eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بی نظیر و خوشمزه 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎ فوت کوزه گری خیارشور 💢ظرفتون حتما تمیز باشه و خیارهاتون از نوع خیارهای گلخونه ای نباشه چون خراب میشه سرکه سیب یا انگور نمک درشت خیلی بهتره یک و نیم لیوان حتما چند تا سوراخ با سوزن روی خیارشوراتون ایجاد کنین و حتما خیارها رو فشرده توی ظرف بزارین نخود خام هم اضافه کنین به ترد شدنش خیلی کمک میکنه ترخون وشوید و چند حبه سیر یادتون نره آب جوشیده سرد شده ده لیوان جایی نگهداری کنین که سایه باشه و ظرفتون شفاف نباشه اینطوری خیارشورهاتون خوشرنگ تر میشه 🥒 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌ ‍
🍕 براى خوش عطر تر و خوشمزه تر شدن كتلت مقدارى زنجبيل تازه يا پودر زنجبيل را به مواد كتلت اضافه كنيد🍕 🍕🍕🍕🍕 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎ فوت کوزه گری خیارشور 💢ظرفتون حتما تمیز باشه و خیارهاتون از نوع خیارهای گلخونه ای نباشه چون خراب میشه سرکه سیب یا انگور نمک درشت خیلی بهتره یک و نیم لیوان حتما چند تا سوراخ با سوزن روی خیارشوراتون ایجاد کنین و حتما خیارها رو فشرده توی ظرف بزارین نخود خام هم اضافه کنین به ترد شدنش خیلی کمک میکنه ترخون وشوید و چند حبه سیر یادتون نره آب جوشیده سرد شده ده لیوان جایی نگهداری کنین که سایه باشه و ظرفتون شفاف نباشه اینطوری خیارشورهاتون خوشرنگ تر میشه 🥒 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌ ‍
ران مرغ پنیری دروغین😁 مواد اصلی مرغ (ساق مرغ)۵ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز ۱عدد پنیر پیتزا ۱۶۰ گرم سس خردل ۱ ق غذاخوری تخم مرغ ۳عدد آرد سفید به مقدار لازم پودر سوخاری نارنجی بمقدار لازم نمک و زردچوبه بمقدار لازم فلفل سیاه و فلفل قرمز بمقدار لازم طرز تهیه زمان تهیه ۳۰ دقیقه زمان پخت ۴۰دقیقه پیاز رو خرد کرده با زردچوبه تفت بدید تا سبک بشه ساق مرغ رو اضافه کنید نمک و فلفل هم بزنید خوب تفت بدید سپس یک لیوان آب جوش اضافه کنید درش رو بذارید واجازه بدید کاملا بپزه وآبش کشیده بشه. بعد از پخت اجازه دهید کمی خنک شود گوشت رو از استخوان جدا کنیداستخوان رو تمیز کنید وبرای مرحله آخر نگه دارید گوشت مرغ رو یا با دستگاه غذاساز پودر کنید یا با چرخ گوشت با تیغه ریز چرخ کنید سیب زمینی رو آبپز کرده سپس رنده کنید وبه گوشت مرغ اضافه کنید پنیر پیتزا رو هم اضافه کنید.سس خردل رو اضافه کنید نمک و فلفل هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست ومنسجمی بدست بیاد مقداری از خمیر رو برداشته و با دست فرم بدید یک عدد استخوان وسطش قرار بدید کمی پنیر پیتزا هم وسطش بذارید . سپس گوشت رو شبیه ران مرغ جمع کرده وحالت بدید ران ها رو نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید سپس ران ها رو اول داخل آرد سفید سپس داخل تخم مرغ زده شده ودرنهایت داخل پودرسوخاری بغلطانید سپس داخل روغن سرخ کنید سعی کنید ران ها رو خیلی تپل نکنید تا موقع سرخ کردن کاملا مغزپخت شود 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
▫️برنج شفته شده1پیمانه ▫️سیب زمینی خام1متوسط ▫️پیاز متوسط1▫️گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه▫️تخم مرغ1▫️نان باگت پودر شده و خشک شده 3ق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید▫️فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی▫️سماق یک قاشق مربا خوری. سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 لبو نخورید ✍با شروع فصل سرما بسیاری از مردم به مصرف لبو ( چغندر پخته ) می پردازند؛ جالب است که بدانید چغندر، محرک مزاج سوداست. سودا مزاج سرد و خشک می باشد که غلبه آن در بدن عامل بسیاری از بیماری ها از جمله افسردگی و سرطان، ... می باشد.  برخلاف خود چغندر، برگ آن بسیار مفید است و از مهم ترین فواید آن تأثیر به سزای آن در، درمان کم خونی و برخی بیماری های پوستی است. 💢 ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ علیه السلام می فرمایند: ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻧﺘﺎﻥ، برگ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﺪﻫﻴﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺍﻯ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻋﺎﺭﺿﻪ ﺍﻯ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﻰ ﺳﺎﺯﺩ؛ اما ﺍﺯ ﺧﻮﺩِ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﭙﺮﻫﻴﺰﻳﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺳﻮﺩﺍ ﺭﺍ ﺗﺤﺮیک ﻣﻰ ﻛﻨﺪ. 📚 کافی، ج ۶، ص ۳۷۰ ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
کیک زیبا👏👏👏👏😍 ارسالی اعضا
 ❤️ زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو هویج حدود هشتصد گرم سیر یه بوته بزرگ آب یک و نیم لیوان  سرکه دو لیوان سیاه دانه کمی ( در صورت تمایل) نمک مقدار لازم پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه فلفل قرمز. مقدار دلخواه رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری باید در یک قاشق روغن مایع روغن تفت بخوره تا بوی خامی اون گرفته بشه این ترشی بهتره که کمی تند باشه ولی با اینحال مقدار فلفلش دست خودتونه  اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه ،سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید مطابق عکس تا همینطوری بمونه و خنک بشه، اینطوری هواگیری (کنسروی)میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه ،البته در این روش باید حتما درب شیشه ها فلزی باشه و حسابی محکم باشه. ❎ترشی بعد از دو هفته آماده ست ولی بهتره یکماه بمونه تا کاملا جا بیافته، بعد از اینکه درشو باز کردین در یخچال نگهداری کنید.❤️ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
سیب زمینی رو که نگینی درشت خرد کنید و‌ با‌نمک و آویشن و‌یک ق کره بپزه( فقط اب کم باشه که له نشه ) قارچ پوست گرفته ورقه خرد کرده با کره و‌ابلیمو یک دقیقه تفت دهید تا سیاه نشه و ذرت بپزید ، خیارشور و ژامبون هم خرد کنید همه ی مواد مخلوط میشن با سس ( مخلوط مایونز، ماست ، ابلیمو و سرکه و‌نو‌ک ق شکر ، خردل) نکته❌ قارچ ارزش غذایی بالایی نداره 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami