آشپزی ونکات اسلامی
اینو حتما بپز بدون فر خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین
از این دستور پخت ساده تر و خوشمزه تر پیدا نمیکنید با دسر سیتی همراه باشین
۲۰۰ گرم سیب زمینی رو اول آب پز کنید و وقتی که پخت اونا رو پوره کنید
۲۰۰ میلی لیتر از آبی که سیب زمینی رو آب پز کردین بهش اضافه کنید و اونا رو باهم میکس کنید
یه قاشق شکر ، یه قاشق نمک و یه قاشق مخمر فوری هم بهش اضافه کنید و اونا رو با هم مخلوط کنید
یه دسته پیازچه خورد شده ، ۳۰۰ گرم سوسیس خورد شده هم داخلش بریزید و با هم مخلوطشون کنید
حالا ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم آرد داخلش بریزید و اونا رو هم بزنید تا حالت خمیری به خودش بگیره
روی خمیر رو کاور کنید و یه ساعتی بهش استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه
خمیر آماده شده رو به ۱۶ چونه هم اندازه تقسیم کنید و بعد ده دقیقه بهشون استراحت بدین
خمیر های آماده شده رو کمی پهن کنید و بعد اونا رو داخل روغن داغ و شناور بزارید
اونا رو بچرخونید تا دو طرفش سرخ و طلایی بشه و بعد اونا رو از روغن جدا کنید
واقعا ترد و خوشمزه میشه حتما بپزید و لذت ببرید😋👌🏻
خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن..
سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ با سرعت😁
خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن..
سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
زرشک پلو با مرغ با سرعت😁 خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر م
من میگم اگه یه بار زرشک پلو با مرغ رو به این روش درست کنین دیگه امکان نداره سراغ روشهای دیگه برید
این پست رو ذخیره کنین تا هر وفت خواستین یه زرشک پلو مجلسی درست کنین در دسترستون باشه❤❤
لایک و کامنت یادتون نره😍
@lezat_ashpazi.salamat
خوشحال میشم با من همراه باشین❤️
اول مرغ رو با دو قاشق غذاخوری زعفرون آب شده و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل و آب نصف لیمو ترش، سه ساعت مزه دار کنین و بعد دو طرفش رو کاملاً توی روغن سرخ کنین.
حالا یه پیاز درشت رو نگینی خرد کنین، یه دونه هویج رو حلقه حلقه کنین، یه دونه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کنین و با دو حبه سیر و دو عدد برگ بو بریزین توی قابلمه و مرغ هایی که سرخ کردین رو بذارین روش و بدون آب و روغن بذاریدش روی حرارت کم تا کم کم آب بندازه.
یک قاشق روغن بریزید توی تابه و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو توش تفت بدید، بعد دو لیوان آب جوش اضافه کنین و دو دقیقه که قل خورد آب نصف لیمو ترش و دو قاشق غذاخوری زعفران آب کرده بهش اضافه کنین و بذارین دو دقیقه ی دیگه هم قل بخوره و بعد بریزیدش روی مرغ ها تا ۴۵ دقیقه با هم بپزن.
زرشک رو هم توی کره ۳۰ ثانیه تفت بدین و بعد یک قاشق شکر بهش اضافه کنین و با حرارت کم همشون بزنین تا شکر آب بشه؛ اگه دوست دارین خلال بادام و خلال پسته رو هم نیم ساعتی با دو قاشق گلاب خیس کنین و در آخر به زرشک اضافه کنین و همشون بزنین و شعله رو خاموش کنین. حالا یه قاشق زعفران آب کرده هم بهشون اضافه کنین و بذارینشون کنار تا برای تزئین غذاتون ازش استفاده کنین.
به همین سادگی به همین خوشمزگی😍
نظرتون چیه؟ غذا ازین مجلسی تر و آسون تر داریم؟!
@lezat_ashpazi.salamat
@mrchef.iran
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
AwACAgQAAxkDAAEukGlgq9hhyLQI5YXyPZSUgEOFvaEzPgAC_AIAAiDKaAVVH_CymXPgzh8E.oga
1.87M
سخنرانی استاد پرتواعلم(آثارخوراک و آشپزی در نظام زوجیت)👆👆
سلام خانوما
این سه فایل خانم پرتو اعلم درباره پخت و پز بخ روش نذری و اثراتش در زندگی هست
تو یکی از فایلها صحبت گروه میکنن این فایل خیلی قدیمی هست مال چند سال قبل هست لطفا سوال نپرسید درباره این گروه
دیگه این گروه وجود نداره✅
خانم اعلم الان هیچ گروهی ندارن لطفا پی وی نخواهید که لینک بدم
این صوتها قدیمی هستند✅
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ارتباط کودکان با روح تجربه گر
تجربه گری که در کما با برادرزاده خود در ارتباط بود
کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
تحدیر%2F_جزء_بیست_و_سوم_قرآن_کریم_.mp3
4.04M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠
⚜ #جزء_23 #قرآن_کریم ⚜
📥توسط استاد معتز آقایی
⏲ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید»
📩 به دوستان خود هدیه دهید.
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
2323.mp3
3.25M
﷽
🌹شرح دعاهای هر روز ماه رمضان
🌷مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی
روز 3⃣2⃣
🌴اللّٰهُمَّ اغْسِلْنِى فِيهِ مِنَ الذُّنُوبِ ، وَطَهِّرْنِى فِيهِ مِنَ الْعُيُوبِ ، وَامْتَحِنْ قَلْبِى فِيهِ بِتَقْوَى الْقُلُوبِ ، يَا مُقِيلَ عَثَراتِ الْمُذْنِبِينَ.
🍃خدایا، در این ماه از گناهانم شستوشویم ده و از عیبها پاکم کن و دلم را به پرهیزکاری دلها بیازمای، ای نادیدهگیرنده لغزشهای اهل گناه
🍃اگر یک مرتبه با اخلاص ازخدا بخواهید که شما را از آلودگی گناه پاک کند، خدا می پذیرد باید مثل کودکی که اشک ریزان نزد پدر می رود و طلب بخشش می کند، به محضر الهی رفت و عذر خواهی کرد
مفهوم ریا به زبان ساده
🌱دلاکی عالمی را کیسه می کشید و در حین کیسه کشیدن از عالم پرسی: ریا یعنی چه؟
آن عالم گفت: همین که کیسه می کشی و می خواهی چرک های مرا به من نشان بدهی تا پول بیشتری بگیری، همین نشان دادن عمل را ریا می گویند
🌳بندگی خدا سه قسمه:
1⃣از ترس جهنم است
2⃣گاهی به طمع بهشت است
3⃣؛ «تعظیما لله» است چون خداوند شایسته پرستش است باید او را بزرگداشت
#مجتهدی_تهرانی
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک 😍😋
مواد لازم برای ۲ نفر
بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم
شیر یک لیوان
موز حلقه شده متوسط دو عدد
خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری
پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر
پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری
گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری
سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین
خانومی گفتن تربیت بچه همسایه ،تربیت مادران موفقه
مادران موفق ،صبورن ،با احترام رفتار میکنن،اهل تنبیه نیستن،خوش زبون هستن،مهربون هستن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مخصوص افطار
خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن..
سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
دسر مخصوص افطار خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که ر
#دسر😍😋
دسر باشیر تازه و بیسکویت لیمویی
موادلازم
شیر 1 لیتر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 فنجان شکر (۲۰۰گرم)
150 گرم پنیر لبنه
من از بیسکویت موزی مینی برای بین لایه های میانی استفاده کردم، شما می توانید هر بیسکویتی که می خواهید داشته باشید.
🍋سس لیمو 🍋
1 عدد تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری آب لیمو
3یا4 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری کره
برای پودینگ شیر، آرد، نشاسته، شکر دانه ریز را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قراردهید تا غلیظ بشه و بعد حرارت را خاموش کرده، دو دقیقه با همزن هم بزنید وپنیر لبنه را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر هم بزنید، فنجان ها را با موا پودینگ پر کنید. بیسکویت و موز، می توانید آن را هر طور که می خواهید درست کنید.
برای تهیه سس لیمو، تخم مرغ را در ظرف شیشه ای شکسته، شکر دانه ریز، آبلیمو، آرد را اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم و روی آب در حال جوش می گذاریم و با مخلوط کردن به صورت بن ماری می پزیم تا غلیظ شود.15تا20 دقیقه بعد در ظرف سرو یک لایه پودینگ یک لایه بیسکویت و موز و دوباره پودینگ و در آخر سس لیمو رو روی ان بریزید و صاف کنیدو به سلیقه خودتون تزیین کنید
خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن..
سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام
من مدیر کانالم
خیلی دوستان خواستن طرز تهیه پیتزا خودم مز رو بزنم
چشم شما جون بخواهید رسپی پیتزا ک چیزی نیس😂
خانوما من یه شب که هوس پیتزا کرده بودم
یه سر رفتم فروشگاه سر خیابون مواد لازم پیتزا خریدم اومد م خونه
مثه👇
کالباس🙊
فلفل دلمه
پنیز پیتزا
خمیر پیتزا اماده
قارچ
سس قرمز
بعد از اینکه فلفل و قارچو قشنگ شستم با رنده درشت رنده کردم
کالباس رو هم رنده درشت کردم
همه رو با هم مخلوط کردم قشنگ
خمیر پیتزای اماده رو کف سینی گذاشتم کمی رو همه خمیرها سس قرمز مالیدم
کمی خمیر پیتزا ریختم
بعدم از مواد یه لایه ضخیم رو خمیرها پهن کردم
بعد گذاشتم مایکروفر با دستور پخت پیتزا
رو ۲۰ دقیقه تنظیم کردم
ده دقیقه بدون پنیر گذاشتم
ده دقیقه بعدم پیتزاهارو دراوردم کلی پنیر پیتزا ریختم رو خمیرها و هر کدوم از پیتزا ها رو ده دقیقه دیگه گذاشتم مایکروفر تا پنیرش اب شد و طلایی شد
به همین سادگی و به همین خوشمزه گی😁😋😋
میتونید قشنگ با ماهی تابه هم بپزید این پیتزا رو
نوش جونتون پیشاپیش☺️
آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد.
#با_وضو_آشپزی_کن
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
#حلوا_سوهان👇
یه حلوای خوشمزه ومتفاوت با طعم سوهان 😍
آرد سنگک ۱/۵ پیمانه(یک ونيم پیمانه )
شیر نصفه پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه(۳/۴)
شهد حلوا:
شیر ۱پیمانه
شکر ۱پیمانه
زعفران ۲تا۳قاشق غذاخوری
پودر هل ۱قاشق چایخوری(میتونید از عرق هل هم استفاده کنید)
گلاب نصفه پیمانه(من یک چهارم پیمانه ریختم)
طرزتهیه ✍
اول شهد حلوا رو باید درست کنیم.شیر وشکر رو درظرفی ریخته وروی شعله گاز قرار دهید وباقاشق هم بزنید تا شیر گرم وشکر حل بشه.دقت کنید شیر نباید بجوشه وقتی شکر حل شد زعفرون وگلاب وپودر هل رواضافه میکنیم وکمی هم میزنیم واز روی حرارت برداشته ومیگذاریم کنار.
برای درست کردن حلوا باید آرد رو دوبار الک کنید وبار آخر در تابه الک کنید.به آرد شیرسرد وروغن رو اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید تامواد باهم مخلوط شوند.حالا تابه رو روی حرارت ملایم گاز بزارید ومدام شروع به هم زدن کنید.اول مواد سفته ولی بعد نیم ساعت کم کم از حالت سفتی درمیاد وخورد وتکه تکه میشه.باید مدام کنارش باشید وحتی یک لحظه هم ازش غافل نشید .بعد از کلی هم زدن وعرق ریختن پای گاز حلوا کم کم شل میشه وبه روغن میفته .باید مدام هم بزنید وگرنه گوله میشه.کم کم میبینید که حلوا تغیر رنگ میده. حلوای من بعد از حدود ۱ساعت و۱۰دقیقه به رنگ خوشرنگ سوهان رسید .در این مرحله باید شعله گاز رو خاموش کنیم وشهد حلوا رو یکباره اضافه کنیم وتند تند هم بزنیم تا گوله نشه.دوباره حرارت رو روشن وملایم کرده وشروع به هم زدن میکنیم.خیلی زود حلوا جمع میشه.حلوا رو گهواره کنید(یعنی وقتی حلوا خودشو جمع کرد و از کف ظرف جداشد باید دسته های تابه رو گرفته وبه چپ وراست تکون بدین تا حلوا به صورت لوله ای یک طرف جمع بشه.حلوا به روغن میفته کمی وحالت براق داره)حلوای خوشمزه ما آمادست.به دلخواه تزیین ونوش جان کنید.مقداری از حلوا رو روی کیک باکمک لیسک پهن کردم وصافش کردم وتزیین وباقی مونده رو توی بشقاب با کمک همون لیسک تزیین کردم این حلوا واقعا خوشمزست.ان شالله درست کنید و لذت ببرید. اگر مفید بود برای سلامتی و فرج امام زمان دعا کنید عزیزان. لطفا یه فاتحه هم برای روح پدر عزیزم بفرستید 🙏مامان صبا 💞
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سوال
مرغ با نمک فراوان چطوری درست میشه
جواب
سلام
مرغ نمکی رو من اول کف قابلمه نمک میریزم
بعد چند تا سیب زمینی میذارم
مرغی که از قبل یا مزه دار کردیم یا همون مرغ ساده حالا یا درسته یا قطعه قطعه فرق نداره رو این سیب زمینی ها میچینم
زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم
اولشو زیاد میکنم بعد کمش میکنم تا بپزه
نکته ای که بدست اوردم اینه که با سنگ نمک بهتره
نمک ید دار یک بو خاصی میده ب مرغ که همه اون عطرو دوست ندارن
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#ایده_تزیین_لبه_لیوان
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
آشپزی بانوان بهشی
ا.بذرافشان
چگونه #فر_دست_ساز. بسازیم؟
یک قابلمه بزرگتر از قالب را انتخاب میکنیم و داخلش یک پایه کوتاه فلزی میگذاریم که قابلمه روی آن بگذاریم.
من از پره های روی پیکنیک استفاده کردم.
بعد قالب روی همان پایه فلزی قرار میگیرد و درب قابلمه با دمی پوشیده می شود. تا پایان پخت.
اما چگونه فر دست ساز را استفاده کنیم.
قابله را روی شعله متناسب با قابلمه قرار می دهیم.( مثلا برای قابلمه بزرگ از شعله خیلی کوچک استفاده نمی کنیم)
۲ دقیقه درب فر را خالی گذاشته و شعله را زیاد میکنیم تا فر داغ شود.
بعد شعله را کم میکنیم، تقریباً اندازه موقع دم گذاشتن برنج.( نباید شعله خیلی کم باشد، تا فر گرم شود) سپس بعد از ۱۰ دقیقه گرم شدن فر دست ساز، درب قابلمه را برداشته قالب را داخل فر روی پایه قرار میدهیم، سپس دم کنی را به درب فر میزنیم و درب آن را گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه منتظر می مانیم تا کیک بپزد. بعد از یک ساعت کیک را امتحان میکنیم از پخته بود شعله را خاموش میکنیم تا فر سرد شده و قالب را خارج کنیم.
نکته : بعضی کیک های سبک با ۴۰ دقیقه نیز پخته می شوند.
نکته : زیر فر دست ساز شعله پخش کن قرار نمیدهیم.
#فر_دست_ساز
کماج سهن
سلام دوستان
این کماج رو بدون روغن ومایه خمیر درست کردم
یک لیوان جوانه گندم با ۲لیوان ارد گندم همراه با یک قاشق چای خوری پودر هل یک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق غذاخوری بادیون و یک قاشق غذا خوری سیادونه مخلوط کردم و با آب گرم کم کم خمیر نسبتا سفتی بدست می یاد وبدوناستراحت کردن خمیر را به دو قسمت کرده یک قسمت رو در سینی فر پهن کرده و روی خمیر رو با خرمای آز قبل آماده شده که در خرما هم هل دارچین بادیون زنجبیل استفاده شده
می پوشانیم بعدبقیه خمیر رو روی خرما
می پوشانیم وبرش لوزی زده در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵تا ۴۰ دقیقه قرار می دیم البته دمای هر فری فرق می کنه بایدچک بشه که زیر کماج یه مقدار طلایی بشه بعد شعله بالایی فر رو
روشن کرده تا روی کماج خیلی کم طلایی بشه اگر زیاد بزاریم طلایی بشه
خمیر روی کماج خشک میشه
بعد از بیرون آوردن از فر با برس روی تمامکماج روغن می ریزیم وروی کماج رو با نایلکس یا نایلون اندازه سینی می پوشونیم تا بافتش نرم بمونه 🌺🌸🌺