eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده👌😋 شام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
آشپزی ونکات اسلامی
ترشی فلفل انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat
ترشی تند و آتشین 😝 ترشی خورا دستا بالا 🤚 فلفل مخصوص ترشی کشیده و باریکتره من همینو داشتم. مواد لازم فلفل تند واتشبن نیم کیلو هویج یک عدد سیر سه حبه فلفل دلمه رنگی از هر کدام یک چهارم اختیاریه نداشتید نریزید. ترخان ونعنا وکمی ریحان خشک مقداری تخم گشنیژ ونمک وسرکه به میزارن لازم فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز، سرکه انگور باشه. دو لیوان آب ویک لیوان سرکه ویک قاشق نمک بزارید رو گاز تا بجوش بیاد فلفل رو شسته شده رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه سپس آبکش کنید. فلفل ها رو بچینید داخل شیشه مابینش هویج، سیر،فلفل دلمه ای وتخم گشنیژ ترخان و ریحان ونعنا بزارید نمک رو داخل سرکه حل کنید وبریزید روی مواد درب شیشه رو محکم ببنیدید وارونه کنید تا درش پرس بشه دو الی سه روز در دمای اتاق ودور از نور آفتاب بزارید بمونه سپس بزارید داخل یخچال بعد از دو هفته قابل مصرفه این ترشی با دیزی وکوفته ونیمرو خیلی عالیه انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
✅کتلت مرغ😋 ✍مواد لازم: سینه کامل مرغ 1 عدد پیاز کوچک 3 حبه سیر( اختیاری) 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری آرد سفید یا آرد نخودچی 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شیر فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، پودر زیره ،( پودر سیر اگر سیر نزدید در صورت تمایل) نمک همگی به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و سیر در غذا ساز ریخته و اون رو‌میکس کنید یا با چرخ گوشت چرخش کنید.. نکته اینکه اکر با چرخ گوشت چرخ کردید پیاز رو‌ جدا چرخ کنید و آب پیتز رو بگیرید و بعد با گوست مخلوط کنید. مخلوط را در کاسه ای ریخته با اضافه کردن مواد گفته شده تمام موارد رو خوب ورز بدید و با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده رو با دست به اندازه دلخواهتون برداشته و فرم بدید و در تابه تفلون سرخ کنید. یا اینکه اون رو به صورت گریل بپزید و نوش جان کنید. انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک شکلاتی انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
برای من ۱۹ تا کاپ کیک به این اندازه شد . تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ) پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ همه مواد به دمای محیط برسه. کره و شکر رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم . مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم . طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند ۳ دقیقه زدم و بعد دور تند ۳ الی ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه . داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂. پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
حلقه پیاز و گوشت چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥓مواد لازم: 🔻پیاز 🔻سس تند 🔻برش های نازک گوشت چربی دار 🔻خلال دندان 🔻فلفل سیاه 🥓 روش درست کردن حلقه پیاز و گوشت : پیازها پوست کنده و بشویید. سپس به صورت حلقه های ضخیم برش دهید.دور حلقه ها را با برس ، سس تند بزنید تا تمام سطح آن پوشیده بشه.برش های گوشت چربی دار رو دور تا دور حلقه پیاز بپیچانید و با خلال محکم کنید.فلفل سیاه بزنید.بعد روی باربیکیو گریل کنید.چربی گوشت باعث نرم و لذیذ شدن گوشت می شود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥤 مواد لازم ▫️۴۰۰ گرم بستنی ▫️۲_۱ لیوان شیر(بستگی داره چقدربخوایدشیرپسته تون غلیظ بشه) ▫️شکر ۲_۱ قاشق غذاخوری ▫️پسته ۵ قاشق غذاخوری پر ▫️خامه ۱ قاشق غذاخوری درصورت تمایل طرز تهیه بستنی روبریزید تومخلوط کن وشیرروکم کم اضافه کنید که تواین حالت باید در مخلوط کنتون بازباشه ومیتونید کم کم شیررواضافه کنید تا مقدار غلظت شیرپسته روببینید. یا تمام موادرو توی مخلوط کن بریزید و این شیرپسته فوق العاده رونوش جون کنید 😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
انتشار عکس شخصی همسر شهید الداغی توسط احسان علیخانی و علی ضیا تودهنی کوبنده همسر و مادر شهید الداغی به مسیح علینژاد و سلبریتیها بعلت نشر عکسهای شخصی👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 اقای علیخانی و اقای علی ضیا تحویل بگیرید بابت این بی اخلاقی متاسفیم براتون👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون ده دقیقه اگه تا حالا نان از بیرون میگرفتید دیگه نانوایی نرید توی ۱۰ دقیقه خودتون نان درست کنید😍 . ارد یک لیوان و نصفی و اب تا جابی که خمیرتون منسجم و سفت بشه و دو سه قاشق روغن و نمک به مزه رو باهم مخلوط کنید و بزارید یه ۵ دقیقه ای بمونه و ۵ دقیقه ورز بدید بعدش پهن کنید و داخل تابه بدون روغن دو طرفش بزازید برشته بشه . به همین راحتی خودتون نان‌درست کنید . @pluss_food . . خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
نون ۱۰ دقیقه ای بافتش حرف نداره چطور بود؟؟من که عاشقش شدم😍 خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد ارد بکینگ پودر ارد نمک ماست . داخل تابه نچسب بزارید تا دو طرفش بپزه پوک و بسیار خوشمزه میشه By;@pluss_food خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خورشت هویج پست بعدی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج به نظر شما خوشگل ترین خورشت کدومه؟؟ از طعم این خورشت هویج چی بگم که رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون😍 مواد لازم پیاز روغن گوشت هویج ابلیمو الوچه رب خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای عمانی از اون حلواهای خوشمزه ای هست که توی مراسم‌ و مجالس ها ازش استفاده میشه درست کردنشم اصلا هزینه ای نداره پیشنهاد میکنم این پست رو لایک‌کنید و‌یه سر به پیجم بزنید و بقیه اموزشارو هم ببینید❤ By:@pluss_food حلوای عمانی شکر قهوه ای ۱ لیوان شکر سفید ۱/۵ لیوان نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان اب دو تا ۳ لیوان گلاب ۲/۳ لیوان روغن محلی یا کره دوقاش جامد پودر هل یه قاشق غذاخوری زعفران دم شده نصف لیوان . مغزیجات کاملا اختیاری و سلیقه ای هست . طرز تهیه ⬅️ اول از همه شکر سفید و قهوه ای رو میزاریم‌روی حرارت تا کاملا ذوب بشه مرتب هم میزنیم دو لیوان اب رو اضافه میکنیم و خوب هم‌میزنیم تا کاملا اب بشه ⬅️ نشاسته و دو لیوان اب سرد رو با هگ‌مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم ⬅️خوب که هم‌زدیم بعد ۱۰ دقیقه پودر هل و روغن یا کره رو اضافه میکنیم ⬅️ ۱۰ دقیقه بعدش گلاب و زعفران دم شده اضافه میکنیم ⬅️حالا یه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ای با شعله کم باید مرتب هم‌بزنیم تا حلوا خودشو بگیره در اخر مغزیجات رو اضافه میکنیم خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
طرز تهیه این خمیر بخار پز چینی رو با عکس و ویدئو میزنم برای دوستانی که درخواست داشتن کلیپ خمیرهای بخار پز رو بزنم امروز چند تا دیگه دستور خمیر بخار پز میزنم محشره😍😍
آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیه این خمیر بخار پز چینی رو با عکس و ویدئو میزنم برای دوستانی که درخواست داشتن کلیپ خمیرهای بخ
نان بخار پز چینی بعلاوه ویدئو خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a