آشپزی ونکات اسلامی
لوکوم پرتقالی
مواد لازم آب پرتقال طبیعی۱ لیوان نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری شکر۱٫۴ لیوان وانیلنوک قاشق چای خوری کره۱ قاشق مربا خوری خلال پسته (برای تزیین)
@ideal.ashpazi
@ideal.ashpazi
طرز تهیه آب پرتقال-شکر و نشاسته را درظرفی ریخته وروی حرارت ملایم قرار دهید ومدام هم بزنید تا بجوشد وغلیظ شود وقتی به غلظت کامل رسید وانیل و کره را اضافه وحرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد کره آب بشه برای قالب باید از لیوان بلند وصاف استفاده کنید وبرای اینکه راحتتر بیرون بیاد داخل لیوان را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان بریزید و۴-۵ ساعت داخل یخچال بذارید وقتی کاملا بسته شد از یخچال بیرون بیاورید را از لیوان با دقت بیرون آورده و داخل پودر نارگیل بغلطانید بعد به قطر یک بند انگشت برش زده مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلطانید وبا خلال پسته تزیین کنید @ashpaze_afsaneh
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
آشپزی ونکات اسلامی
🌸 Author : @soumia_cuisine 🌸
🌸مواد لازم برای خمیر:👇
1 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه پودر قند
2 قاشق غذاخوری روغن
وانیل کمی
125 گرم کره
2 و 1/4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری خمیرمایه
کمی نمک🌸فیلینگ:👇
تمام مواد اختیاریه و میتونید حذف یا جایگزینش کنین
2 قاشق غذاخوری نوتلا
4 قاشق غذاخوری نستله (شیرعسلی)
1/2 پیمانه بادام
1/2 پیمانه کورن فلکس 🌸مواد رویی:👇
200 گرم شکلات (با دو رنگ متفاوت)
2 قاشق غذاخوری روغن
🌸طرز تهیه:👇در ظرفی کره و پودرقند رو خوب مخلوط کن، روغن و تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کن، و در آخر آرد و مایه خمیر الک شده رو افزوده و خوب مخلوط کن و ورز بده، تا وقتی که خمیر به دست نچسبه. خمیر آماده شده رو به کمک وردنه پهن کن، برش بزن و دور قالب بپیچ (میتونی دور یه مقوای لوله ای شکل رو فویل بکشی و خمیرُ مانند فیلم دورش قرار بدی، خمیرُ پس از رول کردن روی سینی حاوی کاغذروغنی بچین و سینی رو داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بزار داخل فر تا بپزه) نمیشه مدت زمان دقیقی برای پخت شیرینی ها اعلام کرد ولی معمولا پخت این شیرینی ها نیاز به 15 دقیقه زمان داره، بعد از 10 تا 15 دقیقه بررسی کن اگر زیر شیرینی ها طلایی شده بود (روی شیرینی ها تغییر رنگ نمی ده) شیرینی ها آمادست.حالا مواد فیلینگ رو با هم مخلوط کرده و با کمک قیف داخل شیرینی های پخته و سردشده رو پر کن، بعد شیرینیا رو داخل شکلات تلخ بزن و روشُ شکلات روشن تر بزن یا برعکس (سر یه کیسه فریزرُ خیلی نازک بچین و شکلاتُ داخلش بریز و روی شیرینی ها خطوطی ایجاد کن)، سر و ته شیرینی هارو هم به مواد فیلینگ آغشته کن و بزار داخل یخچال تا خودشو بگیره.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
❣مولودیخوانیعروسیمذهبی❣
🔸بیشازپانزدهسالسابقهاجرایبرنامهدربهترینتالارهایکشور
😳مگه عروسی بدون موزیک، شاد هم میشه....✔️بله که میشه
🔸فقط کافیه به ما اعتماد کنید
اجرایعروسیمذهبیتخصصماست
┄┄┅┅✯✣
🔻مولودیخوانیواجرایبرنامهشاد
🔹️در سراسر کشور
🔸اجرای جدید و بهروز
🔹️همراه با گروه تردست🎉
🔸همراهاپراتورصدایحرفهایمذهبی
☝️(برایاولینبار درکشور)☝️
┄┄┅┅✯✣
راهیبرایترویجعروسیبدونگناه 👌
#آقایعروسیمذهبیایران
ارادتمند سیفی ۰۹۱۲۲۵۳۲۸۰۵
┄┄┅┅✯✣
💞زندگیتونسرشارازعشقومحبت
┄┄┅┅✯
برایدیدننمونهاجرابفرماییدکانال👇
https://eitaa.com/joinchat/2796683266C798afe885a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفخ حبوباتو اینجوری بگیر
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ سرد
بفشاريد😍
ساندویچ دنر مرغ سرد😋😋😋
برای درست کردنش یه سینه ی مرغ کامل رو با یه چوب دارچین و برگ بو و نمک یا هر ادویه ی دلخواهی که برای از بین بردن بوی مرغ بهش اضافه میکنید بپزید و ریش ریش کنید
.
توی یه تابه دو قاشق روغن زیتون بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط رو که نگینی خورد کردید به همراه نصف استکان آب توی تابه بریزید و بزارید سبک و کمی طلایی بشه
بعد نصف فلفل دلمه خورد شده رو به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید
(من فلفل دلمه قرمز ریختم و خلالی بُرش دادم)
و در نهایت یک بسته ی بزرگ قارچ که ورقه ای خورد شده رو به تابه اضافه کنید همراه نمک و آویشن و بزارید بپزه مواد تا آب قارچ کشیده بشه و فلفل دلمه و پیاز هم همراه آب قارچ بپزه اواخر پخت مرغ رو هم به مخلوط اضافه کنید که حسابی طعم مواد به خوردِ هم بره.
زیر تابه رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه بعد خیار شور نگینی و حداقل سه قاشق سس مایونز به موادتون اضافه کنید( میزان سس اختیاریه و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید) و نمک موادتون رو تنظیم کنید.
بعد هم همراه گوجه و به دلخواه کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید .
این ساندویچ رو از روز قبل هم میتونید درست کنید و بپیچید برای مهمونی هاتون.
من حتی پیش اومده از دو روز قبل هم برای مهمونی های سنگین درست کردم و پیچیدم توی نون و کاملا تازه مونده تا روز مهمونی😍(نونتون باید نرم و با کیفیت باشه که موندگاریش خوب باشه)
ایام به کام😘
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
طالع عجيبی كه روز مرگتو میگه🤯‼️
#ماه تولدتو لمس کن🤭👇🏾👇🏾
•🖤| فروردين •🖤| ارديبهشت
•🖤| خرداد •🖤| تير
•🖤| مرداد •🖤| شهريور
•🖤| مهر •🖤| آبان
•🖤| آذر •🖤| دي
•🖤| بهمن •🖤| اسفند
https://eitaa.com/joinchat/586350645C532be74653
اگه ناراحتی قلبی داری نزن😰🚯👆🏾
آشپزی ونکات اسلامی
طالع عجيبی كه روز مرگتو میگه🤯‼️ #ماه تولدتو لمس کن🤭👇🏾👇🏾 •🖤| فروردين •🖤| ارديبهشت •🖤| خرداد
.
علاقمندان به فال و تفریحات فال از دست ندید.
.
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_تابه_ای با چهار قلم مواد
روغن مایع ½ لیوان
پودر قند ½ لیوان
آردقنادی 1 لیوان
پودر کاکائو 1 ق غ خ
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
بلانچ کردن سبزیجات
پست_آموزش
خوشگلااااا من اومدم با یه پست آموزشی😍
میخوام طرز بلانچ کردن سبزیجات رو بهتون آموزش بدم.
من لوبیا سبز،بامیه،نخود فرنگی و...
اکثر سبزیجاتی که میخوان فریز شن رو به این روش تهیه میکنم چون هم رنگشون همینطور تازه می مونه و هم خاصیتشون کاملاً حفظ میشه😍👌🏼
.
خب همونطور که داخل عکس میبینین سر بامیه هارو طوری میگیرین که سوراخ هاش بیرون نیفته و لعاب بامیه ها بیروننره
(من امسال استثناً مامانم زحمتشو کشیده واسم😍)
بعدش میریزیم داخل آبجوش که مقداری نمک داخلش ریختیم و میذاریم یخورده بمونه تا حدی که بعد اضافه کردن بامیه ها آب دوباره به جوش بیاد و بعد مستقیم میریزیمشون داخل یه کاسه آب یخ 👌🏼
و یکم که موند وخنک شد داخل آبکش میریزیم و بعد بسته بندی میکنیم😊
.@rozmargi.sana
تمام سبزیجات حتی کلم بروکلی هم میتونین به این روش_بلانچ_کردن تهیه کنید.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir