سلام دوستان شبتون بخیر😍
#شیرینی_پادرازی یکی از شیرینی های خوشمزه و معروف مشهدیاست
رسپی های مختلفی برای این شیرینی هست ولی من با ی دستور قنادی درستش کردم طعمش شبیه بازاریاست ترد و خوشمزه و بعد از پخت هم شیرینی خیلی پهن نمیشه و شکل خودش رو حفظ میکنه.
عزیزان اگه دوست دارین شیرینی های عیدتون رو خودتون درست کنین حتما ی ترازوی دیجیتال تهیه کنین انداره های این شیرینی به گرم هست من براتون با لیوان فرانسوی هم اندازه گرفتم ولی با لیوان دقیق نمیشه گفت.
#شیرینی_ پادرازی_مشهدی
مواد لازم :
آرد نخود مرغوب 100 گرم(1 لیوان سرخالی)
آرد برنج مرغوب 100 گرم( 3/4 لیوان)
آرد سفید 100 گرم (1لیوان سرخالی)
پودر شکر 80 گرم (1/3لیوان)
روغن جامد 150 گرم (1 لیوان).
تخم مرغ ریز 2 عدد.
آب 30 گرم (5 قاشق غذاخوری)
وانیل 1 قاشق چایخوری.
پودر هل 1 قاشق مرباخوری خوری.
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری خوری.
زعفران دم کرده ی غلیظ 1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه :
ابتدا هر سه تا آرد رو با هم مخلوط و الک کنید، در ظرف دیگری تخم مرغ ها، پودر شکر، وانیل و آب را با همزن دستی بزنید تا مواد کاملآ با هم مخلوط شوند.
روغن و آردها را داخل غذاساز یا میکسر ریخته با دور کند روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند و کمی خمیر شوند.
حالا مواد تخم مرغی را کم کم در حین زدن به خمیر اضافه کنین، بعد پودر هل، زنجبیل و زعفران را به مواد اضافه کنید و با دست کمی مواد رو ورز بدین تا به صورت خمیر جمع شود. حالا خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 24 ساعت در یخچال استراحت میدهیم. سپس به کمک دو تا نایلون خمیر را با وردنه باز میکنیم به قطر نیم سانت و بعد با وردنه ی شیاردار روی خمیر خط می اندازیم و با کاتر شیرینی زبان قالب می زنیم، رومال زده و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا روی شیرینی ها طلایی شود.
سایر نکات :
سعی کنید حتما از روغن جامد استفاده کنید، روغن نیمه جامد یا کره باعث پهن شدن شیرینی میشود. روغن جامد الان تو بازار پیدا نمیشه ولی میتونین از قنادی ها بگیرین.
خمیر را زیاد ورز ندهید چون بعد از پخت شیرینی سفت میشود.
غذاساز یا میکسر حتما با درجه ی پایین کار کند.
اگه وردنه ی شیاردار ندارین از چنگال برای خط انداختن استفاده کنید.
اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید.
برای رمال فقط از زده ی تخم مرغ و زعفران و یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💠حاج اسماعیل دولابی (ره):
🥗قدیم پلو کم خورده میشد. پسر جوانی همیشه در خیال خود شب عروسیاش را ترسیم میکرد و با خود میگفت آن شب پلوی مفصّلی خواهم خورد. شب عروسی، پدرش مهمانها را بر سر سفره دعوت کرد و به پسرش گفت: تو سر سفره نرو!
🔹 پسر بیخبر از آن که غذای مفصّلی برای او در حجله قرار دادهاند تا با عروس خانم بخورند، از اینکه پدرش مانع شده که همراه مهمانها غذا بخورد و شکمی از عزا در بیاورد، به شدت دلخور شد.
🔸 آخر شب که مهمانها رفتند، پدرش به او گفت: خوب حالا برو به حجله. پسر که خُلقش از دست پدرش به شدت تنگ بود، با دلخوری گفت: ارواح باباش، هر که پلو را خورده، برود به حجله...
🔹 نکند ما هم خُلقمان از دست خدا و موالیانمان تنگ باشد و وقتی راه وصال و لقاء باز میشود و ما را فرا میخوانند، مثل آن داماد باشیم؟ وقتی که با خدا خلوت میکنیم و بر سجادهی عبادت مینشینیم، و یا وقتی که موت میآید و به حجله گاه مؤمنین میرویم، نکند خُلقمان از خدا تنگ باشد.
📚مصباح الهدی صفحه 77
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
تزیین توت فرنگی 🍓
داخل توت فرنگی رو خالی کرده و با خامه پر کنید و روی خامه بلوبری یا یکم شکلات بریزید 😍😋🍓
#میوه_آرایی #تزیین_میوه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سوپ_شلغم 🍜
🔸برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
👈برای رومال تمام غذاهایی که با خمیر آماده میشود، یک زرده تخم مرغ، یک ق شیر و یک ق روغن را با قلم مو روی خمیر بمالید تا طلایی شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوجه_به_شکل_گل_رز
ببینید چقدر راحته همتون میتونید درست کنید😍
حتما برای تزئین غذاها و سالاداتون امتحان کنید👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
چند ترفند کاربردی و عالی نظم دهی به وسایل آشپزخونه
نظم و انضباط برای ارامش و دوری از استرس کدبانوی خونه لازمه
پس برای حفظ آرامش خودمون منظم باشیم😉
👩🍳👩🍳👩🍳
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
رنگ دادن به غذا با لبو 😋
لبو رو حلقه حلقه کنید، روی بخاری خشک کنید و بعد پودرش کنید. و موقع استفاده، مثل زعفران دم کنید، برای رنگ غذا یا دسر بسیار عالیـــــه 👌
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رولت_خامه_ای_در_تابه
تخم مرغ2 عدد/ آرد50 گرم/ شکر50 گرم /وانیل 1/4 قاشق چایخوری/ بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری /خامه1 عدد
تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد.
سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود.
سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم.
حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم.
می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#خمیر_جادویی1
این خمیر تقریبا مثل خمیر پیتزاس که دستورشو بهتون میدم با یه کوچولو👌 تغییرات.
به خاطر این بهش میگن خمیر جادویی چون واسه هر چیزی! دقیقا هر چیزی که با خمیر میخواین باهاش درست کنید با این خمیر میشه.
نون دارچینی،نون نوتلا خمیر پیتزا،پیراشکی و و و
بعد درست کردحتی میتونید سرخش کنید یا بذارید تو فر.
این عکسها رو هم از نت گرفتم که بدونید برای چه چیزهایی میشه استفاده کرد(تقریبا واسه هر خمیری)
جدا از خمیر مایه ای که استفاده شده بیکینگ پودر هم داره که باعث میشه بافت خیلی ترد و پوکی پیدا کنه.ایشالله درست کردید عینا متوجه میشید منظورم چیه😉
⏬مواد لازم
◀آرد ۳ پیمانه
◀مایه خمیر فوری ۲ ق غ
◀بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری
◀نمک ۱ ق چ
◀شکر ۱ ق غ(برای استفاده در خمیرهای شیرین ۱ چهارم پیمانه شکر استفاده شود)
◀روغن مایع ۲ ق غ
◀شیر ولرم تقریبا ۱ پیمانه
🌺طرز تهیه
تمام مواد خشک رو داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مخلوط بشن(از آرد سفید یا نول استفاده کنید که بافت عالی پیدا کنه همون ارد قنادی)
وسط مواد رو خالی میکنیم و روغن و ۱ سوم از شیر رو به مواد خشک اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم.
کم کم بقیه شیر رو اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه.
اگه ☝دیدید زیادی شیر ریختید کم کم (خیلی کم) ارد اضافه کنید تا خمیر مناسبی بدست بیارید.
اولش خیلی خمیر لطیفی نیست،ولی بعد از ۱۵ دقیقه که حساااابی ورز دادین (با کف دست ورز بدین ) خمیر رو بافت خیلی نرم و لطیفی پیدا میکنه.که تفاوتش رو توی قبل و بعد از ورز دادن توی عکس میتونید ببینید.
موقع ورز دادن هم یکم ارد کنار دستتون باشه که سطح میز کارتون رو ارد پاشی کنید که خمیر موقع ورز دادن به سطح میز نچسبه. زیادی هم ارد پاشی نکنید که زیاد به خورد خمیر نره و خمیرتون خشک نشه.
بعد از ورز دادن خمیر رو داخل ۱ کاسه تمیز(بدون زدن روغن) میذارید و روشو سلفون میکشید و به مدت ۱ ساعت میذاریدش جای گرم
شما میتونید فر رو ۱ دقیقه روشن کنید تا گرم بشه بعد خاموش کنید و ظرف رو بذارید داخل فر خاموش که جاش گرم باشه.
بعد از ۱ ساعت خمیرتون آماده س.بعد از اینکه از کاسه خارجش کردید دوباره سطح میزکارتون رو آرد پاشی کنید و یکم ورز بدید خمیر رو و هر بلایی که خواستید سرش بیارید😉
حتما حتما قبل از اینکه بره تو فر یا سرخش کنید ۱ پارچه بذارید روی خمیر و ۵ تا ۱۰ دقیقه بذارید استراحت کنه تا دوباره حجم بیاد که پوک و سبک و عالی بشه👌
💟نکته
برای هر چیزی که درستش کردید(نون،شیرینی،پیراشکی،پیتزا....) حتما باید زیرش یا کاغذ روغنی بذارید یا قالب نچسب بعد بره توی فر،اگه مستقیم روی سینی بذارید میچسبه ☝
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ایده جالب اینجوری کیوی راباکاتر شکل بدیدبرای تزیین روی کیک
یامیوه آرایی.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کبه
برنج(هر یک پیمانه پلوپز ۴ تا کبه میده)
نمک
زردچوبه
فلفل
تخم مرغ(به ازای ۲ پیمانه برنج ۱ تخم مرغ)
مواد میانی کبه هر چی دوست دارید می تونید بزنید
من اینارو زدم
گوشت چرخ کرده،پیاز،رب،کشمش،لپه
دستور تهیه:
پیاز خرد شده را تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده اضافه کردم بعد زردچوبه،ادویه،نمک،فلفل،پودر دارچین،بعد ۱ ق غ سر پر رب زدم بعد لپه پخته،یکم کشمش که از قبل خیس شده بود،خوب که سرخ شدند گذاشتم کنار
بعد برنج را با آب (مثل کته درست کردن) درست کردم ولی بدون روغن،با نمک و یک ق چ زردچوبه(به ازای ۲ پیمانه برنج)با یکم فلفل،وقتی کته آماده شد گذاشتم سرد شه بعد تو غذاساز ریختم(یا چرخ گوشت) بعد بهش یک تخم مرغ زدم دستمو خیس کردم برنج رو ورز دادم بعد مثل کوکو یا کتلت تو دستم شکل دادم و از مواد گوشت وسطش گذاشتم و بستمش و تو روغن خیلی داغ سرخ کردم.اگه مواد به دستتون چسبید دستتون و خیس کنید، یک طرف کبه که سرخ شد خیلی آروم برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
با انتخاب یکی از این ۶ درب، آینده خود را پیشبینی کنید؟؟؟
? شماره 1
? شماره 2
? شماره 3
? شماره 4
?شماره 5
؟شماره6
شادی و نکات مومنانه👇
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
جواب 👆👆
#پوستر_حضرت_آقا_باعث_ازدواج_من_شد
قرار گذاشتیم من با خواهرم و اون بنده خدا هم با مادرش بیاید حرم مطهر هم دیگر رو ببینیم، من از گیت ورودی آقایان داخل رفتم و کنار پله ایستادم تا خواهرم هم بیاید همزمان با من یه دختر خانم با چادر عربی یک لحظه دیدمش اون هم ظاهرا منتظر کسی بود . با خودم میگفتم خدا اگر این باشه باز خودمو دلداری میدادم نه شایدم این نباشه .........😭😭
ادامه مهیج وواقعی خاطره🤦♂👇
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
#سوتی #خاطره #داستان #لطیفه_احکام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دیزی رو دیده بودین؟😋
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا:برای اینکه خوردن میوه هاتوی مدرسه واسه بچه ها راحت باشه 🤔
اوناروازقبل توی خونه برش بزنید وبااین ترفند دیگه نگران سیاه وخراب شدنشون نباشید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
👌 استفاده از #پتوهای_سنگین می تواند ریسک ابتلا به #افسردگی را کاهش دهد
🔵 طبق برخی تحقیقات استفاده از پتوهای سنگین می تواند ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش دهد، با بی خوابی مقابله کند و همچنین برای افراد مبتلا به اوتیسم، مضطرب، نگران و پرخاشگر پتوهای سنگین گزینه ی بسیار خوبی است.
🕵♂محققان آمریکایی به این نتیجه رسیده اند که پتوهای سنگین (با وزنی بین ۴/۵ تا ۱۳/۵ کیلوگرم) می توانند کمک کنند سریع تر به خواب برویم چون فشار وارده از سمت پتو، بدن را آرام می کند و منجر به تولید هورمون های سروتونین و دوپامین در بدن می شود، درست مثل زمانی که بدن ماساژ داده می شود.
🧐 اگر پتویی به سنگینی ۴/۵ تا ۱۳/۵ کیلوگرم ندارید، یک روکش سنگین هم می تواند همین تأثیر را داشته باشد
✍ پی نوشت: پس استفاده از لحاف های سنگین پشمی یا پنبه ای در سبک زندگی ایرانی اصیل بی حکمت نبوده است.
#لحاف
#پتو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami