eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
میدونستی آبلیمو گرفتن کلی ترفند و نکات داره تا آبلیمو تلخی نداشته باشی😍 @hadise.otadii @ide_khalagoyat @ide_khalagoyat ☘️اگه لیمو گرفتین دو روز تو هوای آزاد نگه دارین تا گاز تو پوست لیمو کم بشه ☘️اگه بلافاصله با دستگاه آب لیمو گرفتی سعی کنید به مدت یک روز درب شیشه باز باشه تا گازش کم بشه و داخل شیشه یا دبه دوتا هویج بندازین اگه بالا ۱۰ کیلو بود ۳ تا هویج بندازین و بزارین همون ۲۴ ساعت داخلش بمونه بعد دربیارین این کار باعث میشه تلخی آبلیمو گرفته بشه😍 ☘️آبلیمو از صافی رد کنید تا تفاله ها ازش جدا بشه ☘️هسته های لیمو رو از تفاله ها جدا کنید ☘️یه مقدارش بریزین تو ظرف تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و داخل خورشت ها یا سوپ استفاده کنید ☘️یه مقدارش داخل قالب میتونید بریزین یا داخل شیشه نگه دارین و برا شربت نگه دارین ☘️برا تمیزی سینک و ظروف مسی با کمی نمک مخلوط کنید و استفاده کنید ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
به جای قند بخور👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک لیوان شکر و نصف لیوان شیر و یک‌قاشق خامه ،شکلات درست کن 😍😍😍 خوشت اومد ؟؟ .عالیه😍 @salade.shik67 . . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر نسکافه 😋😋 ✅ مواد لازم ژله الوورا +یک لیوان ابجوش حالا یک چهارم اب بیشتر ریختید اشکالی نداره ولی بهتره ژله برگردون زیاد اب نریزید یک بسته بیسکویت ساقه طلایی شیر سه لیوان یک لیوان شکر دو ق پودر ژلاتین یه عدد خامه صورتی یک بسته نسکافه دو ق پودر کاکائو Fereshteh.n__ منبع پیج ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍢 😋 ▫️گوشت سينه مرغ ٤٥٠ گرم ▫️پياز سه عدد متوسط ▫️نمك فلفل ▫️ريحون بمقدار لازم 🔸اول پيازها رو رنده كرده ميگذاريم داخل سبد كه اب پياز گرفته بشه. گوشت مرغ رو دوبار چرخ ميكنيم و با پياز و ادويه ها كاملا ورز ميديم نكته مثبت كوبيده مرغ اينه كه استرس ريختن از سيخ رو وقت پخت نداره . يكمي رو هم با ريحون ساطوري مخلوط كردم. اين مقدار گوشت شش عدد سيخ كوبيده شد ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
😋 🔸دوعدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چرخ کنید وبهش مقداری نمک وفلفل سیاه وپاپریکا وزردچوبه اضافه کنید وسپس دویک عدد سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید وبا مرغ مخلوط وخوب ورز دهیدویکسات داخل یخچال قراربدید سپس دوعدد تخم مرغ رو خوب بهم بزنید ویک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلظ بهش اضافه کرده وخوب مخلوط کنید سپس با دست توپهای درست کرده وروی کیسه فریز پهن کرده وبا سر نوشابه وسطش رو خالی کنید البته کلا من با دست انجام دادم سپس از مایع زعفران وتخم مرغ روش بمالید واونو به ترتیب در آرد وسپس در آرد سوخاری بغلتانید وسپس در روغنی که از قبل داغ کردید بریزید واجازه بدید خوب سرخ بشه وقتی سرخ شد روی پارچه ای تمیزبگذارید تا پارچه چربی اضافی رو جذب کنه ومیتونید با سس میل کنید ومن برای سس یه پیاز خرد کردم وقتی سرخ شد بهش دوقاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم واجازه دادم خوب سرخ بشه وبعد بهش مقداری آب وادویه اضافه کرده وبذارید خوب جابیفته وغلظ بشه بعد نوش جان کنید وبانون سرو کنید ‌❤️ ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a