هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
میدونستی آبلیمو گرفتن کلی ترفند و نکات داره تا آبلیمو تلخی نداشته باشی😍
@hadise.otadii
@ide_khalagoyat
@ide_khalagoyat
☘️اگه لیمو گرفتین دو روز تو هوای آزاد نگه دارین تا گاز تو پوست لیمو کم بشه
☘️اگه بلافاصله با دستگاه آب لیمو گرفتی سعی کنید به مدت یک روز درب شیشه باز باشه تا گازش کم بشه و داخل شیشه یا دبه دوتا هویج بندازین اگه بالا ۱۰ کیلو بود ۳ تا هویج بندازین
و بزارین همون ۲۴ ساعت داخلش بمونه بعد دربیارین این کار باعث میشه تلخی آبلیمو گرفته بشه😍
☘️آبلیمو از صافی رد کنید تا تفاله ها ازش جدا بشه
☘️هسته های لیمو رو از تفاله ها جدا کنید
☘️یه مقدارش بریزین تو ظرف تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و داخل خورشت ها یا سوپ استفاده کنید
☘️یه مقدارش داخل قالب میتونید بریزین یا داخل شیشه نگه دارین و برا شربت نگه دارین
☘️برا تمیزی سینک و ظروف مسی با کمی نمک مخلوط کنید و استفاده کنید
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۲۲ دی ۱۴۰۲
۲۲ دی ۱۴۰۲
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک لیوان شکر و نصف لیوان شیر و یکقاشق خامه ،شکلات درست کن 😍😍😍
خوشت اومد ؟؟
.عالیه😍
@salade.shik67
.
.
.
.
.
#بورک_گوشت #بورک_ترکیه #بورک_پیتزایی #بورک_اسفناج
۲۲ دی ۱۴۰۲
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر نسکافه 😋😋
✅ مواد لازم
ژله الوورا +یک لیوان ابجوش حالا یک چهارم اب بیشتر ریختید اشکالی نداره ولی بهتره ژله برگردون زیاد اب نریزید
یک بسته بیسکویت ساقه طلایی
شیر سه لیوان
یک لیوان شکر
دو ق پودر ژلاتین
یه عدد خامه صورتی
یک بسته نسکافه
دو ق پودر کاکائو
Fereshteh.n__ منبع پیج
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۲۲ دی ۱۴۰۲
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#كوبيده_مرغ 🍢 😋
▫️گوشت سينه مرغ ٤٥٠ گرم
▫️پياز سه عدد متوسط
▫️نمك فلفل
▫️ريحون بمقدار لازم
🔸اول پيازها رو رنده كرده ميگذاريم داخل سبد كه اب پياز گرفته بشه.
گوشت مرغ رو دوبار چرخ ميكنيم و با پياز و ادويه ها كاملا ورز ميديم نكته مثبت كوبيده مرغ اينه كه استرس ريختن از سيخ رو وقت پخت نداره .
يكمي رو هم با ريحون ساطوري مخلوط كردم.
اين مقدار گوشت شش عدد سيخ كوبيده شد
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۲۲ دی ۱۴۰۲
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#دونات_مرغ 😋
🔸دوعدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چرخ کنید وبهش مقداری نمک وفلفل سیاه وپاپریکا وزردچوبه اضافه کنید
وسپس دویک عدد سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید وبا مرغ مخلوط وخوب ورز دهیدویکسات داخل یخچال قراربدید
سپس دوعدد تخم مرغ رو خوب بهم بزنید ویک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلظ بهش اضافه کرده وخوب مخلوط کنید
سپس با دست توپهای درست کرده وروی کیسه فریز پهن کرده وبا سر نوشابه وسطش رو خالی کنید البته کلا من با دست انجام دادم سپس از مایع زعفران وتخم مرغ روش بمالید واونو به ترتیب در آرد وسپس در آرد سوخاری بغلتانید وسپس در روغنی که از قبل داغ کردید بریزید واجازه بدید خوب سرخ بشه وقتی سرخ شد روی پارچه ای تمیزبگذارید تا پارچه چربی اضافی رو جذب کنه ومیتونید با سس میل کنید ومن برای سس یه پیاز خرد کردم وقتی سرخ شد بهش دوقاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم واجازه دادم خوب سرخ بشه وبعد بهش مقداری آب وادویه اضافه کرده وبذارید خوب جابیفته وغلظ بشه بعد نوش جان کنید وبانون سرو کنید
❤️
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۲۲ دی ۱۴۰۲
۲۲ دی ۱۴۰۲
۲۲ دی ۱۴۰۲
۲۲ دی ۱۴۰۲
۲۲ دی ۱۴۰۲
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اون آموزش هاس که شما هم مثل من از نتیجه اش ذوق زده میشی😍 حتما تا آخر ببینین.. اگه فر نداری به همین راحتی مرغ تنوری درست کن حتی اگه فر هم داری امتحانش کن ضرر نداره 🤗پس پست رو یادت نره حتما سیو کنی که گمش نکنی👌
@ide_khalagoyat
مرغ تنوری
مرغ ۱عدد ریز
نمک فلفل مقداری
زعفران مقداری
سیب زمینی چند عدد
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ۱عدد
ابتدا سنگ روداخل یه قابلمه روی میریزیم ومیزاریم روحرارت کم ( یه قابلمه ای که دیگه ازش استفاده نمی کنین و بدون استفاده س برای اینکار در نظر بگیرین و همیشه داشته باشینش ان شاء الله برای آموزشهای بعد🤗)
مرغ رو بانمک وفلفل ماساژ بدین زعفران بزنید واجازه بدین تا کمی مزه داربشه
کف ظرفتون پیاز وفلفل دلمه کمی نمک وفلفل و روغن زیتون بریزین ومرغ رو وش قراربدین روی سنگها یه زیر قابلمه بزارین و ظرف پیرکس رو روش بزارین اطرافشو سیب زمینی بچینید وحدود ۳ساعت بزارین تابپزه وحسابی برشته بشه.. امیدوارم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین😘❤️
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۲۲ دی ۱۴۰۲
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۲ دی ۱۴۰۲