eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
۳تا سیب زمینی متوسط رو اب پز کردم ورنده کردم یه پیمانه بلغور ریز که من از مارک ترکیه استفاده کردم رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه) اگه از بلغور معمولی استفاده میکنید با کمی اب بذارید بپزه وابشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده بلغور خیس خورده و پیاز رنده شده ونصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) وبعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده ظرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کوکو وا میره
موادلازم سیب زمینی ۳عدد تخم مرغ ۲عدد سیر رنده شده ۲حبه پودرزیره یک قاشق سوپخوری برگ گشنیزیا ریحان خرد شده ۱مشت نمک و فلفل سیاه پودر شده پنیر پیتزا ۱پیمانه طرزتهيه سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هم‌مخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پودینگ بادام🍓 😋 🔅شیر یک لیتر 🔅زرده تحم مرغ یک عدد 🔅شکر یک لیوان 🔅نشاسته سه ق.غ 🔅آرد بادام سه چهارم لیوان 🔅وانیل سه ق.چ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش همبرگر خانگی🍓 😋 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
نقل است: «روزی پدر جناب مقدس اردبیلی در كنار نهر آبی نشسته بود. دید سیبی بر روی آب روان است. سیب را برداشته و از آن قدری تناول كرد؛ اما ناگهان پشیمان شد كه چرا بدون اجازه صاحبش در آن تصرف كرده است. بدین جهت در مسیر آب حركت كرد تا ببیند این سیب از كجا آمده است. بالاخره به باغی رسید كه درخت سیب داشت و آب از آن باغ بیرون می آمد. مالك آن را یافت و ماجرا را شرح داد و از او طلب رضایت كرد. آن مرد رضایت نداد. گفت: قیمتش را می دهم. گفت: راضی نمی شوم. بالاخره بعد از اصرار زیاد صاحب باغ گفت: من با یك شرط از شما راضی می شوم. دختری دارم كر و كور و كچل و لال و مفلوج. اگر با او ازدواج می نمایی، رضایت می دهم. پدر مقدس اردبیلی كه دید چاره ای جز این ندارد، پذیرفت و تن به این ازدواج داد. عقد را جاری كردند. شب زفاف داخل حجله شد و دختر خوش جمال و صحیح و سالمی را در حجله دید. از حجله بیرون آمد و نزد پدر عروس رفت و گفت:  آن دختری كه برای من وصف كردی، این نیست! گفت: این همان است؛ اما اینكه گفتم كور است؛ چون چشمش نامحرمی را ندیده،  و اینكه گفتم كچل است؛ یعنی مویش را نامحرمی ندیده. گفتم لال است؛ یعنی با مرد بیگانه سخن نگفته و گفتم مفلوج است؛ یعنی از خانه بیرون نرفته است. من مدتها انتظار داشتم كه این دختر را به همسری مثل شما بدهم و چون جدیت شما را در رضایت گرفتن برای خوردن یك سیب دیدم، این شرط را قرار دادم.» (27) و البته از چنین پدری باید پسری همچون مقدس اردبیلی تربیت شود. خلاصه آنكه: همان‏گونه كه انسان سعی دارد غذایش از هر نوع آلودگی ظاهری به دور باشد، به همین خاطر غذاها را در ظرفهای سرپوشیده و دور از دستهای آلوده و گرد و غبار نگهداری می كند،  باید تلاش نماید غذای خود و خانواده اش را از هر نوع آلودگی به حرام نیز حفظ نماید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش حلوای_هویج🍓 😋 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول دو تا پیاز متوسط نگینی تفت بدید دویست گرم گوشت چرخ کرده با مرغ پخته هم میتونید درست کنید.اضافه کنید و نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری بزنید.فلفل دلمه رنگی و کمی رب گوجه فرنگی. اصل این خوراک با لوبیا سیاه هست سرشار از فیبر و بدون چربی و سرشار از آهن هست.من کنسروشو گرفتم از اینجا.اگر گیرتون نیومد همون لوبیا قرمز کوچیک استفاده کنید.حدود یک پیمانه به مواد گوشتی اضافه کنید و کمی آب لیمو تازه بریزید.یک آواکادو رو یا له کنید یا نگینی کنید با کمی آب لیمو مزه دار کنید.اگر دوست ندارید میتونید استفاده نکنید اما اصلش آواکادو داره.پیاز یا پیازچه نگینی.کاهو خرد شده خیارشور نگینی گوجه فرنگی نگینی مواد کنار تاکو هستند نان پیتا یا تاکو یا مدیترانه که همه جا داره یا کلا هر نان نازکی که دارید.موادو بریزید و رول کنید 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرا رسیدن فصل آب دوغ خیار تگری رو به ملت غیور ایران تبریک میگم😍 آب دوغ خیار همان فست فود ایرانی‌ست😋 که اهل منزل پس از خوردن آن با گفتن جمله (ای خدا ترکیدیم) از خدا تشکر می کنند😂 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
_مرغ چرخ کرده ۱کیلو (سینه مرغ بهتر است) _پیاز یک عدد _پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم _دو حبه سیر _تخم مرغ دو عدد _پودر سوخاری ۱۵۰ گرم _نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیرپیتزا را اضافه کرده و به آن شکل دهیدسپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود در انتها در روغن داغ قرار داده سرخ کنید 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش شربت های رنگی با گل پنیرک🍓 😋 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
کاکائویی خیس(مرطوب) فر رو 180درجه روشن کنید،داخل قالب بیست سانتی کاغذ روغنی بندازید یا چرب و آردپاشی کنید. 1🥛روﻏﻦ و5ق.غ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ رو ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮط ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. بعد1🥛 شیر و1ونیم 🥛 شکر رو اضافه و با همزن میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.1🥛سرخالی از این مایع رو به عنوان سس برای روی کیک برمیداریم.3عددتخم مرغ رو با1/3ق.چ وانیل هم زده و به بقیه مایع شکلاتی اضافه میکنیم.بعد مخلوط2🥛 آرد و 2ق.م بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.مواد کیک رو داخل قالب ریخته و حدود چهل و پنج دقیقه طبقه وسط فر بپزید(بعد از سی دقیقه خودتون پخت کیک رو چک کنید).بعد از خارج کردن از فر،بدون اینکه از قالب درش بیارید،با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید(یا کیک رو برش بزنید) و مواد شکلاتی که برداشته بودید رو روی کیک بریزید و بذاريد سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#️کیک_خرما♦️ 👈مواد لازم؛ آرد۲۰۰گرم. کره۵۰گرم. روغن مایع ۱۰۰گرم.تخم مرغ۳عدد درشت. شیر گرم نصف پیمانه. آب نصف پیمانه. خرما بدون هسته ۲۰۰گرم.شکرقهوه ای ۱۲۰گرم.بکینگ پودر۱ق چ. جوش شیرین ۱/۴ق چ. وانیل هل و دارچین به میزان لازم . 👈طرز تهیه؛ ابتدا آب و شیرگرم را به خرما اضافه کرده و با گوشت کوب برقی زده تا خمیری و نرم و یکدست شود. آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین را سه مرتبه الک کنید. شکر و کره و روغن را خوب با همزن بزنید. تخم مرغها را همراه با وانیل و هل اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد خمیر حلوا را اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت مواد خشک را اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. قالب را با روغن جداکننده چرب کرده و مواد کیک را داخل قالب بریزید. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یا شیرینی بدون فر 1عددتخم مرغ وکمی وانیل و1/2پ شکر را با همزن میزنیم و1/2پ پودر کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم ظرف رو میزاریم روی حرارت اب همون روش بن ماری و هم میزنیم در حدی که شکر کاملا حل بشه200g شکلات و1پاکت خامه رو به روش بن ماری باز کنید و مخلوط کنید از روی حرارت برداشته گردو یا هر اجیلی که دوست دارید و 200gبیسکویت(خورد شده)را می ریزیم.در قالب مربع بیست سانتی کاغذ روغنی بزارید و مواد بریزید و خوب صاف کنید 3 ساعت حداقل در یخچال استراحت بدین من روی موادم جداگانه شکلات اب کرده ریختم و با کارد صاف کردم وقتی خوب بست برش زدم و با شکلات سفید تزیین کردم در استوری ها ببینید من از پتی بور شکلاتی استفاده کردم رنگ بیسکوییتم تیره بود اگر از شکلات تلخ استفاده میکنید کمی به میزان شکر دستور اضافه کنید تاکیدا خامه ساده و همون پاکت صورتی ها منظورمه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مــــــواد لازم : ۲۵۰ گرم اسفناج ۲ عدد تخم‌مرغ ۱ ق‌س آرد سفید ۵۰ گرم ماست چکیده ۸۰ گرم گردو ۱ ق‌س روغن زیتون نمک و فلفل به میزان لازم مقداری کاغذ روغنی مقداری زرشک و مغز گردو برای تزئین طـــــرز تهیه : ۱- اسفناج را شسته و ریز خرد کنید. آنها را بدون آب در قابلمه‌ای بریزید و بخارپز کنید. ۲- گردو را آسیاب کنید و کناری بگذارید. اسفناج‌های پخته را در روغن زیتون کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند. ۳- در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها، آرد و نمک و فلفل را ریخته و با همزن خوب بزنید. اسفناج خنک‌شده را با مواد بالا مخلوط کنید. ۴- ته یک ظرف پهن و کوتاه مثل سینی را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کنید. مواد رولت را روی کاغذ ریخته و صاف کنید. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بعد از کمی گرم شدن ظرف را در فر بگذارید تا به مدت حداکثر ۱۰ دقیقه بپزد. نکته: وقتی ظرف محتوی اسفناج و تخم‌مرغ را در فر می‌گذارید بهتر است دائم آن را نگاه کنید، چون پخت زیادی لازم ندارد، در حدی در فر باید بماند که تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند. ۵- بعد از پختن رولت و خنک شدن آن را روی کاغذ روغنی بزرگ‌تری برگردانید و با کمک کاغذ به شکل لوله‌ای دربیاورید. حالا رولت شما شکل واقعیش را پیدا می‌کند. رولت را در یخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. ۶- بعد از درآوردن رولت از یخچال کاغذ را از دور آن باز کرده و رولت را در ظرف موردنظر قرار دهید. ۷- با ماست چکیده روی رولت اسفناج را پوشش دهید و روی ماست را با گردوی آسیا‌ب‌شده بپوشانید. برای تزئین می‌توانید از مغز گردو و زرشک هم استفاده کنید. در هنگام سرو کردن رولت را برش‌های عرضی بزنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم: بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت کره ۳ قاشق مواد میانی: آرد ۵ لیوان شکر ۱ لیوان آرد سمولینا ۱ لیوان پودر نارگیل ۱ لیوان شکلات شیری ۲ پاکت شکلات تلخ ۱ لیوان طرز تهیه: این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک و نیم کیلو هویج یک و نیم لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته ۱/۲ ق چایخوری وانیل پودری رنده پوست یک عدد لیمو ترش آب یک عدد لیمو ترش ۲ بسته بیسکوییت پتی بور هویج رو پوست بکنید و خرد کنید .۵ لیوان آب بریزید و بزارید بپزه . بعد از پخت با بلندر میکس کنید نشاسته رو با یک استکان آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شودداخل پوره هویج ، شکر و آب لیمو و رنده پوست لیمو و وانیل و نشاسته حل شده را بریزید و روی حرارت قرار دهید کمی تا به غلظت مناسب برسد بعد بیسکوییت ها را به دلخواه چیده و لا به لا از مواد قرار دهیددر یخچال قرار دهید و بعد آماده سرو می باشد 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
✅گوشفیل خونگی😋 ✍مواد لازم خمیر; آرد قنادی سه پیمانه تخم مرغ یکعدد شیر ولرم یک لیوان نمک نوک ق چ شکر یک ق س بکینگ پودر یک ق م وانیل نوک ق چ کره دو ق غ دارچین یک ق چ 🥣 طرز تهیه: کره رو با تخم مرغ میزنیم ،کره،شیر،وانیل،شکر،و نمک رو اضافه کرده بعد آرد الک شده رو به همراه بکینگ آرو آروم اضافه کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد نیم ساعت یحچال بزارین وبعد باز کنین یکی دو سانت ،بعد قالب و در روغن شناور داغ سرخ کنین در شربت ولرم بریزین و بزارین چن دقیقه جذب کنه. ✍مواد لازم شربت; آب،شکر،گلاب نیم پیمانه،زعفران،پودر هل،آبلیمو یک ق م شربت رو رقیق برندارین که موقع انداختن گوشفیل ها خمیر نشن،نسبتن غلیظ بردارین 🥨🥓🥐🍪🍰🍩🎂🥧 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
🍉یه روش ساده برای تشخیص هندوانه 👈اگر دُم هندوانه خشک بود یعنی میوه به طور کامل رسیده است 👈امااگر این دنباله سبز بود یعنی میوه زودتر از موعدچیده شده وهنوز به طورکامل نرسیده است. میدونستید هندوانه هم دارای جنسیت است ؟ 👈 هندوانه نر کشیده‌تر و آب‌دارتر است در حالیکه هندوانه ماده دایره‌ای شکل و شیرین‌تر است !🍉 ‏ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami