فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن رو لطفا بخونید😍🐳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای اینکه کیکتون گرد بشه دوکارمیتونید انجام بدید😊
۱)کیک رو در قالب گرد بپزید
۲)مثل کلیپ داخل قالب گرد فلینگ گذاری کنید.قالب گرد لازم نیست مثل کلیپ باشه داخل کاسه گرد مانند که توخونه ها پیدامیشه هم میتونید فلینگ گذاری کنید😉
برای آبشار روی بدن وال از ایزومالت یاهمون مواد ابنباتی استفاده کنید😊
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
خامه کشی کیک وال یه ایده ی جدید و جذاب برای تزیین کیک های تولد و مناسبت ها☺️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی پایه نارگیل🥥👨🏻🍳
رسپی شیرینی نارگیلی 😍👇
یک لیوان شکر معادل ۱۸۰گ
یک لیوان پودر نارگیل. چرب معادل ۱۰۰گ
نصف لیوان روغن مایع. معادل ۹۵گ
دو عدد سفیده تخم مرغ
آب لیمو. یه ق غ خ
مواد کیک شکلاتی:
۲ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
پودر کاکائو ۲ق غ خ
آرد ۲لیوان
بکینگ پودر ۱ق چ خ
❌نکته❌👇
✅قبل از آماده شدن نارگیل باید خمیر کیک شکلاتی آماده کنید
✅درجه فر حداقل ۴۵دقیقه زمان داره بستگی ب فر شما داره
✅یه قاشق آبلیمو به نارگیلی اضاف کنید بعداز روغن مایع
-حمایت از پست فراموش نکنید
نوش جانتون❤️🌹🙏
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
بهترین محصولات گیاهی و ارگانیک را از ما بخواهید😍😍
ارگانیک و بهداشتی 🍶🍵
با خیال راحت خرید،وثبت سفارش کنید🔷🔷
قیمت ها عالی و منصفانه ✅
دیگه نگرانی نداره😍😍
فروش جزئی و عمده🔸🔸
آیدی سفارش👇👇
@venous1
آدرس کانال 👇
https://eitaa.com/joinchat/3239575762C69d2b3e3f4
آشپزی ونکات اسلامی
ایزومالت دستور پست پایین #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
رسپیش اینجاست 👇😍
@omid_shirinii
۱۶۰ گرم آب
۸۰ گرم شکر
۳۵ گرم گلوکز
طرزتهیه
اول آب شکر و گلوکز رو میرزیم داخله تابه و هم میزنیم تا مخلوط شه و میزاریم جوش بیاد و حباب بزرگی بزنه دقت کنید که حباب های بزرگی میزنه و غلیظ میشه برای من 20 دقیقه ای زمان برد بعدش رنگو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم برايه تست اینکه ایزومالت آمادست یا نه یک مقدر از ایزومالت رو میریزیم داخل آب بلافاصله باید شیشهای و شکننده بشه یعنی آمادست بعد میریزم رویه سیلیکون و رویه قوتی آب میزارم تا حالت کاسه ای بشه و به مدت ۲۰ دقیقه میزارم و آمادست
✅️ نکته زیر اجاقگاز یکم از حرارت زیر برنج بیشتر باشه
✅️ نکته حتما از ورقه سیلیکونی استفاده کنید
@omid_shirinii
@omid_shirinii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از اموزش کیک آناناس چطور بود😍؟
آموزش شیرینی پایه اناناس به روش قنادی.
رسپی خانگی👇
سفیده. تخم مرغ ۱۲۵ گ
شکر۱۲۵گ
کره ذوب شده ۱۲۵
آرد ۶۵گ
پودر نارگیل چرب۵۰گ
بکینگ پودر نوک ق م خ
شربت بار یه ق غ خ
رسپی کارگاهی 👇
سفیده تخم مرغ 1ک
شکر 1ک
کره آب شده1ک
آرد۶۰۰گ
پودر نارگیل چرب۵۰۰گ
بکینگ پودر ۱ق غ خ
شربت بار ۱۰۰گ
درجه حرارت فر ۲۲۰
❌نکته❌
✅درجه حرارت فر خونگی توستر. ۲۰۰
✅برای پخت خونگی هردو المنت باید روشن باشن
✅تایم فر صنعتی کارگاهی. ۲۵الی۳۰دقیقه
مرحله اول سفیده تخم مرغ ب مدت۳دقیقه دور متوسط
مرحله دوم مواد خشک الک شده بهش اضافه میکنم
مرحله سوم کره آب شده بهش اضافه میکنم هم میزنیم ب مدت ۳۰ثانیه
آخرین مرحله شربت بار بهش ترکیب میکنم و کل مواد با هم ترکیب میکنم
آموزش کامل شربت داخل پست های قبلی گذاشتم استفاده کنید
نوش جان❤️🌹
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک کاسترد
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
😋🤪بزن رو گیلاسا تا آب دهنت رابیوفته😂👇
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
🙊مواظب باش کسی دور برت نباشه بی ادب شه😜🖐
دهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅
چیز کیک کاسترد
✅مواد لازم:
⭕️پایه کیک:
۴عدد:تخم مرغ
۱۵۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۱۰۰میلیلیتر:شیر
۱۳۵میلیلیتر:روغن
۱۷۵گرم:آرد
۸گرم:بکینگ پودر
⭕️کاسترد:
۲عدد:زرده تخم مرغ
۸۰گرم:شکر
۱۶گرم:وانیل
۵۰گرم:نشاسته ذرت
۷۵میلی لیتر:شیر
۵۰۰میلیلیتر:شیر
⭕️خامه:
۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه
۴۵گرم:پودر قند
۸گرم:وانیل
۸گرم:دریم ویب یا پودرخامه (۱ قاشق غذاخوری)
۲۵۰گرم:خامه
✅دستورالعمل:
_خمیر کیک:
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید. شکر ووانیل را اضافه کنید. با سرعت بالا به مدت ۵-۷ دقیقه هم بزنید تا پف کند. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر را روی خمیر الک کنید. هم نزنید، بلکه به آرامی آرد را بصورت دورانی مخلوط کنید. این کار به پوک شدن کیک کمک میکند.
قالب کیک یا قالب کمربندی را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید. ۳۰۰ گرم از موادکیک را داخل قالب بریزید. باقی مانده موادکیک را نگه دارید.
کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
_کاسترد:
در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر ووانیل را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت و ۷۵ میلی لیتر شیر را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.
باقیمانده ۵۰۰ میلیلیتر شیر را در یک قابلمه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و به تدریج مخلوط شیر و تخم مرغ را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید.
مخلوط را به قابلمه برگردانید و با هم زدن مداوم بپزید تا غلیظ شود.
_پخت نهایی:
کیک را به دقت از فر خارج کنید. کاستارد را روی کیک پخش کنید و باقی مانده خمیر کیک را روی آن بریزید.
کیک را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵0 درجه فارنهایت) برگردانده و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود.
_خامه:
در یک کاسه عمیق، پنیرماسکارپونه، پودر قند، وانیل، دریم ویب را مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. به تدریج خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا سفت شود.
_روکش و تزئین:
خامه را روی کیک خنک شده پخش کنید و لبههای آن را نیز بپوشانید. باقیمانده خامه را به یک قیف شیرینیپزی منتقل کنید.
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯