eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی آبپز و مکعبی خرد شده نیم کیلو،هویج آبپز و خرد شده دو عدد،گوجه فرنگی خرد شده دو عدد متوسط،یک پیاز کوچیک که ریز خرد کردید،حدود نصف لیوان ذرت کنسروی یا پخته شده،یک قوطی کنسرو ماهی تون(حتمابجوشونید و روغنش رو جدا کنید)،زیتون بدون هسته و خرد شده یک سوم لیوان،سه تا چهار ق جعفری خرد شده:همه رو در یک کاسه مخلوط کنید برای سس:دو ق غ سس خردل+یک ق غ آبلیمو تازه+یک ق غ سرکه سفید+پنج تا هشت ق غ روغن زیتون:با هم ترکیب و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه. سس رو به سالاد اضافه کنید و نیم ساعت در یخچال بذارید و بعد سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨بسم الله الرحمن الرحیم ♻️نگاهی به آداب غذای شیخ رجب علی خیاط : 1⃣جناب شیخ بیشتر وقت ها از غذاهای ساده استفاده می کرد مثل سیب زمینی و فرنی 2⃣سر سفره روبه قبله و دو زانو مینشست 3⃣گاهی هم بشقاب را به دست میگرف 4⃣همیشه غذا را با اشتهای کامل میخورد 🔺و گاهی مقداری از غذای خود در بشقاب یکی از از دوستان که دستش میرسید می گذاشت 5⃣هنگام غذا خوردن حرف نمیزد و : دیگران نیز به احترام ایشان سکوت می کردند 6⃣اگر کسی او را دعوت می کرد اکثر اوقات دعوت را* باتوجه *میپذیرفت و گاهی ام رد می کرد 7⃣از غذای بازار پرهیز نداشت 🔶 ولی از تاثیر خوراک در روح انسان غافل نبود و برخی دگرگونی های روحی را نشات از غذا میدانست آیه : 🌺"یا ایها الذین آمنوا کلوا من طیبات ما رزقناکم»؛ ای مومنان! از روزی پاکیزه که به شما دادیم بخورید 🌺 🔻امام حسین علیه السلام با اشاره به یکی از علل رفتار پست و ناهنجار کوفیان در کربلا می فرماید: «قد مُلئت بطونکم من الحرام؛ شکمهای شما از حرام پر شده است». 🔻امام رضا علیه السلام فرمود: «بدان که نیرو و توان و روح و روان، تابع مزاج بدنها می باشد». 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
غیر از حلال و حرام بودن غذا👇 طیبات و خبیثات غذا هم مهم است. خوردن آش برای انسان سالم حرام نیست ولی برای کسی که بیماری معده دارد ،طیب نیست . خوردن سس حرام نیست ولی چون چربی بالایی دارد طیب نیست . خوردن نوشابه حرام نیست ولی چون باعث پوکی استخوان میشود طیب نیست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده نمک و فلفل و سماق ورز میدیم،یک عدد پیاز رو خلال می کنیم با یک قاشق روغن کنجد تفت میدیم یکی قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم کمی زردچوبه و گوشتها رو قلقلی می کنیم و به مواد اضافه می کنیم مقداری آب بریزید جوش که اومد هویج و سیب زمینی و آلو و نخود سبز و در انتهای پخت دوست داشتید کدو اضافه میکنیم و میذاریم جا بیوفته. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کلوچه آویشن مواد لازم کره آب شده: یک دوم پیمانه شکر: یک چهارم پیمانه آویشن تازه: یک قاشق غذا خوری رنده پوست لیمو: 2 قاشق چای خوری آب لیمو ترش: یک قاشق غذا خوری آرد کامل: یک و یک چهارم پیمانه پودر پسته : به مقدار لازم(در صورت دلخواه) مراحل پخت: ابتدا فر را با دمای گفته شده در نکات گرم کنید. در یک کاسه متوسط، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و مجدد آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را کم کم اضافه کنید. تا جای ممکن با همزن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهید. آنقدر هم بزنید تا خمیر مورد نظر به وجد آید و نباید به دست بچسبد. خمیر به دست آمده را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید. هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربع‌های 4 سانتی‌متری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید و شکر سبز خوراکی و یا پودر پسته روی آنها بپاشید. سینی را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. کلوچه شما آماده است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌛🌘ماه رمضون نزدیکه و خیلیا دلشون میخواد با اوضاع کرونا نمیشه از بیرون خرید بیا خودت درست کن☺️ هم خیالت راحته ک خونه موندی هم شدی ی بانوی هنرمند😉 پر از دستور های عالی و امتحان شده😎 👇👇👇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روزتون بخیر دوستان براشون سوال پیش اومده چرا توی آشپزی اسلامی ژله مله و دسر مسر و این خوراکی های ناسالم گذاشته میشه😂 والا حقیقتش بنده به ممنوعیت کامل اعتقاد ندارم یعنی شما هرجااااااا کامل ممنوع شدید(در مباحث خوردن و آشامیدن) همونجا روی نقطه حرص و ولع شما دست گذاشتن دیگه شما سیرمونی نداری از اون خوراکی یا هر چی به همین خاطر منم در حد محدود میزنم خوراکی های مدرن و بروزو که خانوما بهش خیلی علاقه دارن بپزن باهاش یه خودی نشون بدن😅 اما همیشه اینم توجه کنید وقت و انرژیتونو برای غذاهای سالم صرف کنید این دست خوراکی هارو سالی چندبار بیشتر درست نکنید هم موادتونو هدر میدید هم وقتتون هم پولتون هم مهمتر از همه سلامیتون خوب منبر من تموم شد امیدوارم منطق من مورد قبولتون واقع شده باشه 😁❤️ ✅ژله رو از شب چله پارسال نزدم کلا هر دستوری پودر ژله داشته فاکتور گرفتم شعارم اینه کم بخور همیشه بخور😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁨تزریق انرژی مثبت ❤️ عشق الهی هم اکنون در من و از طریق من به عالی‌ترین کار خود سرگرم است و برای من سلامت کامل و ثروت فراوان و سعادت بیکران می‌آورد.🌹 خداوندا سپاسگزارم🙏🏻 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با ذکر شریف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
مواد لازم:آب پرتقال: 3 لیوان، شکر : 70 گرم(حدود یک استکان)،نشاسته ذرت : 3 ق غ طرز تهیه:  آب پرتقال(صنعتی باشه بهتره)رو همراه نشاسته و شکر داخل ظرفی ریخته با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا نشاسته در آبمیوه کامل حل بشه. سپس ظرف رو روی حرارت متوسط قرار داده تا وقتیکه به نقطه جوش برسه مدام هم میزنیم، وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت رو تا آخر کم کرده و باز حدود چهل وپنج دقیقه تا یک ساعت مدام هم میزنیم،وقتی به غلظت رسید از روی حرارت برداشته و داخل فنجان یا لیوان یا قالب های دلخواه ریخته، صبر میکنیم تا از حرارت بیفته و به دمای محیط برسه،سپس دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از این مدت ابتدا با کمک چاقو،کناره های لوکوم رو از فنجان جدا کرده،سپس فنجان رو برگردونده و لوکوم رو از فنجان خارج میکینم. در آخر میشه هم در پودر نارگیل غلتوند هم در نشاسته ذرت. ✅نکات *اگر از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید مزه لوکوم تلخ میشه(من امتحان کردم)،پس اگر میخواید با آب میوه طبیعی درست کنید نارنگی بهتره. *میشه از انواع آبمیوه های پاکتی با رنگ های مختلف استفاده کرد. *میشه به جای نشاسته ذرت از نشاسته گل یا معمولی هم استفاده کرد. *میشه مواد رو در لیوان های آب خوری ریخت،سپس بعد از برگرداندن با چاقو برش های یکدست زد.میشه در ظرفهای پیرکس مربع یا مستطیلی ریخت و بعد برشهای لوزی یا مربعی زد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آی که این چایی دورهمی چه میچسبه😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده پرکاربرد برتی کسایی که کابینتشون کمه و جای کمی دارن😊👍 داری ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا دسترسی به غذاهای طبیعی و سالم، یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است و این موضوع، بخصوص برای اهل ایمان که بر اساس آموزه های اسلام، خواستار رزق حلال و طیب هستند اهمیت فراوانی دارد. اما صنعتی شدن عرصه تغذیه و استفاده از مواد نگه دارنده و سموم شیمیایی، باعث شده است که حتی سبزیجات و میوه ها که شاید از سالمترین مواد موجود در بازار باشند نیز آلوده به این سموم گردند و امید چندانی جهت دسترسی به مواد خوراکی کاملاً سالم وجود نداشته باشد. از این رو به کارگیری تدابیری که باعث سم زدایی از بدن می شود اهمیت فراوانی دارد. استفاده از چای بادرنجبویه و انجام سنت حجامت می تواند نمونه هایی از این موضوع باشند. لیکن با رجوع به منابع حدیثی،به موردی برمی خوریم که به خصوص در شرایط امروزی اهمیت وافری پیدا می کند و آن تعویذی است که مانع از اثر سموم غذا می شود. شایسته است که شیعیان اهل بیت علیهم السلام در عین تلاش جهت به دست آوردن غذاهای سالم، این دعا را هم در ابتدای هر غذایی بخوانند تا به حول و قوه الهی از اثرات سموم موجود در غذاها در امان بمانند. * * * * * * * *   در مفتاح النبوه روایت شده: چون پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله، اسلام را در مدینه آشکار کرد و مردم را علناً به اسلام دعوت نمود، حسد عبدالله بن ابی (رییس منافقان) بر پیامبر خدا شدت یافت؛ پس آن حضرت را با اصحابش بر طعام مسمومی دعوت نمود تا او را شهید نماید. جبرییل نازل شد و آنچه او اراده کرده بود به حضرت خبر داد. وقتی که بر سر سفره نشستند، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «یا علی! تعویذ و دعای مفید را بر این طعام بخوان»، پس آن حضرت این دعا را خواند: بِسْمِ اللَّهِ الشَّافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْکَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْمُعَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْ‏ءٌ، وَ لَا دَاءٌ فِی الْاَرْضِ، وَ لَا فِی السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیم‏: به نام خداوند شفا بخش، به نام خداوند کفایت‏ کننده، به نام خداوند عافیت دهنده، به نام خدایی که با یاد کردن نامش هیچ چیزی و هیچ مرضی در زمین و آسمان ضرر نمی ‏رساند، و اوست شنوا و دانا پس حضرت رسول صلی الله علیه و آله و حضرت علی علیه السلام و هر که با آنها بودند از آن غذا خوردند تا سیر شدند، و سالم از سر سفره بر خواستند.   وقتی عبدالله بن ابی این قضیه را مشاهده کرد، خیال کرد که غذا را مسموم نکرده، پس با دوستان خود بر سر سفره نشستند و بقیه طعام را خوردند و همگی هلاک شدند. همچنین علامه طباطبایی (رحمةالله علیه) در کتاب سنن النّبی به حدیث دیگری در مورد این دعا اشاره می کنند: از امام حسن عسکری علیه السّلام نقل است که فرمود: رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله دست خود را بر گوشت ذراع (دست گوسفند) که زنی یهودی آن را مسموم کرده بود کشید و گفت: (دعای مذکور) ... سپس فرمود: بخورید با نام خدا. پس رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و همراهان همگی از آن خوردند تا سیر شدند و هیچ زیانی به آنان نرسانید.   منبع: http://shiateb.blogfa.com 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلیقه ی ۹۰℅از مردای ایرانی اینه خودتون رو الکی گول نزنید:) 😍😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام من هر وقت قصد میکنم ، عکس نزارم ، یه صحنه ای میبینم که دلم نمیاد عکس نگیرم . 😕😕😕 امروز صبح گفتم : امروز برای دل خودم آشپزی میکنم ، بدون تزیین ، ساده ، خودمونی . ولی همین که ترکیب رنگ های توی تابه رو دیدم ، این شکلی شدم 👈👈👈😍😍😍 بعد گفتم : حالا بزار یه عکس بگیرم شاید بقیه هم این شکلی شدن 😍😍 مرغ ها رو با دو لیوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه و یک پیاز بزرگ درسته ، توی ظرف در بسته پختم . بعد مرغ ها رو توی یک تابه با دو قاشق روغن مایع و شعله متوسط سرخ کردم . حتما در تابه بسته باشه . اب مرغ رو با یک قاشق رب گوجه فرنگی ، یک قاشق زعفران دم کرده و یک قاشق اب لیمو ، مزه دار کردم و روی مرغ های سرخ شده ریختم و در تا به رو گذاشتم و پنج دقیقه با حرارت ملایم پختم . روز خوش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ته دیگ برنج با کدو حلوایی کدو حلوایی را پوست گرفته و به صورت ورقه‌هایی به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید. سپس با استفاده از قالب به شکل دلخواه در آورید. برش‌های کدو حلوایی را ۱۵ دقیقه در مخلوط آب سرد و نمک قرار دهید و اگر طعم شیرین کدو حلوایی برای شما قابل تحمل نیست با افزودن مقداری آبلیمو، طعم آن را تعدیل کنید. پس از ۱۵ دقیقه، کدو حلوایی را آبکش کرده و اجازه دهید خشک شود. برای این منظور می‌توانید از دستمال نخی تمیزی کمک بگیرید. روغن را ته قابلمه داغ کنید، مقداری نمک در روغن بریزید، سپس برش‌های کدو حلوایی را در روغن بچینید. برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه دم بگذارید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ته دیگ برنج با اسفناج روغن را ته قابلمه‌ نچسبی داغ کرده، سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. برگ‌های تازه اسفناج را به شکل دلخواه ته قابلمه بچینید و سپس برنج آبکش را روی آن بریزید. اجازه دهید برنج روی حرارت ملایم دم بکشد و پس از ۳۵-۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
این سنگ ها در اشکال و اندازه ها ی مختلف و با رنگ های متفاوت در تزیین انواع کیک و کوکی مورد استفاده قرار می گیرد گرچه خوردنی و خوشمزه به نظر می رسند ولی برای بچه های کوچک خطر خفگی به همراه دارد پس به عنوان خوراکی هرگز آنها را دسترس کودکان قرار ندهید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami