eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن☝️ 🔝🍌🍦🍫🍌🍫🍦 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سفره آرایی پیاز و مانند مراحل تصویر برش بزنید و داخل آب قرار دهید بعد از مدتی گل زیبایی برای تزیین و دور چین غذا خواهید داشت😍 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌾😋😲 مواد لازم : نان لواش ماشینی روغن ارده کنجد زرچوبه نمک و در صورت تمایل پیشنهاد می‌کنم 👇🏽: جعفری خشک و پودر شده پیاز خشک و پودر شده سیر پودر شده فلفل قرمز و سیاه گوجه فرنگی خشک و پودر شده کره محلی 🌻نان گندم که بهتره از نون لواش ماشینی‌های خیلی نازک بخرین و بعد اونا رو تکه تکه کنین تکه‌ها خیلی درشت نباشن خیلی هم خرد نکنین که به دست گرفته نشه، مثلا حدود 4- 5 سانتی بهتره حالا بذارین کاملا خشک بشه یه ظرف مسی بذارین کاملا داغ بشه حالا روغن بریزین و بعد از ده ثانیه خاموشش کنید و بلافاصله کمی زرچوبه داخلش بریزیدو در صورت تمایل کمی کره اضافه کنید (دقت کنید که حرارت فقط در‌حدیه که روغن و همینطور زرچوبه بوی خامی نده و هم زرچوبه نسوزه و تغییر رنگ نده)، یک کفگیر از نان را داخل روغن ریخته و تند‌تند زیر‌و‌رو کنین تا روغن به همه جای قطعات نون برسه با کفگیر نون رو خارج کنین و داخل ظرف دیگه ریخته مقداری نمک بریزید و زیر‌ورو کنید چیپس گندم آماده‌است ☀️حالا اگه کمی پودر پیاز و جعفری هم بپاشین خیلی خوشمزه می‌شه سیر یا فلفل هم معرکه است پودر گوجه فرنگی هم عالیه این مراحل رو همینطور تکرار کنین تا نون تموم بشه 🍀نکته: روغن رو مر حله به مرحله بریزین تا هم کمتر مصرف بشه هم چند بار داغ نشه اگه روغن از داغی افتاد شعله رو روشن کنید و اگه روغن کم بود اضافه کنید ظرف بهتره گود باشه که نون داخلش خوب بچرخه و با روغن کمتری کارتون راه بیفته نوش جون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ترشی کلم بنفش ابتدا برگهای اضافی کلم ها رو جدا کنید بعد با پوست گیر یا نایسر دایسر یا ورقه کن های دستی یا برقی یا حتی چاقوی معمولی و تخته کلم ها رو نازک رشته کنید (من با غذاسازم که تیغه ورق کن داره انجام دادم) بعد کلم های خرد شده رو بشورید بعد داخل قابلمه سرکه رو میریزیم تا به جوش بیاد اگه سرکه خیلی ترش بود کمی اب جوش بهش اضافه میکنیم.بعد کلم هارو میریزیم و حدود ده دقیقه روی حرارت بمونه تا کمی نرم بشه(خیلی کم) بعد زیرشو خاموش کنید (سرکه من ترش بود.ممکنه سرکه شما خیلی ترش نباشه و نیازی به اضافه کردن اب نباشه) بعد سیر رنده شده نمک کمی شکرنبات و فلفل سبز بدلخواه اضافه کنید و داخل شیشه بریزید. میزان شکر و سیر رو بدلخواه خودتون تغییر بدید شکر برای متعادل شدن مزه ها هست و اصلا شیرین نمیشه. ما خانوادگی اینجوری دوس میداریم😋 میتونید شکر یا نبات رو حذف کنید دوروز بعد قابل استفاده است من.سیر فراوان.میریزم میتونید گلپر هم داخلش بریزید خوشمزه تر میشه من از سرکه محلی که با انگور درست کردم استفاده کردم این روش منه. میتونید بدون جوشوندن ترشی بندازید ترشی باید توی جای خنک و تاریک قراربگیره و زود خورده بشه😋 @ashpazzkhooneh
☀️ 🌷 💠 آموزش گل فلفل دلمه ای تصویری 🌀1:فلفل دلمه ای رو به صورت ۷. ۸ با نوک چاقو 🔪برش میزنیم. 🌀 2:از هم جدا میکنیم و قسمتی که تخم داره رو برمیداریم. 🌀 3:هر گلبرگ رو مثل شکل پوست رو از فلفل جدا میکنیم. 🌀 4:مانند شکل ۴ وقتی همه گلبرگها دوتایی شدن گل فلفل رو داخل آب سرد میندازیم و ۱ ساعت. ⏰ میزاریم بمونه داخل آب تا گلبرگها باز بشن. 🌀 5:گل ما بعد از باز شدن😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای دونفر شیر یک لیوان بستنی وانیلی یک و نیم لیوان کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری بادام زمینی برشته یک چهارم لیوان عسل یک قاشق غذاخوری درصورت تمایل همه ی مواد را داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم و کناره های لیوان را بوسیله یک قاشق آغشته به کمی کره ی بادام زمینی نموده و شیک را داخل لیوان میریزیم و به دلخواه تزیین و سرو میکنیم؛ برای تزیین از خامه ی فرم گرفته یا اسپری خامه هم میتونین استفاده کنین 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥫 ▫️رب گوجه فرنگى ▫️پودرانبه ▫️سرکه ▫️نمک وفلفل 🔸مواد رادرظرفی ریخته آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و غلیظ شود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کامنت بسیار غیراخلاقی سام درخشانی برای نوید محمد زاده❌ http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃 میلاد گل نرگس 🍃🌼 🌼نیمه ی شعبان گل نرگس شکفت 🌸چلچله از شادمانی شب نخفت 🌼آبشار یک لحظه آرام شد ، نریخت 🌸تا که رازش با گل نرگس بگفت 🌼سرو حیران شد از آن فر و جلال 🌸ماه فرو مانده در آن حسن جمال 🌼آسمان از شوق بارش سر گرفت 🌸کوه حیران ماند از آن عرف و کمال 🌼اطلسی در باغچه خندید و شکفت 🌸لحظه ی سبز دعا با غنچه گفت: 🌼هر چه زیبایی خداوند افرید 🌸جملگی در غنچه ی نرگس نهفت. 💚🍃میلاد پر نور و 💚🍃باسعادت مهدی موعود(عج) 💚🍃بر همه شیعیان مبارک باد 🌼 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسکری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر لااله اله الله توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
پنجشنبه و ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ ‍✨💫هــــو الـــباقی✨💫 🌷 خیرات برای اموات 🌷 🌕آیت الله حاج شیخ حسن صافی اصفهانی (قده) فرمودند‌: شخصی از دنیا رفت.کسی در عالم خواب از او پرسید: «آیا خیراتی که برایت می فرستیم به تو می رسد؟» 🔅او در پاسخ با تاکید،گفته بود:«بله،خیرات شما به ما می رسد؛ اما چون نمی‌توانم چگونگی آن را توضیح دهم. ✅ مثالی می‌زنم: کسی را فرض کنید که در حمامی است که فضای آن را بخار آب گرفته و بخار زیاد موجب تنگی نفسش شده است؛ اما روزنه‌ی کوچکی از بیرون نمایان می‌شود و هوای تازه وارد حمام می‌شود او نفس عمیقی می‌کشد. 🔅خیرات شما هم وقتی به ما می رسد،این‌گونه باعث گشایش و رفع تنگی روح ما می شود.» 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
پودر کاکائو ۱ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیتر کره ۵۰ گرم ۱- ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند). ۲- شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم. ۳- هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد. ۴- شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت). ۵- بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم. ۶- مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
❤️ سلام🌹 . خیلی از دوستان در مورد کیک سوال دارن که چرا کیک من پف نمیکنه،چرا گنبدی میشه،چرا ترک میخوره و کلی سوال دیگه راجع به کیک حالا اومدم یه پست براتون بزارم و توضیحات را واستون بزارم. علت ترک روی کیک چیست؟ اگر وسط کیک شما ترک خورده و بالا امده مهمترین علت دمای بیش از حد فر شما ست اما دلایل دیگری هم میتواند داشته باشه مثلا مقدار بکینگ پودرتون کم یا زیاد بوده بکینگ پودر حتما باید تازه باشه و در یخچال نگهداری بشه.میزان آرد مورد استفاده زیاد و مقدار مایعات مثل شیر و روغن کم بوده است. چرا کیک به اندازه ی کافی پف نکرده؟ دمای فر تنظیم نبوده حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه بکینگ پودر کهنه نباشه ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه چرا کیکتون حالت چروکیده داره؟ قالبتون نسبت به مواد کیک بزرگ بوده مواد بیشتر از حد مخلوط شده و قالب بیش از حد چرب شده است دلیل گنبدی شدن کیک؟ چرب کردن قالب خیلی مهمه قالب نباید زیاد چرب بشه فقط کمی با برس کل سطح قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشی کنید اگه روغن زیاد بریزین روغن اضافی قالب روی کیک جمع میشه و باعث ترک خوردن و گنبدی شدن کیک میشه چرا کیکتون خمیری میشه؟ اولا که تعداد تخم مرغ زیاد بوده دمای فر بیشتر از حد لازم بوده مواد کیک خوب مخلوط نشده چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد؟ کیک قبل از پخت کانل از فر خارج شده،شکر و شیر و روغن کیک زیاد بوده،کیک داخل قالب مانده و سرد شده چرا کیکتون خشک میشه؟ مقدار روغن و شکرتون کم بوده مقدار آردتون نسبت به روغن و شکر زیاد بوده و مایه ی کیک بیش از حد مخلوط شده چرا قسمت وسط کیک فرو(پایین) رفته؟ شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده،میزان بکینگ پودر زیاد بوده،مواد خوب در قالب پخش نشده،حرارت فر کم بوده و میزان مایعات کم بوده اندازه ی قالبها: برای قالب بیست سانتی: دو عدد تخم مرغ،یک لیوانو نیم آرد،کمتر از نصف لیوان روغن،نصف لیوان شکر و نصف لیوان شیر،بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری برای قالب بیست و سه سانتی: سه عدد تخم مرغ،دو لیوان آرد،نصف لیوان روغن،کمی بیشتر از نصف شیر و کمی بیشتر از نصف شیر،بکینگ پودر دو قاشق چایخوری و مقداری وانیل 👆✨👆✨👆✨👆 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم یک لیوان ارد سفید یک لیوان شکر یک لیوان اب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان گلاب زعفران دم کرده کره و روغن دستور تهیه ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمونه تزئین بسیار ساده و زیبا برای سالاد و دورچین غذاها😍 ادامه درکلیپ بعدی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ مواد لازم: سینه مرغ: نیم کیلو شوید: 200 گرم خیارشور: 4 عدد متوسط گردو: 200 گرم نمک و فلفل: نصف قاشق مرباخوری سس سفید: 300 گرم طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ رو بپزید و بعد ریز کنید. شوید، گردو و خیارشور رو هم مثل کلیپ ریز کنید. همه رو تو یه ظرف با هم ترکیب کنید و نمک و فلفل بزنید. این سالاد ترکی شباهت زیادی به همون سالاد اولویه داره و میشه به عنوان عصرانه هم صرف بشه. خانم ها به دلیل استفاده از خیارشور توصیه میکنیم نمک کمتری استفاده کنید. بجاش میتونید از فلفل قرمز یا سیاه استفاده کنید ❌❌تا میتونید مصرف سس سفید رو به حداقل برسونید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خانواده عجیب شوهرم ۲۴ سالم بود ، با مردی آشنا شدم که هیچ وقت مشکل خانواده اش را نگفته بود.... نامزد بودیم و رفت و آمد ها بیشتر شده بود،تا این که کم کم متوجه شدم،برادرهاش بچه ندارن یا تفاوت سنی آنها با بچه هاشون زیاده،خیلی شک کردم و به همسرم گفتم،اما همسرم گفت که نه مشکلی نیست...اما با فضولی و کنجکاوی های خودم ،متوجه شدم که جواب مثبت به مردی داده ام که.............😰😰😔😒 ادامه داستان واقعی را اینجا بخون👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
😍👇🏼 ابتدا کره رو توی دمای محیط میذاریم تا نرم بشه . (ذوب نکنید بهیچ وجه) بعد مقداری داخل کیسه فریزر میریزیم و با دست یا با وردنه صافش میکنیم به ضخامت نیم سانت. در پلاستیک رو بسمت زیر تا میکنیم. بعد با چاقوی بزرگ یا خط کش روش فشار میدیم تا به 9 یا 12 تا تیکه مساوی تقسیم بشه و جای خط چاقو روش بمونه.👌🏼 بعد همون حالتی داخل فریزر نگهداری میکنیم به مدت چند ماه می مونه. و سفت سفت میشه. و موقع استفاده به راحتی از روی خط ها جدا میشه و تیکه میشه. داخل بشقاب میذاریم و یک ربع بمونه تا از حالت سفتی دربیاد و قابل خوردن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
CQACAgQAAxkDAAECpzhejxssFXiprVzaX-umOsOQ669VLAACEgYAAllMCVJOm2TVvULMCBgE.mp3
1.66M
آهنگی جالب در مورد غذاهای ممنوعه بر وزن یکی از آهنگ های حامد همایون 😁😁😂😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💫امام باقر (ع):خطاب به زراره: ای زراره !دریغ از تو !چه قدر مردم از ارزش شکر طبرزد بی خبرند، در حالی که برای 70 بیماری سودمند است و بلغم را کاملا فرو می خورد و ریشه کن می سازد. 📚طب الائمه ابن بسطام ص 67 ✅مواد لازم: کره محلی 1/5 قاشق سوپ خوری، پودر هسته خرما( قهوۀ اصیل ایرانی) نصف لیوان، شیر محلی دو لیوان، شکر قهوه‌‌ای نصف لیوان. ✅روش تهیه: ظرف نسبتا بزرگی را بردارید و پودر هسته خرما و شکر را با هم مخلوط کنید به طوری که هیچ گلوله‌ایی باقی نمانده باشد سپس شیر را به مواد اضافه کنید و روی شعلۀ ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید. باید حدودا 45 دقیقه مواد روی شعله ملایم باشد و مرتب هم بزنید تا به غلظت کافی برسد در آخر کرۀ محلی را به مواد اضافه ‌کنید و مرتب هم بزنید تا غلظت به حد کافی برسد. سپس اجازه دهید که شکلات سرد شود و نوش جان... ✅خواص: 🔻بسیار مقوی 🔻تقویت قلب 🔻تقویت کننده مغز 🔻استحکام بخش استخوان ها 🔻چاق کننده (چاقی مفید ) 🔻افزایش دهنده نیروی جنسی 🔻برطرف کننده فراموشی و وسواس ✳️نکته: مصرف این شکلات با نان یک غذای کامل محسوب می شود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمپختک پزون بومرنگی 😅🙈 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مضرات بستنی های امروزی👇 دیسک کمر سقط جنین ضعیف شدن اعصاب رحم 🔻کربوکسی متیل سلولز بکار رفته دربستنی ها بجای ثعلب باعث بیماری ذیل می شود👇👇 🔻صرع 🔻دردهای قاعدگی 🔻دردهای لگن ❓حالا چی بخوریم وچکارکنیم؟؟ 😊هیچی برگردید به سبک زندگی اسلامی ایرانی ✅سیب متوسط 4 عدد ✅عسل یک قاشق غذا خوری ✅پودر پسته یک قاشق غذاخوری ✅پودر ثعلب یک قاشق چای خوری ✅گلاب دو قاشق غذاخوری 🔰طرز تهیه: سیب ها را پوست کنده وخرد کنید وهمراه ثعلب وعسل وگلاب داخل مخلوط کن بریزید وهم بزنید تایکنواخت شود ودرظرف مناسبی بریزید وپودر پسته روی آن بریزید ودر فریز بگذارید وهر 20 دقیقیه یکبار ازفریز بیرون بیاورید وهم بزنید وداخل فریز بگذارید.این عمل را 3 الی 4 بار تکرار کنید تا بستنی شما قوام بیاید. 🔰خواص: تقویت کننده قلب نشاط آور ضد ترس مفید برای بیماریهای روحی وجسمی و.... ✅برای تنوع بجای سیب می توانید از گیلاس،هلو،گلابی،توت،مویز بی هسته بدون تیزاب ومیوه بِه، استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami