eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد خمیر: آرد 500 گرم آب 250 میلی لیتر نمک 1 قاشق چایخوری روغن نباتی/زیتون 1 قاشق غذاخوری مواد فیلینگ : وزن کل سبزی 500-600 گرم اسفناج جعفری پیازچه گشنیز شوید تره گشنیز (به طور کلی هر سبزی دلخواه شما) نمک، فلفل سیاه روغن زیتون/نباتی طرز تهیه : ابتدا آرد و آب و نمک رو در ظرفی ریخته و با لبسک هم بزن، وقتی تمام آب به خورد خمیر رفت، روی میز آردپاشی شده قرار داده و ورز بده تا خمیر لطیف بدست بیاد. خمیرُ در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و اجازه بده به مدت نیم ساعت استراحت کنه. در این حین فیلینگُ آماده کن. سبزیجاتُ بشور، روی حوله قرار بده و خوب خشک کن، وقتی کاملا خشک شد، ریز خرد کن، یک کاسه عمیق بردار و سبزی های ریز خرد شده، روغن نباتی و ادویه جاتُ داخلش بریز، همه مواد رو خوب با هم مخلوط کن و کنار بذار. خمیرُ به چانه های مساوی تقسیم کن، (اندازه چانه ها بستگی به اندازه تابه داره) روی سطح کار کمی ارد بپاش، با استفاده از وردنه، هر چانه رو گرد و به اندازه یک بشقاب معمولی باز کن. فیلینگُ در وسط خمیر قرار بده، انتهای خمیرُ مانند کلیپ، با انگشت به هم بچسبون، به شکل قایق دربیار. خمیر آماده شده رو بر روی ساج یا در یک ماهیتابه خشک که از قبل گرم شده، بپز تا هر دو طرفش قهوه ای طلایی بشه، (حرارت باید متوسط باشه چون نون زود میسوزه، اگه هم کم باشه نون خشک و سفت میشه پس حواستون باشه) هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من باردارم دارم به جمعیت کشور اسلامی کمک میکنم،من صبوری میکنم در برابر شیطنت بچه هام به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @farzandbano ╰ آشپزی با نکات اسلامی http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
نان ارمنی سبزیجات
• ساده ترین روش درست کردن یه کتلت بدون گوشت که وا هم نمیره همینه🤩🤩 اول 1.5 لیوان عدس رو با آب 1 شب بذارید خیس بشه بعد 15 دقیقه بپزیدش داخل غذاساز بریزید و آسیاب کنید 1 عدد سیب زمینی رو بذارید بپزه سرد که شد، رنده کنید و به عدس ها اضافه کنید 1 عدد پیاز رو رنده و آبش رو بگیرید 3 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر از هرکدوم 1 ق چ 1 ق غ جعفری خشک 2 ق غ ماست همه رو باهم مخلوط کنید در آخر 1/3 لیوان آرد سوخاری اضافه کنید با دست بهش شکل بدید و دو طرفشو داخل روغن سرخ کنید این کتلت با نون سنگک و گوجه و خیارشور، دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره واقعا که یه شام عالی برای شب های طولانی این تابستونه نوش جان😍 هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم ،من دارم ظرف میشورم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت بدون گوشت هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم ،من دارم ظرف میشورم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش نان روغنی🍓 😋 جوابیه عالی حاج ابوذر روحی خواننده سلام فرمانده به خبرنگاری که گفت سرود کپی هست👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
قرابیه خرمایی هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم ،من دارم ظرف میشورم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
مواد خمیر : 200 گرم کره یا مارگارین پودر قند 150 گرم 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب 8 قاشق غذاخوری آب سرد آرد 550 گرم 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر وانیل شکری 1 قاشق چایخوری مواد فیلینگ: 400 گرم خرما 200 گرم گردو طرز تهیه : ابتدا فیلینگ رو آماده کن، هسته خرما رو جدا کرده به همراه گردو داخل میکسر یا غذا ساز بریز تا پوره بشن. کره و پودر قندُ در کاسه ای بریز، هم بزن تا کف کنه، سپس سرکه، آب سرد، بیکینگ پودر و آرد الک شده رو اضافه کن، با دست خمیر رو ورز بده، وقتی خمیر نرم و لطیف و یکدستی حاصل شد که به دست نمیچسبید، روشُ بپوشون وبذار 1 ساعت استراحت کنه. وقتی خمیر استراحت کرد، به 2 قسمت تقسیم کن، هر قسمت رو به شکل رول در بیار. هر دو تکه خمیر رول شده رو جداجدا به شکل مستطیل به اندازه 30*20 سانتی متر با وردنه پهن کن. -هر دو خمیر وردنه کشیده رو از طول به 2 قسمت تقسیم کن. روی هر تکه خمیر مقداری از مواد فیلینگ به اندازه خمیربردار، رول کن و وسط خمیر قرار بده و لبه‌های خمیر رو از هر طرف بلند کن و به هم بچسبون و این کار رو تا انتها ادامه بده، قسمت های بهم چسبیده رو به آرومی با انگشت مسطح و صاف کن و خمیر رو به آرومی برگردون، حالا خمیر تا زده شده رو با یه چاقوی تیز به 6 قسمت مساوی برش بده. بعد از هر برش اگه تیغه چاقو به مواد میانی آغشته شد، با یک دستمال نم دار تمیزش کن تا کار تمیز از آب در بیاد و بعد دوباره برش بده. همه خمیرهارو به همین صورت آماده کن. قرابیه ها رو در سینی فر کاغذ روغنی انداخته قرار بده. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپز. هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من باردارم دارم به جمعیت کشور اسلامی کمک میکنم،من صبوری میکنم در برابر شیطنت بچه هام به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @farzandbano ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حال توهین کنندگان به ائمه در برزخ تجربه گر:خانم رعنا عباداللهی کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۲ دلیل پف نکردن کیک مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده تزیین کیک مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
چاشنی سالاد و ماست واقعا ترکیب این مواد باهم بسیار خوش عطر وخوشمزه هست چه به عنوان افزودنی در ماست ، و چه در سالاد . @adviehjat.chef #چاشنی#ادویه_سالاد #ادویه_ماست_و_خیار مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
ایده گل شکلاتی مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده خوشمزه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
@ashpazi.ba.elisa20 مواد لازم 1.5 لیوان آب ولرم نصف لیوان شیر ولرم 1پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 4.5 لیوان آرد (کنترل شده و کم کم اضافه کنید) 👈🏻برای روی پیده ها سیاه دانه کنجد 2 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد زرده تخم مرغ نصف قاشق غذاخوری روغن مایع 👈🏻طرز تهیه برای خمیر ابندا یک لیوان آب ولرم و شکر و خمیر مایه را در ظرفی بریزید و هم بزنید و اگر خمیر مایه تون معمولی هست در این مرحله درب آن را گذاشته و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند اگر خمیر مایه تون خشک فوری هست نیاز به استراحت نیست شیر ولرم و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد نمک را نیز به همراه آرد اضافه کنید .خمیر را 1.5تا2ساعت استراحت دهید تا پف کند و حجم آن دو برابر شود (ممکن است با توجه به دمای محیط در زمان کمتری خمیر پف کند )و بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر را کمی ورز بدید و هوای اضافی آن را بگیرید و خمیر را به ۶چانه مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر روی کاغذ روغنی با فاصله بزارید و روی آنها کمی آرد بپاشید و نیم ساعت استراحت بدید.بعد از این زمان روی خمیر ها از مخلوط ماست و زرده تخم مرغ و روغن مایع به صورت زیاد بمالید و با دست روی آنها را کمی فشار داده و به آنها را به بزرگی بشقاب پذیرایی باز کنید و با سر انگشتان تون مثل فیلم شکل دهید و به خوبی فشار بدید تا هنگام پخت نان مثل بادکنک پف نکند و ظاهر نان خراب شود .نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه و با تنظیم شعله بالا و پایین حدود ده تا پانزده دقیقه بپزید(زمان پخت با توجه به دمای فر شما ممکن است متغیر باشد و اگر فرتون گازیه ابتدا با شعله پایین بپزید و در انتهای پخت گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود ) تا روی نانها طلایی شود و بعد از پخت بلافاصله از فر خارج کنید و داغ داغ سرو کنید اکر نیخواهید نانها نرم باشند بعد از پخت و هنگامی که نانها از داغی افتادند روی آنها را با دستمال بپوشانید تا نرم شوند نوش جان❤پیجمون را فالو کنید کلی ایده جذاب آشپزی داریم👇🏻 # مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686