eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این کیک موزی که بدون قالب پخته می‌شود، کمتر شست و شو دهید! 😋 دستور پخت اینجا👇 --- مواد لازم: (برای 2 عدد کیک متوسط) برای کیک‌ها: - 8 عدد موز 🍌 - 2 عدد تخم‌مرغ 🥚 - 100 گرم شکر 🍬 - 1 غلاف وانیل 🌿 - 80 گرم آرد 🌾 - 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه 🍞 - 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🌽 برای لایه رویین (اختیاری): - خامه زده شده 🥛 - شکلات آب شده 🍫 - بادام پرک 🌰 --- آماده‌سازی: 1. انتهای موزها را طوری برش دهید که برای ایجاد یک دایره، قسمت‌های گرد تقریباً یکسان داشته باشید. 2. در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، نشاسته ذرت، پودر خمیرمایه و وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. 3. این مخلوط را در وسط دایره موزها روی کاغذ پخت بریزید. 4. نوک موزهایی که به قطعات کوچک برش داده‌اید، با چند تکه شکلات اضافه کنید. 5. به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. کیک آماده است، اما برای ارائه بهتر، می‌توانید خامه فرم گرفته، سس شکلات و بادام پرک شده را اضافه کنید! --- اگر از این دستور خوشتان آمد، برای دیدن دستورات بیشتر، پیج ما را دنبال کنید! 🙌🍽️ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی خوشمزه با جو دوسر 🍫 🍌 عناصر: • 40 گرم بلغور جو دوسر فوری / تکه‌های جو دوسر خرد شده 🌾 • 1/2 موز 🍌 • 100 میلی‌لیتر نوشیدنی گیاهی/شیر 🥛 • 10 گرم کاکائو 🍫 • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 🎂 • چیپس شکلات به مقدار لازم 🍪 🥄 روش: 1.له کردن موز: موز را له کنید و بقیه مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. 🥣 2.اضافه کردن چیپس شکلات: چیپس‌های شکلات را به مخلوط اضافه کنید. 🍫 3.پختن: •در سرخ کن با هوا: با دمای 180 درجه به مدت 12 دقیقه بپزید. •در فر: با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. 🔥 آن را امتحان کنید و به من اطلاع دهید 💖 از صبحانه خود لذت ببرید! ✨ منبع : @ricettinaeasy @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲۵۰ گرم ژامبون این حجم از غذا برای ۳نفر؟!؟! یه چیزی بین ساندویچ با پیتزا میتونه باشه این غذا ولی انقدر که خوشمزس جفتشونو میزنه حجم موادشم که استفاده کردم زیاد نیست ولی خوب سیر میکنه ماشالا 💪🏼😎 زدم تو کار غذاهای راحتا از این مدلا که تا گشنت شد بگی برم ۲ سواه درست کنم اینم دقیقا از همون دستس امتحانش کنو لذذذذت ببر 😍 نکته 🚨 ۱-وقتی خواستین سسو به مواد اضافه کنید از قبل از روی حرارت بر دارین تا کش پنیر از بین نره ۲-اگر فر‌ نداریم میتونید وقتی پنیر ریختین روی نون داخل ماهیتابه در بسته هم پنیرشو آب کنید -------- مواد لازم: ژامبون: ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم نان باگت: ۲عدد قارچ: ۲۰۰گرم برای سس: مایونز: ۳ق‌غ جعفری: ۲۰ گرم پیاز: ۱عد کوچک آویشن: ۱ق‌چ فلفل سیاه: نصف ق‌چ پودر سیر: ۱ق‌چ . منبع: @cdis.food @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه با سس خانگی 🍗✨ مواد لازم برای مرغ: •فیله‌های مرغ، نواری برش زده شده 🍗 •نمک و فلفل به میزان دلخواه 🧂 •1 زرده تخم‌مرغ 🥚 •2 قاشق آرد 🌾 روش تهیه: 1.آماده‌سازی مرغ: •فیله‌های مرغ را نواری برش بزنید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. •زرده تخم‌مرغ و آرد را به مرغ‌ها اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. •مواد را نیم ساعت استراحت دهید تا طعم‌ها جذب مرغ شود. 2.پختن مرغ: •مرغ‌ها را در روغن سرخ کنید یا برای رژیمی شدن، آنها را در هواپز یا فر بپزید تا کاملاً پخته شوند. مواد لازم برای سس: • 3 قاشق غذاخوری کچاپ 🍅 • 1 قاشق مرباخوری شکر 🍬 • 1/3 لیوان سرکه سفید 🍶 • 2/3 لیوان آب نشاسته 🌾 روش تهیه سس: 1. آماده‌سازی سس: • کچاپ را با شکر مخلوط کنید. • سرکه سفید و آب نشاسته را به مخلوط اضافه کنید. • سس را روی حرارت بگذارید تا کمی از آب آن تبخیر شود و سس غلیظ شود. 2.اضافه کردن مرغ: •فیله‌های مرغ را به سس اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا طعم سس به خورد مرغ‌ها برود. غذای خوشمزه شما آماده است! این غذا را با عشق و لذت سرو کنید. 🥲👌🏼 برای دیدن دستورات بیشتر و جذاب‌تر، پیج ما را فالو کنید! ✅👇 @tasteofpersiareels @tasteofpersiareels -------- منبع: @aylar.hasirii @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ❤️ مواد لازم • 2 عدد تخم‌مرغ 🥚 • نصف فنجان چای شکر 🍬 • نصف فنجان چای روغن 🌿 • 2 فنجان شیر 🥛 • 2.5 فنجان آرد 🌾 • 1 کیسه بکینگ پودر 🎂 • 1 کیسه وانیل 🌿 مواد لازم برای کرم: • 1 قوطی خامه (200 میلی‌لیتر) 🥛 • 1 کیسه پودر خامه فرم گرفته 🍦 • 1 قاشق غذاخوری عسل 🍯 • 3 یا 4 قطره آب لیمو 🍋 نکته: پنکیک‌ها را بدون اینکه ماهیتابه را با روغن چرب کنیم می‌پزیم. روش تهیه: 1. مخلوط کردن مواد پنکیک: • تخم‌مرغ و شکر را با همزن خوب مخلوط کنید. • سپس شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 2. پختن پنکیک: • تابه را روی اجاق بگذارید و آتش را روشن کنید. بگذارید 5 دقیقه داغ شود. باید حرارت متوسطی داشته باشد. • بعد از آن، مخلوط پنکیک را با قاشق کوچک گرفته و در ماهیتابه بگذارید. وقتی پنکیک‌ها شروع به ترک خوردن کردند، آنها را برگردانید و طرف دیگر را به مدت 10 ثانیه بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. این کار را تا زمانی که مخلوط تمام شود انجام دهید. • وقتی همه پنکیک‌ها پخت، آنها را در ظرف سرو قرار دهید. 3. تهیه کرم: • همه مواد کرم را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید. • سپس یکی از پنکیک‌های خنک شده را بردارید، کرم را بگذارید، پنکیک دیگر را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید. همه پنکیک‌ها را به همین ترتیب آماده کنید. 4. استراحت دادن: • پنکیک‌ها را با سس شکلات سفید و سس شکلات کاکائویی بپوشانید و در یخچال بگذارید. بگذارید 5 یا 6 ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملاً خنک شود. سپس از یخچال خارج کرده و سرو کنید. @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن شکلات میدم🍫 اول بفرست برای اون دوستت که می‌دونی توی گاناش مشکل داره☘️ این نکات گاناش رو ندونی گاناشت نابود میشه👇 @danyal_cakee 🔴1: اندازه شکلات و خامه در هر فصلی متفاوت هست و بستگی به گرمی و سردی اون فصل داره در فصل تابستون باید اندازه شکلات و خامه حدودا 3 به 1 باشه حالا با این روش کمی گاناشتون سریع تر میبنده ولی برای اینکه تا اخر گاناش کشی رو انجام بدین بدون اینکه گاناش رو داخل فر قرار بدین و گرم کنید باید از این مقدار استفاده کنید 👇👇 شکلات سکه ای تلخ: 800 گرم خامه صبحانه: 300 گرم 🔴2 دمای شکلات و خامه دمای شکلات 30 درجه س دمای خامه 28 درجه س 🔴3 همزن هر دو مواد خامه رو باید کم کم به شکلات بنماری شده اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم همش بزنید تا جایی که کاملا خامه ناپدید بشه دقت بیشتر از اندازه هم بزنید اتفاق هایی که داخل ویدیو گفتم رخ میده!!!!!! برای مثال حالتش عین خامه فرم گرفته میشه 🔴4 به هیچ عنوان از شکلات تخته ای استفاده نکنید چربی بیشتری دارن و گاناشتون سفت نمیشه از شکلات سکه ای تلخ مارک سوربن باراکا استفاده کنید که شکلات های سی بی اس هم میگن. می‌دونی اگه الان فا.لوم نکنی ممکنه گمم کنی و کلی رسپی و آموزش رایگا.نی که تو پیجم گذاشتم از دستت بره؟ پس حتما فا.لو رو بزن😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش اینجاست💥 اگه ایده‌ی دیزاین کم میاری و دلت میخواد یه دیزاین متفاوت و شیک داشته باشی حتما این پ.ست رو سی‌.و کن که بعدا انجامش بدی😍 نکات👇 نکته ای که باید در مورد این تکنیک رعایت کنید اینه که باید سریع بعد خامه کشی انجامش بدین اگه اجازه بدین کیکتون 20 دقیقه بیرون یا یخچال بمونه سطح خامه خشک میشه و با کارت کشیدن به این روش خامه از سطح کیک جدا میشه نکته بعدی اینه که باید 2 تا کاور اخر رو کمی بریلو ساده به خامه اضافه کنید اینو حتما رعایت کنید اگه دوستش داشتی قلب سفیدمو قرمز کن❤️ هرروز تو پی.جم کلی آموزش و رسپی رایگا.ن میذارم فقط کافیه به پیجم سر بزنی تا یه قناد حرفه‌ای بشی😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
مادرشوهرم بهم لقب داده پنجه طلا 😂👌 میگه بخدا می اَرزه به صدتا برنج و مرغ 😍😅 🫑🍅 🍛 🌯 🥯 🔙دیگه مهمون اومد از قیمه و قُرمه بکش بیرون 😅 اینجا معدنِ غذاهای نونیه که میپزمشون بیا😋👇 https://eitaa.com/joinchat/949355182C625fb53aed
هدایت شده از 
اگر فرق اینارو میدونی یعنی یه شدی 😁👇 ❌کتلت 😐کباب تابه ای🧐شامی😉 دستور پخت👈 [ مشاهده] هنوزاینارو باهم اشتباه میگیری ⁉️😂 بدو بیا تا آبروت نرفته پیش فامیل 😉👇 https://eitaa.com/joinchat/949355182C625fb53aed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦 مواد لازم: - ۶۰۰ گرم کوکی‌های اورئو 🍪 - ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈 - ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛 - ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨 - ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯 طرز تهیه: 1. خرد کردن کوکی‌ها: ابتدا کوکی‌های اورئو رو ریز خرد کنید. 2. مخلوط کردن با کره: کوکی‌های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید. 3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید. 4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود. 5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکه‌های خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید. 7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکی‌های خرد شده درون قالب بریزید. 8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکی‌های خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید. 9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود. 🍴 نوش جان! 😋 نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روز تعطیل پرماجرای من😍 یه کیک خفن برای مراسم مهمت می‌خوای؟ این آموزش رو از دست نده😍 بهت قول میدم با این کیک چشم همه‌ی مهمونات خیره میشه😍 این کیک رو دوست داری برای کی درست کنی؟ بفرست براش☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته ای که باید در مورد کاور خامه رعایت کنی اینه که اگه خامت شله به هیچ عنوان نباید بریلو به خامه اضافه کنی با این کار خامه فرمش بدتر میشه خامه ای که شل شده باید فریز قرار بدیم تو حالت نیمه یخ نصف نصف با خامه جدید فرمش بدیم یادت نره از قیف کاغذی استفاده کنی ❤😉 اگه نمی‌دونی چطوری قیف کاغذی بپیچی هایلایت قیف کاغذی رو ببین❤️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن کاپ کیک می‌دم.....‌🧁 اگه توهم دوست داری این کیک ترند جذاب رو درست کنی حتما سی‌وش کن که بعدا درستش کنی😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام رفقا! امروز یه آموزش خفن براتون آوردم: درست کردن کلاه فدورا با فوندانت!👒 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk خسته شدین از کلاه‌های معمولی؟ یه کلاه فدورا با فوندانت درست کن که همه رو شگفت‌زده کنی!😍😉 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk فکر می‌کنی درست کردن کلاه فدورا سخته؟ این ویدیو رو ببین و نظرت رو عوض کن!😉 با یه مقدار فوندانت و نصف ماکت گرد و یه صفحه کیک و یه ذره خلاقیت، یه کلاه فدورا باحال درست کن و ازش لذت ببر!☺️😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
بقیه‌ی رنگ‌ها تو کپشنه💥 اول پ‌ست رو سی‌و کن که موقع کیک درست کردن رنگای تکراری استفاده نکنی و کلی رنگای جذاب داشته باشی😍 ادامه‌ی لیست رنگ‌ها: صورتی + زرد = کرم سفید + آبی تیره = آبی روشن قرمز + سیاه = جگری نارنجی + قهوه ای = حنایی قرمز + سفید = صورتی زرد + سفید = لیمویی زرد + سفید + آبی = ارغوانی قرمز + بنفش = بنفش مایل به صورتی قرمز زیاد + زرد + آبی = خرمایی قرمز کم + زرد + آبی = قهوه ای آبی + سیاه + سفید = طوسی قرمز + صورتی سیر = زرشکی زرد کم + ابی + سفید = فیروزه ای سیاه + زرد = قهوه ای مایل به سبز سبز + مشکی = سبز لجنی مشکی + قرمز + زرد = قهوه ای روشن زرد زیاد + آبی + سفید کم = مغز پسته ای قهوه ای + زرد + سفید = اکلر سفید + قرمز + زرد قهوه ای = رنگ معولی صورت سیاه کم + زرد + آبی = یشمی سبز + قرمز = بلوطی مشکی + نارنجی = شکلاتی بفرست برای کسی که عاشق کیکای رنگیه😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁