eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
1⃣شستن دست (وضو گرفتن) بلافاصله قبل از خوردن غذا. 🔷نکته 1: اگر دستها تمیز باشد نیازی به شستن نیست. 🔷نکته 2: خشک کردن دستها با دستمال یا حوله قبل از غذا مطلوب نبوده ولی بعد از غذا مطلوب هست. 2⃣گفتن بسم الله در ابتدای غذا خوردن. 🔷نکته 1: اگر بسم الله (یاد و ذکر خدا) در ابتدای غذا نگفت، هرجا یادش آمد بگوید "بسم الله علی اوله و آخره" یا هر ذکر دیگری. 🔷نکته 2: نگفتن بسم الله، ضرر و آسیب به بدن میزند. 🔷نکته 3: شرط تاثیر بسم الله و ضرر نزدن غذا به بدن، حرف نزدن است و اگر صحبتی کرد بایستی دوباره بسم الله بگوید. 🔷نکته 4: در صورتی که چند نوع غذا بخورد، برای هر غذا یک بسم الله گفته شود (بهترین حالت برای هر لقمه بسم الله گفتن است). 🔷نکته 5: گفتن بسم الله یک فرد در صورتی که جمعی غذا بخورند کافی است. 3⃣اولین لقمه غذا یا شروع غذا و آخر غذا باید با باشد (پیشگیری و درمان از 79 بیماری از قبیل جنون، جذام و پیسی). 🔷 نکته:جایگزین نمک، سرکه است و بهترین حالت شروع با نمک و خاتمه با سرکه است. ✅ 1⃣ بعد از غذا بایستی خلال شود. 🔷نکته: غذایی که با خلال از لای دندان خارج میشود نبایستی خورده شود چون سبب آپاندیس میگردد. 2⃣ غذاهایی که اطراف سفره ریخته میشود را جمع کرده و خورده شود. 3⃣در صورتی که بعد از غذا، دست آلوده به غذا باشد نباید با حوله تمیزش کرد بلکه باید شسته شود و سپس با حوله و ... خشک شود. 4⃣شستن دست بلافاصله بعد از غذا (هم و غم را رفع میکند و بیماری ها را دفع و عمر را طولانی و فقر را میزداید و خیر را زیاد میکند. چرک و کثیفی را از بین میبرد، بینایی را جلا میدهد). 🔷نکته: به شستن دست و دهان کودک بعد از غذا بسیار تاکید شده است. 🔷نکته 2: بعد از غذا خوردن، نباید دست را با حوله و ... پاک کرد بلکه باید شست (یا باقیمانده غذا را لیسید) 5⃣بعد از شستن دستها بعد از غذا و قبل از خشک کردن با حوله و ... مطلوب است ابروها و چشمها را مسح کند. ودعای اللهم انی اسئلک المحبت و الزینت (پیشگیری از (ورم ملتحمه) و برطرف کردن فقر و جنون و جلای بینایی میشود). 6⃣دهان بعد از غذا باید با شوینده (سعد) شسته شود(سبب پیشگیری از بواسیر و مشکلات دهان میشود). 🔷نکته: سعد دهان ،بسیار تاکید شده است و مطلوب است بعنوان شوینده دهان و دندان استفاده شود. 7⃣ داخل دهان با شوینده نباید شسته شود (سعد کوفی استثنا هست و میتوان با آن داخل دهان را شست). 8⃣دراز کشیدن👇 🔷نکته 1: بعد از غذا به پهلوی راست دراز کشیده سپس به پشت خوابیده و پای راست را روی پای چپ قرار داده شود. 🔷نکته 2: دراز کشیدن بعد از غذا بدن را چاق میکند، باعث هضم غذا و دفع بیماری میشود. 🔷نکته 3: کسی که میخواهد غذایش هضم شود، ابتدا به پهلوی راست دراز بکشد، سپس به پهلوی چپ و بخوابد. 🌺(استاد تبریزیان)🌺 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
زمانی که غذای نذری توزیع می‌شود، عموم مردم به عنوان سیر کردن شکم به این غذا نمی‌نگرند وهمانطور که شاهدیم فقیر وغنی به دنبال این غذا هستند. در حالی که خیلی از مردم هم هستند که ممکن است در منازل غذای به مراتب بهتراز غذای نذری داشته باشند، ولی به این طعام نذریست که بسیار اهمیت می‌دهند. علت این است که غذای نذری در یک فرآیند مقدس تهیه می‌شود ودید افراد به این غذا به صورتی است که فرد نذری دهنده با نیت وآرزوی پاک به ائمه معصوم متوسل  وحاجت روا شده است ویا در جستجوی حاجت خویش ارتباط  قلبی مقدسی با ائمه معصوم است. در نتیجه ی این  ارتباط قلبی با ائمه است که این غذای نذری متبرک و مقدس است و از نظر مردم باارزش حساب می شود  وبا دید مافوق بشری به آن نگریسته می‌شود.   🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فلفل دلمه ای‌های رنگی- از هر کدام یک عدد زرد، قرمز، نارنجی، سبز- را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل- به میزان دلخواه- به مدت پنج دقیقه تفت دهید. حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایره‌ای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید. حالا بشقاب‌ها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرارداده، به همراه نان سرو کنید. مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه مدت زمان پخت: ۷ دقیقه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات داریم، چه دوناتی😍 یه دونات معروف تو دنیا هست که توی مواد اولیه ش از پوره سیب زمینی استفاده میشه، که بهش میگن spudnut یا دونات سیب زمینی..خیلی هم محبوبه.. فرقش با دوناتی که فقط با آرد درست میشه اینه که خیلی سبک و تر و اسفنجی تر میشه .. 🔹مواد لازم و طرز تهیه مرحله به مرحله 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم بهترین به مال اصفهان است خیلی خوشبو وخوش طعمه وفضای آشپزخونه را عطر به پر می کنه واحتیاج به هیچ اسانسی نداره طرز تهیه مربای به به یک کیلو شکر یک کیلو آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل دانه هل یا وانیل طرز تهیه....... به را بشوریدخشک کنید اگر دوست دارید پوستش را بگیرید کاملا دلخواه است وبه سایز دلخواه خرد کتید توی قابلمه با هر جنسی استیل یا مسی یا رویی یا تفلون من همه را امتحان کردم وکاملا مربا قرمز می شه اب در حدی بریزید که دقیقا تا لبه به بیاد ودرشو بذارید نیم ساعت بپزه با حرارت ملایم بعد شکر را اضافه کنید من واسه بک کیلو به 800گرم شکر می ریزم شما همون یک کیلووبریزید البته به را بعد خرد کردن وزن کنید واونوقت شکر را برابرش کنید حواستون به این مسئله باشه وبذارید یک ونیم ساعت با شکر هم بپزه وبعد دم کنی بذارید با حرارت نسبتا ملایم تا سه یا چهار ساعت تا زمانیکه رنگ به قرمز خوشرنگ بشه ودر اخر ابلیمو را اضافه ویا اسانس دلخواه ویه جوش زد حرارت را خاموش وبذارید با دربسته کاملا سرد بشه نکته..... پوست به را که گرفتم خلال کردم وریختم توی سینی توی دمای خونه تا کاملا خشک بشه بعد یه تفت کوچولو روی گاز دادم واسه دمتوش به ازش استفاده می کنم دانه به را هم گذاشتم توی دمای خونه خشک بشه واسه زمانیکه سرفه می کنید دم کنید خیلی خوبه سرفه را خوب می کنه خلاصه از همه قسمتهای این میوه به نحوئ احسن می شه استفاده کرد نکته..... نباید اب به خیلی کم بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه واگر کم اب باشه زیاد خوشمزه نیست وخشک می شه پس نباید زیاد ونه کم باشه میزان اب نگهداری مربا..... توی شیشه در دار تمیز بریزید وتوی بخچال بذارید وهیچوقت قاشق چرب توی مربا نزنید که کپک بزنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام یادمه اون زمان بنده گروههای مختلط طنز زیاد داشتم یه روز دیدم حس خوبی ندارم به این گروهها بااینکه اصلا غیراخلاقی نبودن فقط اعضاش مختلط بودن و در کمال احترام پست میزدن و چت محترمانه داشتن و به پستها میخندیدن خلاصه دیدم حس جالبی به چت کردن و پست زدن ندارم عجیب حس چندشی منو گرفته بود من که معتاد این گروههام بودم تا چند ساعت فعال نشدم گروه بچه ها اومدن علتو جویا بشن چون واقعا تعجب انگیز بود یک عضو فعال یهو غیر فعال بشه اونروز یادمه از چندتا گروهها لفت دادم با لفت دادن بنده کلی اعضا پرسو جو کردن که چرا؟ گفتم نمیدونم حالم خوب نیست از اونها اصرار که برگرد از من انکار که خوشم نمیاد بعد به خودم اومدم متوجه شدم چند روزه دارم سوره نور میخونم چون شنیدم از خانوم پرتو اعلم بنظرم که سوره نور از فوایدش اینه که برای موارد بی عفتی انسان موثره منم گفتم تست کنم ببینم درسته یا نه و فهمیدم این حالتی ک در من بوجود اومده حتما از اثار خواندن این سوره هست که درباره ارتباط زن و مرد هست و خیلی برای شخص خودم عجیب و جالب اومد و خواستم توصییه کنم هم برای خودمون مفیده در این وانفسای جامعه که حیا کمرنگ شده هم برای عفت خانواده بخونیم حتما اثر مفیدشو دیر یا زود میبینید علی الخصوص خانوم هایی که از چشم چرونی و بی عفتی همسرانشون در عذاب هستن حتما مداومت داشته باشن به قرائت این سوره دست خالی برنمیگردن حالا دوبار خوندید توقع معجزه نداشته باشید لطفا چون ما معمولا هر دستوری بهمون بدن توقع داریم مثلا بعد دوشب نماز شب خوندن بشیم مستجاب الدعوه هر چی دعا کردیم مستجاب بشه چون دو شب نماز شب خوندم پس هر کاری در اثر مداومت و اخلاص بوجود میاد ممنون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یکمی کاهو ، یه دونه سیب ، یه کیوی و یک مشت گردو رو درشت خرد کنید و با هم مخلوط کنید و با مقدار کمی سرکه بالزامیک میل کنید. به سالاداتون تنوع بدید ، هر سری چیزای متفاوت رو خرد وبا هم مخلوط کنید. داشتن میوه و سبزیجات توی برنامه غذایی روزانه تون باعث میشه انرژی بیشتری داشته باشید ، سرحال تر باشید و خود به خود به سمت غذا های پر کالری نمیرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره طرز تهیه شربت : 4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍎 👈خوب بچه ها اول از همه بگم خودمم واقعا انتظار همچین رنگی را نداشتم نمیدونم از سیبش بود یا تو ظرف مسی درست کردم ویه شب تو ظرف گذاشتم بمونه یا هردو فقط حیف که کم درست کردم فقط نیم کیلو سیبه☺ نوع سیب خیلی مهمه میدونید از کدوم سیبا بود همونایی که کنار باقلوا دو پست قبل گذاشتم سفت وخوشرنگ فکر میکنم با هرسیبی نمیشه مربا درست کرد البته بخوای خوشرنگ وطعم فوق العاده داشته باشه نیم کیلو سیب را شسته وپوست کنده وخرد کرده(من چون برای صبحانه میخواستم دیگه قالب نزدم مکعبی خرد کردم) ودر ظرف مسی ریخته واب اضافه کردم تا روی سیب بگیره بعد روی حرارت گذاشتم تا سیب پخته بشه در ظرف هم نیمه روش گذاشتم تقریبا چهل وپنج دقیقه زمان برد بعد سیصدو پنجاه تا چهارصد گرم شکر اضافه کردم شکر را که اضافه میکنی کم کم سیب رنگ می گیره حدود چهل دقیقه هم با شکر زمان برد شربت باید قوام بیاد بعد یک سوم لیوان گلاب وکمی ابلیمو اضافه کردم وچند جوش زد خاموش کردم ودم کنی روی ظرف گذاشتم بعد از بیست وچهارساعت تو شیشه ریختم وتمام🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ علت_بی_حالی_در_نماز 🦋علامه حسن زاده آملی نقل می کند: در تعطیلات تابستان به آمل رفتم، خوابیده بودم بچه ها سر و صدا کردند و از خواب بیدار شدم و غضبناک شدم و بعد از آن ناراحت شدم که چرا من غضبناک شدم، آن قدر گریه کردم تا این که نتوانستم غذا بخورم، به تهران آمدم و راهی تبریز شدم تا سراغ طبیبم بروم به محضر علامه طباطبایی رفتم و به ایشان گفتم من حال نماز ندارم، بدون این که به ایشان جریان را بگویم. 💠گفت: بی خود غضبناک می شوی و انتظار هم داری که در نماز حال داشته باشی. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
العاده 👌 تخم مرغ:۳عدد(درشت) آرد:۳پیمانه شکر:۱و۱/۲پیمانه شیر:۱/۳پیمانه روغن:۱پیمانه آب پرتقال:۱پیمانه بکینگ پودر:۱و۱/۲ق.چ زست پرتقال:کمی زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر و به زرده تخم مرغها اضافه کنید کمی بزنید،آب پرتقال را هم اضافه کنید،زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودرو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغها هم اضافه کنید(یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم موادو ترکیب کنید).د قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه. نکته: این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه  ماندگاریش تا یک هفته است از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید(عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍😍 👈 کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥗 😍👈اين ديزاين براي سالادهاي سرده و حتي ميشه روي فوم كيكهاي تكنفره ديزاين زد كه سرو ش هم راحتتر باشه. اين سالاد كلم و هويج هست كه من فقط همين كلم و هويج رو دوس دارم بعضي دستورا خيارشور هم داره كه بعد خورد شدن روغن زيتون و سس فرانسوي زدم . نوش جان 😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊 🍒🍇🍒🍇🍒🍇🍒🍇🍒🍇🍒 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
139.2K
کتلت گوشت و سبزیجات مواد لازم: سیب زمینی پخته شده: 3 عدد سیب زمینی خام کوچک: 1 عدد گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز کوچک رنده شده: 1 عدد یک حبه سیر رنده شده : یا نصف قاشق پودر سیر تخم مرغ:2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه: نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز + هر ادویه ای که دوست داریدبه مقدار لازم پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری سبزی شامل جعفری و چوچاق: اگر چوچاق نداشتید یک مشت جعفری خرد شده بریزید طرز تهیه: سیب زمینی پخته را له یا رنده کنید و سیب زمینی خام را هم رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید. و سپس تمام مواد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه ها با هم تلفیق شوند و بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدلی که دوست داشتید شکل بدهید و سرخ کنید. نکته برای تهیه کتلت گوشت و سبزیجات: اگر کسی بنا به دلایلی نمی تواند از گوشت قرمز استفاده کند، یک عدد سینه مرغ را چرخ کند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسفناج: تخم مرغ 3 عدد آرد 2 لیوان شکر 1.5 لیوان شیر 0.5 لیوان برگ اسفناج 300 گرم پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری روغن 0.5 لیوان طرز تهیه اسفناج: در قابلمه ای آب را بجوشانید. برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود. در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را به دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود. اسفناج آماده است تا با مواد دیگر مخلوط شود. طرز تهیه کیک اسفناج: شکر، تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند. سپس روغن را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود. اسفناج و سپس شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع بالا اضافه کنید. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و مجددا روی کاغذ را چرب کنید. سپس مایع کیک را روی کاغذ بریزید. در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را در فر قرار دهید. زمان دقیق پخت کیک را با این روش تشخیص دهید: هر گاه چنگالی را در کیک فرو بردید و مایع به چنگال نچسبید کیک آماده است. بعد از پخت، لایه رویی کیک اسفناج همانند کوکو سبزی، قهوه ای رنگ است. کیک اسفناج آماده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
حکاکی روی خیار 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیده بودید؟!!!😨 کباب برگ که میگن همینه ها !!!!! . . قبلا دلمه ها بخارپز شدند و حالا با کمی روغن زیتون و نمک روی ذغال کبابی میشن . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami