eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆پوره ساز فنری استفاده از وسایل کاربردی آشپزی را اسانتر میکند و با سرعت بخشیدن به انجام کارها در زمان شما صرفه جویی میکند
🍙 تزئين برنج 😍
🌽 تزیین سالاد فصل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆 📽 فیلم آموزشی کیک زبرا 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
🍣 دلمه کلم ▫️ دلمه کلم برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن . بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم .‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن. البته دو تا نکته مهم هم هست که اگه رعایت کنیم دیگه نه دلمه ها ته میگیره و نه وا میره: اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
35.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃تجربه زندگی پس از مرگ یک رزمنده دفاع مقدس قسمت 🔸صدایی از همه اطرافم پیچید و آن را باتمام وجودم میشنیدم و بهم گفته شد که به من مهلت داده میشود و آن صدا گفت برش گردانید و این اتفاق فراتر ازسرعت برای من اتفاق افتاد و روحم به کالبدم برگشت 🔸و به یکباره من دیدم خمپاره قبل از اینکه به من برخورد کند تغییر زاویه پیدا کرد و آن خمپاره به من نخورد و به پشت خاکریز برخورد کرد جالب این جاست که درآن لحظه من همه آن اتفاقات را فراموش کرده بودم 🔸و فقط به آن هدفم که کیف عراقی آن طرف خاکریزبود فکرمیکردم و باسرعت به طرف آن رفتم و آن را برداشتم و درکمال تعجب فقط دیدم داخل آن لباس عراقی بود که ازترس آن را رها کرده بود و فرار کرده بود.... 🔸بعد ازاینکه عملیات تمام شد و عقب نشینی کردیم من در سنگر خودم درحال قرآن خواندن بودم که یکدفعه تمامی ان اتفاقات عجیب یادم آمد و زندگیم متحول شد .‌‌‌‌... ┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄ @khandehpak
▫️ میگو پلو مجلسی مواد لازم برای 3 نفر : برنج 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز آب برای کته 3 و یک چهارم پیمانه پلوپز میگوی پاک شده 300 الی 350 گرم زرشک قرمز 3 قاشق غذا خوری خلال بادام 3 قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خرد شده 3 قاشق غذا خوری هویج خلال شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری روغن به میزان لازم زعفران دم کرده 2 فاشق غذا خوری نمک به میزان لازم شکر 2 الی3 قاشق مربا خوری پیاز داغ طلایی 2 قاشق غذا خوری پیاز 1 عدد طرز تهیه : برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید . خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود . از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید . هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید . زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود . جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید . برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
🍤میگو پلو مجلسی🍙
🍲خورشت قیمه بادنجان
▫️ خورش قيمه بادمجان مواد لازم گوشت گوسفند 400 گرم لپه 1 لیوان بادمجان 4-5 عدد گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری طرز تهیه : لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار اب آن را تعویض کنید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذاریدگوشت بپزد و نرم شود ، لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود. من آب لپه رو هم (بيشترش رو ) دور ميريزم !ميل شماست . رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ). بادمجان ها را پوست بگیرید ، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و 15 دقیقه استراحت دهید تا رطوبت وتلخي بادمجان خارج شود سپس ابکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید. پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید ، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و 10 دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید. نکته ها : میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید ، استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری میباشد ، میتوانید مقدار لپه را بیشتر کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
🍸خامه نارگیلی با میوه 🍨 ‍ ‌😋خامه نارگیلی با میوه مواد لازم پنیر خامه ای (نرم شده) 225 گرم خامه‏ (خامه نارگیل) 425 گرم خامه‏ (خامه پر چرب زده شده) 225 گرم طرز تهیه 1- درون یک کاسه، به وسیله هم زن برقی پنیر خامه ای را هم بزنید تا یکدست و صاف شود و خیلی آرام با خامه نارگیل مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. 2- سپس خامه زده شده را داخل مخلوط پنیر بریزید و خوب ترکیب کنید. در صورت دلخواه با میوه تازه سرو کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
▫️ 9‍ راز خوشمزه شدن و جا افتادن قورمه سبزى از زبان سامان گلریز 👌 ١- بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. ٢- نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد. ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. ٣- هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید. ٤- گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد. ٥- لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیمو عمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود. ٦- به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزیاستفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند. ٧- لوبیای قورمه سبزی ، لوبیای قرمز یا چیتی است. در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزیاستفاده می شود ٨- مزهٔ این خورشت باید کمی ترش باشد، از این رو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. ٩- برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
قورمه سبزی😋
🌯گوزلمه سیب زمینی🍛 ▫️گوزلمه سیب زمینی مواد لازم آرد 3 لیوان آب مقداری سیب زمینی پخته 2 عدد جعفری خرد شده مقداری پیاز ریز خرد شده 1 عدد روغن مایع نصف استکان فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم کره یا روغن زیتون طرز تهیه : نمک و آرد را با هم مخلوط کرده سپس آب را کم کم میریزیم و ورز می دهیم تا خمیر شود سپس خمیر را در یک کاسه گذاشته و 15 دقیقه استراحت داده رویش را میپوشانیم در یک تابه روغن مایع ریخته و پیازها را می ریزیم و سرخ میکنیم سیب زمینی پخته رنده شده یا له شده را ریخته وقتی پیازها تفت داده شده سیب زمینی ها را می ریزیم سپس نمک و پاپریکا ریخته و مخلوط میکنیم حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را ریخته خوب مخلوط میکنیم خمیر استراحت داده شده را با وردنه به قطر نه کلفت و نه نازک باز میکنیم به نصف خمیر مواد داخلی را گذاشته و نصف دیگر را روی مواد داخلی می آوریم و کناره ها را با انگشتان بخوبی فشار میدهیم تا باز نشود همه خمیر را به این شکل درست میکنیم پختن گوزلمه در ساج خیلی خوب است ولی چون در خانه ساج نداریم از تابه تفلون استفاده میکنیم به تابه تفلون اصلا روغن نمی ریزیم برای اینکه نسوزد گاها آن را تکان میدهیم دو طرفش را هم سرخ میکنیم سپس به دو طرفش کره می مالیم همه گوزلمه هار ابه این شکل سرخ میکنیم و گرم سرو میکنیم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
🍰 کیک نارگیل ▫️کیک نارگیل مواد لازم یک ونیم لیوان آرد یک ونیم لیوان پودنارگیل خشک سه تاتخم مرغ یک لیوان سرخالی شکر نصف قاشق چ وانیل دوقاشق چ بکینگ پودر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ولرم طرز تهیه آرد وبکینگ پود رو سه بار الک کنید بعد پودرنارگیل رو اضافه کنید. تخم مرغ وشکر ووانیل رو هفت تا هشت دقیقه بزنید تا روشن وکشدار بشه.زدن تخم مرغ خیلی مهمه.روغن مایع رو بریزید یک دقیقه هم بخوره وبعد شیر رو بریزید یک دقیقه هم بزنید.بعدمخلوط ارد رو اضافه کنید وبا لیسک کاملا بخورد مواد بدید.فر رو از یک ربع تا بیست دقیقه روی 170 درجه روشن تا گرم بشه .داخل فر بزارید.اگر از قالب کیکتون راضی نیستید.کاغذ روغنی بزارید واصلا چرب نکنید. بعد از پخت روش شیره ی مربا بریزید که چسبندگی داشته باشه و روش پودر نارگیل و پسته بریزید. نوش جون🍃 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
🌮مافین لازانیا 🍣
‍ ▫️مافین لازانیا مواد لازم 🍓ورقه لازانیا 1 بسته 🌸ریحان خشک ١/٢ ق چ 🍓پنیرپیتزا به میزان لازم 🌸آویشن خشک شده 1 و 1/2 ق چ 🍓سیر دو حبه خرد شده 🌸نمک وفلفل هرکدام ١/٤ ق چ 🍓قارچ ١/٢ پیمانه خرد شده 🌸گوشت چرخ کرده حدودا ٣٤٠ گرم 🍓پیاز ١ عدد خرد شده 🌸سس گوجه فرنگی ١ قوطی طرز تهیه 🍃فر را از قبل روی حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. 🍃سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. 🍃 سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود. دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. 🍃مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند . 🍃در یک کاسه معمولی پنیرپیتزا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید 🍃داخل مافین کاپ های سینی یک لایه لازانیا چیده و روی آن ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر پیتزا. 🍃 مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید و این عمل را یک بار دیگه با بقیه لازانیاها و پنیر و سس تکرار کنید . 🍃در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . 🍃 بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . 🍃 میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
▫️خشک کردن میوه مواد اولیه میوه به مقدار لازم طرز تهیه اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید .. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه .. برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید .. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید .. البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.. سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید .. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست .. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید .. یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست .. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه .. ✅نکته ها میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید .. .. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه .. برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید .. بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه .. برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه .. اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه .. بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید. پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید. دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید. مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه. به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید . میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. 👇🏻 میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه! طرز تهیه شربت 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه. نوش جان🍃
🍓🍌🍐 خشک کردن میوه در خانه
🌯رولت سالامی و پنیر خامه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆 📽 فیلم رولت سالامی و پنیر خامه ای پیش غذای یک دقیقه ای ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
#لواشک_هلوشلیل_آلوسیاه سلام بچه ها شبتون بخیر خیلی از دوستان درخواست میدادن دستور لولشک برامون بزار راستش امسال انقدر میوه گرررروووونه به زور میرسیم واسه خوردن یه مقداری بخریم چه برسه به لواشک 😐 ولی از کار پارسالم براتون گذاشتم واسه دوستانی که درخواست داشتن این لواشکا جلو پنکه خشک شدن خیلیم بهتر از آفتاب بود والا 😜 برجستگیام رد پلاستیک فریزره 🤗 اینا چند میوست هلو شلیل آلو سیاه و بیشتر بیشترش آلو قرمزه که باعث شده لواشکام خوشرنگ بشه . چند وقتی خونه نبودم کلی میوه داشتم که اقواممون محبت داشتن و از باغشون تقدیم کردن و نصفشون نرم شده بودن ترسیدم خراب بشن واسه همین لواشک درست کردم شما هم امتحان کنید خیلی لذت بخشه حدود دو کیلو میوه رو با یک چهارم لیوان آب گذاشتم رو حرارت کم گاز درشو بستم تا میوه ها آب بندازه و بپزه بعد یک ساعت از صافی ردش کردم تا تفاله ها و هسته هاش جدا بشه دوباره گذاشتم روی گاز یکم نمک اضافه کردم و یه قاشق شکر ( بسته به ذائقه خودتون داره ) بعد مدام هم زدم تا ته نگیره وقتی به غلظت رسید زیر گاز و خاموش کردم گذاشتم از داغی بیفته بعد کف سینی پلاستیک فریزر گذاشتم ( میتونید سلفن بزارید یا اینکه چربش کنید ) . مایع لواشک و ریختم تو سینی و یه روز کامل جلو پنکه گذاشتم تا کاملا خشک بشن fateme__mokhtari آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 😊 @menoeslami @T_ASHPAZE س
60.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مکروفر فیلم 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایول محشره😍😋😋😋😍 چقد پدر و پسر شبیه همدیگه‌ن😍 اشپزی و هیجان👇👇 @ashpazi_V_hayjan