eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام سلام خوب ،بریم سراغ رسپی سالاد کلم قرمز وگردو: یک عدد کلم قرمز کوچک را شسته خرد کرده با یک استکان سرکه مخلوط کرده در ظرفی ریخته روی آن آب ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد بعد از چند دقیقه چند جوش خورد حرارت را خاموش کرده کلم را در ابکش ریخته تا آب آن کشیده شود یک استکان ماست وچند قاشق سس مایونز با یک حبه سیر له شده را مخلوط کرده نمک فلفل سیاه وقرمز اضافه کرده وهم بزنید حالا سس را به همراه نصف استکان گردو وچهار ق غ جعفری ریز شده را به کلم ها اضافه کنید خوب مخلوط کرده ویک ساعت در یخچال بگذارید ونوش جان کنید😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
👌 یک غذای رژیمی-درمانی پرخاصیت و خوشمزه: کدو سبز رنده شده با پوست، هویج رنده شده، فلفل دلمه ای رنگی رنده شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، سبزیجات خرد شده معطر، کمی گردو خرد شده، زرشک، تخم مرغ، ادویه جات و نمک و فلفل به میزان کافی، کمی آرد نخودچی همه مواد فوق را باهم مخلوط کرده و در ظرف پیرکسی که کف آن فقط کمی چرب شده ریخته و در فر، هواپز، گریل یا حتی در تاوه نچسب میتوانید بگذارید تا بپزد. میتوانید هویج، کدو و فلفل دلمه ای ها را از قبل جوشانده تا کمی نیم پز شوند اما نباید کاملا بپزند و له شوند. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😊 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🥙نخود فرنگی نصف پیمانه سوسیس و کالباس 200 گرم در صورت تمایل تخم مرغ یک عدد. چبپس یک بسته طرز تهیه اول از همه سینه مرغ رو چرخ میکنیم و بعد پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم و هویج پخته شده و خرد شده و همه موادی که داشتیم رو اضافه میکنیم و به صورت هرمی شکل در میاریم و دورش رو با چیپس خرد شده میپوشونیم و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم بپزه؛ مرتب پشت و رو میکنیم تا هر طرفش سرخ بشه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
✍ پودینگ پسته😋 ✍ مواد لازم: یک بسته پودر پودینگ وانیلی ۸۰ گرم شکلات ۱ ق غ سر پر پودر شکر ۱ ق غ سر پر پودر پسته ۱ پاکت خامه صبحانه (۲۰۰ میلی لیتر) ۴ لیوان شیر 🥣طرز تهیه: ابتدا پودینگ و شیر را در یک قابلمه بریزید هم بزنید ، روی حرارت ملایم بگذارید پودر پسته بریزید و مداوم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود. پودینگ پخته شده را در لیوان یا کاسه ی مورد نظر بریزید و اجازه دهید تا سرد شوند. ۸۰ گرم شکلات را با روش بنماری آب کنید و اجازه دهید ولرم شود . خامه را در یک ظرف مناسب بریزید و با پودر شکر تا زمانی که به قوام برسد با همزن بزنید . حدودا ۸-۷ دقیقه هم بزنید. سپس شکلات را به آن اضافه کنید ۲-۱ دقیقه دیگر هم بزنید و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید . خامه را در قیف بریزید و روی پودینگ هر جور که دوست دارید بریزید و تزئین کنید. پودینگ ها را به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
تبلیغ کانالهای محتوایی و فروشگاهی ایتا👇 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با قرائت سوره عصر جهت صبوری و سعه صدر ان شالله 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه❌😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
غذای_سریع ویژه شاغلین و دانشجویان عزیز🌹 سلام دوستان❤وقتتون بخیر خانم هایی که به دنبال یه غذای سریع هستین لطفا فیلم را تا پایان ببینید بریم سراغ کوکوی خوشمزه 😉 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه (حدود نیم ساعت)سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیرید تخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهیتابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن(داغ شدن قالبها باعث میشه کوکو به راحتی از قالب جدا بشه) طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه 😊یک وعده غذایی ساده وخوشمزه با نون سنگک تازه ،کاهو وخیار شور وگوجه فرنگی چه شود😉نوش جان ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
من همیشه برای از خمیر جادویی استفاده میکنم خمیرم که آماده شد کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم البته اگر سینیم تفلن باشه چرب میکنم اگر گالوانیزه باشه اول کاغذ روغنی میزارم بعد چرب میکنم خمیر و رو تخته کار با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم و مرتبش میکنم خمیر و سعی کنید نازک بگیرید . بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب رمالش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و پر میکنم بعد مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه . بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه یک پیمانه شیر ولرم یک قاشق سوپ خوری خمیرمایه دو قاشق غذا خوری شکر در صورت تمایل کم یا زیاد نصف قاشق چایخوری نمک( اختیاری) شش قاشق سوپخوری روغن یک عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو ..... یک قاشق چایخوری شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بگذاری تا خمیر به عمل بیاد بعد مابقی مواد را مخلوط و خمیر مایه را اضافه کرده و کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد و خمیر لطیفی بدست اید و در اخر روی ان را پوشیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید و به هر مدلی که خواستید استفاده کنید. و در اخر روی ان را با زرده یا شیر و زعفران و کنجد تزیین کرده به مدت یک ربع در دمای دویست درجه فر قرار داده. این خمیر برای انواع نان و پیراشکی گوشت و ... استفاده میشود ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مینی فنجونی موادلازم: 435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی 453 گرم سوسیس خرد شده ١/٣ فنجان پنیر خامه ای 1/4 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل ١/٢ فنجان پنیر خرد شده 24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا) 1 فنجان سس گوجه فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. طرز تهیه: روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
بعًضی روزا هست که دلت پلو نمیخواد،یه غذای سریع و خوشمزه میخواد با یه عالمه سبزی تازه البته بگمااا چون من مرغ رو یک روز قبل پخت کرده بودم به همین خاطر خیلی برام سریع و آسان بود. این شد که دو تا ران مرغ رو با پیاز و همه ادویه ها و زعفران پختم و فلفل دلمه ای خلالی شده رو به خود مرغ اضافه کردم که با مرغ بپزه و مزه دار بشه... از اون طرف دو عدد سیبزمینی متوسط رو آبپز و رنده کردم... سه عدد تخم مرغ خام رو به سیبزمینی اضافه کردم و مرغ رو ریش ریش کردم و با فلفل دلمه ای بهش اضافه کردم... ادویه های فراوان تو کوکو هاتون فراموش نشه(من از فلفل قرمز،پودر پیاز،ادویه کاری،پودر سیر و پودر آویشن استفاده کردم)... نصف لیوان سبزی تازه(گشنیز،جعفری،نعنا)رو به مواد اضافه کردم و با قاشق به خوبی مواد رو مخلوط کردم... داخل تابه روغن ریختم و مایه کوکو رو ریختم و به خوبی صاف و یکدست کردم،حدود یک ربع زمان بدین که کوکو مغز پخت بشه،بعد یک ربع کمی پنیر موزارلا و کمی سیاه دانه در صورت تمایل روش بپاشین،دوباره پنج دقیقه پخت کنید و میل کنید... ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
_سالاد
شکلات آب شده به روش بن ماری روی برگها بمالید و اجازه بدید تا خشک بشه میتونین برای تزیین کیک و دسر ازشون استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 _کيک به شکل دوربين ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مزاج گوشت ها ✅ شتر: گرم و خشک ✅ گاو: سرد و خشک ✅ گوساله: سرد و تر ✅ گوسفند: گرم و تر ✅ بز: سرد و خشک ✅ مرغ محلی: گرم و تر ✅ خروس: گرم و خشک ✅ جوجه مرغ: گرم وتر ✅ ماهی: سرد و تر ✅ میگو: گرم و تر ✅ اردک: گرم و خشک ✅ غاز: گرم و تر ✅ بوقلمون: گرم و تر ✅ کبک: گرم و تر ✅ بلدرچین: گرم و خشک ✅ قرقاول: گرم وتر ✅ سار: گرم و تر ✅ گنجشک: گرم و خشک ✅ کبوتر: گرم و خشک ✅ آهو: گرم و خشک ✅ سیرابی: سرد و خشک ✅ قلوه: سرد و خشک ✅ جگر سفید: گرم و تر ✅ جگر سیاه: گرم و تر ✅ پاچه: گرم و تر 👈👈 مزاج ادویه جات ✅ آویشن: گرم و خشک ✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک ✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک ✅ برگ_بو: گرم و خشک ✅ پونه کوهی: گرم و خشک ✅ جوز هندی: گرم و خشک ✅ خردل: گرم و خیلی خشک ✅ دارچین: گرم و خشک ✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک ✅ زردچوبه: گرم و خشک ✅ زعفران: گرم و خشک ✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک ✅ زنیان: گرم و خشک ✅ زیره سبز: خیلی گرم و خشک ✅ زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک ✅فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک ✅سماق: سرد و خشک ✅ هل: گرم و خیلی خشک ✅میخک: خیلی گرم و خشک ✅ گلپر: گرم و خشک ✅ سیاهدانه: گرم و خشک ✅ انیسون: گرم و خشک ✅ گلرنگ: گرم وخشک 👈👈 مزاج میوه جات ✅ سیب: گرم و تر ✅ انار: سرد و تر ✅ به: معتدل ✅ گیلاس: گرم و تر ✅ آلبالو: سرد و خشک ✅ آلو: سرد و تر ✅ زردآلو: سرد و تر ✅ گوجه سبز: سرد و خشک ✅ آلو_سیاه: سرد و تر ✅ آلوقطره_طلا: سرد و خشک ✅ ازگیل: سرد و خشک ✅ انجیر: گرم و تر ✅ زیتون: گرم و خشک ✅ زالزالک: سرد و خشک ✅ انگور: گرم و تر ✅ گلابی: گرم و تر ✅ شفتالو: سرد و تر ✅ موز: گرم و خشک ✅ آناناس: گرم و تر ✅ انبه: گرم و خشک ✅ شلیل: سرد و تر ✅ هلو: سرد و تر ✅ خرما: گرم و تر ✅ نارگیل....گرم وخشک 👈 مزاج صيفي جات ✅ خربزه: گرم و تر ✅ هندوانه: سرد و تر ✅ طالبی: گرم و تر ✅ گرمک: سرد و تر ✅ دستنبو: گرم و تر ✅ خیار: سرد و تر ✅ کدوحلوایی: گرم و تر ✅ گوجه فرنگی: سرد و تر ✅ فلفل_دلمه ای: گرم و خشک ✅ فلفل_سبز: گرم و خشک ✅ کدو خورشتی: سرد و تر ✅ بادنجان: گرم و خشک 👈👈 مزاج بذرهای ملین ✅ قدومه شیرازی: گرم و تر ✅ تخم_مرو: سرد و تر ✅ خاکشیر: گرم و تر ✅ بارهنگ: سرد و خشک ✅ سرشیر: سرد و تر ✅ اسفرزه: سرد و تر ✅ فرنجمشک: گرم و خشک ✅ تخم_شربتی: گرم و تر ✅ بالنگو: گرم و تر ✅ تخم_ریحان: گرم و تر 👈👈 مزاج سبزیجات ✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک ✅ کلم_برگ: گرم و خشک ✅ گل کلم: گرم و خشک ✅ ریحان: کمی گرم و خشک ✅ جعفری: خیلی گرم و خشک ✅ شنبلیله: گرم و خشک ✅ گشنیز: سرد و خشک ✅ ریواس: سرد و کمی خشک ✅ مارچوبه: گرم و تر ✅ قارچ: سرد و تر ✅ لوبیاسبز: سرد و تر ✅ خرفه: خیلی سرد ✅ تربچه: گرم و خشک ✅ پیازچه: گرم و خشک ✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک ✅ ترخون: خیلی گرم و خشک ✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک ✅ پونه: گرم و خشک ✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک ✅ شوید: گرم و خشک ✅ اسفناج: کمی سرد و تر ✅ کرفس: گرم وخشک ❔❕ مزاج ریشه ها ✅ شلغم: گرم و تر ✅ ترب_سیاه: گرم و خشک ✅ترب_سفید: گرم و خشک ✅پیاز: گرم و خشک ✅سیر: گرم و خشک ✅سیب_زمینی: سرد و تر ✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر ✅هویج فرنگی: گرم و تر ✅زردک: گرم و تر ✅کلم قمری: گرم و تر ✅موسیر: گرم و خشک ✅چغندر: معتدل و کمی گرم 👈👈 مزاج مغزهای گیاهی ✅ بادام_هندی: گرم و خشک ✅ گردو: گرم و خشک ✅ بادام_درختی: کمی گرم و تر ✅ پسته: گرم و خشک ✅ بادام_زمینی: گرم و تر ✅ بادام_کوهی:گرم و خشک ✅ کنجد: گرم و تر ✅ شاهدانه: گرم و خشک ✅ تخمه_آفتابگردان: گرم و تر ✅ تخمه_کدو: سرد و تر ✅ تخمه_هندوانه: سرد و تر ✅ تخمه_خربزه: گرم و تر ✅ چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک 👈👈 مزاج حبوبات وغلات ✅ نخود: گرم و خشک ✅ لوبیاسفید: کمی گرم و تر ✅ لوبیاچیتی: گرم و تر ✅ لوبیاقرمز: گرم و تر ✅ لوبیاچشم_بلبلی:کمی گرم و تر ✅ عدس: سرد و خشک ✅ دال_عدس: گرم و خشک ✅ گندم: گرم و تر ✅ جو: سرد و تر ✅ جودوسر: مع تدل ✅ ماش:سرد و خشک ✅ لپه: گرم و خشک ✅ برنج: سرد و خشک 👈👈 مزاج لبنیات ✅ ماست: سرد و تر ✅ شیر: کمی سرد و تر ✅ کره: سرد و تر ✅ دوغ: خیلی سرد و تر ✅ سرشیر:.سرد و تر ✅ خامه: سرد و تر ✅ پنیر: سرد و خشک ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شکلات نارگیلی🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 مکزيکي ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش فریز کردن ذرت _سلام بچه ها خوبین🙋 _خیلیاتون در مورد نگهداری ذرت سوال کرده بودین منم دست بکار شدم یه کلیپ کوتاه آماده کردم امیدوارم که براتون مفید باشه _برای تهیه ی ذرت شیرین حتما باید از ذرت مکزیکی استفاده بشه که دونه هاش درشت و شیرین هستش این نوع ذرت مخصوص پخت پز هستش در میوه فروشی ها به فروش میرسه _ومیتونید به روشی که در فیلم می‌بینید فریزش کنید و برای انواع سالاد ،سوپ، انواع پلو‌ها، ذرت مکزیمی و ..... ازش استفاده کنید _ البته برای استفاده در سالادها و ذرت مکزیکی باید قبل از مصرف بخار پز بشه _ذرت های ایرانی تو غذا سفت میشن و دونه هاشون ریزه و برای بلال کبابی مناسبن ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه