#ادویه_قرمه_سبزی
سبزیجات آسیاب شده شامل:
ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره
اندازه همه سبزیجات
۴ قاشق غذا خوری سر پر
ادویه ها:
زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری
دارچین:۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری
پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری
سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هممخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید
یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟
خب معلومه خانومای قدیمی
خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کدو_حلوایی
کیا کدو حلوایی دوست دارن منکه از وقتی که فصلش می شه یه دونه کدو را همیشه توی آشپزخونه دارم واقعا خوشمزه است وکاربرد زیادی هم داره از خورشت تا دسر تا کیک
تا حالا دسرش را امتحان کردین این مدلی ساده وبسیار خوشمزه
طرز تهیه........ کدو را به قطعات نسبت بزرگ خرد کنید توی تابه بچینید یک لیوان اب بریزید وشکر بریزید میزانش به ذائقه شما بستگی داره که کم شیرین یا شیرین دوست دارید ولی شیرین باشه خیلی خوشمزه تره ودر صورت تمایل چند فاشق شیره انگور که کاملا دلخواه است روی حرارت ملایم بذارید وبعد یکساعت تست کنید اگر پخته وابدار است حرادت را بیشتر کنید تا ابش کم بشه در حد چند قاشق در این مرحله هم میتوتید ساده سرو کنید وهم می تونید توی فر بذارید وشعله بالا را روشن کنید تا کاراملی بشه که این روش خیلی خوشمزه تره وبا گردوی پودر شده ویا بستنی سرو کنید یا ساده
تا فصل کدو است ازش غافل نشید که خیلی خاصیت داره
یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟
خب معلومه خانومای قدیمی
خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سالاد گل کلم🍓
#کلیپ_آموزش_سالاد_گل_کلم😋
کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ...
اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭
#راز_خوشمزگی_غذای_محرم_این_فرموله👆
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش ساندویچ کلاب مرغ🍓
#کلیپ_آموزش_ساندویچ_کلاب_مرغ😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو اسفناج
تخم مرغ
اسفناج.
ادویه
من همون خانومی هستم که گفتم چند روزه حسابی اشپزخونه رو فعال کردم خیلی شوهر و بچه هام شادن ،امروزم رفتم چند مدل قالب کیک و دسر خریدم حسابی بترکونم برای خانواده م😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر غول پیکر بوراک
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
🌶🥒🥦🌶🥒🥦🌶🥒🥦🌶🥒🥦
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بنفشه_ها_بهاری-
با ترب سفید کار کردم. اولین نکته تو قسمت میوه و سبزی آرایی انتخاب بافت مناسب هر سبزیجات با گل و یا طرح مورد نظرتونه.اینو گفتم که بعد نیایید جبهه بگیرید که چرا با هویج نرفتی به جای اینکه رنگش کنی .بافت هویج به بافت گلهای بنفشه شباهت نداره چون حرکات بافت هویج دایره واره .دومین نکته ای که خیلی ازم سوال میشه مارک رنگهایی که استفاده میکنم .فرقی نمیکنه چه مارکی استفاده کنید ولی از رنگ های ژله ای که غلظت دارند استفاده کنید.تمام حرکات دستم هم سعی کردم تو کلیپ کاملا واضح باشه. چاقوی استفاده شده هم کد 518 محصولات ترانگل آلمان است
🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━**
خانومای گل از بیرون غذا گرفتید سوره تین بخونید به غذا (خبث غذا گرفته بشه)
که اگر احیانا کارگری اونجا با حالت جنابت در اون غذا سهیم بوده باشه روی ما هم اثر میذاره مثلا با خوردن اون غذا نماز صبحمون قضا میشه
╰━━═━━⊰❀🌶🌶❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE 👈 سوال بپرسید اینجا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی❤️❤️❤️😍😍😍😍😍
@ashpazi_V_hayjan
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تجربه مرگ موقت برای مردی که همواره می گفت "اون دنیا رو کی دیده؟"
▪️این قسمت: به خدا میسپارمت
▫️تجربهگر : آقای بهروز عظیمی
#تجربه_مرگ_موقت
💢لینک فیلم کامل در تلوبیون:
https://www.telewebion.com/episode/2566840
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
دوشنبه روز اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست
متبرک کنیم خوراکی ها و اشامیدنی ها رو به نام مبارکشون
بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه😍
نذری حسین علیه السلام طعم بهشتی دارد😭
السلام علیک یا اباعبدالله
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#خورش_غوره_بادمجان
. تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ میکنیم .
مرغ را هم سرخ میکنیم وکنار میزاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده وتفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را میزاریم داخلش تا خوب جا بیفته
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا خورشتمون جا بیفتد.
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
راز و رمز قيمه ي خوش عطر و طعمو ميگم بهتون 😍
.
اول اينكه پياز داغ مفصل و حسابي سرخ شده ميريزم! يعني هم اندازه ش زياد باشه كه به خورشتم لعاب بده و هم حسابي سرخ شده باشه كه عطرش بپيچه تو خورش!
.
٢-ادويه هم من دارچين و زعفرون ميزنم بعلاوه ي نمك و فلفل و زردچوبه ي تفت داده شده تو روغن!
.
٣-رب هم زياد ميزنم و حتما حتما تو روغن سرخش ميكنم كه خوشرنگ بشه!
.
٤-براي ترشيش هم پرك ليمو عماني ميريزم هميشه با دوتا ليموي درسته ي سوراخ شده كه فقط عطر پوستش بپيچه تو خورش!
.
٥-يك ساعت آخر پخت هم يه قاشق گلاب بهش ميزنم
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای تهیه و دم کردن زعفران 🥣
ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.
🍓
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️😍😍
اشپزی و هیجان👇👇👇
@ashpazi_V_hayjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو_ناب🥕🥕👌👌
سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم
من برای ۴ نفر رسپی مینویسم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
# تزیین _سالاد
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#لوبیا_پلو_با_گوشت_قلقلی
#لوبیا_پلو_با_گوشت_قلقلی
من لوبیا پلورا فقط اینجوری دوست دارم با گوشت قلقلی
لوبیا پلو با هویج خیلی خوشمزه میشع حتما امتحان کنید
لوبیا پلو
مواد لازم برای چهار نفر
برنج سه پیمانه
لوبیا یک لیوان
گوشت چرخکرده 250گرم
رب دو ق غ
زردچوبه یک ق چ
دارچین نصف ق چ.فلفل سیاه یک ق چ.
زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ
پیاز یک عدد بزرگ
هویج خورد شده پخته نصف لیوان البته اگر دوست دارین
ابتدا لوبیا سبز رو آبپز میکنیم
پیاز رو خورد و سرخ میکنیم وقتی پیاز داغ درست شد زردچوبه و رب رو اضافه و تفت میدیم لوبیا پخته روهم اضافه میکنیم و اجازه میدیم یه ربع با هم تفت بخورن بعد فلفل سیاه رو اضافه میکنیم
گوشت چرخکرده رو با یک پیازکوچک رنده شده و نمک مخلوط و خوب ورز میدیم یک ق م آرد نخودچی اضافه میکنیم گوشتها رو قلقلی میکنیم
روغن کف تابه میرزیم و وقتی داغ شد گوشت قلقلی ها رو سرخ میکنیم
حالا برنج رو آبکش میکنیم
کف قابلمه روغن میریزیم لایه لایه برنج مایه لوبیا و گوشت قلقلی و اگر دوست دارین هویج آبپز میریزیم وقتی خواستیم دم کنیم روی برنج دارچین و زعفران آبکرده میریزیم
وقتی برنج دم کشید کمی هم کره آب شده میرزیم روش تا خوش عطر بشه
من به این روش میپزم و عالی میشه
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کنسرو کردن ذرت :
اول دون کرده بریزید داخل اب جوش به مدت ربع ساعت .
دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین به همراه یک ق چ نمک و یک ق غ شکر.
حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه.
قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه.
بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه.
و به این صورت کنسرو ما آماده ست.
دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت
حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره.
مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه.
برای گیلاس نیم ساعت کافیه.
برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پشمک_ آدم برفی
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#ساندويچ_هات_داگ_به_سبک_پر_از_پنير
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
دقت کردید مغازه هایی که غذا ارائه میکنن همیشه پر طرفدار ترین ها هستن،چون هیچ انسانی از لذت غذا خوردن نمیگذره،پس از این نعمت خدادای در جهت عزیز شدن خودت بهره ببر،، بانو در اشپزی تنبل نباش❌ فعال و اکتیو باش✅ خانومی که اشپز خوبی هست با دستپختش خودشو تو دل همه جا میکنه😍
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#مربای_زرشک_خوشمزه
.
سلام عزیزان صبح پاییزیتون بخیر .امیدوارم از لحظه لحظه زندگیتون نهایت لذت رو ببریدو از این فصل ومیوه های رنگارنگش نهایت استفاده رو بکنید .پائیزهست و انار وزرشک و پرتقال وسیب ونارنگی و ... به به واقعا لذت داره .
خدایا ممنونم از این همه نعمت واین همه رنگ و برکت .
میخوام دستور
#مربای_زرشک_خوشمزه رو براتون بگم . همه تون استادین خانومهای ایرانی حرف ندارن.
300گرم زرشک
600 گرم شکر 550 هم باشه اشکالی نداره
دولیوان آب
نصف قاشق چایخوری وانیل
آب وشکر رو بزارید تا قوام وبیاد یعنی غلیظ بشه.بعد زرشک رو می ریزیم بعد از ده دقیقه وانیل میریزیم و بعد خاموش می کنیم. .بعد از خاموش کردن یه دم کنی روی دیگ بزارید تا بخار دیگ رو جمع کنه .بعد از خنک شدن داخل شیشه استریل بریزید.نوش جان همه.این مربا رو میتونید بعد از خنک شدن میکس کنید وبعنوان مارمالاد و برای داخل کیک استفاده کنید.
حتی میتونید بیشتر بجوشونید و کمی از شکرش کم کنید تا غلیظ تر بشه وبعد میکس کنید بعنوان رب زرشک توی غذا وچاشنی کوفته وخیلی غذاهای دیگه استفاده کنید.حتی لواشک زرشک با رنگ بسیار عالی داشته باشید.بهرحال نهایت استفاده رو ببرید.
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانوم خونه میدونستی خوراکی راه نفوذ و ورود به دلهاست؟یعنی چی؟
خانومها از اشپزی فرار نکنید تا میتونید تو مراسمات فامیلی فعالترین باشید ،تیم اشپزی مورد اقبال مردم هستند چون حس خوب غذا رو به مردم منتقل میکنن از این راه برای عروس و دختر و همسر نمونه بودن استفاده کنید کسر شانتون نباشه (خانم پرتواعلم)
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش شامی🍓
#کلیپ_آموزش_شامی😋
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#پیام_سلامتی
🍃 #خواص_درمانی_کدو
✍ مصرف کدو موجب خوش اخلاقی انسان می شود
✍ موجب شادابی صورت می شود
⇦✨ بهتر است در غذایتان به خصوص خورشت و آب گوشت کدو اضافه کنید
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
مربای گردو
.
سلام عزیزانم
براتون یه آموزش فوق خوشمزه و مقوی دارم
حتما امتحان کنید و لذتشو ببرید
مواد لازم برای مربای گردو بینظیر:
گردو تَر...40عدد(میتونید مغزگردو خشک رو هم خیس کنید چند ساعت و پوسته روی مغز گردو رو ازش جدا کنید
.
شکر...یک لیوان
زعفران سابیده...هربیشتر خوشرنگتر😁
هل سابیده ...4عدد(یا یه قاشق عرق هل عالی)
گلاب دوآتیشه ...دوق غذاخوری
آب ...یک لیوان
آبلیموتازه...یک قاشق غذاخوری(برای اینکه شکرک نزنه)
.
حتما پوسته روی مغز گردوهای تر رو جدا کنید ازش و کنار بذارید
درادامه شکر+آب+گلاب+زعفران+هل+آبلیمورو بذارید روی حرارت ملایم تا جوش بیاد بعد بهش مغز گردوهارو اضافه کنید و زمان بدید تا به آرامی شهد قوام بیاد(قاشق رو توی شربت بزنید اگر قطره شربت باسرعت ازش چکه نکرد یعنی قوام اومده)وشعله ارو خاموش کنید
بعد سرد شدن مربا اون رو در ظرف مناسب بکشید و بزارید توی یخچال😊
نوووش جااان
.
پ.ن:دقت کنید شربت مربا بعد خنک شدن غلیظ تر میشه پس روی حرارت نذارید خیلی غلیظ شه چون بعد خنک شد کاملا سفت میشه وخوب نمیشه
.
By👇
#مربا#آشپزی#آموزش_رایگان#مربا_گردو#باران_پز#ترشی#شوری#خورشت#پلو#کباب#غذا#نهار#شام
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی