فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبگوشت
گوشت گوسفندی: 1 کیلوگرم
دنبه: 100 گرم
سیب زمینی: 5 عدد
پیاز: 3 عدد
سیر: 5 حبه
گوجه فرنگی: 5 عدد
لوبیاچیتی: 1 پیمانه
نخود: 1 پیمانه
آلوخورشتی: 10 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
لیموعمانی: 4 عدد
فلفل، زردچوبه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
نخود و لوبیا را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.پوست گوجه ها را پس از قرار دادن داخل آب جوش و آب یخ می گیریم.پیاز و با کمی روغن مایع تفت می دهیم، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل را اضافه و تفت می دهیم.به ترتیب گوشت، دنبه، آلوها، لوبیا و نخود خیس خورده، سیر، گوجه های درشت خرد شده، 10 لیوان آب و لیموهای عمانی را داخل قابلمه می ریزیم، پس از جوش آمدن، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.بعد از حدود 4-3 ساعت و پختن گوشت، نخود و لوبیا، سیب زمینی های پوست گرفته را اضافه می کنیم.در انتها و پس از پختن سیب زمینی ها، نمک و آب غوره را اضافه می کنیم.بعد از پخت آبگوشت، لیموهای عمانی را درمی آوریم، گوجه ها و دنبه ها را درآورده، داخل ظرف کوبیده و به آبگوشت اضافه می کنیم.برای سرو غذا، آب غذا را کامل می گیریم و بقیه مواد را با هم می کوبیم
#املت_بروکلی 🍳
يك پيمانه بروكلى رنده شده
بعد 1ق غ پنیر خامه و 1ق غ پنیر گودا رنده شده ریختم.بعد 1ق غ سرپر ارد اضافه کردم و کمی نمک وفلفل 1حبه سیرم رنده کردم 1ق چ پودر پیاز ریختم .بعد 3تا دونه تخم مرغ اضافه کردم موادو که مخلوط کردم تو رمکینای چرب شده ریختم و گذاشتم تو فر 15 دقیقه بعد اماده بود.دمای فر180 درجه.
اگر فر ندارید مثل کوکو تو تابه بپزید.
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#بادمجون_سوخاري 🍆
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#ترفند
✅چطوری از کپک زدن نان و مربای خونگی جلوگیری کنیم؟ 🤔
کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش فریز کردن برگ مو🍓
#گیف_آموزش_فریز_کردن_برگ_مو😋
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_قرابیه
با صدا ببینید🌹
🥚تخم مرغ: 1عدد
🍚شکر دانه ریز: 1لیوان چایخوری
🧉روغن: نصف لیوان
🥡نشاسته (گندم / ذرت):نصف لیوان
🍫کاکائو: 2قاشق غذاخوری
🌰فندق: نصف فنجان
🍬شکلات چیپسی:نصف لیوان
🍙بکینگ پودر:1 بسته
🥡وانیل:1 بسته
🍚آرد:به اندازه نیاز
تخم مرغ ، روغن و شکر رو داخل ظرفی باهم مخلوط میکنیم نشاسته ، کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ارد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاد. شکلات و فندق رو اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم بدون اینکه خیلی له بشه. خمیر رو به قسمت های کوچیک تقسیم میکنیم و بهشون حالت میدیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هارو داخلش قرار میدیم و بعدم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا ترک بخورند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_ران_مرغ
ابتدا آرد و نمک و فلفل_سیاه و پودرگشنیز و پودرجعفری را با هم مخلوط کرده ران_مرغ را آغشته به مواد بالا کرده روی شعله کم با روغن_مایع دو طرف را سرخ می کنیم و برمی داریم پیاز ریز شده را تفت داده هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سس_گوجه را اضافه تا مواد ما غلیظ شود حال مرغ ها را اضافه کرده درب ظرف را می گذاریم بعد از ده دقیقه مرغ ها را برعکس کرده پانزده دقیقه دیگر می پزیم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
**هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مواد لازم برای کوکو (حدودا 4نفر)
سیب زمینی پخته: 2 عدد متوسط
تخم مرغ 1 تا 2 عدد(بستگی به اندازه سیب زمینی و تخم مرغ داره )
پیاز : 1 عدد
نمک+فلفل+زردچوبه+پودر سیر : به مقدار لازم
سبزی کوکو: 250گرم (جعفری+گشنیز+تره+.....)
پیاز : 1 عدد
تخم مرغ : 2تا 3 عدد(بستگی به اندازه تخم مرغ داره. وقتی غلظت مثل فیلم شد کافیه)
آرد سفید : 1 قاشق غ(برای پیوستگی بهتر)
زردچوبه : مقداری (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی)
نمک فلفل: مقداری
زرشک و گردو اختیاری (به مقدار دلخواه)
سیب زمینی ها را ریز رنده کنید و ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
غلظت مایه کوکو سیب زمینی برای کوکو دورنگ باید کمی شل تر از حالت معمولی باشد.
مواد کوکو سیب زمینی را کف تابه یا ظرف فر که چرب کردید بریزید و یکنواخت صاف کنید.
تابه را روی گاز با حرارت ماوسط قرار دهید تا کمی نیم بند شود.
میتوانید در فر 180 درجه قرار دهید و گاهی چک کنید هر وقت روی کوکو نیم بند شد از فر خارج کنید.
در این فاصله مواد کوکو سبزی را آماده کنید.
ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد و در پایان آرد را اضافه و مخلوط کنید.
گردو و زرشک را در صورت تمایل بیفزایید.
حالا مایه کوکو سبزی را روی کوکو سیب زمینی نیم بند پخش کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کوکو معزپخت شود.
برای پخت کوکو روی گاز حتما صبر کنید تا روغن داخل تابه خوب داغ بشه بعد مواد کوکو سیب زمینی رو توی تابه پهن کنید.
اگر روی گاز کوکو را میپزید ابتدا کمی در تابه را نیمه باز بگذارید تا مایه کوکو سبزی کمی پف کرده و وقتی کوکو خودش را گرفت در تابه را باز کنید.
حتما حرارت متوسط باشد تا وسط کوکو مغزپخت شود.
بعد از اینکه کوکو پخت آنرا برش زده و برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.
اگر تابه را در فر قرار میدهید نیازی به پوشاندن روی تابه نیست...حرارت 180 درجه تا زمانی که خلال دندان از داخل کوکو تمیز خارج شده و دور کوکو طلایی شود.
این مواد برای تابه گرد با قطر 30 سانت یا مستطیل 20×30مناسب است.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
🍚🍛🍲🍱
غذاخوردن با سه انگشت مستحب است
🍛
غذا خوردن با دست (تمیز) به طرز شگفت انگیزی موجب تحریک حواس پنجگانه میشود🍢
و موجب هضم سریعتر غذا و کاهش احتمال دیابت نوع 2 میشود ❗️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خوراک_مرغ_سبزیجات 🍲 😋
سینه یا رون مرغ
پیاز
قارچ
هویج
نخود فرنگی
کدو
کلم بروکلی
گل کلم
فلفل کبابی
رزماری
نمک، فلفل، زعفرون، کمی ابلیمو
🔸اول مرغ ها رو با زعفرون و نمک و فلفل حسابی رومال کنید و حداقل یکی دو ساعت بزارین استراحت کنه
داخل تابه کره یا مخلوط کره و روغن بریزین و مرغ ها رو داخلش سرخ کنید اگه رزماری داشتین چند شاخه بزارین روی مرغها تا عطرشو به خودش بگیره، پیازهای حلقه شده رو کنار مرغها بریزین تا کاراملی بشه بعد از اینکه طلایی شد
نصف لیوان آب گرم اضافه کنید و درش رو بزارین تا پخته شه
روی سبزیجات کمی نمک، فلفل (من تندش میکنم خیلی باحال میشه) و خیییلی کم ابلیمو بریزین و داخل تابه ای که کره ریختین تفت بدین و در آخر کنار مرغ سرو کنید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#سکنجبین_خونگی
یک کیلو شکر( چهار لیوان)
یک و نیم لیوان آب
نصف لیوان سرکه
یک چهارم لیوان عرق نعناع
زعفران کمی
شکر رو همراه آب روی حرارت ملایم بزارید و یک ربع اجازه بدید بجوشه و قوام بیاد بعد سرکه رو بریزید که ی مقدار کف میکنه و بالا میاد دو سه دقیقه صبر کنید وقتی صاف و شفاف شد عرق نعنا و زعفران رو اضافه کنید دو دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و تمام به همین راحتی😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#ناگت_مرغ 🧇 😋
▫️سینه مرغ پانصد گرم
▫️پنیر پیتزا صد گرم
▫️پنیر پارمسان صد گرم
▫️سس خردل دو ق.غ
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️پودر سیر نصف ق م
▫️نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مقداری
▫️پودر سوخاری یک لیوان
▫️تخم مرغ سه عدد
🔸سینه مرغ رو به همراه پیاز چرخ کردم. بهش پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یه تخممرغ اضافه کردم و خوب میکس کردم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد.
تخممرغهای باقی مونده رو تو یه ظرف جدا کاملا هم زدم تا زرده و سفیده مخلوط شن.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت رو برداشتم و تو دست شکل دادم (اگه دوس دارید با قالب شکل بدید)
ناگت رو اول به تخممرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سینی محشره😍😋
@ashpazi_V_hayjan
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#لیته_بادمجان 🍆 😋
▫️بادمجون شیش عدد متوسط
▫️نصف قابلمه آب نصف سرکه(برای پخت بادمجون)
▫️نمک یک قاشق
▫️هویج دوتا
▫️سیر ده تا دونه
▫️رب انار دوقاشق پر
▫️شیره انگور یا شکر پنج قاشق
🔸ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست (بدون پوستم.میشه)حلقه کنید و با مخلوط نمک و آب و سرکه بپزید. کامل کامل پخته بشه. با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا لهش کنید .بعد داخل کاسه ای بزرگ بریزید. جداگانه هویج خرد کرده رو با آب بپزید بعد که پخته شد با رنده ریز رندش کنید . سیر فراوان هم رنده ریز کنید و همراه با هویج به بادمجون اضافش کنید. بعد چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم ملس روبه ترشی داشته باشه.میتونید بجای شیره از شکر استفاده کنید.
میزان رب و شیره و سرکه رو خودتون کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون دربیاد. رب انار و شیره طعمشو محشررررر میکنه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
دوستان بجای پختن بادمجون میتونید اونارو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید بعد سرکه و بقیه موادو بریزید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#حلوا_مجلسی
طرز تهیه :
دو لیوان شکر را با دو لیوان گلاب همزده تا خوب مخلوط شود و کنار بذارید.
دو لیوان آرد الک شده را ابتدا با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آن گرفته شود( 20 الی 30 دقیقه) مرتب هم بزنید. سپس 1/5لیوان روغن مایع اضافه کنید و مرتبأ هم بزنید تا رنگ آن طلائی شود. اکنون شهد ( مخلوط گلاب و شکر) را به آرد و روغن به آرامی اضافه و مرتب هم بزنید تا یکدست شود و جمع شود و در آخر یک ق م پودر هل و دو ق غ زعفران دم کشیده اضافه و هم بزنید و بظرف سرو منتقل کنید.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
سلام روز یکشنبه تون بخیر
امروزو به نام مبارک
حضرت امیر( ع)
و بی بی دو عالم حضرت فاطمه( س )
متبرک کنیم تمام پخت و پزها و خوراکی هارو
و هدیه کنیم به مادران معظم و بزرگوار ایشان خانوم فاطمه بنت اسد و خانوم خدیجه کبری س رو
ائمه به مادرانشون ارادت ویژه دارند و باعث خشنودیشون میشه
و غذای ما دو قبضه متبرک میشه به انوار خوبان❤️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━*
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#بستنی_سنتی
سلام عزیزان . مهربونا لطفا کپشن با دقت مطالعه بشه🙏 . علاوه بر دستور نکات هم اینجاست ..
شما چند تا نکته رو رعایت کنید خیلی بستنی عالی دارید که با بیرونی ها مو نمی زنه👌 .
برای 3 نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا 2 لیوان)
شکر 150 گرم (حدودا 3/4 لیوان)
ثعلب 2 گرم (حدودا 1 ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب 2 ق غ
زعفران 1 ق غ
خامه 50 گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه .
ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه .
از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید .
این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه .
دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا 5 بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر 45 تا 60 دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر .
خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم .
نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا 3 الی 4 ساعت .
حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین 8 تا 10 ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه .
وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز .
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠
قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شیرینی_بادام_زنجبیلی 🥯 😋
🔸100 گرم كره و 50 گرم پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و يك زرده و 1ق چ زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر 160 گرم آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم.
خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه گذاشتم.
بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم.
نکته های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠
قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شيرينى_فندقى 🧇 😋
▫️دو قاشق غ پر پودر قند
▫️ 40 گ روغن مايع
▫️ يك چهارم پيمانه پودر فندق
🔸رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت 175 و بيست دقيقه بپزيد
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠
قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami