی مطلوبی به دست بیاد.
بعدازآماده شدن موادگوشتی می ذاریم تاموادمون کمی سرد بشه بعدازخمیرمون به اندازه ی یک نارنگی برمی داریم وکف دستمون پهن می کنیم ودوقاشق غذاخوری ازموادگوشتی توی خمیرمی ذاریم ولبه های خمیرروجمع می کنیم وکمی توی دستمون گردش می کنیم بعدزیرشوآردمی زنیم روی سینی فر می ذاریم .
من برای اینکه شکل قشنگ تری بگیری روی کلوچه های گوشتم بابرس کمی زده تخم مرغ وزعفران زدم وبرای تزیین روش کمی تخم خرفه وکنجدپاشیدم ودرطبقه ی وسط فرگذاشتم
نکته ی دیگه که درموردپخت این کلوچه گوشت بایدبگم اینه که من توی تستر پختمش بابالاترین دمای شعله پایین ودرطبقه ی وسط گذاشتمش .پختش حدودچهل دقیقه طول کشید وبعدحدود ده دقیقه شعله ی بالاروروشن کردم تاروشون هم طلایی وخوشگل بشه.
نوش جان
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اسنک سیب زمینی پفکی با مواد در دسترس و ساده
تو این ویدیو اسنک ها رو سرخ میکنه، اما میتونید روی کاغذ روغنی بچینید و توی فر بپزید که سالم تر و کم چرب تر بشه..
🔹مواد لازم و طرز تهیه
🔸طرز تهیه انواع اسنک و فینگر فود رو میتونید از اینجا ببینید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آداب_تغذیه
✅ #قبل_از_غذا
1⃣شستن دست (وضو گرفتن) بلافاصله قبل از خوردن غذا.
🔷نکته 1: اگر دستها تمیز باشد نیازی به شستن نیست.
🔷نکته 2: خشک کردن دستها با دستمال یا حوله قبل از غذا مطلوب نبوده ولی بعد از غذا مطلوب هست.
2⃣گفتن بسم الله در ابتدای غذا خوردن.
🔷نکته 1: اگر بسم الله (یاد و ذکر خدا) در ابتدای غذا نگفت، هرجا یادش آمد بگوید "بسم الله علی اوله و آخره" یا هر ذکر دیگری.
🔷نکته 2: نگفتن بسم الله، ضرر و آسیب به بدن میزند.
🔷نکته 3: شرط تاثیر بسم الله و ضرر نزدن غذا به بدن، حرف نزدن است و اگر صحبتی کرد بایستی دوباره بسم الله بگوید.
🔷نکته 4: در صورتی که چند نوع غذا بخورد، برای هر غذا یک بسم الله گفته شود (بهترین حالت برای هر لقمه بسم الله گفتن است).
🔷نکته 5: گفتن بسم الله یک فرد در صورتی که جمعی غذا بخورند کافی است.
3⃣اولین لقمه غذا یا شروع غذا و آخر غذا باید با #نمک_دریا باشد (پیشگیری و درمان از 79 بیماری از قبیل جنون، جذام و پیسی).
🔷 نکته:جایگزین نمک، سرکه است و بهترین حالت شروع با نمک و خاتمه با سرکه است.
✅ #بعد_از_غذا
1⃣ بعد از غذا بایستی خلال شود.
🔷نکته: غذایی که با خلال از لای دندان خارج میشود نبایستی خورده شود چون سبب آپاندیس میگردد.
2⃣ غذاهایی که اطراف سفره ریخته میشود را جمع کرده و خورده شود.
3⃣در صورتی که بعد از غذا، دست آلوده به غذا باشد نباید با حوله تمیزش کرد بلکه باید شسته شود و سپس با حوله و ... خشک شود.
4⃣شستن دست بلافاصله بعد از غذا (هم و غم را رفع میکند و بیماری ها را دفع و عمر را طولانی و فقر را میزداید و خیر را زیاد میکند. چرک و کثیفی را از بین میبرد، بینایی را جلا میدهد).
🔷نکته: به شستن دست و دهان کودک بعد از غذا بسیار تاکید شده است.
🔷نکته 2: بعد از غذا خوردن، نباید دست را با حوله و ... پاک کرد بلکه باید شست (یا باقیمانده غذا را لیسید)
5⃣بعد از شستن دستها بعد از غذا و قبل از خشک کردن با حوله و ... مطلوب است ابروها و چشمها را مسح کند.
ودعای اللهم انی اسئلک المحبت و الزینت (پیشگیری از #رمد (ورم ملتحمه) و برطرف کردن فقر و جنون و جلای بینایی میشود).
6⃣دهان بعد از غذا باید با شوینده (سعد) شسته شود(سبب پیشگیری از بواسیر و مشکلات دهان میشود).
🔷نکته: سعد دهان ،بسیار تاکید شده است و مطلوب است بعنوان شوینده دهان و دندان استفاده شود.
7⃣ داخل دهان با شوینده نباید شسته شود (سعد کوفی استثنا هست و میتوان با آن داخل دهان را شست).
8⃣دراز کشیدن👇
🔷نکته 1: بعد از غذا به پهلوی راست دراز کشیده سپس به پشت خوابیده و پای راست را روی پای چپ قرار داده شود.
🔷نکته 2: دراز کشیدن بعد از غذا بدن را چاق میکند، باعث هضم غذا و دفع بیماری میشود.
🔷نکته 3: کسی که میخواهد غذایش هضم شود، ابتدا به پهلوی راست دراز بکشد، سپس به پهلوی چپ و بخوابد.
🌺(استاد تبریزیان)🌺
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین
امام سجاد (ع)
امام محمد باقر(ع)
امام جعفر صادق (ع)
میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید
✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید
✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
زمانی که غذای نذری توزیع میشود، عموم مردم به عنوان سیر کردن شکم به این غذا نمینگرند وهمانطور که شاهدیم فقیر وغنی به دنبال این غذا هستند. در حالی که خیلی از مردم هم هستند که ممکن است در منازل غذای به مراتب بهتراز غذای نذری داشته باشند، ولی به این طعام نذریست که بسیار اهمیت میدهند. علت این است که غذای نذری در یک فرآیند مقدس تهیه میشود ودید افراد به این غذا به صورتی است که فرد نذری دهنده با نیت وآرزوی پاک به ائمه معصوم متوسل وحاجت روا شده است ویا در جستجوی حاجت خویش ارتباط قلبی مقدسی با ائمه معصوم است. در نتیجه ی این ارتباط قلبی با ائمه است که این غذای نذری متبرک و مقدس است و از نظر مردم باارزش حساب می شود وبا دید مافوق بشری به آن نگریسته میشود.
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#املت_رنگارنگ
فلفل دلمه ایهای رنگی- از هر کدام یک عدد زرد، قرمز، نارنجی، سبز- را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل- به میزان دلخواه- به مدت پنج دقیقه تفت دهید.
حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایرهای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید. حالا بشقابها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرارداده، به همراه نان سرو کنید.
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۷ دقیقه
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک مرغ که خودش اسمشو گذاشته کیک املت مرغ😁
خیلی راحت و بی دردسر
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات داریم، چه دوناتی😍
یه دونات معروف تو دنیا هست که توی مواد اولیه ش از پوره سیب زمینی استفاده میشه، که بهش میگن spudnut یا دونات سیب زمینی..خیلی هم محبوبه..
فرقش با دوناتی که فقط با آرد درست میشه اینه که خیلی سبک و تر و اسفنجی تر میشه ..
🔹مواد لازم و طرز تهیه مرحله به مرحله
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش شیرینی یاقوتی🍓
#کلیپ_آموزش_شیرینی_یاقوتی😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#مربای_به
دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم بهترین به مال اصفهان است خیلی خوشبو وخوش طعمه وفضای آشپزخونه را عطر به پر می کنه واحتیاج به هیچ اسانسی نداره
طرز تهیه مربای به
به یک کیلو
شکر یک کیلو
آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
در صورت تمایل دانه هل یا وانیل
طرز تهیه....... به را بشوریدخشک کنید اگر دوست دارید پوستش را بگیرید کاملا دلخواه است وبه سایز دلخواه خرد کتید توی قابلمه با هر جنسی استیل یا مسی یا رویی یا تفلون من همه را امتحان کردم وکاملا مربا قرمز می شه اب در حدی بریزید که دقیقا تا لبه به بیاد ودرشو بذارید نیم ساعت بپزه با حرارت ملایم بعد شکر را اضافه کنید من واسه بک کیلو به 800گرم شکر می ریزم شما همون یک کیلووبریزید البته به را بعد خرد کردن وزن کنید واونوقت شکر را برابرش کنید حواستون به این مسئله باشه وبذارید یک ونیم ساعت با شکر هم بپزه وبعد دم کنی بذارید با حرارت نسبتا ملایم تا سه یا چهار ساعت تا زمانیکه رنگ به قرمز خوشرنگ بشه ودر اخر ابلیمو را اضافه ویا اسانس دلخواه ویه جوش زد حرارت را خاموش وبذارید با دربسته کاملا سرد بشه
نکته..... پوست به را که گرفتم خلال کردم وریختم توی سینی توی دمای خونه تا کاملا خشک بشه بعد یه تفت کوچولو روی گاز دادم واسه دمتوش به ازش استفاده می کنم دانه به را هم گذاشتم توی دمای خونه خشک بشه واسه زمانیکه سرفه می کنید دم کنید خیلی خوبه سرفه را خوب می کنه خلاصه از همه قسمتهای این میوه به نحوئ احسن می شه استفاده کرد
نکته..... نباید اب به خیلی کم بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه واگر کم اب باشه زیاد خوشمزه نیست وخشک می شه پس نباید زیاد ونه کم باشه میزان اب
نگهداری مربا..... توی شیشه در دار تمیز بریزید وتوی بخچال بذارید وهیچوقت قاشق چرب توی مربا نزنید که کپک بزنه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ارسالی_اعضا
سلام
یادمه اون زمان بنده گروههای مختلط طنز زیاد داشتم یه روز دیدم حس خوبی ندارم به این گروهها بااینکه اصلا غیراخلاقی نبودن فقط اعضاش مختلط بودن و در کمال احترام پست میزدن و چت محترمانه داشتن و به پستها میخندیدن
خلاصه دیدم حس جالبی به چت کردن و پست زدن ندارم
عجیب حس چندشی منو گرفته بود
من که معتاد این گروههام بودم
تا چند ساعت فعال نشدم گروه
بچه ها اومدن علتو جویا بشن چون واقعا تعجب انگیز بود یک عضو فعال یهو غیر فعال بشه
اونروز یادمه از چندتا گروهها لفت دادم
با لفت دادن بنده کلی اعضا پرسو جو کردن که چرا؟
گفتم نمیدونم حالم خوب نیست
از اونها اصرار که برگرد از من انکار که خوشم نمیاد
بعد به خودم اومدم متوجه شدم چند روزه دارم سوره نور میخونم
چون شنیدم از خانوم پرتو اعلم بنظرم که سوره نور از فوایدش اینه که برای موارد بی عفتی انسان موثره منم گفتم تست کنم ببینم درسته یا نه
و فهمیدم این حالتی ک در من بوجود اومده حتما از اثار خواندن این سوره هست که درباره ارتباط زن و مرد هست
و خیلی برای شخص خودم عجیب و جالب اومد
و خواستم توصییه کنم هم برای خودمون مفیده در این وانفسای جامعه که حیا کمرنگ شده هم برای عفت خانواده بخونیم حتما اثر مفیدشو دیر یا زود میبینید
علی الخصوص خانوم هایی که از چشم چرونی و بی عفتی همسرانشون در عذاب هستن حتما مداومت داشته باشن به قرائت این سوره
دست خالی برنمیگردن
حالا دوبار خوندید توقع معجزه نداشته باشید لطفا
چون ما معمولا هر دستوری بهمون بدن توقع داریم مثلا بعد دوشب نماز شب خوندن بشیم مستجاب الدعوه هر چی دعا کردیم مستجاب بشه چون دو شب نماز شب خوندم
پس هر کاری در اثر مداومت و اخلاص بوجود میاد
ممنون
#اثرات_سوره_نور
#تجربه_شخصی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami