eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
24.9هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : برنج نرم ۲ پیمانه🍚 سینه مرغ چرخ شده ۱ پیمانه 🍗 گشنیز ریز شده ۱/۳ پیمانه ☘ پیاز و سیر رنده شده از هر کدوم ۱ عدد🍈 تخم مرغ ۲ عدد 🥚 شیر ۱/۳ پیمانه 🥛 پنیر پیتزا یا گودا به میزان لازم 🧀 پودر سوخاری به میزان لازم🥡 نمک ،فلفل ،زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم 🥣 روغن برای سرخ کردن به میزان لازم🍾 طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ چرخ شده ، پیاز و سیر رنده شده ، گشنیز خرد شده را با برنج مخلوط میکنیم ، ادویه و نمک و یک عدد تخم مرغ را هم اضافه کرده و ورز می دهیم. به اندازه ی یک نارنگی در دست باز کرده و وسطش پنیر پیتزا میگذاریم و خوب میبندیم. در این مرحله ، تخم مرغ دوم را با ۱/۳ پیمانه شیر هم میزنیم ، توپی هایی که درست کردیم اول در مخلوط شیر و تخم مرغ میزنیم و بعد در آرد سوخاری میغلطانیم و در نهایت در روغن سرخ میکنیم. خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀چوب سیب زمینی پفکی و خوشمزه🍟 خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 مواد لازم: 🥓ژانبون ۳۰۰ گرم 🌶فلفل دلمه ۱ عدد 🥄سس مایونز ۲ قاشق پر 🧀پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم 🥖نان باگت دوعدد بزرگ 🥄آویشن نمک فلفل 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 طرز تهیه: ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم. ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خورش کرفس با مرغ برگ های کرفس رو با دوتا پياز، خورد مى كنم و باهم تفت ميدم، ساقه ها رو هم جدا تفت ميدم وقتى سبزى و پياز سرخ شد زردچوبه ميزنیم و مرغ یا گوشت رو ميريزم و باهم تفت ميدم بعد كرفس ها رو اضافه مى كنیم و سبزى قرمه سرخ شده (اگه نعنا جعفرى هم داشته باشم ميريزم اگه نه همون سبزى قرمه وبرگها كافيه) و آب ميريزم و ميذارم بپزه و جا بيفته آخرش نمك مي زنم و ده دقیقه آخر آبلیمو یا آبغوره اضافه میکنم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گوجه بادمجون 😋 🍆بادمجون بعد اینکه پوستشو گرفتم و برش دادم و نمک زدم گذاشتم حداقل یکی دو ساعتی بمونه تا تلخیش بره بعد بادمجونا رو تو روغن سرخ کردم گذاشتم کنار پیاز و خلالی خرد کردم یکم که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه کردم یه قاشق رب گوجه یکم که رب باز شد گوجه رو که از قبل پوستش گرفتمو خرد کردم و بهش اضافه میکنم در قلبلمه رو میزارم با حرارت ملایم میزارم یه ربع بمونه بعد چاشنی که من کمی ابغوره زدم (میشه بجاش غوره ریخت)و بادمجونارو روش چیدم و یکم زمان دادم تا سس به خورد بادمجون بره و به این ترتیب آمادست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالم، جدید و بدون معطلی میان وعده خوشمزه ادویه جات ارد ذرت اب گشنیز تازه فلفل دلمه پیاز گوجه فرنگی سس نون تست اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید. 👈 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 مواد لازم گوشت مرغ ژامبون پنیر تخم مرغ ارد ذرت شیر بکینگ پودر اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🍕 ‎ خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستید میشه داخل دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز کیک فوری درست کرد؟ کافیه از پودر کیک های آماده استفاده کنید. 👌 میتونید مثل این فیلم با بستنی میل کنید 😋 خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: پنیر ماسکارپونه سرد (طعم دار زعفرانی ) : 250 گرم شکر: نصف لیوان اسانس وانیل یک ق چ خامه صبحانه رقیق شده سرد 200گرم نشاسته ذرت: 5قاشق غذاخوری ✅️مواد لازم برای نم دار کردن : بیسکوییت لیدی فینگر (حدودا 14الی 16عدد) شیر :یک لیوان نسکافه دو ق غ شکر سه قاشق غ ✅️مواد میانی : نوتلا میوه دلخواه ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
📝مواد لازم 🌱سبزي تازه خرفه به مقدار لازم 🥄۲/۳ قاشق غذاخوری آرد 🥣كشك سابيده شده محلي رقيق 🧂فلفل سياه نمك زردچوبه به مقدار لازم 🌿طرز تهیه🌿 🔶خرفه رو پاك ميكنيم و خرد ميكنيم بعد با اب ميذاريم تا كامل بپزه،وقتي پخت ميريزم داخل صافي تا ابش بره…(همينجوري ميشه فريزر كرد) 🔷۲/۳ قاشق ارد داخل قابلمه ميريزم و كمي نمك و زردچوبه و فلفل سياه ميزنيم و تفت ميديم بعد كمي اب و كشك اضافه ميكنيم و ويسك ميكنيم تا ارد گلوله نشه.بعد سبزي ها رو اضافه ميكنيم و ۱۰ دقیقه بعد خاموش ميكنيم كشك زياد رو حرارت بمونه ترش ميشه.و مزه اين اش تقريبا شبيه بوراني اسفناج و كشك هست اما رقيق تر(نكته ما بوراني اسفناج رو با كشك درست ميكنيم و ماست نميريزم)🍂 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc