سلام 🙋🏼♀️بر همراهان عزیز ان شالله که سلامت هستید وشاد ،امروز لقمه های توری می خوام بهتون آموزش بدم یک غذای خوشگل وخوشمزه ودرضمن ساده .
لقمه توری :
موادلازم برای کرپ :
آرد ١/٢فنجان ،تخم مرغ ٢عدد🥚،نمک ١/۴ق چ🧂 ،روغن ٣قاشق سوپ خوری ،شیر٢/٣فنجان .🥛
طرزتهیه کرپ :
دریک کاسه تخم مرغ وشیر وروغن را باهم مخلوط می کنیم وسپس آرد ونمک را به تدریج اضافه کرده هم می زنیم تا یکدست شودسپس روی آنرا می پوشانیم وبه مدت یک ساعت در یخچال نگه می داریم وسپس ماهی تابه گردی را برداشته سطح آن را خیلی کم چرب کرده سپس مایع را داخل یک بطری سس ریخته (بطری سس های پلاستیکی رستورانی یا جای سس های کارخانه ای )وسپس به صورت دورانی ته ماهیتابه مقداری سس ریخته می گذاریم یک طرف کرپ بپزد حدود٢دقیقه تاحدی که بشه کرپ بر گردوند وطرف دیگر را پخت سپس کرپ هارا آماده کرده کنار می گذاریم .
طرزتهیه موادداخل کرپ :
سینه مرغ خردشده ٣٠٠گرم🐓 ،پیاز سر خ شده ٣ق غ ،قارچ ١٠٠گرم 🍄،کاهو 🥬وگوجه🍅 به مقدار لازم ،سس هزار جزیره به مقدار لازم .
ابتدا پیاز های را خرد کرده در کمی روغن طلایی می کنیم سپس قارچ های ورقه شده را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم ،سینه مرغ یا فیله های مرغ را که از قبل پختیم وخرد کردیم داخل پیاز های سر خ شده ریخته وقار چ ریخته کمی باهم تفت داده نمک وفلفل وادویه زده دوباره کمی تفت داده وحرارت خاموش می کنیم .
ابتدا یک عدد کرپ گذاشته یک ورق کاهو روی کرپ وداخل کاهو کمی سس هزارجریزه ریخته سپس مقداری از مواد مرغ را رروی کاهو گذاشته وکرپ را ازگوشه پایین جمع می کنیم ویک خلال دندان فروکرده که کرپ به صورت شکل پیچیده شود سپس داخل ظروف مورد نظر کشیده سرو می کنیم ،نوش جان .🌺🌺🌺
نکته :برای لطیف تر شدن تخم مرغ (کرپ )حدود٣الی ۴دقیقه ابتدا باهم زن تخم مرغ رابزنید 🌹
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
کوکو کدو در فر
2 عدد تخم مرغ
2 عدد کدو کوچک
1عدد هویچ
4 قاشق غذاخوری آرد
50 گرم پنیر رنده شده که کش بیاد
3 عدد پیازچه
1/2 پیمانه نعنای تازه ( حدود ۱۰ ساقه)
1/2 پیمانه جعفری
1/2 پیمانه شوید
1/2 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
کدو را به شکل راه راه پوست بکنید و با قسمت درشت رنده کنید . هویج را پوست کنده مثل کدو درشت رنده کنید برای این که کوکو آب نندازه آب هویج و کدو را با فشردن بگیرید ، پیازچه ، نعناع تازه ، جعفری و شوید را ریز خرد کنید تخم مرغ را در ظرفی ریخته هن بزنید ، تمام سبزیجات ریز خرد شده و رنده شده ، پنیر رنده شده ، روغن مایع ، نمک و ادویه ها را اضافه کرده هم بزنید . در قالب تارت ریخته در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده ۳۰ دقیقه یعنی تا وقتی که روی کوکو سرخ شود میپزیم
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_آرایی
#گل کدو
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
#فالوده_شیرازی
آب ۴ لیوان
شکر ۲.۵ لیوان
گلاب ۴ قاش غ خ
رشته برنجی (لوازم قنادی فروشیا دارن)
شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا زمانی ک حل بشه. وقتی حل شد و کمی از دما افتاد ۴ قاشق گلاب اضافه میکنیم و کنار میزاریم تا کاملا سرد بشه. بعد ب مدت ۲ ساعت در ظرف فلزی در فریزر میگذاریم تا یخی بشه. بعد با چنگال یخا رو نرم میکنیم مجدد ۱ ساعت در فریزر میگذاریم و دوباره بعد ۱ ساعت خارج کرده و یخ رو نرم میکنیم و دوباره در فریزر میگداریم. حالا میریم رشته ها رو میپزیم. آب را جوش میاریم و رشته ها رو نصف کرده و ۵ دقیقه میزاریم تا نرم بشن.
بعد با آب سر آب میکشیم. رشته ها رو ب شربت اضافه میکنیم..
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
#بستنی_سنتی_مخصوص
طرزتهیه:شیر پرچرب۳لیوان
شکر ۱/۵لیوان ثعلب ۲قاشق مربا خوری
زعفرون یه قاشق پر اب شده گلاب نصف لیوان
خامه یه پاکت
گردو وخلال پسته مقداری
اول نصف بیشتر خامه رو رو یه نایلون پهن کرده نازک تو سینی بزارین فریزر تا سفت بشه بعد شیر وخامه ورو بزارین رو شعله گاز وهم بزنین دور شیر که حباب زد شکر وثعلب باهم مخلوط کنید ودر سه مرحله کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید وقتی کمی کش دار شد زیرش خاموش کنید زعفرون و گلاب اضاف کنید وهم بزنید من قبل از اینکه زعفرون اضاف کنم نصفش برداشتم و کاکایو زدم که دورنگ داشته باشم بعد مواد تویه ظرف دیگه میریزین وروی یخ قرار میدین و باهم زن خوب بزنید وبزارین فریزر این کار پنج بار انجام بدین هر یه ساعت یک بار سه چهار دقیقه هم بزنین بار اخر خامه رو تکه تکه کنید یه مقدار بریزین توبستی به همراه کمی گردو خرد شده یا مغز پسته وهم بزنید بعد مواد بریزید تو ظرف مورد نظر وروش باقی خامه تیکه شده به همراه مغزها بریزین وبزارین فریزر حدود ۵ساعت بمونه تا اماده بشه بعد نوش جان کنید این بستنی کاملا کش دار وعالیه. اگه خواستین میتونین خامه رو حذف کنید . این بستنی فوق العادس تستش عالیه نوش جانتون.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
🌺کانال تک همسری اسلامی.دفاع از حقوق زنان🌺
✅پاسخ گویی به سؤالات تعدد زوجات
✅راهکاریی برای تحکیم بنیان خانواده
✅رفع شبهات تعدد زوجات
✅دفاع از حقوق بانوان
✅ارائه دلایل علمی و روایی برای استفاده از حکم تعدد زوجات در صورت ضرورت
http://eitaa.com/joinchat/1699676186C7979b9d875
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
با یه پیش غذای بسیار ساده، بسی خوشمزه اومدم خدمتتون
سیب زمینی تنوری یا سیب زمینی که در فر اماده میشه
اگه مث من با پوست سیب زمینیهاتون و میخواید بزارید داخل فر باید با اسکاج مخصوص با دقت و حوصله دونه دونه سیب زمینیهاتون و حسابی بشورید. و بعد حدود ۱۰ دقیقه سیب زمینیهارو بپزید تا اگه باز الوده و کثیف بود با جوشوندن سیب زمینیها پوستش کاملا تمیز میشه. ابکشش کنید و خشکش کنید.
کف سینی فر یه فویل بزارید و سیبزمینی ها رو از وسط به دونیم کنید و داخل سینی بچینید و روش و با کره رومال کنید،سعی کنید همه ی سیب زمینیها به کره آغشته بشه،بعد روش کمی نمک بپاشید و اخر سر هم چند پر رزماری تازه یا خشک شده بریزید و بزاریدش داخل فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با درجه حرارت۱۸۰.
اگه میخواید برشته تر شه زمانش و بیشتر کنید البته بستگی به اندازه و سایز سیب زمینیهاتون داره که البته معمولا برای اینکار بهتره که از سیب زمینیهای ریز استفاده بشه.
دوستان یه بار این خوشمزه رو امتحان کنید،مطمئن باشید مشتریش میشید،تو خونه ی ما که همه عاشقشیم
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی🥔🥔🥔🥔
2 عدد سیبزمینی آبپز. نصف فنجان شیر. ۱ عدد تخم مرغ. ۱ ق چ نمک و فلفل قرمز. ۳ ق غ آرد ذرت. ظرف سس خالی
ابتدا ۲ عدد سیبزمینی رو میپزیم سپس با شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل قرمز و آرد ذرت خوب خوب مخلوط و پوره
میکنیم و داخل جای سسی میریزیم و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم
برای سس. نصف فنجان ماست. نصف فنجان آب لیمو. ۲ ق غ سس مایونز. شوید و جعفری و پیاز ۲ ق غ. ۱ عدد سیر
تمام مواد سس رو مخلوط کنید
فوروارد کن برای سرآشپزاش
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
🥝🥝🥝🥝🥝
@menoeslami
#_کراکر_کنجدی
مواد لازم:
125گرم کره ی نرم شده
نصف فنجان روغن مایع
نصف فنجان اب
یک عدد زرده ی تخم مرغ (سفیده برا رومال)
دو قاشق مربا خوری شکر
1/5 قاشق مربا خوری نمک
1/5قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر
نصف فنجان پودر خشخاش و کنجد
تقریبا3/5لیوان ارد با دقت بریزید
طرز تهیه:
اول به غیر از ارد بکینگ پودر و نمک، همه ی موادو خوب هم بزنید وبعد مواد خشک رو هم اضافه کنید و خمیر رو ورز بدین ،وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر رو باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدین و اول توسفیدی تخم مرغ بعد به مخلوط خشخاش و کنجد بغلطونید و تو فر با 180درجه بپزین😋😋😋
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
هیچ آغازی
زیباتر از سلام نیست
روزتون پر از مهر و محبت و برکت
ســـــــ🌸ــــــلام
امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇
امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع
باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم
با ذکر شریف سبحان الله
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش شربت سکنجبین🍓
#گیف_آموزش_شربت_سکنجبین😋
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب مخصوص وگان
کاری با مخلفات جذابش ندارم کلا، اما واقعا خوشگله دو آدم دلش میخواد نگاش کنه همش😁
🔹مواد لازم و طرز تهیه
🔸طرز تهیه ادویه تاکو
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کوکوی سیب زمینی و کدو و پنیر خوشمزه و جذاب
مواد اولیه شم خیلی راحته، حتی اگه دوست نداشتید توی کوکوهاتون از تخم مرغ هم استفاده کنید، میتونید با آرد نخودچی جایگزینش کنید و یه کوکوی فوق العاده ترد و خوشمزه داشته باشید😍
🔹مواد لازم و طرز تهیه
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
🔘 داستان کوتاه
کتلت مادر
بوی کتلت مادر آنقدر خوب بود و من هميشه آنقدر گرسنه بودم که اغلب سلام را فراموش می کردم. چهره ی خسته اما همیشه خندانش که توی قاب در ظاهر می شد، در جواب «آخ جون، کتلت» پاسخ «علیک کتلت!» را می شنیدم، پاسخی که تا مدت ها مفهوم آن را درک نمی کردم.
کتلت های چیده شده در دیس، گوجه فرنگی های خرد شده ی توی بشقاب و نان تازه ی لواش، منتظر سیب زمینی های در حال سرخ شدن روی اجاق، و ما، در انتظار سفره ای که خوشمزه ترین غذای دنیا را توی خودش جای دهد.
اصلأ کتلت، همه چیزش سرشار از خاطره است: از نحوه ی درست کردنش بگیر تا بوی مست کننده اش و لذت خوردنش که فکر می کردی هیچ وقت کافی نیست، که فرقي نداشت چند تا کتلت باشد و چند نفر آدم، که انگار هیچ وقت سیر نمی شدی از خوردن آن...
کوچکتر که بودم، وقتی قد و قامتم به زحمت به ارتفاع اجاق گاز می رسید، کنار مادر می ایستادم و حرکت انگشت هایش را در برداشتن گلوله ای از مواد و صاف کردن آن روی کف دست چپش با انگشت های دست مخالف دنبال می کردم. از صدای «جلیز» تکه گوشتی که توی تابه مى افتاد لذت می بردم، و هميشه ی خدا، از او می خواستم که کتلت کوچولویی مخصوص من درست کند؛ چقدر آن کتلت کوچولو خوشمزه تر از بقیه بود، چقدر همه ی کتلت هاي مادر دلچسب و خوشمزه بودند.
بزرگتر که شدم، در دوران دانشجویی، کتلت های مادر، توشه ی راه تقریبا هميشگي ام را، در رستوران بین راهی قره چمن یا توی خوابگاه دانشجويي با دوستانم می بلعیدیم! با همان سیب زمینی های سرخ شده ی درشت و گوجه فرنگی های همراهش و همان نان لواش لطیف کنارش.
بعد از ازدواج، سال ها طول کشید تا کتلت خوب درست کردن را یاد بگيرم، فرمول های مختلف را امتحان می کردم تا کتلت هایم وا نرود، سفت نشود، شور یا بی نمک نباشد و خلاصه کمی شباهت به کتلت های مادر را داشته باشد.
بی فايده بود، بی فایده است. سیب زمینی پخته یا خام یا هر دو، تخم مرغ کمتر یا بیشتر، آرد نخودچی یا نشاسته ی ذرت.... هیچ کدام مؤثر نیست. هیچ کتلتی در دنیا مزه ی کتلت های مادر را نمی دهد.
بعد از بیست سال، کتلت هایی که درست مى کنم را همه دوست دارند جز خودم. این روزها، قلب مادر بیمار است، قامتش خمیده شده و دستانش لرزان. مدت هاست توانایی ساعت ها پای اجاق ایستادن و کتلت سرخ کردن را از دست داده است. خجالت می کشم توي این سن و سال از او بخواهم برايم کتلت درست کند، اما.... آرزو دارم تنها یک بار ديگر، بچگی هایم را مزه کنم، با خوردن کتلت دست پخت مادر.
کتلت یک غذا نیست، یک شیوه ی زندگی است و هیچ کتلتی در دنيا هیچ وقت، مزه ی کتلت مادر را نمی دهد. اطمينان دارم این حس مشترک همه ی آدم های روی زمین است..
─┅─═इई 🌸🌺🌸ईइ═─┅─
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز 2 تا رسپی کتو داریم😁
یکی سالاد استیک و آووکادو و اون یکیم هسلبک مرغ فاهیتا..
🔹مواد لازم و طرز تهیه و طرز تهیه سالسا و ادویه فاهیتا رو اینجا میتونید بخونید
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب چون که دیروز خیلی اون کوکوی کدو رو دوست داشتید، منم که بی جنبه ام، امروز تارت کدو داریم😂😂
یه تارت کدوی خوشگل و بسیار لذیذ که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید😍
🔹مواد لازم و طرز تهیه
امروز 2 تا رسپی کتو داریم😁
یکی سالاد استیک و آووکادو و اون یکیم هسلبک مرغ فاهیتا..
🔹مواد لازم و طرز تهیه و طرز تهیه سالسا و ادویه فاهیتا رو اینجا میتونید بخونید
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
به غذا فوت نکند
این حکم شرع - که به غذای داغ، برای خنک کردن آن، فوت نکند - در عرف جامعه ما نیز کاملا جاافتاده است . فوت کردن به غذا، می تواند ضررهای فردی و اجتماعی داشته باشد، از جمله:
- با فوت کردن، چیزی از غذا بر سفره یا غذای دیگران بریزد ;
- بوی دهان در هوا پخش و به مشام دیگران برسد ;
- گاه موجب انتقال بیماری می شود;
در کتاب «اعجاز اسلام از نظر اخبار» آمده است: «... اگر دو لوله آزمایش، در هر کدام مقداری محلول باز و محلول فنولفتالئین ریخته شود، تولید رنگ ارغوانی خواهد کرد، در این صورت، اگر به یکی از آن دو لوله آزمایش، مقداری اسید کلریدریک اضافه کنیم، رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگی می شود و اگر به جای اسید کلریدریک، در دیگری به وسیله دهان بدمیم، نیز رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگ خواهد شد و نیز تحقیق و آزمایش ثابت کرده که هیچ ماده ای غیر از اسید کلریدریک نمی تواند رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ کند . با این مقدمه، نتیجه چنین می شود که هوای دهان که مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است، اگر به دو محلول باز و فنولفتالئین دمیده شود، تولید اسید کرده، رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ می کند و تحقیقات طبی هم ثابت کرده که اسید کلریدریک برای معده ضرر و زیان فوق العاده ای دارد . لذا می توان گفت که وصی ششم پیامبر اسلامی (صلی الله علیه و آله) از این جهت و جهات دیگری که هنوز برای بشر مخفی است، از دمیدن به چیزهای گرم، اعم از خوردنی و آشامیدنی به عنوان مکروه، جلوگیری و نهی نموده است
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید
🍗🍗🍗🍗🍗
@menoeslami
#ترفند
برشهای #لیموترش
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه
لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های فوق العاده برای مدل دادن خمیر شیرینی و کوکی👌
هر کی ببینه عاشقشون میشه 😍
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نثار
بریم باهم یه قیمه نثار مشتی درست کنیم 😋🤤
باصداگوشکنید
اصالت قیمه نثار به شهر قزوین برمیگرده، جز اون دسته غذاهايی که رنگ ، طعم و مزه اش به خاطر آدم ميمونه 😊😋.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه
✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی
⬅️ این روغن را جایگزین روغنهای دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطانزا کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
@ASSHPAZEE
#شامی_رشتی
ابتدا ۱۵۰ گرم لپه رو از شب قبل خیس کردم ، ۴۰۰ گرم گوشت گوساله رو با دوتا پیاز گذاشتم که بپزه وقتی نیم پز شد لپه رو با یک دونه سیب زمینی بزرگ به گوشت اضافه کردم و گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش کشیده بشه و در انتها نمک رو بهش اضافه میکنیم یعنی بعد از پخت کامل گوشت. بعد از خنک شدن مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک دونه تخم مرغ به مواد اضافه و مواد رو باهم مخلوط و سرخ میکنیم
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami