eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
رسپیش اینجاست 👇😍 @omid_shirinii ۱۶۰ گرم آب ۸۰ گرم شکر ۳۵ گرم گلوکز طرزتهیه اول آب شکر و گلوکز رو میرزیم داخله تابه و هم میزنیم تا مخلوط شه و میزاریم جوش بیاد و حباب بزرگی بزنه دقت کنید که حباب های بزرگی میزنه و غلیظ میشه برای من 20 دقیقه ای زمان برد بعدش رنگو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم برايه تست اینکه ایزومالت آمادست یا نه یک مقدر از ایزومالت رو میریزیم داخل آب بلافاصله باید شیشه‌ای و شکننده بشه یعنی آمادست بعد میریزم رویه سیلیکون و رویه قوتی آب میزارم تا حالت کاسه ای بشه و به مدت ۲۰ دقیقه میزارم و آمادست ✅️ نکته زیر اجاق‌گاز یکم از حرارت زیر برنج بیشتر باشه ✅️ نکته حتما از ورقه سیلیکونی استفاده کنید @omid_shirinii @omid_shirinii
شیرینی پایه آناناس 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از اموزش کیک آناناس چطور بود😍؟ آموزش شیرینی پایه اناناس به روش قنادی. رسپی خانگی👇 سفیده. تخم مرغ ۱۲۵ گ شکر۱۲۵گ کره ذوب شده ۱۲۵ آرد ۶۵گ پودر نارگیل چرب۵۰گ بکینگ پودر نوک ق م خ شربت بار یه ق غ خ رسپی کارگاهی 👇 سفیده تخم مرغ 1ک شکر 1ک کره آب شده1ک آرد۶۰۰گ پودر نارگیل چرب۵۰۰گ بکینگ پودر ۱ق غ خ شربت بار ۱۰۰گ درجه حرارت فر ۲۲۰ ❌نکته❌ ✅درجه حرارت فر خونگی توستر. ۲۰۰ ✅برای پخت خونگی هردو المنت باید روشن باشن ✅تایم فر صنعتی کارگاهی. ۲۵الی۳۰دقیقه مرحله اول سفیده تخم مرغ ب مدت۳دقیقه دور متوسط مرحله دوم مواد خشک الک شده بهش اضافه میکنم مرحله سوم کره آب شده بهش اضافه میکنم هم میزنیم ب مدت ۳۰ثانیه آخرین مرحله شربت بار بهش ترکیب میکنم و کل مواد با هم ترکیب میکنم آموزش کامل شربت داخل پست های قبلی گذاشتم استفاده کنید ‌ نوش جان❤️🌹 . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک کاسترد 👇
هدایت شده از 
😋🤪بزن رو گیلاسا تا آب دهنت رابیوفته😂👇 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 🙊مواظب باش کسی دور برت نباشه بی ادب شه😜🖐
دهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ چیز کیک کاسترد ✅مواد لازم: ⭕️پایه کیک: ۴عدد:تخم مرغ ۱۵۰گرم:شکر ۸گرم:وانیل ۱۰۰میلی‌لیتر:شیر ۱۳۵میلی‌لیتر:روغن ۱۷۵گرم:آرد ۸گرم:بکینگ پودر ⭕️کاسترد: ۲عدد:زرده تخم مرغ ۸۰گرم:شکر ۱۶گرم:وانیل ۵۰گرم:نشاسته ذرت ۷۵میلی لیتر:شیر ۵۰۰میلی‌لیتر:شیر ⭕️خامه: ۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه ۴۵گرم:پودر قند ۸گرم:وانیل ۸گرم:دریم ویب یا پودرخامه (۱ قاشق غذاخوری) ۲۵۰گرم:خامه ✅دستورالعمل: _خمیر کیک: تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. شکر ووانیل را اضافه کنید. با سرعت بالا به مدت ۵-۷ دقیقه هم بزنید تا پف کند. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را روی خمیر الک کنید. هم نزنید، بلکه به آرامی آرد را بصورت دورانی مخلوط کنید. این کار به پوک شدن کیک کمک می‌کند. قالب کیک یا قالب کمربندی را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید. ۳۰۰ گرم از موادکیک را داخل قالب بریزید. باقی مانده موادکیک را نگه دارید. کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. _کاسترد: در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر ووانیل را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت و ۷۵ میلی لیتر شیر را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید. باقیمانده ۵۰۰ میلی‌لیتر شیر را در یک قابلمه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و به تدریج مخلوط شیر و تخم مرغ را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید. مخلوط را به قابلمه برگردانید و با هم زدن مداوم بپزید تا غلیظ شود. _پخت نهایی: کیک را به دقت از فر خارج کنید. کاستارد را روی کیک پخش کنید و باقی مانده خمیر کیک را روی آن بریزید. کیک را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵0 درجه فارنهایت) برگردانده و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود. _خامه: در یک کاسه عمیق، پنیرماسکارپونه، پودر قند، وانیل، دریم ویب را مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. به تدریج خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا سفت شود. _روکش و تزئین: خامه را روی کیک خنک شده پخش کنید و لبه‌های آن را نیز بپوشانید. باقیمانده خامه را به یک قیف شیرینی‌پزی منتقل کنید. @ayda_cake_bsk کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از 
افراد ۳۰تا۵۰سال بخونن‼️ 👇👇👇👇 بلغم مایع سفید رنگی است که از غده لنفاوی ترشح میشه و اگر مقدارش در بدن زیاد بشه مشکلات زیادی تو بدن ایجاد می‌کنه از جمله : یبوست؛کسلی و بی‌حالی ؛میل به شیرینی جات؛چاقی شکم و پهلو؛کبدچرب؛درد مفاصل و .... 😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰 برای اینکه بدونید بلغمی هستید یا خیر 🤔🤔 وارد لینک زیر بشید و تست بلغم شناسی را خیلی سریع و در کمتر از ۵ دقیقه انجام بدید . 😊😊😊😊😊😊😊 👇👇👇👇👇👇👇 https://formafzar.com/form/n611q https://formafzar.com/form/n611q
دسر شیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری👇👇👇 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم (جایگزین پنیر خامه ای) 🌹شکر قهوه‌ای 30گرم 🌹وانیل 10گرم 🌹خامه فرم گرفته 250میلی لیتر 🌹پودر نارگيل 30گرم خمیر کوکی👇👇👇 🌹بیسکویت ماریا 400گرم 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم 🌹شیر 100میلی لیتر 🌹پودر کاکائو 15گرم گاناش شکلاتی سفید👇👇 🌹شکلات سفید 140گرم 🌹خامه فرم گرفته 75میلی لیتر گاناش شکلاتی قهوه‌ای 👇👇 🌹خامه فرم گرفته25میلی لیتر 🌹شکلات تلخ 25گرم 🌹دیزاین تمشک و برگ نعناع نکته ها👇👇 🍁🍁بعد از درست کردن گاناش حتما اجازه بدید از دما بیوفته. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه. 🍁🍁توی قالب کاغذ روغنی بذارید. 🍁🍁سایز قالب 18×28 است. 🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید کم کم خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد یکدست بدست آمد توی یخچال بذارید تا خنک بمونه. 🍁🍁بیسکویت رو به همراه ماسکارپونه و پودر کاکائو و شیر توی غذا ساز مخلوط کنید. مواد رو دو قسمت کنید و طبق کلیپ پیش برید. 🍁🍁گاناش شکلاتی سفید را روی لایه آخر بریزید و با گاناش شکلات تلخ دیزاین کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر شیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری👇👇👇 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم (جایگزین پنیر خامه ای) 🌹شکر قهوه‌ای 30گرم 🌹وانیل 10گرم 🌹خامه فرم گرفته 250میلی لیتر 🌹پودر نارگيل 30گرم خمیر کوکی👇👇👇 🌹بیسکویت ماریا 400گرم 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم 🌹شیر 100میلی لیتر 🌹پودر کاکائو 15گرم گاناش شکلاتی سفید👇👇 🌹شکلات سفید 140گرم 🌹خامه فرم گرفته 75میلی لیتر گاناش شکلاتی قهوه‌ای 👇👇 🌹خامه فرم گرفته25میلی لیتر 🌹شکلات تلخ 25گرم 🌹دیزاین تمشک و برگ نعناع نکته ها👇👇 🍁🍁بعد از درست کردن گاناش حتما اجازه بدید از دما بیوفته. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه. 🍁🍁توی قالب کاغذ روغنی بذارید. 🍁🍁سایز قالب 18×28 است. 🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید کم کم خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد یکدست بدست آمد توی یخچال بذارید تا خنک بمونه. 🍁🍁بیسکویت رو به همراه ماسکارپونه و پودر کاکائو و شیر توی غذا ساز مخلوط کنید. مواد رو دو قسمت کنید و طبق کلیپ پیش برید. 🍁🍁گاناش شکلاتی سفید را روی لایه آخر بریزید و با گاناش شکلات تلخ دیزاین کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از 
‌ 🔴 / شروع طوفانی سعید جلیلی 👈 بزرگترین کانال در ایتا اخبار لحظه به لحظه دکتر جلیلی و محتوای تبلیغاتی ایشان را در این کانال دنبال کنید. ✌️🏼ستاد مجازی حامیان دکتر جلیلی👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1845100544Cb116997b6c
یادته دو روز پیش بهت گفتم سیدکاظم روح بخش رفته حج و یه سفرمجازی جذاب ساخته؟ برای طواف نیابتی گفت اسم بنویسید ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اسم نوشتن😳 این خیلی جالبه👏 این هفته هم بازم طواف نیابتی میره عرفات و منا و مدینه رو هم می برتت👇دنبالش کن https://eitaa.com/joinchat/2334982163C65bbc6af0d
هدایت شده از 
سید کاظم روح بخش رفته حج و یک سفر مجازی ساخته واسه جامونده ها👌 قدم قدم همه چیو نشون میده و داستان اش رو میگه، حس می کنی اونجایی با حاجیا، پیشنهاد می کنم دنبالش کنی👇 https://eitaa.com/joinchat/2334982163C65bbc6af0d ⭕️ تو ذی الحجه اسم مینویسه، برات طواف نیابتی میره، کار نو و جدید
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
عصاره گیری در آشپزی یکی از اون کارهایی هست ک محصول تولید شده ضمن کارایی زیادی ک داره میتونه سرعت پخت و پز رو در آشپزی رستورانی و صنعتی افزایش بده و در عین حال رو کیفیت محصول نهایی تاثیر مثبتی داشته باشه شما با چ روشی تهیه می کنید؟ و در چه مواردی از استاک استفاده می‌کنید؟ @mr.meatman_ یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .‌ باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده ..ادامه دارد (روابط موفق استاد شجاعی)** لینک سوال و جواب اشپزی👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی