5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترش
غذای شمالی
مواد لازم:
گوشت راسته گوسفند یافیله گوساله یک کیلو گرم
گردو میکس شده دو قاشق غ
چوچاق خالواش خرد و میکس شده دو قاشق
پیاز یک عدددرشت رنده شده
رب انار و آلوچه یک ق غ
گوجه فرنگی دو عدد رنده شده
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را خرد کرده با تمام مواد جز نمک مخلوط کنید حدود شش تا هشت ساعت داخل یخچال
استراحت کنه تا کاملا مزه بگیره قبل سیخ کشیدن نمک اضافه میکنیم
بعد به سیخ کشیده و کباب میکنیم
نکته: فقط همون اول سیخ رو روی زغال چیدید خیلی کم چند تا باد بزنید بعد اجازه بدید خودش اروم رو روی زغال بپزه و دیگه باد نزنین
بخاطر وجود گردو و سبزی زود میسوزه حواستون بهش باشه این اتفاق نیوفته
پ.ن: بهتره گوشت رو بدید قصاب خرد کنه و از دستگاه بیفتک کوب رد کنه
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
#سر_دیگ_غذا_ذکر_بگو
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#لواشک_توت_فرنگی🍓🍓🍓
مواد لازم برای۱۰ نفر
شکر ۳/۴ فنجان
توت فرنگی (نصف شده) ۷۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.
۲- مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید.
۳- بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا 45 تا 1 ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم 1 و 1/4 فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.
۴- فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.
۵- پوره ی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل 31 در 25 سانتی متر در بیاید.
۶- پوره را 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود اما به انگشت نچسبد.
۷- لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود.
۸- یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
#سر_دیگ_غذا_ذکر_بگو
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماش پلو
ماش پلو
ماش یک پیمانه
برنج دو پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کشمش و خرما و پیاز داغ به دلخواه
ماش رو از قبل خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه با کمی نمک .
برنج رو از قبل خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم .
لا به لا داخل قابلمه برنج و ماش و کمی زیره سیاه و ادویه پلویی(آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه .
یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت و کمی نمک و زردچوبه ورز دادم و کوفته قلقلی درست کردم و با روغن سرخ کردم .
کمی کشمش هم شستم و وقتی خشک شد با کمی روغن تفت دادم .
از پیاز داغ و خرما و ... هم می تونین استفاده کنین .
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠
قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کلوچه_گوشتی
#فینگر_فود
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم
قارچ 5 عدد( قابل حذف)
پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف )
نمک و زردچوبه رب به میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه 2 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن مایع 2/3 (دو سوم ) لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
زعفران و کنجد به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم .
قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه .
تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه .
دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم .
دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن .
کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید .
با این مقدار مواد حدودا 18 عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه گوشتی
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم
#خانه_داری
نحوه نگهداری برنج خام در منزل برای زمان های طولانی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_تربچه
فیلم
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی _اسکار
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
شیرینی اسکار
من دوبرابر درست كردم
مواد لازم ؛
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم به دماي محيط رسيده 100گرم(ميتونيد روغن صاف قنادي استفاده كنيد)
آرد 165 گرم
پودر قند ؛ 50 گرم(من شكر و به همين مقدار آسياب كردم)
هل ؛ 1/2 ق چ
گردو و پسته خرد شده ؛ به میزان لازم برای غلطاندن شیرینیها
پودر قند را با کره و هل با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه حدود پنج دقیقه،بعد زرده و اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه و در آخر آرد ؛ خمیر باید نرم و لطیف باشه و چسبندگی نداشته باشه.
از خمیر گلوله هایی اندازه فندق بردارید ، بعد سفیده را با چنگال بزنید تا از لخته دربیاد و گردوها رو هم خرد کنید نه خیلی ریز ؛ خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید کف سینی که کاغذ روغنی انداختید، در فر از قبل گرم کرده طبقه وسط با دمای١٦٠ درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.
درجه فرها متفاوته ،بايد قلقش و بدونيد.
بعد ازخروج ازفر ميتونيد روش پودر قند الك كنيد.
هرچقدر شيرينيها كوچكتر باشه بهتره.
خوب گرد كنيد تا ترك نداشته باشه،بعد در سفيده بغلطونيد.
شيرينيها بعد از خروج از فر كمي نرم هستن ،خنك كه ميشن ،جا ميفته،نبايد سفت سفت از فر خارج كنيد،
ميتونيد قبل از اينكه تو فر بذاريد وسط شيريني و حفره ايجاد كنيد،بعد اينكه از فر خارج كرديد و خنك شد،مارمالاد بريزيد.
اميدوارم با تجربه بتونيد شيرينيهاي عاااالي درست كنيد.
اين مقدار مواد حدود ٣٠عدد شيريني در سايز كوچك ميده.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami