هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
#سوال👇
از لوازم قنادی فروش ، خامه خریدم. منجمد بود. گذاشتم در محیط کمی نرم شد .با همزن زدم .و رو مال کردم کیکم رو. ولی مثل کیک تولد های بیرون خامه پف نداشت. چطور میتونم خامه ام رو فرم بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
#پاسخ👇
سلام خامه منجمد را بایدچند ساعت قبل از کار بگذارید داخل یخچال تا یخش باز بشه ،ظرفی که میخواین خامع رو توش هم بزنید و داخل یه ظرف آب یخ بزارید و بعد خامه را با هم زن بزنید ممکنه سه تا هفت دقیقه طول بکشه که بستگی به میزان خامه و قدرت همزنتون داره،خامه را میزنیم تا مثل چین پلیسه رد همزن روی خامه بمونه این مرحله خامه کمی فرم گرفته ولی خیلی زود هم فرمشا از دست میده باز هم هم بزنید تا خامه سفت بشه و حالت تیکه تیکه از ظرف جدا بشه،این مرحله نهایت فرم دهی به خامه هست مواظب باشید بیشتر نزنید چون خامتون کره میشه....توجه کنید مارکهای خامه ها متفاوت هست و فرم دهیشون هم متفاوت هست مثلا من تازگیها خامه گلرود گرفتم هر چی میزدم فرم کامل نمیگرفت اینجور مواقع میتونید بعد از اینکه کمی خامه رو زدین و کمی فرم گرفت به ازای یک لیوان خامعه،یک قاشق نشاسته ذرت بپاشین روی خامه و بعد ادامه هم زدن و فرم دهی را انجام بدین
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو خشکه
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت اینجوری بپز
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرو هندونه
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
آلبالو خشکه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج ت
دیگه از بیرون آلبالو خشکه نخر و تا فصلش هست خودت براحتی درستش کن.
آلبالو خشکه رو نه تنها بچه ها بلکه بزرگتر ها هم عاشقشن فکر نمیکنم کسی ازش بدش بیاد.
اگه تو هم عاشقشی تو کامنت ها اعلام حضور کن همدیگه رو پیدا کنیم 😉😉😉😉😉
دُم آلبالو ها رو جدا کنید و بشورید یه قابلمه رو پر از آب کرده و روی شعله بزارید زمانی که به جوش اومد دو ق غ نمک بهش اضافه کنید آلبالو ها رو داخل سبد بزارید و به مدت ۳ ثانیه داخل آب فرو کنید این کار رو دو تا سه بار انجام بدید تا پوست آلبالو ها نازک شه و زودتر خشک شن.
آلبالو ها رو داخل سینی پهن کنید و جلوی آفتاب بزارید برحسب منطقه ی زندگیتون یک تا سه روز طول میکشه که آب آلبالو ها کشیده شه.🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
آلبالو ها رو داخل سبد بریزید و بشورید تا گرد و خاکش تمیز شه بعد داخل کاسه ریخته و دو تا سه ق غ رب انار و خیلی کم نمک بهشون بزنید و یک روز داخل سایه بزارید که رطوبت کشیده شه و رب انار به خورد آلبالو ها بره.
و اینطور میشه که آلبالو خشکه های سالم و خوشمزه ی شما آماده میشه🤤🤤🤤🤤🤤🤤
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی حصیری
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
بستنی حصیری مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج ت
@ashpazi_va_deserr
@ashpazi_va_deserr
@samar.chef
مواد لازم
شیر پرچرب ۱ لیتر(حتما پرچرب باشه و اگه نونستین پیدا کنین از شیر محلی پرچرب استفاده کنید )
شکر ۲۶۰ گرم تقریبا یک لیوان فرانسوی پر
ثعلب ۵گرم ۱ ق چ
گلاب نصف فنجان
وانیل ۱/۴ ق چ
زعفران دم کرده ۱ ق غ
طرز تهیه
👈شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید وبه شیری که درحال جوشه کم کم اضافه کنید.
👈گلاب رو هم اضافه کنید و بذارید تا شیر قوام بیاد مثل فرنی اگه زود از روی حرارت بردارید، بستنی یخی میشه،
👈مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یه قسمت زعفران به قسمت دیگه وانیل بزنید..
👈بعد اینکه خنک شد بریزید تو ظرف فلزی یا پلاستیکی و بذارید فریزر .
👈بستنی نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ بزنه بیرون بیارید و با همزن یا چنگال ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید ،من هر ۴۵ دقیقه اینکارو انجام دادم ممکنه درجه فریزر ها باهم فرق داشته باشن همینکه دورش کمی گرفت از فریزر در بیارید، بعد از مخلوط کردن دوباره بذارید داخل فریزر .اینکار رو ۵تا ۶بار تکرار کنید تا بستنی کشدار و بدون یخ زدگی داشته باشید.
👈بستنی رو داخل ظرف مورد نظرتون که پلاستیک انداختید بریزید و بزارید یک شب داخل فریزر بمونه.بعدم اگه دوس داشتید دورش نون بستنی بزارید و نوش جان 👌😍
👈من خامه ی توی بستنی رو نزدم شما اگه خواستین خامه صبحانه رو توی نایلون بریزید و پهن کنید و بذارید داخل فریزر ببنده بعد خرد کنید و به اخرین مرحله مخلوط کردن به بستنی اضافه کنید .
نکات مهم 👇
❌ اگه شکر بستنی بیش از حد باشه زود توی محیط آب میشه و اگه شکرش کم باشه خیلی سفت میشه.
❌واسه اینکه یخی نشه اینا مهمه👇:
۱:به قوام رسیدن مواد بستنی رو گاز
۲:مخلوط کردن قبل یخ زدن بستنیو نموندن زیاد داخل فریزر
۳:مخلوط کردن کافی تا وقتی یکدست میشه
#بستنی #بستنی_سنتی#
#بستنی_خونگی
#بستنی_نونی
#سنتی
#دسر
#بستنی_زعفرانی
#بستنیحصیری
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کینه ها بار سنگینی است بر دوش ما...
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خانومای خوش سلیقه مژده😍
این کانال روفرشی های 1میلیون و 200 هزار تومنی بازار رو فقط با قیمت👇👇👇
🔥💥400 هزار تومان💥🔥
بخرید و از کیفیت عالیش لذت ببرید👇😍
https://eitaa.com/joinchat/3553427475Ce3e032acfc
#ارسالشونم کاملا #رایگانه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای پوست هندوانه
🍉🍉🍉🍉🍉
.
الان که مصرف هندوانه زیاده گوشتش رو دور نریزید باهاش مربای خیلی خیلی خوشمزه درست کنید
مربای پوست هندوانه
پوست هندوانه پونصد گرم
شکر پونصد گرم
هل چهار حبه
گلاب دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
آبلیمو یک ق غ
آب به میزان لازم
@ashpaz_ide_mahbano
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشونه های یک هندونه رسیده به نظر شما چیه؟؟
@ashpazi_ba_khalaghiat
@basaligheha😍💃
🔺بهترین راه تشخیص هندوانه شیرین🍉
🔸هر هندوانه معمولا یک لکه دایرهای بزرگ زردرنگ دارد. این درست همان بخشی از هندوانه است که با زمین تماس داشته است و بنابراین در زیر نور آفتاب رسیده است. هرچه این لکه زرد تیرهتر باشد، هندوانه بهتر است. فکر نکنید این چیزی است که فقط قدیمیها به آن اعتقاد داشتهاند، کاملا درست و علمی است. اگر این لکه سفید باشد یا اصلا وجود نداشته باشد، بدان معناست که هندوانه زود برداشت شده است و کاملا رسیده نیست.
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب خوشمزه ای میشه
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
#تجربه
نکات مهم در طبخ خورش قرمه سبزی مجلسی👇
بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.آب را به صورت یک جا به خورش اضافه نمایید.حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند.سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید.
نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی👇
گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند.
نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی
لیمو عمانی جزء لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند.
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شرح فراق/بزرگداشت عارف مجاهد،شهید دکتر مصطفی چمران و شهدای ستاد جنگهای نامنظم
🔹دوشنبه ۳۰ خرداد - ساعت ۱۷.۳۰
🔹میدان فاطمی، تالار بزرگ کشور
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅⏰📺⏰❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالو پلو
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
آلبالو پلو خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در د
آلبالو پلو اینبار ملس
@basaligheha
به ازای هر پیمانه برنج نصف پیمانه البالو هسته گرفته و به ازای هردو پیمانه البالو هسته گرفته نصف پیمانه شکر جهت جوشیدن البالو نیاز من شیرین نکردم اگر دوست دارید شیرینتر باشه شکرتونو بیشتر کنید
من با گوشت قلقلی درست کردم و گوشتم با ادویه و نمک و پیاز رنده شده مزه دار کردم و تفت دادم میتونید از مرغ تیکه تیکه یا ریش ریش شده هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای مرغ بزارید پخته بشه ریش ریش کنید یا سینه مرغ نگینی کنید بعد تفت بدید داخل کمی کره و روغن به همراه پیاز و ادویه
بعد البالو هاتونو بزارید با شکر در حد چند ساعت اب بندازه و بعد در حد ده الی ۱۵ دقیقه بزارید ی قل بزنه برنجتون دون ابکش کنید لابه لای برنجتون ی لایه البالو و گوشت و دوباره برنج بریزید و در اخر کمی با زعفرون اب کرده و سس البالو که از حوشیدن البالو مونده اب دم بدید (اب اضافه نکنید که شفته میشه)
البالو من زیاد درشت نبود با البالو درشت شکل ظاهری البالو از بین نمیره ولی رنگ و عطر البالو پلو من عالی بود
مادربزرگم خدا رحمتش کنه با مرغ درست میکرد بعد اینکه مرغ پخته شد ریش ریش میکرد سینرو بعد البالو هسته میگرفت میزاشت کمی با شکر اب بندازه و بعد ی قل بزنه لابه لا برنج ابکش شده میریخت و دم میکرد عطرش کل محلرو برمیداشت 😍🤕
خدا رحمتش کنه من کلا اهل غذاهای شیرین نیستم ولی دستپخت مامان بزرگ جادو بود همرو شیفته و دلباخته خودش میکرد😋😍
روحش شاد
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تن ماهی خونگی
راهکار از شیر گرفتن بچه:
بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇
باید انار رو دون کنند داخل یه مکان مذهبی مثل امام زاده صالح علیه السلام مثل شاه عبدالعظیم حسنی علیه السلام سوره یاسین رو بخونند تقدیم حضرت علی اصغر علیه السلام کنند خودشون و بچشون از این بخورنند بچه کامل از شیر میوفته ان شالله(خانم پرتو اعلم)
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
@farzandbano
اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
آشپزی ونکات اسلامی
تن ماهی خونگی راهکار از شیر گرفتن بچه: بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇 باید انار رو دون کنند داخل
تن ماهی خونگی یک حال خوب یه غذای خونگی دورهمی با خانواده از چیزی که میل میکنین و میدونید سالم و بسیار خوشمزس
..
مواد لازم
ماهی هوور بهترین نوع ماهی برای تن
فلفل دلمه
نمک
فلفل سیاه دان
سیر تازه
پیاز
روغن زیتون یا پخت پز
..
استفاده بیش از دو روز پیشنهاد نمیشه
برای درست کردنش اول شیشه مورد نظر رو داخل اب داغ قرار بدید تا استریل و اب بندی بشه و بعد ماهی هارو تکه تکه کنید داخل شیشه خنک شده بذارید و سیر نمک و فلفل پیاز و فلفل دلمه رااضافه و روغن را داخل شیشه بریزید در را به ارامی نیمه بسته بذارید و در قابلمه ای قرار بدید و اب داغ را در اطراف ان بریزید چهل دقیقه تا یک ساعت بذارید ملایم بجوشه و تمام .😋
..
گوشت ماهی تن قرمز و سرشار از آهن است ‚ هوور مسقط مرغوب ترین گونه ی ماهی تن در ایران است
@chef.bikhatar
@dastpokht_ironiii
راهکار از شیر گرفتن بچه:
بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇
باید انار رو دون کنند داخل یه مکان مذهبی مثل امام زاده صالح علیه السلام مثل شاه عبدالعظیم حسنی علیه السلام سوره یاسین رو بخونند تقدیم حضرت علی اصغر علیه السلام کنند خودشون و بچشون از این بخورنند بچه کامل از شیر میوفته ان شالله(خانم پرتو اعلم)
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
@farzandbano
اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه اصلش اینجوریه
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
اکبر جوجه اصلش اینجوریه مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو ام
اکبر جوجه اصل😍😋
این دقیقا دستوری ک داخل خود اکبر جوجه گلوگاه (اصلی) درست میکنن بدون هیچگونه ادویه یا پخت اضافه ایی و صرفا اون عطر و طعم کره و نوع پخت باعث لذیذ شدنش میشه
درکنارشم رب انار ملس و تامام
.
درست کنید
بزنید بر بدن و.... حالیشوووو ببرید
.
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب املتی
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد مجلسی
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
امام حسنی ام
کیک به مناسبت میلاد امام حسن(ع)
کیک شیفون چهار تخم مرغی بدون جدا کردن زرده و سفیده درست کردم
دستور کاملش👈
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/11520
فیلینگ خامه و موز و گردو
بعد ازکاور با خامه فرم گرفته،ژله بریلو رو بامقداری آب جوش رقیق کردم و روی بخار کتری هم زدم تا کاملا یکدست بشه بعد رو کیک ریختم و با پالت صاف کردم
نوشته ها هم با ژله بریلو که با مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
طریقه درست کردن #کشک👇
ابتدا ماست یا دوغ را روی شعله ی گاز میگذاریم و یه کمی نمک اضافه میکنیم و حدود یه ربع هم میزنیم بعد هرچند دقیقه یه بار هم میزنیم تا به قل قل افتاد و یه کمی سفت شدن از روی گاز برمیداریم وقتی سرد شد توی کیسه میریزیم فشار میدیم بعد گره میزنیم چند ساعتی آویزون میکنیم یه ظرف زیرش ...آبی که جمع میشه را میجوشونیم تلف میشه ....بعد که کیسه را باز کردیم کشک را گلوله گلوله میکنیم مقابل نور خورشید قرار میدیم که سفت بشن ....حالا دیگه کشک خوشمزتون آماده است
نوش جون😋
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرونه نیم ساعته
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a