eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
. همون طور که قبلا بارها تاکید کردم بهتره همه مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید. آرد 500 گرم(3لیوان پر سرصاف+1/3لیوان) ◀آرد و پودر قند باید الک شوند. پودر قند 125 گرم(1لیوان سرخالی) ◀اگه دوست دارید شیرینی شیرین تری داشته باشید میتونید تا 250 گرم پودر قند رو بیشتر بریزید. روغن جامد یا روغن صاف قنادی 250 گرم(1 لیوان پر سر صاف) ◀در صورت استفاده از روغن نیمه جامد حتما روغنتون رو صاف کنید. زرده تخم مرغ 2 عدد ماست غلیظ و کم آب 90 گرم(1/3 لیوان) بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی) پودر هل 1 قاشق مرباخوری ◀مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+1قاشق چایخوری ماست+نصف قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ+1قاشق چایخوری عسل یا شربت بار(به دلخواه) . ابتدا روغن+پودر قند را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. زرده ها+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط و چند ثانیه صبر کنید تا بیکینگ پودر فعال شود و بعد به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید و در انتها با نوک انگشت خمیر را منسجم کنید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را کم کم بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز و کاتر بزنید. ◀کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر کارتر خورده را در سینی بچینید و رومال کرده به دلخواه پودر پسته یا کنجد بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. کف شیرینی کمی تغییر رنگ دهید و روی شیرینی طلایی شود. در صورت نیاز یکی دو دقیقه گریل بزنید تا روی شیرینی طلایی تر شود. ◀این مقدار مواد حدود 180 عدد شیرینی به من داد با این سایز کاتر ◀ماندگاری شیرینی زیاده و در ظرف دربسته جای خنک نگهداری کنید. ◀در فر دستساز یا تابه دو طرفه هم میتونید درست کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام دوستان شبتون بخیر😍 یکی از شیرینی های خوشمزه و معروف مشهدیاست رسپی های مختلفی برای این شیرینی هست ولی من با ی دستور قنادی درستش کردم طعمش شبیه بازاریاست ترد و خوشمزه و بعد از پخت هم شیرینی خیلی پهن نمیشه و شکل خودش رو حفظ میکنه. عزیزان اگه دوست دارین شیرینی های عیدتون رو خودتون درست کنین حتما ی ترازوی دیجیتال تهیه کنین انداره های این شیرینی به گرم هست من براتون با لیوان فرانسوی هم اندازه گرفتم ولی با لیوان دقیق نمیشه گفت. پادرازی_مشهدی مواد لازم : آرد نخود مرغوب 100 گرم(1 لیوان سرخالی) آرد برنج مرغوب 100 گرم( 3/4 لیوان) آرد سفید 100 گرم (1لیوان سرخالی) پودر شکر 80 گرم (1/3لیوان) روغن جامد 150 گرم (1 لیوان). تخم مرغ ریز 2 عدد. آب 30 گرم (5 قاشق غذاخوری) وانیل 1 قاشق چایخوری. پودر هل 1 قاشق مرباخوری خوری. پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری خوری. زعفران دم کرده ی غلیظ 1 قاشق غذاخوری. طرز تهیه : ابتدا هر سه تا آرد رو با هم مخلوط و الک کنید، در ظرف دیگری تخم مرغ ها، پودر شکر، وانیل و آب را با همزن دستی بزنید تا مواد کاملآ با هم مخلوط شوند. روغن و آردها را داخل غذاساز یا میکسر ریخته با دور کند روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند و کمی خمیر شوند. حالا مواد تخم مرغی را کم کم در حین زدن به خمیر اضافه کنین، بعد پودر هل، زنجبیل و زعفران را به مواد اضافه کنید و با دست کمی مواد رو ورز بدین تا به صورت خمیر جمع شود. حالا خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 24 ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس به کمک دو تا نایلون خمیر را با وردنه باز میکنیم به قطر نیم سانت و بعد با وردنه ی شیاردار روی خمیر خط می اندازیم و با کاتر شیرینی زبان قالب می زنیم، رومال زده و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی شیرینی ها طلایی شود. سایر نکات : سعی کنید حتما از روغن جامد استفاده کنید، روغن نیمه جامد یا کره باعث پهن شدن شیرینی می‌شود. روغن جامد الان تو بازار پیدا نمیشه ولی میتونین از قنادی ها بگیرین. خمیر را زیاد ورز ندهید چون بعد از پخت شیرینی سفت می‌شود. غذاساز یا میکسر حتما با درجه ی پایین کار کند. اگه وردنه ی شیاردار ندارین از چنگال برای خط انداختن استفاده کنید. اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید. برای رمال فقط از زده ی تخم مرغ و زعفران و یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠حاج اسماعیل دولابی (ره): 🥗قدیم پلو کم خورده می‌شد. پسر جوانی همیشه در خیال خود شب عروسی‌اش را ترسیم می‌کرد و با خود می‌گفت آن شب پلوی مفصّلی خواهم خورد. شب عروسی، پدرش مهمان‌ها را بر سر سفره دعوت کرد و به پسرش گفت: تو سر سفره نرو! 🔹 پسر بی‌خبر از آن که غذای مفصّلی برای او در حجله قرار داده‌اند تا با عروس خانم بخورند، از اینکه پدرش مانع شده که همراه مهمان‌ها غذا بخورد و شکمی از عزا در بیاورد، به شدت دلخور شد. 🔸 آخر شب که مهمان‌ها رفتند، پدرش به او گفت: خوب حالا برو به حجله. پسر که خُلقش از دست پدرش به شدت تنگ بود، با دلخوری گفت: ارواح باباش، هر که پلو را خورده، برود به حجله... 🔹 نکند ما هم خُلقمان از دست خدا و موالیانمان تنگ باشد و وقتی راه وصال و لقاء باز می‌شود و ما را فرا می‌خوانند، مثل آن داماد باشیم؟ وقتی که با خدا خلوت می‌کنیم و بر سجاده‌ی عبادت می‌نشینیم، و یا وقتی که موت می‌آید و به حجله گاه مؤمنین می‌رویم، نکند خُلقمان از خدا تنگ باشد. 📚مصباح الهدی صفحه 77 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تزیین توت فرنگی 🍓 داخل توت فرنگی رو خالی کرده و با خامه پر کنید و روی خامه بلوبری یا یکم شکلات بریزید 😍😋🍓 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍜 🔸برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈برای رومال تمام غذاهایی که با خمیر آماده میشود، یک زرده تخم مرغ، یک ق شیر و یک ق روغن را با قلم مو روی خمیر بمالید تا طلایی شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چقدر راحته همتون میتونید درست کنید😍 حتما برای تزئین غذاها و سالاداتون امتحان کنید👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند کاربردی و عالی نظم دهی به وسایل آشپزخونه نظم و انضباط برای ارامش و دوری از استرس کدبانوی خونه لازمه پس برای حفظ آرامش خودمون منظم باشیم😉 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رنگ دادن به غذا با لبو 😋 لبو رو حلقه حلقه کنید، روی بخاری خشک کنید و بعد پودرش کنید. و موقع استفاده، مثل زعفران دم کنید، برای رنگ غذا یا دسر بسیار عالیـــــه 👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami