eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو برگر😍😋 مواد لازم: نون همبرگر🍔 کره🧈 گوشت چرخ کرده 🥩 رب گوجه فرنگی 🥫 نمک،فلفل و پاپریکا 🌶🧂 کاهو🥬 پنیر چدار ذوب شده🧀 برای سس: سس مایونز سس کچاپ سس خردل کمی سرکه    **ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم**👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸من ی شب قبل مرغ رو از وسط نصف کردم و توی پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم، قبل پخت چن تکه زنجبیل+چن حبه سیر له شده+ کمی دارچین و هل+ادویه کاری+کمی زعفران نمک و فلفل ترکیب میکنیم اینا ادویه مرغ مونن،این ادویه رو ب همه قسمتهای مرغ میزنیم،ی قابلمه رو ب نسبت مرغ مون آماده میکنیم، 🔸توش کمی اب ریخته و ی توری ک بشه مرغ رو روش گذاشت توی قابلمه قرار میدیم ،وقتی اب جوش اومد مرغ رو روی توری قرار میدیم و درب قابلمه رو میزاریم تا بخار پز شه ک این بستگی ب اندازه مرغ تون داره برا من یک ساعت و نیم طول کشید، 🔸بعد پخت میزاریم ۱۵ دقیقه خنک شه کمی بعد توی روغن سرخ میکنیم بهتره در قابلمه رو بزارید تا خوب سرخ شه،مرغ موقع پخت ادویه ها رو ب خودش میگیره،حتی با نگاه کردن بهش دهن آدم آب میفته میتونید با نون یا پلو سرو کنید ♦️من کنارشم ی سس رب انار درست کردم ک باهاش و گزاشتم ی کم غلیظ شه ♦️سیب زمینی رو مثل گل گوجه برش دادم و با خلال دندون فیکس کردم و تو روغن سرخ کردم ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
این پیتزا کوچولو رو بچه ها خیلی دوست دارن،واسه اونایی که بدغذاهستن گزینه مناسبیه👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 کیک بدون شکروروغن Cook.magمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 فیله مرغ(سینه مرغ) ۵تا قارچ متوسط ۶.۷تا دونه کره یک ق غ نمک ،فلفل سیاه، آویشن، پودر پاپریکا نصف ق چ ✍🏻برای سس بشامل: کره ۲۵گرم (۲ ق غ پر) آرد ۲ق غ شیر ۱ لیوان خامه ۱ق غ سرپر آویشن،نمک،فلفل سیاه پنیر پیتزا ۲ ق غ(میشه حذف بشه) ✍🏻نون تست ۶تا آرد ۱ق غ اب ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد ارد سوخاری Zahratorkashvaandمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
نان تست. 4 عدد پنیر چدار. 4 عدد تخم مرغ. 1 عدد شیر. 1 لیوان عسل بمیزان لازم کناره های نان تست را برش زده و لا ب لای نان تست پنیر چدار قرار داده ک من چهار لا کردم داخل ظرفی شیر و تخم مرغ را ریخته همزده تمام قسمتهای نان ک رو هم قرار دادیم ب همین مایع شیر قرار داده هر شش طرف نان تسست را بعد داخل مقداری کره یا روغن مایع هر طرفشو سرخ میکنیم بعد با عسل سرو میکنیم .😎😎 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍮 😋 ▫️پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری ▫️شیر ۲لیوان ▫️شکر (برحسب ذائقه کم یا زیاد کنید) 1 پیمانه ▫️وانیل کمی ▫️بیسکویت پتی پور ۱بسته 🔸پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کاسترد آماده است،حالا لبه های بیسکویت رو داخل مواد فرو کنید وچهارتایی بهم وصل کنید که شکل مربع بشه، حالا بیسکویت رو به مواد آغشته کنید بندازید داخل مربع😉 من با روبان بستم که محکم بشه، بزارین یخچال تا خنک بشه ومیل کنید. ___ ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
🧋😋 ▫️خامه صبحانه ۲۰۰گرم ▫️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم ▫️پودر کاکایو ۲ ق غ ▫️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین) ▫️شیر ۳ ق غ 🔸ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم. بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر چند لایه🥰• مخصوص وقتایی که یهویی دلت یک چیز خوشمزه میخواد 🥳 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین رسپی پاستا🤌🏼🤩 مواد لازم: سینه مرغ تخم مرغ پودر سوخاری پنیر پیتزا برای مایه پاستا : کره و سیر رب گوجه فرنگی ترکیب خامه و شیر پاستا ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش قهوه دالگونا😋 Ashpaztikمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️• هم خوشگله هم خوشمزه هم راحت🤤 Pari_foodiiiمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
تاحالا با قهوه گلد آرت درست کردی؟ خیلی معرکه میشه😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی بدون نشاسته و ثعلب، بدون خامه و یخ زدگی😋 مواد لازم : شیر ۱۰۰ گرم موز رسیده ۲-۳ عدد شکلات شیری ۵۰ گرم ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 اين اسموتى خوشمزه و دورنگ و با هر ميوه تابستونى كه دوست دارين ميتونيد درستش كنيد فقط کافبه با بستنی وانیلی ترکیب کنید😍 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی. برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم. سس 2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. Mahbanouuمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
🧁🎂 شما تیرامیسو دوست دارین یا نه؟؟ 😍😏 دیگه چون سنگینه بعد از شام نمیشه بخوریم 🤓 باید بذاریم عصرونه 😃😋 🍰 . مواد لازم : خامه قنادی بیسکویت لیدی فینگر پودر کاکائو یک فنجان قهوه اسپرسو پنیر ماسکارپونه 1بسته شکر 2 ق غذاخوری وانیل 1 ق چایخوری . . 🥧 اول از همه خامه قنادی رو بیرون از یخچال میذاریم تا نرم بشه (نباید شُل و آبکی بشه چون دیگه فرم نمیگیره). بعد با ماسکارپونه مخلوط کرده و با دور تند همزن به مدت دو دقیقه خوب میزنیم تا فرم بگیره. حالا بیسکوییت های لیدی فینگر رو در حد مرطوب شدن داخل قهوه میزنیم و خارج میکنیم. . کف ظرف پیرِکس یا هر ظرف دیگه ای یک ردیف بيسکوئيت چیده بعد خامه فرم گرفته رو روی بیسکوییت ها ریخته و روی خامه پودر کاکائو اَلَک میکنیم. این روندو ادامه میدیم تا ظرفت پر بشه. مدل و چیدمان این دسر سلیقه ایه. حتی توی ظرف بستنی خوری هم بصورت تک نفره میتونی سِرو کنی. (خیلی سخت نگیر😊) روی لایه آخر تیرامیسو خامه ریخته و با پودر کاکائو تزیین میکنیم و بمدت حداقل شش ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. به همین ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍇🍓 مربای مورد علاقه شما چیه؟؟ 😍 شاتوت، آلبالو یا توت فرنگی؟ 🍒🍇🍓 شاتوت 🍇😋 موادلازم : شاتوت 1 کیلو شکر 800 گرم آب 1 لیوان آبلیمو 2 قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری . . طرز تهیه : توت هارو بعداز این که تمیز کردیم وشستیم، شکر میریزیم لابلای شاه توت و میذاریم داخل یخچال یه شب بمونه. بعد از یه شب توت هارو روی شعله گاز میذاریم و یه لیوان آب بهش اضافه می کنیم. روی شعله متوسط میذاریم وقتی جوش اومد کف روشو می گیریم تامربامون خوشرنگ بشه، نیم ساعت که بمونه روی شعله مربامون آماده میشه. واسه این که شکرک نزنه دوقاشق آبلیمو بهش اضافه میکنیم، وقتی زیرشعله رو خاموش کردیم دوقاشق گلاب ونوک قاشق چایخوری هم وانیل می ریزیم. نوش جان 😋 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥙🥗 تا حالا قیمه نثار خوردین دیگه؟؟ 😋🤔 اگه نه پس این دستورو حتما امتحان کنین 😍 مطمئنم پشیمون نمیشین 😉👌 😍 . مواد لازم : گوشت گوسفندی 300 گرم برنج پیاز داغ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری خلال پسته خلال بادام خلال پرتقال شیرین شده زرشک زعفران گلاب هل و دارچین نمک و فلفل و زرچوبه . . طرز تهیه : اول گوشتو کمی تفت میدیم و با پیاز داغ زیاد و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و مقداری آب جوش میذاریم کامل بپره. خلال پرتقال رو در ظرف دبگری با مقدار کمی آب روی شعله میذاریم، وقتی ۲-۳دقیقه جوشید داخل آبکش میریزیم و دوباره میریزیم داخل اب تا بجوشه، این کارو سه بار تکرار میکنیم تا تلخیش گرفته بشه. بعد ازینکه گوشت کامل پخت و آب خورش اندازه شد مقدار کمی از خلال پرتقال و نمک و هل و دارچین و گلاب و زعفرانو اضافه میکنیم و زیرش رو کم میکنیم و درب قابلمه رو یه طرفه میذاریم تا خورش به روغن بیوفته. 📌خلالیجات: ✔️خلال بادام و پسته رو کمی تو گلاب خیس میکنیم و بعد با کره تفت میدیم. ✔️خلال پرتقال رو هم که از قبل شیرین کردیم با کره تفت میدیم. ✔️ زرشک شسته شده خیس خورده رو هم با کره تفت میدیم(میشه کمی شکر به زرشک اضافه کرد که ترش نباشه) ✔️بعد مقداری برنجو با زعفران ترکیب میکنیم و برنج زعفرانی رو هم اماده میکنیم. . مدل سرو کردنش به این صورته که اول مقداری برنج سفید داخل دیس بکشید و بعد قیمه رو بریزید و دوباره روش برنج سفید بریزید و در اخرم روشو با برنج زعفرانی و گوشت و زرشک و خلال پسته و بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید و نوش جان کنید 😍 👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
44.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آب 4 پیمانه شکر 250 گرم( 1 و 1/4 پیمانه) لیمو ترش 8 عدد نعناع 6 تا 7 شاخه مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم😍 🌿دقت کنید فقط قسمت سبز رنگ پوست لیموترش را رنده کنید قسمت سفید پوست لیمو رو رنده نکنید وگرنه شربت تلخ میشه 🌿بسته به سایز لیمو ترش بهتره بعد از اضافه کردن آب لیمو ترش به شربت حتما شربت را بچشید و ترشی و شیرینی شربت رو دوباره چک کنید اگه لازم بود کمی بیشتر شکر یا آب لیمو ترش بنا به ذائقه خودتون اضافه کنید 🌿با این مقدار شربت 14 عدد خواهید داشت برای تعداد کمتر میتونید همه مواد دستور رو با هم نصف کنید 🌿یخمک های موهیتو رو در ظرف دربسته در فریزر تا چند ماه میتونید به راحتی نگهداری کنید و هر وقت خواستید نوش جان کنید😋 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a