فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پکاره
منبع پیج
fahad_cheff
بچها این پکاره رو حتما درست کن بدون آب خمیر میشه و بخاطر همین جذب روغن نداره اصلا خیلی عالی و محشرات میشه بیا تا بهت بگم چیکار کنید اول ذخیره اش کن ودستبکار شو👏🏻👏🏻😍
آرد نخود یک لیوان و نیم
ارد سفید نصف لیوان
سیب زمینی پیازگوجه هویج فلفل قلم رنده شده همش
ادویه ها؛پاپریکا تندوری فلفل همه کاره زردچوبه نمک
سبزی گشنیز و جعفری
خمیر مایه و بکینگ پودر یک ق غ
اول از همه ارد نخود و ارد سفید و ادویه ها رو میریزیم و بعد سبزیجات چون سبزیجات رو رنده کردم خودش آب میندازه وخمیر نیار ب آب نداره ورز میدیم و میزاریم یک ساعت استراحت و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخش میکنیم فقط چونه هاتون رو کوچک بردارید چون خودش پف میکنه وجذب روغن هم نداره نوش جانتون😍👏🏻👏🏻
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ماه مبارک رمضان
منبع پیج
fahad_cheff
اول برا خودت ذخیرش کن که درستش کنی که خیلی خوشمزه هست حالا کپشن رو با دقت بخون فقط قبلش نظر بده ماهمون چی خورده که تپل شده😀😀
اول از همه میریم سراغ خمیر نون پنیری موندحالا پیراشکی فطایر کندو عسلی لانه زنبوری هر چی که اسمش هست خوشمزه هست😍😍😍
آرد دولیوان
شیرخشک سه قاشق غ خ
شکر سه قاشق
نمک نوک قاشق
بکینگ پودر یک قاشق سر خالی
خمیرمایع یک قاشق سر خالی
ماست سه قاشق
آب ولرم به تدریح
روغن یک فنجان
همه مواد رو هم میزنیم و انقد ورز میدیم که خمیر جادویی لطیفی بدست بیاد و یک ساعت بهش استراحت میدیم بعد یک ساعت پف خمیر رو میگیریم چونه ها کوچک تبدیل با دست پهنش میکنیم یه کوچولو پنیر میزاریم و میبندیم کف قالب رو چربرمیکنیم یک کاسه کوچک وسط میزاریم که شکل ماه در بیاد بعدش به خمیر بازم۲۰دیقه استراحت میدیم رومال زرده تخم مرغ باشیر کنجد سیاه دانه و در فر۱۸۰درجه به مدت۲۰دیقه بالا و پایین هر فری فرق داره اگه فرتون میدونی که خشک میکنه یه کاسه آب هم در کنارش بزارید و در اخر با هر چیزی دوست دارین مزه دارش کنید خالی خالی هم خوشمزه هست مرسی از نگاهتون حتما درست کنید تو این ماه رمضون و نوش جانتون😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
رسپی کیک یزدی کارگاهی🤩🧡
شکر ۲ک گ
تخم مرغ ۳۰عدد
آب ۱/۵۰۰ک گ
روغن مایع ۱/۵۰۰ک گ
شربت ۲۰۰گ
آرد ضعیف قنادی ۳ک گ
۲ق غ خ بکینگ پودر
وانیل یک ق غ خ
نمک میوه یک ق غ
اسانس هل یک در
✅مرحله اول. ۲۰دقیقه زیر دستگاه دور متوسط
✅مرحله دوم آب و همراه اسانس و شربت ترکیب شده. بهش اضافه بشه دنده یک به مدت ۲دقیقه
✅مرحله سوم مواد خشک الک شده بهش بهش اضافه شه دنده یک بزنه ۳ دور
✅مرحله چهارم روغن مایع بعد از آرد اضافه بشه ترکیب شد به مدت ۳دقیقه دور تند بزنه
✅بعد از ترکیب شدن کامل مواد قیف بزنید
درجه حرارت ۲۵۰
مدت زمان ۳۰الی۳۵دقیقه تا یه دست پخته بشه
نوش جان❤️🌹🙏
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن رو لطفا بخونید😍🐳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای اینکه کیکتون گرد بشه دوکارمیتونید انجام بدید😊
۱)کیک رو در قالب گرد بپزید
۲)مثل کلیپ داخل قالب گرد فلینگ گذاری کنید.قالب گرد لازم نیست مثل کلیپ باشه داخل کاسه گرد مانند که توخونه ها پیدامیشه هم میتونید فلینگ گذاری کنید😉
برای آبشار روی بدن وال از ایزومالت یاهمون مواد ابنباتی استفاده کنید😊
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
خامه کشی کیک وال یه ایده ی جدید و جذاب برای تزیین کیک های تولد و مناسبت ها☺️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی پایه نارگیل🥥👨🏻🍳
رسپی شیرینی نارگیلی 😍👇
یک لیوان شکر معادل ۱۸۰گ
یک لیوان پودر نارگیل. چرب معادل ۱۰۰گ
نصف لیوان روغن مایع. معادل ۹۵گ
دو عدد سفیده تخم مرغ
آب لیمو. یه ق غ خ
مواد کیک شکلاتی:
۲ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
پودر کاکائو ۲ق غ خ
آرد ۲لیوان
بکینگ پودر ۱ق چ خ
❌نکته❌👇
✅قبل از آماده شدن نارگیل باید خمیر کیک شکلاتی آماده کنید
✅درجه فر حداقل ۴۵دقیقه زمان داره بستگی ب فر شما داره
✅یه قاشق آبلیمو به نارگیلی اضاف کنید بعداز روغن مایع
-حمایت از پست فراموش نکنید
نوش جانتون❤️🌹🙏
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
بهترین محصولات گیاهی و ارگانیک را از ما بخواهید😍😍
ارگانیک و بهداشتی 🍶🍵
با خیال راحت خرید،وثبت سفارش کنید🔷🔷
قیمت ها عالی و منصفانه ✅
دیگه نگرانی نداره😍😍
فروش جزئی و عمده🔸🔸
آیدی سفارش👇👇
@venous1
آدرس کانال 👇
https://eitaa.com/joinchat/3239575762C69d2b3e3f4
آشپزی ونکات اسلامی
ایزومالت دستور پست پایین #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
رسپیش اینجاست 👇😍
@omid_shirinii
۱۶۰ گرم آب
۸۰ گرم شکر
۳۵ گرم گلوکز
طرزتهیه
اول آب شکر و گلوکز رو میرزیم داخله تابه و هم میزنیم تا مخلوط شه و میزاریم جوش بیاد و حباب بزرگی بزنه دقت کنید که حباب های بزرگی میزنه و غلیظ میشه برای من 20 دقیقه ای زمان برد بعدش رنگو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم برايه تست اینکه ایزومالت آمادست یا نه یک مقدر از ایزومالت رو میریزیم داخل آب بلافاصله باید شیشهای و شکننده بشه یعنی آمادست بعد میریزم رویه سیلیکون و رویه قوتی آب میزارم تا حالت کاسه ای بشه و به مدت ۲۰ دقیقه میزارم و آمادست
✅️ نکته زیر اجاقگاز یکم از حرارت زیر برنج بیشتر باشه
✅️ نکته حتما از ورقه سیلیکونی استفاده کنید
@omid_shirinii
@omid_shirinii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از اموزش کیک آناناس چطور بود😍؟
آموزش شیرینی پایه اناناس به روش قنادی.
رسپی خانگی👇
سفیده. تخم مرغ ۱۲۵ گ
شکر۱۲۵گ
کره ذوب شده ۱۲۵
آرد ۶۵گ
پودر نارگیل چرب۵۰گ
بکینگ پودر نوک ق م خ
شربت بار یه ق غ خ
رسپی کارگاهی 👇
سفیده تخم مرغ 1ک
شکر 1ک
کره آب شده1ک
آرد۶۰۰گ
پودر نارگیل چرب۵۰۰گ
بکینگ پودر ۱ق غ خ
شربت بار ۱۰۰گ
درجه حرارت فر ۲۲۰
❌نکته❌
✅درجه حرارت فر خونگی توستر. ۲۰۰
✅برای پخت خونگی هردو المنت باید روشن باشن
✅تایم فر صنعتی کارگاهی. ۲۵الی۳۰دقیقه
مرحله اول سفیده تخم مرغ ب مدت۳دقیقه دور متوسط
مرحله دوم مواد خشک الک شده بهش اضافه میکنم
مرحله سوم کره آب شده بهش اضافه میکنم هم میزنیم ب مدت ۳۰ثانیه
آخرین مرحله شربت بار بهش ترکیب میکنم و کل مواد با هم ترکیب میکنم
آموزش کامل شربت داخل پست های قبلی گذاشتم استفاده کنید
نوش جان❤️🌹
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯