فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک شکل خانه قارچی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_مرغ_رستورانى─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیه آش غلور
#آش_غلور_بیرجند
مواد لازم :
🍵🍵🍵🍵
مواد اصلی
فلفل قرمز
به مقدار لازم
زعفران
به مقدار لازم
حبوبات (شامل نخود،لوبیا چشم بلبلی و عدس)
2 پیمانه
روغن
به مقدار لازم
بلغور گندم
3 پیمانه
سیر
3 حبه
آرد
2 قاشق سوپ خوری
گوشت (همراه با استخوان)
300 گرم
🍵🍵🍵🍵
ابتدا قابلمه ای را از آب پر كرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس بلغور گندم را پاك كرده و بشویید و به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیس كنید.
سپس آب بلغور را خالی كرده و آن را به آب در حال جوش اضافه كرده و هم بزنید. آرد را كم كم اضافه كرده و هم بزنید تا گلوله نشود.
در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته و سیرهای درسته، گوشت و حبوبات را اضافه كرده و كمی تفت دهید و مواد را به بلغور اضافه كرده و شعله را ملایم كنید.
آش را گاه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و جا بیفتد. در انتهای پخت سیرداغ، زعفران و فلفل قرمز را اضافه كنید.
سایر نکات
🍵🍵🍵🍵
1)بهتر است در این آش از روغن حیوانی یا كره استفاده كنید.
2)در صورتی كه بلغور گندم همراه با آرد باشد، میتوانید آرد را حذف كنید.
3) این غذا مربوط به آشپزخانه بیرجند است و در شهر بیرجند مركز استان خراسان جنوبی در مراسم اربعین و نیز 48 امام حسین(ع) كه در استان خراسان برگزار میشود، طبخ میگردد.
4)یادتان باشد حتما حبوبات را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آنها را 2بار جوشانده و آبش را خالی كرده و بعد بپزید.
5)هرچه گوشت این آش بیشتر باشد و مدت بیشتری بپزد خوشمزه تر خواهد شد.
6)این آش را میتوانید بدون افزودنی یا با كشك و هرچیز دیگری كه باب میلتان است سرو كنید.
🍵🍵🍵🍵
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#چلو_مرغ_رستورانى─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر
#چلو_مرغ_رستورانى
مواد لازم :
مرغ :4 تكه
زعفران دم شده:2 ق غ خ
پياز :2 عدد متوسط
زرشك :1 يا 2 ق غ خ
آبليمو:2 ق غ خ
رب گوجه :2 ق غ خ
حبه سير يك عدد متوسط
به دلخواه براى عطر چلو مرغ دو ق غ خ فلفل دلمه
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
دستور تهیه : 👇
اول گوشت رو با دو ليوان اب و يك عدد پياز و يك ق غ خ زعفران و يك ق چ خ زرد ميزاريم به مدت يك ساعت بپزه و فقط يك ليوان از ابش باقى بمونه.
حالا كمى روغن تو قابلمه اى جدا و بعد داغ شدن يك پياز رو خلالى كرده و تا طلايى بشه و بعد سير رو خرد كرده و بعد فلفل و رب گوجه بعد اب گوشت و مرغمون رو اضافه و ميزاريم به مدت يك ربع يا بيست دقيقه و با حرارت ملايم بپزه و در 5 دقيقه اخر پخت زرشك شسته و خشك شده و ابليمو رو اضافه و بعد يكى دو قل خاموش و نوش جان
نكته:من مرغ خام رو دوست ندارم به همين خاطر بعد پخت خيلى كمى سرخ و بعد به چلو اضافه ميكنم
البته اينم بگم كه بعضى ها هم از همون اول پخت مرغ رو تفت ميدن و بعد مواد اوليه رو ميزنن اما من به اين روش درست و عالى ميشه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_گوجه
فیلم
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزبسته بندی کردن گوشت
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
27.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
ڪلیپــ آموزشے
#سوهان_کنجدی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
ڪلیپــ آموزشے
اینمنحوه پیچیدن پیتزا خورشیدی😍
با خمیر جادویی یا فطایر
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
برادر روحانی در سریال گاندو👇😳
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
حالا علت تعطیل شدن گاندو معلوم شد
#محلبی_دورنگ_پرتقالی
مواد لازم برای سس پرتقالی
3 لیوان آب پرتقال
3.5 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم)
1 استکان شکر (70 گرم)
مواد لازم برای محلبی سفید:
5 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذاخوری سرپر آردبرنج
1 پاکت وانیل شکری (5 گرمی و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
ابتدا آب پرتقال ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید و داخل قالب سیلیکون که با آب خیس کردید بریزید و 1 ساعت در یخچال بذارید. سپس برای محلبی سفید تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و قوام بگیرد بپزید. و آرام روی تمام قسمتهای سس پرتقالی که از یخچال بیرون آوردید بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل یخچال بذارید و 8 ساعت داخل یخچال نگه دارید. اگر شب درست کنید تا صبح کاملا خودش را میگیرد
By: Sukrankaymak
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی
.
گوجه فرنگی
فلفل سبز
سیر
جعفری
یه کم سرکه و نمک
مقداری روغن زیتون
.
با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه!
😋😋😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
آشپزی ونکات اسلامی
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی . گوجه فرنگی فلفل سبز سیر جعفری یه کم سرکه و نمک مقداری روغن زیتون
سلام
خدا قوت
من امروز از کانال شما این چاشنی رودرست کردم
جای شما خالی خیلی خوشمزه شده
#پخت_شیرینی_بدون_فر
دوستان من سال گذشته حدود چهارده نوع شیرینی خشک درست کردم.
تمامشون رو داخل قابلمه و بدون فر هم میتونید درست کنید.
حتی کیک و بیسکوییت هم میتونید با این روش درست کنید.
خودم قبلا سه سال پیش درست کردم .
دو روش براتون گذاشتم.
یکی اینکه شعله پخش کن حتما میذارید پایه فلزی هم میذارید تا شعله غیر مستقیم بشه و شیرینیا نسوزه. قابلمه یا تابه بزرگی رو انتخاب میکنید. کفش کاغذ روغنی میذارید
شیرینی های مورد نظر رو می چینید و با شعله خیلی کم تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه روی حرارت میذارید. دم کنی حتما بذارید که بخارش بیرون نیاد.
روش دوم اینه که شعله پخش میذارید . قابلمه یا تابه بزرگ رو روش میذارید ولی پایه رو داخل قابلمه میذارید . در قابلمه رو میبندید حدود یک ربع تا فر دست سازمون گرم بشه. بعد داخل قالب تارت یا قالب پیتزا یا کف قالب کمربندی یا سینی استیل یا روحی کاغذ روغنی میذارید شیرینی مورد نظر رو میچینید بعد از یک ربع که دمای داخل قابلمه گرم شد سینی شیرینیا رو روی پایه میذاریم و سریع در قابلمه رو همراه با دم کنی میذارید. شعله از روش قبلی کمی بیشتره چون شیرینیا از کف قابلمه فاصله دارن. و تا زمان طلایی شدن زیر شیرینیا صبر میکنیم. طبق زمانی که دستور گفته.
بجز این دو روش که گفتم داخل تابه رژیمی دوطرفه هم میتونید کاغذ روغنی بذارید و روی گاز شیرینی بپزید.البته حتما از شعله پخش استفاده کنید.
maman.sepehr
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
پلو ارمني يا ته انداز زعفراني "برنج با ته دیگ بال مرغ
یکی از راه های سرو مجلسی برنج است که هم پلوی زعفرانی دارید و بال مرغ هم در کنارش
مواد اولیه : برنج به تعداد نفرات بال مرغ به تعداد نفرات طرز تهیه : ابتدا به هر تعداد که دوست دارید بال مرغ ها را با نمک، زعفران، ماست، آبلیمو و فلفل (یا ادویه های دلخواه) مزه دار کنید. برنج هم به تعداد نفرات آبکش میکنیم . سپس یک قابلمه مناسب مواد انتخاب کرده و ته قابلمه روغن و کمی زعفران میریزیم. بال مرغها را ته قابلمه چیده و برنج را رویش میریزیم. درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم بمدت یک ساعت بپزد . سپس ظرفی را که میخواهیم غذا را سرو کنیم آماده کرده و قابلمه را روی ظرف برمیگردانیم بطرری که مطابق شکل برنج زیر و بال مرغها روی غذا قرار بگیرد. نکته : اگر روی برنج کره و زعفران بدهید بسیار خوش طعم تر می شود.می توانید مثل ته چین روی بالها را با یک لایه مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج بپوشانید.و برنجي كه روي لإيه بالايي قرار ميگيرد ميتواند با انتخاب شما عدس باقالي يا سيب پلو باشد
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#ناگت_مرغ
خوشمزه و خونگی مقداری ران و سينه مرغ را دوبار چرخ كردم بعد يه پياز هم رنده ريز كردم و يكم ابش گرفتم و مخلوط كردم بعد نمك يكم ادويه يكم تخم گيشنيز و يكم سير رنده شده يا پودر سير و سه ق غ ارد سوخاري همه با هم مخلوط كردم و تو يخچال گذاشتم تا سفت بشن و مواد به خورد هم برن بعد از مواد كمي برميراري و هر شكلي ك دوس داشتي بهش ميدي و داخل پفك پودر شده زدم و سرخ كردم. حرارت زياد نباشه تا كامل مغز پخت بشه.اگر خواستيد ازسينه مرغ استفاده كنيد حتما پنجاه گرم كره نرم شده را به موادتون اضاف كنيد تا مواد گوشتي لطيف تري داشته باشيد.اگه به مخلوط یک ق غ سس خردل اضاف کنید خیلی خوشمزه تر میشه. منظور از پفک پفک نمکی هستش که تمام سوپر مارکت ها دارن که ناگت رو خیلی خوشمزه و خوشرنگ میکنه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
26.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کامل تهیه #میان_وعده_انجیری
این میان وعده فوالعاده خوشمزه ومقوی ست مخصوصابرای بچه مدرسه ای ها
طرزتهیه شم خیلی راحت راحته توفیلم کاملا واضحه فقط یک نکته که انجیرهاراشب باآب گرم خیس کنید صبح میتونیدازش استفاده کنید
موادلازمشم که مشخصه
خامه
بیسکویت پتی بور
شکلات تخته ای
گردو
انجیر
پودرنارگیل
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
برادر روحانی در سریال گاندو👇😳
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
حالا علت تعطیل شدن گاندو معلوم شد
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جوانی که به واسطه اشک در مجالس روضه از مرگ نجات یافت
▪️این قسمت: صعود
▫️تجربهگر : آقای حسن تحققی
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
سلام روز یکشنبه تون بخیر
امروزو به نام مبارک
حضرت امیر( ع)
و بی بی دو عالم حضرت فاطمه( س )
متبرک کنیم تمام پخت و پزها و خوراکی هارو
و هدیه کنیم به مادران معظم و بزرگوار ایشان خانوم فاطمه بنت اسد و خانوم خدیجه کبری س رو
ائمه به مادرانشون ارادت ویژه دارند و باعث خشنودیشون میشه
و غذای ما دو قبضه متبرک میشه به انوار خوبان❤️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━*
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#لیمو_عمانی_خونگی
مواد لازم:
لیمو ترش درشت و زرد یک کیلو
سرکه یک فنجان
نمک هم مقداری
طرز تهیه:
ابتدا لیمو ها رو شسته و خشک کنید بعد روش نمک بپاشید و به مدت یک روز کناری بزارید این کار برای اینه که پوست لیمو ها نازک بشه.
بعد از یک روز لیمو ها رو بشورید و داخل قابلمه ایی که اب و سرکه رو جوش اوردین بریزین و اجازه بدین یک دقیقه بجوشه بعد هم داخل ابکش بریزید امادیگه روش اصلا اب نگیرید
بعد از خنک شدن لیمو ها رو با خلال دندون چند تا سوراخ ریز بکنید که لیمو های من داخل عکس این سوراخ ها کاملا مشخصه این کار هم برای اینه که داخل لیمو ها هوا بره و زود خشک بشه و کپک نزنه و بعد هم روی پارچه ایی در افتاب پهن کنید بستگی به درجه هوا داره ولی (حدودا پانزده روز برای هوای این روز های تهران کافیه) بعد از این زمان لیمو ها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار بدین تا کاملا خشک بشه .
بعد هم میتونید مقداری از اون رو خرد کنید و هسته هاش رو در بیارید و پودر کنید
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
ميوه دلخواهتون رو داخل ميكسر بريزيد و بسته به ميزان علاقتون شكر بهش اضافه كنيد و وقتى خوب ميكس شد داخل قالب بريزيد و تو فريزر بزاريد اگه علاقه داشتيد ميتونيد يكم آبميوه هم بهش اضافه كنيد و بعد تو قالب بريزيد 😉
#میوه_یخی 🍇🥝🍉
🎀 🌸 🎀
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو😋
مواد لازم🔻
لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم
برنج: 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
زعفرون هر چقدر کَرَمته
نکات پخت🔻
لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید.
ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#ماش_پلو
دو پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی اب بپزه و اواخر نمک زدم
برنج رو دو ساعت قبل خیس کردم
250 گرم گوشت چرخکرده ویکعدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق ارد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami