eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
27.1هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.1هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نون پیتزایی👇
نکات مهم تو کپشن نوشته شده☺️ کاری از دوست هنرمند 👇 @mamane_ashpaz نکات مهم💥 این نون قلق خاصی نداره☺️ ورز زیادی نمی‌خواد😅 قارچ هم میتونی بریزی😍 میتونی دونه دونه تو روغن سرخ کنید😃 . . ارد۴۰۰ گرم نمک یک ق چ خمیر مایه یک ق غ فلفل دلمه هویج پیازچه سوسیس یا کالباس پنیر پیتزا . . همه ی مراحل در ویدئو هست اگه سوالی بود بپرسید☺️ ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خمیر جادویی🍚 @mamane_ashpaz سلام سلام به روی ماهتون✋ حال و احوالتون چه طوره 😊 براتون خمیر جادویی آوردم راحت و همه کاره برای پخت نون و پیتزا و پیراشکی و ...میتونید ۱ماه تو فریزر ۱۰ تا ۱۲ روز تو یخچال نگه داری کنید با همون کیفیت اولیه قر و فر خاصی هم نداره🙃😉 مواد لازم ⬇️ آرد ۳ تا ۴ پیمانه روغن ۶ ق چایخوری تخم مرغ ۱عدد خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری شکر ۱ قاشق سوپخوری نمک بین ۱ تا نصف قاشق چایخوری شیر ولرم یا آب ولرم ۱ لیوان طرز تهیه⬇️ آرد و یک بار الک کنید بزارید کنار بعد شیر ولرم و خمیر مایه و شکر با هم مخلوط کنید در پوش بذارید بمدت يک ربع تا بیست دقیقه تخم مرغ و روغن و نمک و با هم بزنید خمیر مایه که به عمل اومد چند قاشق آرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید و به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید بعد آرد و کم کم اضافه کنید و هم بزنید در آخر با دست ورز بدین اگه چسبناک بود کمی کمی که ورز بدین و بکوبید از حالت چسبندگی در میاد آرد اضافه نکنید که خمیرتون سفت میشه در آخر کف یک ظرف و کمی چرب کنید و خمیر و داخلش بزارید و سلفون بکشید و یک ساعت جای گرم قرار بدین حجمش که دو برابر شد بردارید پفش و بگیرید و استفاده کنید حتما ۱۰ دقیقه خمیرتون و ورز بدین و بکوبید تو کیفیت خمیرتون خیلی تاثیر داره😊 لایک و کامنت فراموشتون نشه مهربونا 🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام سلام به روی ماه تک تک تون 🤚 اومدم با دستور یک نون جزغاله خوشمزه👌بی قر و فر و سه سوته😉 مواد لازم⬇️ خمیر جادویی جزغاله پیاز روغن حیوانی یا کره یا روغن گوشت زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز نمک طرز تهیه⬇️ خمیر جادویی و طبق دستور پست قبل که براتون گذاشتم درست کنید پیاز رنده شده و با روغن حیوانی و ادویه ها یه سر تفت کوچیک بدین در حدی که پیاز سرخ نشه جزغاله های آماده رو اضافه کنید و نصف بیشتر و به خمیر اضافه کنید و ورز بدین تا خوب به خورد خمیر بره و یکدست بشه مابقی جزغاله و زمانی که تو سینی فر یا تابه باز کردین روش بریزید و کمی فشار بدین و بزارید توی فری که‌ از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت ۲۰ دقیقه یا روی گاز با شعله پخش کن و دم کنی به مدت نیم ساعت البته در هر صورت چک کنید چون حرارت فر و گازها با هم فرق داره نوش جونتون🥰 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلااااااامممممم😍 گردویی های من خوبییییین؟ نون سیر تا حالا درست کردین؟ مطمئنم اینو درست کنین عاشقش میشین😋😍 @cooking.sadaf.mz سیوش کن بعدا دنبالش نگردی🌱😍 خبببب مواد لازم: سیرپوره شده یا رنده شده: 1حبه تا 2حبه جعفری: 1الی 2ق سر پر غذا خ نون تست: 6عدد سس مایونز: 1ق غذا خ کره دمای محیط: 50گرم پنیرپیتزا: مقدار لازم نمک+آویشن+فلفل+پاپریکا: مقدار لازم @cooking.sadaf.mz ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
با ماکارونی آشیانه ای اینو بپز👇
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای این توپک های جذاب نیاز داریم به : تخم بلدرچین ، ماکارونی نواری آبکش شده 🥰🥰🥰 zari_banoo401 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
شام فوری👇
لطفا ورق بزنید🌹 نون پیتزا 🍕🍕 مواد لازم برای ۲-۳نفر : ارد :۲پیمانه آب ولرم:۱پیمانه روغن: ۳قاشق غذا خوری نمک:۱ قاشق غذا خوری شکر:۱.۵قاشق چای خوری مخمر خشک : ۱قاشق غذا خوری 🍕 برای مطمئن شدن از خوب بودن مخمر ، شکر را با ۳قاشق اب ولرم مخلوط میکنیم و بعد از یک دست شدن ۱قاشق پودر مخمر خشک را به ان اضاف کرده و ۱۰دقیق زمان میدهیم تا پف کند. 🍕توجه :اما دفعه های بعدی میتونید همه ی مواد خشک را باهم قاطی کنید و روغن و اب اضاف کنید 🍕ارد ،نمک ، اب، مایع خمیر ،روغن را درون ظرف ریخته و هم میزنیم. دست هارا چرب میکنیم تا جایی که به دست نچسبد.خمیر را گرد کرده روی ان دستمال نخی میکشیم و ۱ساعت در دمای اتاق استراحت میدهیم. 🍕سطحی صاف را انتخاب کرده روی ان ارد پاشی میکنیم و دست را چرب کرده و در صورت لزوم و شل بودن احتمالی خمیر،با قاشق ارد اضاف کنید.خمیر را هر چه بیشتر ورز دهیم بهتر اس.(حدودا ۵-۶دقیقه) ‎🌸خیلی خیلی اندازه مواد دقیقه خیالتون راحت 🌸 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a