فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_سیب_زمینی
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نسکافه_گردویی
شیر یک لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
نسکافه دو قاشق غذا خوری
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ سه عدد
آرد سفید قنادی دو لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید.بعد فر رو گرم کنید.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه.روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.شیر رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم.حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.مابقی شیر و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش.گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش.میره داخل فر170درجه به مدت ۳۵الی ۴۰دقیقه
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
غذای رستورانی
🍱🍔🥞🍛🍧🥙🍲
امروزه، خانم های ما آشپزی کردن رو بلد نیستند، البته نه همه خانم ها بلکه اکثر آنها.نمیدونم آیا سبک زندگی امروزی باعث چنین اتفاقی شده؟ عدم آموزش از ناحیه والدین باعث چنین اتفاقی شده؟ تجمل گرایی وچشم وهم چشمی ورفاه طلبی سبب چنین اتفاقی شده؟ عدم آگاهی از سوی نهادهای مسئول و..... نمیدونم بهرحال یکی از دلایل بالا باعث بروز چنین پدیده ای در خانواده های ایرانی شده که اگر یک خانم خونه در آشپزخونه اش روغن ورب وسوسیس وماکارونی نباشد غم عالم اورا فرا می گیرد امروز غذاچی درست کنم؟
🔻نمیخواهم زیاد به این قضیه ورود پیدا کنم چون ازحوصله متن هم خارج است.بحث اصلی که میخواهم به اون بپردازم مصرف غذاهای رستورانی است.
🔻برای ماها شاید جا افتاده غذا نداشتیم رستوران سرکوچه ما هست( بنده بارستوران داری وایجاد شغل مخالف نیستم اصلا وابدا، ولی این هم دلیل نمی شود حقایق رانگفت) عمده غذاهایی که در رستورانها تهیه می شود سرخ کردنی است وسالادها هم با سس فراوان مخلوط می شود والبته ادویه جات تند.کسی که این غذاها را میل می کند فقط طعم یک غذای چرب را می فهمد.درحقیقت، غذای را میل می کند که ازآن فقط،سوزش دهان، مری ومعده حاصل می شود وبیشتر به رنگ ولعاب غذا می دهند ومعده وکبد خود را نابودمی کنند.
🔻جالبه بعد شکایت می کند از ریزش مو، ناراحتی های پوستی،عصبی شدن ودیدن کابوس های وحشتناک وخواب آشفته و..... خب خودت باعث این ناراحتی ها شده ای.
🔻برخی رستورانهای که فقط به فکر کسب درآمدهستند آن هم به هرقیمتی به برنج زاج می زنند برای اینکه خوب قد بکشد ومشتری پسند شود اما غافل از اینکه همین زاج باعث آرترواسکلروزه شدن دیواره عروق قلبی می شود( زاج عروق را می شکند وبسیار مضر است)
❓چرا خانم باسلیقه وابتکار خودت آشپزی نمی کنی؟
❓چرا غذای سالم برای خود واهل خونه آماده نمی کنی؟
آشپزی یه هنره..خانمها ، آقایون برای خودتون و سلامتیتون هنرمند باشید.😊
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
یه عکس لاکچری 😊
پول داری یعنی این
شوخی نیست تخم مرغ هستا😁😋
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
غذاهای امروزتونو نذر مادر حضرت مهدی عج کنید 😍فوق العاده خوشمزه میشه
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چرا استاد حسین خیراندیش تا حد امکان با غذا درمان می کند؟
درمان همه بیماریها با یک آیه قرآنی!
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
#سوپ_عدس
#سوپ خیلی خوش طعم و مقوی داریم😊
📝طرز تهیه:در قابلمه یک قاشق روغن زیتون+یک پیاز که ریز خرد کردید+یک هویج خرد شده دو حبه سیر ریز خرد شده+یک ساقه کرفس خرد شده رو پنج دقیقه تفت بدید تا پیاز نرم بشه بعد فلفل و زردچوبه اضافه کنید.حالا یک لیوان عدس+یک لیوان گوجه فرنگی خرد شده+پنج تا شش لیوان آب+دو قرص عصاره مرغ یا اگر گیاهخوارید عصاره سبزیجات(یا کلا پنج لیوان آب مرغ)اضافه کنید.شعله رو زیاد کنید تا بجوشه و بعد بذارید با شعله ملایم کاملا بپزه و جابیفته.ده دقیقه آخر پخت،سه تا چهار ق غ جعفری خرد شده اضافه کنید و نمک سوپ رو اندازه کنید.
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍳 نیمرو و فلفل دلمه ای صبحانه ای بینظیر
نیمرو مجلسی😅
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم.
🍃🌺🍃🌺
@menoeslami
.
سلام دوستای خوب و عزیزم 🤗 یه شیرینی خیلی خیلی خوشمزه میخوام بهتون یاد بدم و طبق روال این چند وقت ، چون دیدم استقبال میکنید و براتون مفید واقع میشه از مراحلش هم عکس گرفتم که چون تعدادش زیاده استوری میکنم حتما این شیرینی خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش کنار یه لیوان چای تو این روزای برفی لذت ببرین🍵 میدونین که شیرینی خونگی یه چیز دیگس😉
_______
شیرینی لانه بلبلی(باقلوا شیرینی)
تخم مرغ= ۲ عدد
آرد= ۲ پیمانه سر صاف
ایرمیک یا آرد سمولینا= ۳۰ گرم (جایگزین ندارد)
کره= ۱۰۰ گرم
روغن طعم و عطر دار(روغن کرمانشاهی)= ۱۰ گرم
روغن مایع=۵ قاشق غذاخوری
وانیل= یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر= یک و نیم قاشق چایخوری
گردو= برای تزیین
مواد لازم برای شربت:
شکر= یک و نیم پیمانه
آب= یک و نیم پیمانه
زعفران= به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه یا آبلیمو= ۱ ق غذاخوری
از دو عدد تخم مرغ یک عدد کامل و سفیده یکی برای داخل شیرینی استفاده میشود و زرده آن برای رومال شیرینی
روغن کرمانشاهی و کره به دمای محیط رسیده باشند
ایرمیک یا آرد سمولینا که بیشترین مورد مصرف آن در تهیه ماکارونیست نوعی آرد درشت است که از آسیاب کردن گندم دوروم (از انواع سخت گندم) بدست میاید، آرد سمولینا تیره تر و طلای تر است و بافت مخصوصی به شیرینی میدهد که حالت شنی دارد و این بافت حتی در طی تهیه خمیر هم حس میشود، سمولینا در تهیه بعضی شیرینی ها و خاگینه ها استفاده میشود و باعث جذب بهترشربت میشود در این شیرینی جایگزینی ندارد و میتوانید آن را از لوازم قنادی ها تهیه کنید
برای تهیه شربت شکر و آب و زعفران و آب لیمو ترش رو داخل ظرف گودی میریزیم و بدون مخلوط کردن روی حرارت قرار میدیم و اجازه میدیم ده دقیقه بجوشه و بعد کنار میذاریم تا در دمای محیط خنک بشه
همه مواد به جز آرد یعنی تخم مرغ و وانیل و کره و روغن کرمانشاهی و روغن مایع و آرد سمولینا و بکینگ پودر رو داخل ظرفی با هم مخلوط میکنیم و بعد شروع به اضافه کردن آرد میکنیم اول تا جایی که امکان داره با لیسک مخلوط میکنیم و بعد با دست، همه آرد رو یکجا اضافه نمیکنیم کم کم اضافه و مخلوط میکنیم چون ممکنه همه آرد مصرف نشه وقتی خمیر لطیف و نرمی حاصل شد که به دست نچسبید کافیه
صفحه کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو به کمک وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با یک قالب دایره شکل قالب میزنیم و نصف دایره ها رو به کمک یک قالب کوچیکتر تو خالی میکنیم تا به تعداد دایره کامل دایره توخالی هم داشته باشیم به کمک کاردک یا چاقو به آرومی دایره های کامل رو داخل سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال میدیم و هر دایره تو خالی رو روی یکی از دایره های کامل میذاریم تا وسط شیرینی بستری برای گذاشتن نصف گردو ایجاد بشه
زرده تخم مرغ رو با کمی زعفران مخلوط میکنیم و با یک قلمو روی شیرینی ها رو رومال میزنیم و بعد نصف یک عدد گردو رو روی هر شیرینی قرار میدیم
سینی رو در فر صد و هشتاد و پنج درجه قرار میدیم تا زمانی که زیر و روی شیرینی ها طلایی بشه ممکن است حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان ببره اما حتما چک کنید وقتی زیر و روی شیرینی ها طلایی شد کافیه
شیرینی ها رو از فر خارج میکنیم و داخل ظرفی میچینیم و شربت ولرم شده رو روی شیرینی های داغ میریزیم طوری که در شربت شناور باشند اجازه میدیم بمونه تا خنک بشه بعد از خنک شدن در ظرف رو میذاریم و دوازده ساعت استراحت میدیم تا دونه های ایرمیک شربت رو جذب و شیرینی بافت شنی پیدا کنه
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#خبر_داغ
❌#عموی_سلبریتی ها مرتکب #قتل شد🔪❌
حکم #اعدام عمو یحیی صادر شد📛
ارتباط بین عمو یحیی و سلبریتی ها ⁉️
راز جنایت عموی سلبریتی ها ⁉️
شرح خبر و قتل عموی محبوب سلبریتی ها👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
عکس و فیلم عمو یحیی با سلبریتی های معروف👆
#املت_رنگارنگ
فلفل دلمه ایهای رنگی- از هر کدام یک عدد زرد، قرمز، نارنجی، سبز- را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل- به میزان دلخواه- به مدت پنج دقیقه تفت دهید.
حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایرهای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید. حالا بشقابها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرارداده، به همراه نان سرو کنید.
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۷ دقیقه
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
.
.
.
.
با يك آش خوشمزه موافقيد با بانو برا عصرونتون بپزيد ؟؟؟
.
#آش_رشته خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت:
نخود
لوبیا چیتی
عدس
رشته آشی
پیاز داغ
سیرداغ
نعنا داغ
کشک
زردچوبه
فلفل قرمز
آرد
نمک
سبزی آش(جعفری- تره-گشنیز- اسفناج)
نخود، لوبیارو از قبل خیس میکنیم. بعد خوب میزاریم بپزن. عدس رو هم اضافه میکنیم. وقتی که پختن، زردچوبه، نمک، فلفل، کمی پیاز داغ رو اضافه میکنیم. یکم ک باهم قل خوردن، سبزی آش رو اضافه میکنیم. وقتی جوشید رشته آش رو اضافه میکنیم. در یک ظرفی دوقاشق آرد میریزیم با آب سرد مخلوط میکنیم. به آش اضافه میکنیم، هم باعث لعاب بیشتر میشه، هم خیلی مزه آش رو بهتر میکنه. وقتی رشته های آش پختن و آماده شدن، روش رو با نعنا داغ، سیرداغ، پیاز داغ، کشک تزیین میکنیم.
نوووش جان❤❤❤
.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
امام على عليه السلام:
چه بسيارند دوستان به هنگام چيده شدن كاسه ها، و چه اندكند به گاه گرفتارى هاى زمانه!
ما أكثرَ الإخْوانِ عندَ الجِفانِ، و أقلَّهُم عندَ حادِثاتِ الزّمانِ!
غررالحكم حدیث 9657
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅چگونه بدن را در برابر میکروب ها واکسینه کنیم ؟!
✍در طب امروزی رایج شده است که برای تقویت و توانایی سیستم ایمنی بدن ، به افراد ، به ویژه کودکان ، واکسن میزنند. این واکسن حامل میکروب های ضعیف شده است که به بدن تزریق می شود، تا گلبول های سفید به مقابله با آنها بپردازند و به این ترتیب این مهارت را پیدا کنند ؛ که اگر میکروب هایی از این سنخ و جنس به بدن وارد شود ، بتوانند با آنها مقابله کنند و آنها را نابود سازند ..
در طب اسلامی هم واکسیناسیون طبیعی وجود دارد امام صادق علیه السلام می فرماید : « ریزه های نانی که از سفره به بیرون افتاده است ، بخورید ؛ زیرا درمان هر دردی است » در این روایت آمده است که غذاهای ریز مانند دانه برنج که از سفره بیرون افتاده باشد ، را بخوریم ؛ چرا ؟!! چون غذایی که بیرون سفره افتاده است مقداری میکروب دارد که با خوردنش این میکروب وارد بدن میشود ؛ ولی چون مقدار آن اندک است بدن این توانایی را دارد که با آن مقابله کند و آن را نابود سازد
💥در نتیجه با تقویت سیستم ایمنی بدن ، این مهارت و توانایی را کسب میکند که ؛ اگر چنین میکروبهایی ناخواسته وارد بدن شوند با آنها مقابله کرده و آنها را نابود سازد...
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
.
.
ای دل صبورباش و مخور غم که عاقبت
این شام صبح گردد واین شب سحر شود
#خواجوی_کرمانی
.
. .
روزتون خوش عزیزان🍃
.
#قرمزه_نخودچی درست کردم😍
عاشق اسمش شدم 😊🤗
این غذا،غذای اصیل اصفهانیه درسته ؟؟؟و به این صورت درست میشه
.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم
.
.
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه. .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج ازون کیکاییه که تقریبا همه دوست دارن.. حالا اگه بدون شکرم باشه که چه بهتر.. مثلا ما خیلی به سلامتی اهمیت میدیم😁
کیک(مافین) هویج بدون شکر و سالم😊
مواد لازم و طرز تهیه +جدول تبدیل پیمانه به گرم
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبرجوجه
مواد لازم برای دو نفر:
جوجه کوچک : ۱ عدد (وزن تقریبی ۱ تا ۱.۳ کیلوگرم)
پیاز متوسط: ۱ عدد
زردچوبه : ۲ قاشق چایخوری
فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری
فلفل_قرمز : ۱ قاشق چایخوری
ادویه_کاری : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱ قاشق غذاخوری
کره : ۱۰۰ گرم
روغن_مایع : به مقدار لازم
رب_انار : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا جوجه را نصف کرده و پوست آن را جدا نمی کنیم
جوجه را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه داخل قابلمه آب جوش قرار داده حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا جوجه رنگ و مزه بگیره و بوی زهم جوجه از بین برود.
بعد داخل ماهیتابه روغن مایع و کره را اضافه می کنیم هر چه مقدار روغن بیشتر بهتر😅😅😅
جوجه ها را قرار داده شعله را کم می کنیم با توجه به سایز جوجه بین یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم هست تا جوجه طلایی شود. در این مرحله ابتدا جوجه آب می اندازد و بعد خشک شدن سرخ می شود.
حال اکبرجوجه را همراه با کته و رب انار سرو می کنیم.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#کباب_بختیاری #کباب #غذای_ایرانی #خوشمزه_ها طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید ❤️❤️😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅مصرف گوشت از منظر احادیث
✍رسول خدا نهى مى فرمود از خوردن گوشت نیمه خام و مى فرمود: آن غذاى درندگان است .
دانشمندى در مورد آپاندیسیت و بیمارى عفونت روده بزرگ عقیده دارد که این امراض به علت افراط در خوردن گوشت است مخصوصا خام یا نیمه پخته. حالا درک مى کنید که چرا ورم روده و مرض آپاندیس در شهرهاى بزرگ انگلستان، هلند، بلژیک و رومانى بسیار است.
زیرا در این شهرها گوشت و تخم مرغ و حبوبات زیاد مصرف مى شود و مخصوصا اینکه تازگیها مد شده است که گوشت را نیمه پخته بخورند، این گوشت نیم پخته محصول غذایى جدید است که فعلا در اروپا معمول است و این رژیم، عفونت هاى معده را بیشتر کرده است در زندانها که گوشت خوارى کمتر است مرض آپاندیس بسیار نادر است. در صورتیکه این امراض در همان شهرى که زندان در آن واقع است بسیار است.
📚منبع: سایت حکیم روازاده
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
#خوراک_کلم_با_گوشت غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم.
میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید.
.
یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته.
کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 😋
.
بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش رولت کوکو سبزی🍓
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#اب_میوه
یه اب میوه ابتکاری😜
اب هویج و توت فرنگی و سیب (دو کیلو هویج و نیم کیلو توت فرنگی و دو تا سیب و با امیوه گیری ابشونو گرفتم )
ترکیبی خیلی خوشمزه
نوش جان 😍
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_لقمه_ماهتابه_ای
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY