eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورش کرفس🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بادمجان قالبی🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉 مواد لازم (٤ نفر) مرغ >> ٤ تكه ساقه كرفس >> ٢ عدد پياز >> ٣ عدد هويج >> ١ عدد فلفل دلمه >> نصف ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ سير ساطوري >> ١حبه زرشك>> ١٥٠گرم شكر >> ١قاشق غ خ زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ آب سرد >> ١ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> ٢ قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد ازسردشدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير روتفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله،نمك،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رواضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج: ۷۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد گوشت: ۵۰۰ گرم لپه: ۱/۲ پیمانه آلو بخارا: ۲۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، شکر و آبلیموترش: به مقدار لازم هویج را خلالی ریز کرده داخل روغن مایع سرخ می کنیم.پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن مایع ریخته، پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه می کنیم، پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم، به ترتیب ادویه ها و لپه و آلوها را می ریزیم و تفت می دهیم و سه لیوان آبجوش به خورشت اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن آب، هویج های سرخ شده داخل خورشت می ریزیم درب قابلمه را قرار می دهیم و با شعله کم برای دو ساعت و نیم تا سه ساعت صبر می کنیم تا خورشت جا بیفته.بعد از پخت کامل گوشت و باقی ماندن نصف لیوان آب، نمک، شکر، زعفران دمکرده و آبلیموترش را اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد خورشت ما آماده هست. یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورشت لوببا سبز🍓 😋 این مقدار مناسبه ۲ نفره گوشت یا مرغ : ۳۰۰ گرم لوبیاسبز: ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی : ۲ عدد رب گوجه: یک ق غ نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم آبغوره: ۱/۴ لیوان آب: ۴ لیوان سیب زمینی: ۲ عدد برنج: ۲ پیمانه یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سبزیجات آسیاب شده شامل: ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره اندازه همه سبزیجات ۴ قاشق غذا خوری سر پر ادویه ها: زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری دارچین:۱ قاشق غذا خوری فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هم‌مخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا کدو حلوایی دوست دارن منکه از وقتی که فصلش می شه یه دونه کدو را همیشه توی آشپزخونه دارم واقعا خوشمزه است وکاربرد زیادی هم داره از خورشت تا دسر تا کیک تا حالا دسرش را امتحان کردین این مدلی ساده وبسیار خوشمزه طرز تهیه........ کدو را به قطعات نسبت بزرگ خرد کنید توی تابه بچینید یک لیوان اب بریزید وشکر بریزید میزانش به ذائقه شما بستگی داره که کم شیرین یا شیرین دوست دارید ولی شیرین باشه خیلی خوشمزه تره ودر صورت تمایل چند فاشق شیره انگور که کاملا دلخواه است روی حرارت ملایم بذارید وبعد یکساعت تست کنید اگر پخته وابدار است حرادت را بیشتر کنید تا ابش کم بشه در حد چند قاشق در این مرحله هم میتوتید ساده سرو کنید وهم می تونید توی فر بذارید وشعله بالا را روشن کنید تا کاراملی بشه که این روش خیلی خوشمزه تره وبا گردوی پودر شده ویا بستنی سرو کنید یا ساده تا فصل کدو است ازش غافل نشید که خیلی خاصیت داره یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سالاد گل کلم🍓 😋 کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ساندویچ کلاب مرغ🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ علّامه طباطبایی (ره) : یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد. تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید که چشم انتظارند. ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو اسفناج تخم مرغ اسفناج. ادویه من همون خانومی هستم که گفتم چند روزه حسابی اشپزخونه رو فعال کردم خیلی شوهر و بچه هام شادن ،امروزم رفتم چند مدل قالب کیک و دسر خریدم حسابی بترکونم برای خانواده م😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر غول پیکر بوراک ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ 🌶🥒🥦🌶🥒🥦🌶🥒🥦🌶🥒🥦 @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- با ترب سفید کار کردم. اولین نکته تو قسمت میوه و سبزی آرایی انتخاب بافت مناسب هر سبزیجات با گل و یا طرح مورد نظرتونه.اینو گفتم که بعد نیایید جبهه بگیرید که چرا با هویج نرفتی به جای اینکه رنگش کنی .بافت هویج به بافت گلهای بنفشه شباهت نداره چون حرکات بافت هویج دایره واره .دومین نکته ای که خیلی ازم سوال میشه مارک رنگهایی که استفاده میکنم .فرقی نمیکنه چه مارکی استفاده کنید ولی از رنگ های ژله ای که غلظت دارند استفاده کنید.تمام حرکات دستم هم سعی کردم تو کلیپ کاملا واضح باشه. چاقوی استفاده شده هم کد 518 محصولات ترانگل آلمان است 🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━** خانومای گل از بیرون غذا گرفتید سوره تین بخونید به غذا (خبث غذا گرفته بشه) که اگر احیانا کارگری اونجا با حالت جنابت در اون غذا سهیم بوده باشه روی ما هم اثر میذاره مثلا با خوردن اون غذا نماز صبحمون قضا میشه ╰━━═━━⊰❀🌶🌶❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE 👈 سوال بپرسید اینجا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی❤️❤️❤️😍😍😍😍😍 @ashpazi_V_hayjan 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تجربه مرگ موقت برای مردی که همواره می گفت "اون دنیا رو کی دیده؟" ▪️این قسمت: به خدا می‌سپارمت ▫️تجربه‌گر : آقای بهروز عظیمی 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2566840 .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
دوشنبه روز اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست متبرک کنیم خوراکی ها و اشامیدنی ها رو به نام مبارکشون بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه😍 نذری حسین علیه السلام طعم بهشتی دارد😭 السلام علیک یا اباعبدالله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
. تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ میکنیم . مرغ را هم سرخ میکنیم وکنار میزاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده وتفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را میزاریم داخلش تا خوب جا بیفته ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا خورشتمون جا بیفتد. نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
راز و رمز قيمه ي خوش عطر و طعمو ميگم بهتون 😍 . اول اينكه پياز داغ مفصل و حسابي سرخ شده ميريزم! يعني هم اندازه ش زياد باشه كه به خورشتم لعاب بده و هم حسابي سرخ شده باشه كه عطرش بپيچه تو خورش! . ٢-ادويه هم من دارچين و زعفرون ميزنم بعلاوه ي نمك و فلفل و زردچوبه ي تفت داده شده تو روغن! . ٣-رب هم زياد ميزنم و حتما حتما تو روغن سرخش ميكنم كه خوشرنگ بشه! . ٤-براي ترشيش هم پرك ليمو عماني ميريزم هميشه با دوتا ليموي درسته ي سوراخ شده كه فقط عطر پوستش بپيچه تو خورش! . ٥-يك ساعت آخر پخت هم يه قاشق گلاب بهش ميزنم نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای تهیه و دم کردن زعفران 🥣 ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد. 🍓 نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕🥕👌👌 سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم من برای ۴ نفر رسپی مینویسم: روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
# تزیین _سالاد نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
من لوبیا پلورا فقط اینجوری دوست دارم با گوشت قلقلی لوبیا پلو با هویج خیلی خوشمزه میشع حتما امتحان کنید لوبیا پلو مواد لازم برای چهار نفر برنج سه پیمانه لوبیا یک لیوان گوشت چرخکرده 250گرم رب دو ق غ زردچوبه یک ق چ دارچین نصف ق چ.فلفل سیاه یک ق چ. زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ پیاز یک عدد بزرگ هویج خورد شده پخته نصف لیوان البته اگر دوست دارین ابتدا لوبیا سبز رو آبپز میکنیم پیاز رو خورد و سرخ میکنیم وقتی پیاز داغ درست شد زردچوبه و رب رو اضافه و تفت میدیم لوبیا پخته روهم اضافه میکنیم و اجازه میدیم یه ربع با هم تفت بخورن بعد فلفل سیاه رو اضافه میکنیم گوشت چرخکرده رو با یک پیازکوچک رنده شده و نمک مخلوط و خوب ورز میدیم یک ق م آرد نخودچی اضافه میکنیم گوشتها رو قلقلی میکنیم روغن کف تابه میرزیم و وقتی داغ شد گوشت قلقلی ها رو سرخ میکنیم حالا برنج رو آبکش میکنیم کف قابلمه روغن میریزیم لایه لایه برنج مایه لوبیا و گوشت قلقلی و اگر دوست دارین هویج آبپز میریزیم وقتی خواستیم دم کنیم روی برنج دارچین و زعفران آبکرده میریزیم وقتی برنج دم کشید کمی هم کره آب شده میرزیم روش تا خوش عطر بشه من به این روش میپزم و عالی میشه نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کنسرو کردن ذرت : اول دون کرده بریزید داخل اب جوش به مدت ربع ساعت . دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین به همراه یک ق چ نمک و یک ق غ شکر. حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه. قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه. و به این صورت کنسرو ما آماده ست. دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره. مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه. برای گیلاس نیم ساعت کافیه. برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم. نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a