#کتلت_مرغ_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋
🔸سینه مرغ چرخ شده +سیب زمینی خام رنده شده + پیاز رنده شده بدون اب+ سیر رنده شده + نمک فلفل دارچین زعفران پودر زنجبیل + ارد سوخاری
همه رو با هم مخلوط و بعد سرخ کنید.
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️
روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود
☂☂☔️☔️☂
@menoeslami
#گاناش یا گنش یا گاناچ
Ganache
تلفظ فرانسوی گنش و تلفظ انگلیسی گاناچ هست پس هر کدوم رو بگید درسته
گاناش ترکیبی خوشمزه و بسیار پرکاربرد از خامه و شکلات هست.
درست کردن گاناش بسیار راحت هست.
1- خرد کردن شکلات
2- گرم کردن خامه روی اجاق یا داخل مایکروفر
3 - اضافه کردن شکلات به خامه و همزدن ملایم
به همین راحتی گاناش شما آماده هست.
هرچه مقدار شکلات بیشتر باشه گاناش شما سفت تر میشه و هرچه خامه بیشتر باشه گاناش روان تر و براق تر میشه
دقت کنید بعد از اضافه کردن شکلات به خامه دیگه نباید گاناش رو حرارت بدید فقط اجازه بدید شکلات به آرامی با حرارت خامه ذوب بشه . خامه رو هم فقط تا حدی گرم کنید که جوش نیاد.
مقدار مساوی خامه و شکلات=گاناش براق و روان برای تزئین کیک و کاپ کیک
نسبت شکلات دو برابر خامه =گاناش غلیظ و سفت برای کاور کیک و کار با قیف و ماسوره
گاناش هرچه سردتر بشه سفت تر میشه
نکته مهم اینکه سعی کنید از بهترین نوع شکلات استفاده کنید. میتونید از شکلات تلخ یا نیمه تلخ استفاده کنید.
برای درست کردن گاناش سفید از شکلات سفید استفاده کنید . و برای درست کردن گاناش رنگی به گاناش سفید یک قطره رنگ خوراکی ژلی بزنید.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#ارسالی
سلام
اینم بستنی خونگی من با شیره انگور☺️
با این دستور👇
بستنی سنتی زعفرانی
مواد لازم برای۷ نفر
خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ۱/۲ لیوان
ثعلب ۲ قاشق چای خوری
شکر ۲ لیوان
شیر چرب ۴ لیوان
طرز تهیه
۱- ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
۲- شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید ) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید
۳- سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ).
۴- مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید
۵- بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.
۶- پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید
۷- بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
ثعلب گیاهی است پایا و چندساله و دارای گلهای خوشهای و برگهای پهن طعم آن كمی شیرین، لزج و كمی تند است .از پیازاین گیاه بعد از خشك و پودر كردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#خوراکیها_را_به_نیت_نذری_آماده_کنید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜
🎥 فیلم آموزشی
کیک کج ( تاپسی تروی)
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک با مغز بیسکوییت و کره بادام زمینی
مانند فیلم کره بادام زمینی و بیسکوییت های کرم دار را آماده کنید.
تخم مرغ 2 عدد، وانیل، 1 پیمانه شکر و یک دوم پیمانه کره ذوب شده را مخلوط کنید.
یک دوم پیمانه آرد ، یک سوم پیمانه پودر کاکائو ، یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر و کمی نمک اضافه کرده مخلوط کنید.
مواد کیک را داخل قالبهای چرب شده مافین بریزید و وسط هرکدام یک عدد بیسکوییت و کره بادام زمینی قرار دهید.
قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید .
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_فنجونی
🍨کیک فنجونی رو فراموش کنید ما میخوایم بستنی فنجونی درست کنیم ☺️
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی بسیار ساده بدون همزن که میتونید داخل قابلمه یا پلوپز هم درست کنید 👌 با یه تزئین ساده و کمترین هزینه میتونید کیک تولد درست کنید
170 گرم آرد
170 گرم شکر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه
6 قاشق غذاخوری روغن مایع
250 میل یا یک لیوان آب
مواد رو خوب مخلوط کنید داخل قالب بریزید و 35 دقیقه داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید
برای سس شکلات
120 گرم پودر قند
15 گرم پودر کاکائو
3 تا 4 قاشق آب گرم
1 قاشق روغن
مواد سس را خوب مخلوط کنید و کیک رو تزئین کنید به همین راحتی 🎂
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک با مغز بیسکوییت و کره بادام زمینی
مانند فیلم کره بادام زمینی و بیسکوییت های کرم دار را آماده کنید.
تخم مرغ 2 عدد، وانیل، 1 پیمانه شکر و یک دوم پیمانه کره ذوب شده را مخلوط کنید.
یک دوم پیمانه آرد ، یک سوم پیمانه پودر کاکائو ، یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر و کمی نمک اضافه کرده مخلوط کنید.
مواد کیک را داخل قالبهای چرب شده مافین بریزید و وسط هرکدام یک عدد بیسکوییت و کره بادام زمینی قرار دهید.
قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید .
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ مگنولیا موزی👆👆😍
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
22.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش برگر رستورانی 🍘🍘
راز پفکی شدن همبرگرهای حرفه ای جوادجوادی👌👌
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
#نکات_آشپزی 👌👌
🔑راز مربای توت فرنگی🍓
شکر را روی توت فرنگی بریزید و بذارید یک شب توی یخچال بمونه و بع روی حرارت بذارید تا مربا با آب توت فرنگی پخته بشه. اگه آب اضافه کنید قطعا مربا شل میشه.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami