eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕🍗🍖🍜🌭🧀🌮🍰🍧 🍥 یاد گرفتن آشپزی اعتماد به نفس شمارا افزایش می دهد 🍥 🔹 اگر هنوز نامزد هستید یا کلا ازدواج نکردید بدونید زمان یادگیری آشپزی همین حالاست ⚜ شاید از خیلی ها بشنوید : "حالا یاد میگیری" 😏 ولی بدونید این افراد اشتباه می کنن ✅ این که شما آموزش دیده وارد زندگی مشترک بشید اعتماد به نفس شمارا بسیار بالا میبره و باعث میشه یه خانم همه چیز تموم محسوب بشید 💝 پس از همین حالا شروع کنید 😎 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ڪلیپــ آموزشے 😋 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ⛱ 🔴طرز تهیه🔻🐟 🔸ماهی رو بابا هر سری پاک شده و کات شده میاره خونه . تنها زحمتی که برام می مونه شستن و مرینت کردنشه. ماهی رو من هر سری به روش مامان جونم با نصف استکان آبلیمو و 4 تا پیاز متوسط و نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک حدود 2 الی 3 ساعت میزارم حسابی مزه دار بشه . ماهی تو روغن سرخ بشه همه پسنده اما نمیشه از مضراتش چشم پوشی کرد به این خاطر من و مامان چند سالی میشه اهل خونه رو عادت دادیم به خوردن ماهی اونم تو فر بدون روغن‌ . 🔸چند ساعت که تو این مواد موند با قاشق دونه دونه همه این پیازهایی که الان دارین مشاهده میکنین رو برداشتم بعد تو فری که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم . برای پخت کامل ماهی نیاز داریم 1 ساعت تو فر با درجه حرارت 180 درجه بمونه دیگه نیاز به برگردوندن نداره گریل رو هم 20 الی 30 دقیقه روشن کنین. بعد با کته ایرانی میل کنین و حالش رو ببرین. راستی کنارش از ممنوعه ها نخورین ♦️ ترشی ماست دوغ سیب زمینی خوردنش با ماهی موجب مشکلاتی میشه که همه شنیدن مسلحش هم خرماس در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خانگی . خیلی ها میگفتند چرا درست میکنیم نرم میشه من این چیپس حدود دوساعت بعد درست کردن عکس گرفتم گفته بودید سیب زمینی های بزرگ بهتره یا کوچیک بازم فرق نمیکنه من بیشتر مواقع چیپس درست میکنم اینبار از سیب زمینی ریز استفاده کردم که ببینید فرقی نداره مهمترین نکتش این هستش به هیچ عنوان داخل ظرف که آب یخ ریختید و قرار سیب زمینی دو الی ساعت توش بزارید نمک نریزید نمک باعث میشه چیپستون تون نرم بشه سرکه پنج الی شش قاشق برای چیپس ساده ولی اگه سرکه ای دوست داستید حتما یک لیوان فرانسوی سرکه بریزید و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر به آب یخ تون اضافه کنید وقتی از آب در آوردید با دستمال پاکشون کنید سیب زمینی خیس داخل روغن نریزید بزارید روغن کامل داغ کنید و سیب زمینی چیپسی دونه دونه داخلش بریزید چون اگه یهو بریزید به هم میچسبه و برشته نمیشه بعد سرخ شدن روی دستمال تمیزی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و نمک زمان سرخ کردن چیپسها اضافه کنید...... 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . . برای 16 عدد نان باگت 4 عدد گوشت چرخ کرده 150 گرم قارچ 6 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد ذرت 3 تا 4 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل کردم . یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم . داخل فر 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دادم اخر هم 2 دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا باگت ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
# تزیین _سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی اصفهان سرکه به میزان کم آب 1 استکان شیره انگور 150 گرم نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم آرد نخودچی 125 گرم پیاز (رنده شده) پیاز 1 عدد هویج (پخته و رنده شده) 3-4 عدد گوشت (چرخ کرده) 500 گرم گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید. آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود. از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید. شامی اصفهانی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید. سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
سرنان همبرگر رامیبریم داخلش راخالی کرده ژامبون، فلفل دلمه، گوجه، جعفری، پنیرپیتزا،نمک را با یه عدد تخم مرغ مخلوط وداخل نون ریخته و15دقیقه داخل فر میگذاریم 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
یکی از دوستان, دستور یک غذای ارزان قیمت را خواستند . این دستور را امتحان کنید امیدوارم بپسندین یک پیمانه کوچک گوشت مرغ چرخ کرده را با پیازدر روغن کمی تفت داده و ادویه و نمک و زردچوبه و رب گوجه فرنگی زده ,مقداری آب اضافه کنید تا پخته شود و در آخر آب تبخیر شود. جعفری خرد و سرخ شده و پیاز داغ به گوشت اضافه کنید . برای هر عدد از این کتلت ها یک عدد سیب زمینی متوسط کافی است . به تعداد کتلت هایی که می خواهید تهیه کنید ,تعدادی سیب زمینی را خوب شسته و بپزید . پوست سیب زمینی در حین پخت ترک بر ندارد چون باعث جذب آب شده و هنگام سرخ کردن ممکن است وا برود یا روغن بیشتری جذب کند. سیب زمینی ها را پس از پختن, پوست گرفته و رنده کرده و یک یا دو عدد زرده تخم مرغ و نمک اضافه کرده و خوب هم بزنید و پس از اینکه در یخچال سرد شد . از سیب زمینی گلوله هایی بر داشته و با گوشت و جعفری سرخ شده و پیاز داغ مغز گذاری کرده و به شکلی که در عکس پیداست در آورده و به آرامی در آرد غلتانده و بعد در تخم مرغ زده شده ودر آخر هم در آرد سوخاری ,سپس در روغن ,کمی سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مواد لازم :👇 خیار ب مقدار لازم سیر 4 حبه متوسط فلفل تند 3 عدد ترخون ترجیحا تازه 3 شاخه (اگر از خشک استفاده میکنید 2 قاشق غذاخوری) شوید تازه 1 شاخه (اگر از شوید خشک استفاده میکنید نصف قاشق مرباخوری) سرکه یک سوم لیوان آب دو سوم لیوان (ترکیب سرکه و آب جمعا 1 لیوان) نمک به ازای هر لیوان ترکیب سرکه و آب 1 قاشق مرباخوری شکر نوک قاشق مرباخوری آبلیمو 4_5 قطره دستور تهیه :👇 ابتدا سیر شوید ترخون رو ته ظرف میریزیم و خیار را میچینیم ترکیب آب و سرکه را اضافه کرده نمک شکر و ابلیمو و فلفل را اضافه میکنیم. در قابلمه ای آب میزاریم . ظرف خیارشور را در قابلمه میزاریم. توجه کنید ک آب در قابلمه حتما دو سوم شیشه رو گرفته باشه (یعنی بالاتر از نصف شیشه آب در قابلمه باشه) نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه و رنگ خیار ها عوض بشه. بعد از سرد شدن در یخچال میزاریم و یک شب استراحت میدیم تا کاملا جا بیفته. روز بعد قابل استفاده است ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای یک شیشه مربایی کوچک: هویج شسته وپوست گرفته و خرد شده 200 گرم ( حدود 4 تا هویج متوسط ) شکر 200 گرم (یک لیوان سرخالی ،تا دو سوم لیوان هم می تونید بریزید ولی کمتر کنید ممکنه کپک بزنه ) هل یک عدد گلاب 1/4 لیوان اب 1 و1/2 لیوان پودر ژلاتین 1ق م(اگر خواستین مارمالاد را نگهداری کنید پودر ژلاتین کمتر بزنید حدود 1ق چ) آبلیمو 1/2 ق چ یا جوهر لیمو کمی هویج خرد شده را با یک ونیم لیوان اب روی حرارت ملایم بگذارید واجازه دهید تا هویج پخته واب ان کشیده شود(کمی اب داشته باشه که راحت پوره بشه ) وقتی هویج کاملا پخته شد با گوشکوب خوب پوره کنید و200 گرم شکر اضافه کنید کمی مخلوط کنید واجازه دهید تا به جوش اید پس از جوش زدن آبلیمو و جوهر لیمو اضافه شود و حرارت را ملایم کنید تا مربا غلیظ شود بعد از غلیظ شدن 1/4 لیوان گلاب را که با 1ق م پودر ژلاتین بنماری کرده اید اضافه کنید واجازه دهید تا مارمالاد به غلظت برسد سپس حرارت را خاموش کنید ومربا را وبه ظرف دیگر منتقل کنید پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است. 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ دوستان دستور همراه با نکات هست لطفا بخونید بعد شروع کنید واینکه روغنی که من استفاده کردم روغن نیمه جامد لادن قوطی آبی رنگ هست اگر با کره یا روغن قنادی خواستین تهیه کنید لطفا دستورات دیگه امتحان بشه واما دستور : این میزان مواد حدود 40 تایی شیرینی کامل میشه بازهم بستگی به سایز و قطر شیرینی داره: روغن جامد(من نیمه جامد زدم) 250 گرم (یک لیوان سرخالی) پودر قند 125 گرم (یک لیوان سرخالی ، اگر میخوایین کم شیرین تر باشه پودر قند کمتر بزنید ) گلاب 1ق غ شیر 1ق غ زرده تخم مرغ 1عدد عسل یا شربت بار 1ق غ پودر هل یا وانیل کمی آرد 450 تا 500 گرم ( 3 لیوان) روغن جامد،پودر قند،گلاب،شیر،زرده تخم مرغ، هل یا وانیل و عسل را درون ظرفی ریخته وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست وبدون هیچ گلوله ای شود، سپس 3 لیوان آرد را اضافه کنید در ابتدا با همزن دستی ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع بشه (خمیر را بیش ازحد ورز ندین لزومی نداره ،همین که جمع شد کافیست اگر زیاد ورز بدین خمیر به روغن میفته وبافت شیرینی بیسکوییتی میشه) اگر احیانا خمیر شل بود کم کم بهش ارد اضافه کنید، به خمیر نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدین سپس بین دو نایلون به ضخامت دو سه میلی تا نیم سانت پهن کنید وقالب دلخواه بزنید(خیلی نازک یا ضخیم نباشه اینم مهمه) شیرینیهای قالب زده را درون سینی با کمی فاصله بچینید ودر فر ازقبل گرم 180درجه حدود ده تا دوازده دقیقه بپزید زیر شیرینی طلایی خوشرنگ بشه کافیه بعد از این زمان شیرینی را دست نزنید پودر میشه وقتی که سرد شد از قالب جدا کنید، (و اینکه زیاد ازحد هم نپزید باعث میشه شیرینی خشک وباز هم بیسکوییتی بشه) پس از سرد شدن بین شیرینی مارمالاد دلخواه بزنید وبه دلخواه تزیین کنید شیرینیها درون ظرف دربسته و جای خنک نگهداری شود با ماندن و جذب مارمالاد شیرینی نرمتر و کلوچه ای خواهد شد، مارمالاد هم مارمالاد هویج هست که خودم تهیه کردم اگر خواستین شیربنیها کمی حالت تردی داشته باشه مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 😊 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 به به کباب تابه ای مواد لازم👇 گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) 400 گرم پیاز 3 عدد درشت رنده درشت شود (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه) نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه ( اضافه کردن ادویه های بالا الزامیس). گوشت رو کف تابه پهن کنید ابتدا کف تابه رو کمی روغن بریزید( نیاز ب روغن زیاد نیست گوشت ک ترکیبی از گوساله و گوسفنده چرب هست) کباب رو ته تابه بزارید وقتی کمی رنگ گوشت تغییر کرد در تابه رو بزارید تا با حرارت ملایم سرخ بشه. . ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ‌‎ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 😊 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
300گرم گوشت سرخ شده 1عددسیر سس بشامل ورقه های لازانیا فلفل دلمه 1 عدد گوجه فرنگی(یا رب) 1 قاشق چ خ نمک 4 عدد سیب زمینی 2 عدد بادمجان 1عدد پیاز 2 حبه سیر فلفل قرمز فلفل سیاه پنیر پیتزا ابتدا ورقه های سیب زمینی سرخ شده رو کف ظرف میچینیم بادمجان ها رو اضافه میکنیم و مخلوط گوشت چرخ کرده و بقیه مواد رو که از قبلا مخلوط کرده و روی شعله قرار دادیم رو میریزیم. مجددا ورقه های سیب زمینی گذاشته پنیر پیتزا رنده شده رو میریزیم. ودراخر ورقه های لازانیا و سس بشامل را اضافه می کنیم و پنیر پیتزا را روی سس ریخته در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار میدیم تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه...در صورت لزوم چند دقیقه گریل رو روشن کنید. با جعفری خرد شده تزیین کنید . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ استفاده بیشتر از غذاهای نونی احتمال فقر اهن را بیشتر میکند بخاطر استفاده از نان ... پس اگر مصرف نان خانواده بالاست حتما سعی کنید فقر اهن را جبران کنید تا به عوارض ان از جمله فریاد کشیدن ،کسلی تنبلی نرسه 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌😋 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ استفاده بیشتر از غذاهای نونی احتمال فقر اهن را بیشتر میکند بخاطر استفاده از نان ... پس اگر مصرف نان خانواده بالاست حتما سعی کنید فقر اهن را جبران کنید تا به عوارض ان از جمله فریاد کشیدن ،کسلی تنبلی نرسه 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخلوط پلو برنج دوپیمانه سینه مرغ نواری برش داده شده نصف عدد هویج خلالی شده چهار عدد متوسط سیب زمینی مکعبی خرد شده دو عدد متوسط پیاز خلالی خرد شده یک عدد شوید خشک یک قاشق سرپر زعفران دم کرده یک قاشق پر رب یکی دوقاشق نمک و فلفل ودارچین وروغن به میزان لازم برنج روبشورید یکی دو ساعت خیس کنید پیاز رو خلالی خرد کنید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز کمی روغن بریزید.پیاز رو اضافه کرده سینه مرغ رو با هم اضافه کنید .درشو بزارید تا پیاز اب بندازه .هویج خلال شده هم بهش اضافه کنید درشو بزارید تا با هم بپزن وتفت بخورند زعفران.فلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک رو اضافه وباهاش تفت بدید .سیب زمینی نیم پز ،رب،شوید،و هم اضافه کرده، همه رو با هم تفت بدید وگاز رو خاموش کنید .آب وقتی جوش اومد برنج رو اضافه کرده نمک بزنید .هر وقت برنج از کنار های قابلمه داره بالا میاد اونموقع باید آبکش کنید .ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ ووسپس مابقی ...مواد رو لابلای برنج میریزیم وقابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزاریم وقتی بخار برنج ازش بلند شد کمی روغن روش بریزید . شعله رو ملایم کنید ودم کنی بزارید تا برنج دم بکشه از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید میتوانید سیب زمینی رو سرخ کنید ومخلوط نماید ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است. 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🌹 استاد 💟 آب یاسین 🌹خوندن یاسین به آب برای آرامش🌹 🌀 اول صبح ظرف آبی رو بردار سوره یاسین رو بخون به هر <مبین> که رسیدی اونو به آب بدم. از اون اب تو کتری چایی، تو غذات بریز و تاثیراتش رو ببینی 😯 💯 یادت نره اول صبح قبل از ورود به آشپزخانه وضو بگیری 😍 ⁉️ برای افزایش محبت❣هر از گاهی به اب یاسین ،پنج مرتبه ⬅️ سوره مبارکه جمعه رو بخون و به آب بدمید. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خامه ای خونگی و خوشمزه و پرطرفدار 3 تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجان شیر 1 انگشت از دست لیوان آب 1 بسته وانیل بکینگ پودر 2 فنجان آرد 3 قاشق غذاخوری کاکائو برای Cream👇 3 فنجان شیر قاشق شکر قاشق غذاخوری آرد قاشق غذاخوری نشاسته 2 زرده تخم مرغ وانیل برای؛ موز خرد شده می توان آن را به دلخواه تزئین کرد تهیه شکر تخم مرغ و وانیل را درون کاسه قرار دهید و حدود 5-6 دقیقه هم بزنید تا زمانی که رنگ سبک و حباب باشد. و شیر و روغن را نیز اضافه کنید. آرد ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید. خیلی کوتاه بزن (مراقب باشید هنگام قرار دادن مواد خشک بیش از حد هم نزنید) کیک را داخل سینی مخصوص پخت و پز ریخته و در آنجا کاغذ روغنی قرار می دهیم. کیک را در فر که پخت و پز 175 درجه وارونه است بپزیم شیر ، شکر ، زرده 2 عدد تخم مرغ ، نشاسته و آرد را درکاسه بگذارید. بپزید وهم بزنید. وقتی جوش آمد ، آن را از اجاق گاز بردارید و بگذارید از حرارت بیفتد کرم پودر شده را به وانیل اضافه کنید و 10 دقیقه با همزن بزنید. کیک را داخل کمد بگذارید تا آماده شود کیک را با قالب یا فنجان گرد برش دهید. قسمت باقیمانده را با دست خرد کنید. موز را روی کیک قرار دهید. خامه را فشار دهید. آنها را خیس کنید و روی کیک قرار دهید بگذارید به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کند ╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━** آیت الله ڪشمیری (ره) : مواظب خود باشید غـذای حــرام نســل و دودمان انـــسان را تباه میکند ╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
تبلیغات مومنانه 👇 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab