eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.9هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
20.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
39.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش مرحله به مرحله ✍ 😋😋 ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل پنیرک ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم طرز کمپوت درست کردن هلو یا شلیل😋🍑 ‎داخل هر شیشه مقدار مساوی هلو پوست گرفته و خورد شده بریزید با ۱ فنجان شکر داخل هر شیشه و با آب جوش پر کنید و در آن رو محکم ببندید و داخل قابلمه که تا نصفه آبجوش کردیم میذاریم نیم ساعت تا شکر حل شود بعد در میاریم و به صورت وارونه یکروز میذاریم باشه و داخل یخچال نگهداری کنین تا فصلشه درست کنین 😍 ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
🍘 😋 🔸سینه مرغ چرخ شده +سیب زمینی خام رنده شده + پیاز رنده شده بدون اب+ سیر رنده شده + نمک فلفل دارچین زعفران پودر زنجبیل + ارد سوخاری همه رو با هم مخلوط و بعد سرخ کنید. ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
یا گنش یا گاناچ Ganache تلفظ فرانسوی گنش و تلفظ انگلیسی گاناچ هست پس هر کدوم رو بگید درسته گاناش ترکیبی خوشمزه و بسیار پرکاربرد از خامه و شکلات هست. درست کردن گاناش بسیار راحت هست. 1- خرد کردن شکلات 2- گرم کردن خامه روی اجاق یا داخل مایکروفر 3 - اضافه کردن شکلات به خامه و همزدن ملایم به همین راحتی گاناش شما آماده هست. هرچه مقدار شکلات بیشتر باشه گاناش شما سفت تر میشه و هرچه خامه بیشتر باشه گاناش روان تر و براق تر میشه دقت کنید بعد از اضافه کردن شکلات به خامه دیگه نباید گاناش رو حرارت بدید فقط اجازه بدید شکلات به آرامی با حرارت خامه ذوب بشه . خامه رو هم فقط تا حدی گرم کنید که جوش نیاد. مقدار مساوی خامه و شکلات=گاناش براق و روان برای تزئین کیک و کاپ کیک نسبت شکلات دو برابر خامه =گاناش غلیظ و سفت برای کاور کیک و کار با قیف و ماسوره گاناش هرچه سردتر بشه سفت تر میشه نکته مهم اینکه سعی کنید از بهترین نوع شکلات استفاده کنید. میتونید از شکلات تلخ یا نیمه تلخ استفاده کنید. برای درست کردن گاناش سفید از شکلات سفید استفاده کنید . و برای درست کردن گاناش رنگی به گاناش سفید یک قطره رنگ خوراکی ژلی بزنید. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
سلام اینم بستنی خونگی من با شیره انگور☺️ با این دستور👇 بستنی سنتی زعفرانی مواد لازم برای۷ نفر خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم خامه‏ ۱۰۰ گرم گلاب ۱/۲ لیوان ثعلب ۲ قاشق چای خوری شکر ۲ لیوان شیر چرب ۴ لیوان طرز تهیه ۱- ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند. ۲- شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید ) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید ۳- سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ). ۴- مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید ۵- بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید. ۶- پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید ۷- بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید. سایر نکات ثعلب‌ گیاهی‌ است‌ پایا و چندساله‌ و دارای‌ گلهای‌ خوشه‌ای‌ و برگهای‌ پهن ‌طعم‌ آن‌ كمی‌ شیرین‌، لزج‌ و كمی‌ تند است ‌.از پیازاین گیاه بعد از خشك و پودر كردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜 🎥 فیلم آموزشی کیک کج ( تاپسی تروی) 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک با مغز بیسکوییت و کره بادام زمینی مانند فیلم کره بادام زمینی و بیسکوییت های کرم دار را آماده کنید. تخم مرغ 2 عدد، وانیل، 1 پیمانه شکر و یک دوم پیمانه کره ذوب شده را مخلوط کنید. یک دوم پیمانه آرد ، یک سوم پیمانه پودر کاکائو ، یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر و کمی نمک اضافه کرده مخلوط کنید. مواد کیک را داخل قالبهای چرب شده مافین بریزید و وسط هرکدام یک عدد بیسکوییت و کره بادام زمینی قرار دهید. قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید . 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨کیک فنجونی رو فراموش کنید ما میخوایم بستنی فنجونی درست کنیم ☺️ 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami