eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشمزترین کیک ماست لیمو🍋🍋🍋 که تا حالا خوردم 🥰😋 سلام سلام دوستان نازنینم ی کیک خوشمزه با بافتی بینظیررر آوردم واستون ببینین چ قدر دلبره به به آدم از خوردنش سیر نمیشه 🤗❤️💗🍋 @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food کیک ماست ولیمو منظور از پیمانه لیوان فرانسوی یا پیمانه استاندارد شیرینی پزیه مواد لازم كره نرم250 گرم پوست ليمو رنده شده ٢ ق چ شكر ٣٥٠ گرم(تقریبا ی ليوان ونیم) تخم مرغ ٦ عدد آرد٣٥٠ گرم(تقریبا دو لیوان ونیم ) بكينگ پودر ٣ ق چ ماست ٢٠٠ گرم(یک لیوان) زمان پخت يكساعت ربع قالب ٢٣ سانتي دماي فر ١٨٠ درجه سانتي گراد كره را با رنده پوست ليمو و شكر با همزن ميزنيم تا كرم رنگ و پوك شود. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه ميكنيم.بكينگ پودر را به آرد كه سه بار الك كرديم اضافه ميكنيم. كمي از آرد و يك قاشق ماست را به مواد اضافه ميكنيم وبا ليسك به هم ميزنيم همين طور يكي درميان كم كم به مواد اضافه ميكنيم ماست و آرد راتا تمام شود.در آخر اگر احتمال داديد گلوله آرد در مواد هست چند ثانيه با همزن بزنيد تا يك دست شود @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
سلام دوستان عزیزم با ی غذای خوشمزه درخدمتتون هستم اگر ایمان داشته باشید که موفق می شويد ، حتما موفق خواهید شد . نیروی ایمان نه چیزی سحر انگیز است و نه اسرارآمیز . ایمان به این شکل عمل می کند : اعتقاد به اینکه " من از عهده این کار بر می آیم " ، قدرت ، مهارت و انرژی لازم را برای موفقیت در اختیارمان می گذارد... هرگاه باور داشته باشیم که می توانیم کاری را انجام دهیم ، روش انجام دادن آن کار پیدا می شود @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مرغ_زعفرانى_با_آلو ابتدا سينه ي مرغو به اندازه ي دلخواه برش ميزنيم ،بعد در يك ظرف گود مقداري زعفران وآب ليمو ترش و نمك وپياز ميزنيم و سينه ها رو با اين مواد كاملا مخلوط ميكنيم ،درب ظرف را ميگذاريم تا ٣ ساعت يا بيشتر مرغ داخل مواد بماند .بعد بسته به مرغتون در يك تابه مقداري پياز به صورت ريز خرد كرده با كمى روغن زيتون ،كمى كه تفت خورد مرغها را از مواد دراورده وبا پياز تفت ميدهيم ،بعد ي كم زردچوبه و زنجبيل و دارچين و پودر سير و فلفل ميزنيم و در كنار تابه كمى رب گوجه سرخ ميكنيم ،اندازه ي يك ليوان آب ميريزيم با حرارت خيلي كم تا مرغها بپزن ،البته من داخل آب كمى زعفران آب شده هم ريختم ،وقتي مرغها نيم پز شد ،آلو ها را كه از قبل در آب خيسانده شده كمى تفت ميدهيم و به مرغها اضافه ميكنيم ،چاشني اين غذا ابليمو و كمى شكر ،مزش ملس ميشود در اخرهم با زرشك سرخ شده تزيين ميكنيم البته اگر دوست داشتيد 💐 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food رولت_مرغ ران و سینه مرغ... به صورت ترکیبی من یک عدد کامل سینه وی دونه ران زدم پیاز بزرگ .... یک عدد سیر... دو حبه پودر سوخاری... سه قاشق زعفران غلیظ... یک قاشق فلفل، نمک مواد میانی 👇👇 هویج پخته شده جعفری زرشک مواد لازم سس رولت 👇👇 پیاز ... یک عدد رب... دوقاشق نمک و فلفل، زعفران یا زرد چوبه سینه وران مرغ رو چرخ می کنیم . پیاز رنده شده که آبشو گرفتیم و سیرها که رنده کردیم و پودر سوخاری و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کرده خوب ورز میدیم . بعد داخل ی سینی ی پلاستیک فریز که از هم باز کردیم قرار میدیم و پهن می کنیم و صاف می کنیم قبلش سینی رو خیس کنید تا پلاستیک فریزر قشنگ داخل سینی قرار بگیره هویج پخته شده و جعفری و زرشک را لای رولت میذاریم و به کمک همون پلاستیک فریزر رول می کنیم . دوطرف خوب می بندیم مواد میانی نریزه. میذاریم یخچال نیم تا یک ساعت استراحت کنه . بعد داخل روغن داغ سرخ می کنیم ی طرف که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food و میریم سراغ سس رولت : پیاز ریز خورد شده یا رنده شده تفت میدیم و رب هم اضافه کرده تفت میدیم ادویه ها را اضافه می کنیم دو تا سه لیوان آب داغ اضافه می کنیم و سس را به روی رولت میریزیم و میذاریم بپزه و سسش غلیظ بشه. تقریبا 40 دقیقه بعد آماده سرو هستش. نکته 👇👇👇 اگه آب سسمون کم شد می تونید کمی آب جوش اضافه کنید. نازک پهن نکنید که مواد میانی بزنه بیرون @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست وبروکلی وخواص آن @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food پوکی استخوان به جهت کاهش جذب کلسیم توسط بدن صورت می‌گیرد. تحقیقات می‌گوید با خوردن کلم بروکلی و ماست می‌توان به روند تشکیل استخوان سرعت بخشیده و از بروز این بیماری پیشگیری کرد. بروکلی دارای ویتامین C، K و نیز سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و مانند شیر و پنیر از مواد غذایی استخوان ساز هستند. طبق نتایج حاصله از تحقیقات، مصرف ویتامین C و k موجب تقویت و افزایش تراکم استخوان می‌شوند. پتاسیم اثر اسیدهای متابولیک را که موجب از دست دادن استخوان می‌شوند، کاهش می‌دهد. ماستی که از شیر گاو تهیه شده باشد سرشار از کلسیم و پروتئین بوده و عامل مهمی در استخوان‌سازی محسوب می‌شود. همچنین افرادی که دارای پوکی استخوان هستند نباید به مقدار زیاد قهوه مصرف کنند چرا که قهوه مانع از جذب کلسیم در بدن می‌شود و این امر احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش می‌دهد. وبرای چشم، سیستم عصبی، کرونا، سرماخوردگی، لاغری، سلامت استخوان ها، سلامت مغز، ریه خیلی مفیده ماست وبروکلی مواد لازم بروکلی یک عدد کوچک ماست 250 گرم من از ماست سون استفاده کردم شوید تازه س ق غ سیر ی حبه نمک وفلفل به میزان لازم طرز تهیه داخل فیلم هست @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 حلوای خرما با سه قلم مقوی هم هست پس شدیدا توصیه میشه وخیلی هم راحت درست میشه 🌼 خرما بهتره از این خرماهای دشتستانی باشه حلواش بهتر میشه پس حتما درستش کن 😋 🌼این پست رو سیو کن تا بتونی درستش کنی 👇 @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مواد لازم👌👌👌 خرما پانصد گرم آرد گندم یا آرد شیرینی پزی یک پیمانه روغن مایع نصفه پیمانه یا کمی بیشتر 🌼 ابتدا هسته خرما رو بگیرید وی پیمانه آرد رو داخل تابه بریزید وتفت بدید تا بوی خوب آرد دربیاد نیاز به زیاد تفت دادن نیست درهمین حد کافیه روغن رو اضافه کرده باید روغن در حدی باشه که آرد داخلش حل بشه توی فیلم معلومه! بعد خرما رو میریزیم وبا قاشق اول خوب مخلوط میکنیم وبعد با گوشتکوب له میکنیم تا حلوا کاملااا نرم بشه وداخل ظرف سرو ریخته وبا پشت قاشق صاف میکنیم حلوا رو وروش رو با پودر نارگیل یا پسته ودارچین تزئین میکنم 🌼 نکته 👈 دارچین در طعم این حلوا خیلی موثر میتونید داخل آرد هم وقتی که روغن ریختید ی ق چ بریزید تا خوشمزه تر بشه 🌼 مررسی که با من همراه بودی فرشته هستم ❤️❤️ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
شیرینی مدرن 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های بین المللی به اشتراک میذارم. 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥کیک آماده دایره ای به میزان لازم مواد لازم برای کرم پنیری 👇👇 💥پنیر ماسکارپونه 250گرم 💥پنیر خامه ای 100گرم 💥شکر نصف پیمانه 💥پودر خامه دو قاشق غذاخوری مواد لازم برای کارامل لیمو👇👇 💥شکر نصف پیمانه 💥آب لیمو ترش یک پیمانه 💥زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری(جایگزین عسل) 💥پودر نارگيل 1پیمانه نوش جان 😍😍 🍁🍁شکر رو بذارید روی حرارت بعدش آب لیمو رو بهش اضافه کنید کمی که غلیظ شد بهش زعفران اضافه کنید. @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا فصل نخود فرنگیه این کته رو درستش کن واز خوشمزگیش لدت ببر که هم راحته وآسون درست میشه خیلیم خوشمزس میتونی بامرغ🍗، گوشت🍖، یا حتا بدون هیچ کدام همراه با سالاد شیرازی میل کنی👍👍👍 @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مواد لازم👇👇👇👇 برنج ایرانی 4 پیمونه شوید تازه همراه با برگ پیازچه نیم کیلو خریدم وپاکش کردم نخود فرنگی پاک شده 300 گرم نمک، فلفل سياه، دارچین، زعفرون به مقدار لازم مرغ من از ران استفاده کردم دوعدد پیاز دوعدد سیر دوحبه 👌ابتدا مرغ رو مز دارمیکنیم با نمک وزردچوبه فلفل سیاه وزعفرون وپیاز میزاریم دوساعت بمونه بعد سرخش میکنیم وبا آب وهمون پیازی که روی مرغ ریخته بودیم ودوحبه سیر میزاریم تا پخته بشه واسه خودش یواش یواش 😉😉 میریم سراغ کته😻😻😻 👈پیاز داغ گرفته وقتی سبک شد بهش زردچوبه نخود فرنگی وی لیون آب مرغ اضافه کرده تا نخود پخته بشه 😇نباید نخودله بشه مواظب باشین زیاد پختش طول نمی‌کشه 👈بعد شوید تازه وبرگ پیازچه برنج، نمک، دارچین کمی، فلفل سیاه، زعفرون، وآب مرغ اضافه کرده میزاریم تا وقتی که آب مرغ کشیده شد دم کنی گذاشته غذا میره که دم بیاد به مدت یک ساعت با شعله ی خیلی کم با سالاد شیرازی وسیر ترشی میل کنید خیلی خوشمزس @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیرترشی_فوری @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food سیوش کن تا بتونی درست کنی 😍👌   طرز تهیه سیر ترشی فوری یک روزه مواد لازم:👇👇👇👇 سیر🧄🧄🧄                            دوکیلوونیم پاک شده هم میتونید سیر خشک استفاده کنید هم تازه شکر            سه قاشق غذاخوری نمک                         به میزان لازم سرکه سفید                    به میزانی که روی سیر ها را بپوشاند من سه لیوان ریختم نکته: سیر ترشی رو می تونین با پوست و یا بی پوست درست کنین، که من اینجا بی پوست درست کردم. طرز تهیه: ابتدا سیرها رو کاملا پوست گرفته و تمیز شسته و میذاریم آبشون خشک شه (اگر هم بصورت بوته ای درست میکنین، بوته ها رو تمیز بشورین ). بعد سیرها رو داخل قابلمه می ریزیم و روی اونها رو با سرکه می پوشونیم و نمک وشکر رو هم بهشون اضافه کرده و خوب هم می زنیم وسپس بمدت 4 تا 5 دقیقه روی شعله میزاریم تا بجوشن. بعد از 5 دقیقه زیر گاز رو خاموش کرده و میزاریم ترشی سرد شه. سرد که شد داخل شیشه می ریزیم. #ترشی این ترشی خوشمزه فوری آمادس نکته 👇👇👇 حتما از نمک دریایی استفاده کنید چون باعث میشه رنگ سیر آبی نشه ی راه دیگه که باعت میشه سیرها رنگشون تغییر نکنه اینه که از سیر خشک استفاده کنید ولی من همیشه از سیر تااازه هم استفاده کردم رنگش تغییر نکرده چون از نمک دریایی استفاده کردم این ترشی درجای خنک نگهداری بشه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره_گوجه این پوره گوجه که به صورت کنسروی میشه میتونید اخرای تابستون برای پاییز و زمستون که گوجه کم میشه درست کنید منم همیشه درستش میکنم گوجه من 3 کیلو بود نمک ی ق غ ابتدا گوجه هارو می‌شوریم وقتی کاملا خشک شدن باپوست 4 قاش کنید وبا غذاساز یا خورد کن یا حتا میتونید رنده کنید اگه نداشتید پوره کنید وبریزید داخل ی قابلمه بزرگ بزارید روی گاز ابتدا شعله ی گاز زیاد باشه تا بجوش بیاد وبعد حرارت ملایم بشه مرتب کف ها رو بگیرید تا پوره شما کپک نزنه وبعد که آب گوجه ها خیلی کم شد خاموش کنید تقریبا یک ساعت طول میکشه نسبت به حجم گوجه ها فرق میکنه مدت درست شدن پوره بعد همین جور که داغه داخل ظرف های شیشه ایی درب فلزی بریزید و درش رو محکم ببندین وظرف رو وارونه کنید یک شب همین جوری بمونه تا در ظرف کاملااا کیپ بشه و پوره هم خنک بشه مث کنسرومیشه نکته 👇👇👇👇 این پوره گوجه رو میتونید برای پاییز زمستون که گوجه گرونه درست کنید وبه مدت چند ماه میشه در جای خنک نگه داشت حتما ظرف شیشه ایی که انتخاب می‌کنید درب فلزی باشه ومحکم که نشکنه از سالم بودن ظرف ومحکم بودنش مطمئن بشین چون پوره رو داغ داغ میریزیم داخل ظرف نشکنه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه رو درست کن کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
🔴 تنها واحد تولیدی فعال روغن زیتون اصفهان 🤮قاطی داشتن،دلیله بوی بده روغن زیتونه!!! ☠٪۹۹روغن زیتون بازار تقلبیه 👈 روغن گیری زیتون در حضور مشتری ✅ حضوری و غیر حضوری ✅ با ضمانت برگشت بی چون و چرا 🫒 روغن زیتون خالص اصل و خوشبو رو فقط از این تولیدی میتونید کاملا تضمینی در ایتا پیدا کنید ❌ تا حالا با این کیفیت مصرف نکردی👇 https://eitaa.com/joinchat/1956119129Cd88e7013f3 👈 فواید روغن زیتون اصل برای شادابی پوست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر نسکافه 😋😋 منبع پیج Fereshteh.n__ ✅ مواد لازم ژله الوورا +یک لیوان ابجوش حالا یک چهارم اب بیشتر ریختید اشکالی نداره ولی بهتره ژله برگردون زیاد اب نریزید یک بسته بیسکویت ساقه طلایی شیر سه لیوان یک لیوان شکر دو ق پودر ژلاتین یه عدد خامه صورتی یک بسته نسکافه دو ق پودر کاکائو Fereshteh.n__ منبع پیج کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقان چیز کیک دستا بالا😉 توضیح اینکه چیز کیک سن سباستین یا همون چیز کیک سوخته یه مدل چیز کیک که با حرارت بالا پخته میشه و روی کاراملی و سوخته داره و داخلش خامه ای و کرمی و با سس شکلات سرو میشه که سلیقه ای خلاصه که یه دسر بی نظیر که به شدت پیشنهاد میشه اهل کشور اسپانیا🇪🇸 بفرمایید رسیپی✍️ سن سباستین مواد لازم پنیر خامه ای ۴۳۰ گرم شکر ۱۲۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد (هم دمای محیط) وانیل ۱ ق چ خامه پرچرب ۲۷۰ گرم آرد کیک پزی ۲۰ گرم اب لیمو ترش ۱ ق چ قالب سایز ۱۵ دمای فر۲۴۰ درجه مرحله اول یه کم پنیر خامه ای را با هم زن برقی بزنین تا نرم و سبک بشه حالا کم‌کم شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا شکر با پنیر خامه ای خوب مخلوط بشه تو این مرحله تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کرده و بعد هر تخم مرغ یک دقیقه خوب هم بزنین با تخم مرغ اخر وانیل را هم اضافه کنید خوب هم بزنین خامه را اول با همزن دستی هم بزن ارد را بهش اضافه کن مخلوط کن و به مواد پنیری اضافه کرده و خوب هم بزنید اضافه کردن آبلیمو فراموش نشه🙃 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه و آسون 😍 . برای پایه: ۱۵۰ گرم بیسکویت پتی بور ۸۰ گرم کره بدون نمک ذوب شده بیسکویت را خرد کنید و با کره مخلوط کنید سپس آن را کف یک تابه به قطر ۲۰ سانتی متر قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. مواد کرم👇🏻 ۵۰۰ گرم پنیر خامه ای ۲۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل ۴۰۰ گرم شکلات سفید آب شده ۳۰۰ گرم نارگیل خشک رنده شده 6 واحد بیسکوییت نارگیلی خرد شده طرز تهیه: نارگیل را با شیر نارگیل مخلوط کنید، سپس پنیر خامه ای و شکلات سفید را اضافه کنید، همه چیز را خیلی خوب مخلوط کنید و روی پایه پای قرار دهید، به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید! با نارگیل رنده شده و بیسکویت نارگیلی تزئین کنید و لذت ببرید!🫶🏻❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست شکلاتی😋 این دسر فوری با نون تست فوق‌العاده میشه حتما امتحانش کن 😋😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نون یا شیرینی خیلی شیک و خوش بافت هر چی از خوشمزگی و خوش بافتیش بگم کم گفتم 1 بسته مخمر خشک (10 گرم) 2 قاشق غذاخوری شکر (40 گرم) 1 لیوان شیر (200 میلی لیتر 9 1 لیوان آب (200 میلی لیتر) 1 لیوان چای روغن (100 میلی لیتر) 2 عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها را برای رویه نگه دارید) 6 پیمانه آرد (720 گرم) 1 قاشق چایخوری نمک (8 گرم) روغن کافی رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد 1 قاشق چایخوری کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من همیشه عاشق این سبک غذاهای کوچه بازاری هستم داشتم ایتا می‌چرخیدم که این کانالو دیدم😍😍😍عاااالیه اونقدر که از جذابیت غذاها پست میزنه لذت میبرم😍 کثیف باکلاس خنده دار دیدنی عجیب😳 https://eitaa.com/joinchat/2522677948C7ff27c4cfd
آشپزی ونکات اسلامی
من همیشه عاشق این سبک غذاهای کوچه بازاری هستم داشتم ایتا می‌چرخیدم که این کانالو دیدم😍😍😍عاااالیه اون
اینم کانال بزرگ غذای خیابانی مون تو هر دو کانال پست جدید میزنم https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc پستهاش یکی از یکی بهتر و جذابتر و خنده دارتر😁👆